×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиера: Най-голямата внучка на Симеон II дефилира на модния подиум в Ню Йорк


30 Септември 2018, Неделя, 17:18 ч.

Тя е млада, красива, с потекло, а вече и световноизвестна. За най-голямата внучка на цар Симеон II Мафалда доскоро се знаеха две неща - че е княгиня от България и че е певица. Изненадващо обаче световна слава й донесе първо друга нейна изява - дъщерята на княз Кирил Преславски и испанката Росарио Надал бе харесана за модел и участва в Седмицата на модата в Ню Йорк в началото на септември, съобщава bg-voice.com.

Мафалда, която е наследила вкуса към изисканите тоалети от майка си, дефилира на подиума заедно с дъщерята на принц Павел от Гърция. За разлика от нея обаче Олимпия има траен интерес към модната индустрия. Също като другата Олимпия - по-малката сестра на Мафалда, която преди време дори изкара стаж в ателието на световния дизайнер Валентино, чиято муза е била майка им Росарио. Докато Мафалда търси индивидуализъм, но и изчистени линии и старателно постигната небрежност, присъщи на стилната й майка.

Царската внучка вече е имала среща с модната индустрия - през миналата година нейна песен озвучи клип за представянето на новата колекция на марката "Спрингфийлд", а самата тя се явява за кратко във филмчето именно в ролята си на певица. За първи път обаче сега в Америка тя дефилира като истинска манекенка.

И редом със световноизвестни имена на модата представи тоалети от пролетните колекции на американските дизайнери Майкъл Корс и Тори Бърч. Истинската й страст обаче остава музиката. През октомври царската внучка ще издаде първия си албум, а мечтата й е да оглави музикалната класация "Билборд".

Възможно е и да я осъществи, след като рамо й дава продуцентът Ян Бартър, благодарение на когото е стартирала кариерата на звезди като Ейми Уайнхаус и Палома Фейт. 24-годишната Мафалда обича музиката от малка. Споделя, че дължи много на родителите си, които я поощряват и подкрепят с уроци по пеене и пиано. Когато пораства, започва да композира песни и от хоби музиката се превръща в нещо повече за нея. След като завършва средното си образование, учи в "Бъркли" в Бостън.

Университетът е най-добрият в света в обучението по музика, там са се дипломирали имена като Куинси Джонс, Даяна Крол, Хуан Луис Гера и много други. Още през първата си година в музикалния колеж Мафалда записва сингъл по свой текст и музика.

Първия си концерт изнася едва на 16 г. заедно със свой приятел в клуб в Лондон. Леко дрезгавият й меланхоличен глас завладява публиката от раз. А миналата година я канят да пее на частно парти на "Масимо Дути" в Мадрид.

Най-голямата царска внучка е най-активната и социално ангажирана от всички. Тя се включи в протеста на студенти срещу това, че техният университет прекъсна прослушванията си в Африка.

И поиска равен достъп на всички кандидати за "Бъркли". Приятелят й Марк Абуслейман е от ливански произход, но е роден в Лондон и е учил медицина също в Бостън, в елитния Харвардски университет.

Макар да не знае български език, тя се прочу с увлечението си по нашите традиции и история - често пее народни песни и играе хора на инициативи, организирани от баща й или от създадения от него Сити клуб - на българската общност в Лондон. Може да изпее "Хубава си, моя горо".

Преди няколко години двете със сестра й направиха онлайн проект "Нашата България", с който подпомогнаха събирането на средства за българска чешма в Кенсингтън Гардънс в Лондон, която беше открита от княз Кирил и Димитър Бербатов. Често ходят и в българското училище в британската столица.


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
sssss
30.09.2018 19:19:30
0
0
bahti groznutu ku4i
2.
Пфууууу
30.09.2018 16:45:01
1
3
Българска княгиня.......айде, беееее......
1.
agent 007
30.09.2018 14:31:17
0
4
Бащата княз кирил-германец ,майката росарио-испанка ,а Мафалда българка и то българска княгиня ????!!!!
Значи аз съм германец или англо-саксонец и слагат дедо ми за крал или цар на едни диваци- българите !
После си живея на запад и си имам паричйи от моето си кралство и от имотите при диваците!
Питам докога народа ще търпи чужденци самозванци да се провъзгласяват за български царе и крале:
Пайсиии- Ооо неразумни Ироде поради что се срамиш да се наречеш българин "и да изгониш чуждите самозванци и натрапници от българската земя" ?????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще има ПОС терминали в патрулките, ще плащаме глобите и с карта Ще има ПОС терминали в патрулките, ще плащаме глобите и с карта Оше 4 уреда ще проверяват кръвните проби за дрога   Най-добре се живее в Нидерландия и Швеция, най-зле в Хърватия и България Най-добре се живее в Нидерландия и Швеция, най-зле в Хърватия и България На дъното на класацията са още Унгария и Румъния Пловдивският университет приема задочно чуждестранни студенти в Царево Пловдивският университет приема задочно чуждестранни студенти в Царево Екипи ще разработват проекти за съвместно участие на Общината и университета Двама българи с моторна лодка убиха по непредпазливост гръцки гмуркач край Самотраки Двама българи с моторна лодка убиха по непредпазливост гръцки гмуркач край Самотраки Линейка и кола се удариха в столичния кв. „Младост" Линейка и кола се удариха в столичния кв. „Младост" Парното в Бургас поевтинява с 15%, но токът масово поскъпва в цялата страна Парното в Бургас поевтинява с 15%, но токът масово поскъпва в цялата страна Най-голяма ще е финансовата секира за столичани United Group създава най-голямата оптична мрежа в Югоизточна Европа и обединява активите в едно дружество - United Fiber United Group създава най-голямата оптична мрежа в Югоизточна Европа и обединява активите в едно дружество - United Fiber United Fiber притежава 60 000 км оптична мрежа в 4 държави от ЕС: Гърция, България, Хърватия и Словения. Последно поколение високоскоростни мрежи достигат до 3.6 милиона домакинства и свързват Европа с Близкия изток и Азия, отговаряйки на високото търсене на пазара за високо капацитетни свързаности между отделните държави. Това е стратегически ход, в унисон с тенденцията и фокуса върху разрастването и изграждане на оптични мрежи и инфраструктури. United Group стартира амбициозен проект за изграждане на директна оптична кабелна свързаност между Атина и Солун, като част от United Fiber Гърция. Инвестиционният план на United Fiber е 450 милиона евро (2024-2028 г.). Дейностите по продажба на едро на инфраструктура се осъществяват от UGI. Студенти от Университет "Проф. д-р Асен Златаров“ взеха ключово участие в  празничното тържество на ДГ „Детелина“ Студенти от Университет "Проф. д-р Асен Златаров“ взеха ключово участие в празничното тържество на ДГ „Детелина“ Градината отбеляза 50-годишния си юбилей Той изстреля рейтинга на "Кой да знае" в небето Той изстреля рейтинга на "Кой да знае" в небето Вечно усмихнатия лекар имаше енциклопедични знания, отговаряйки на всичките зададени въпроси Ново 20: Матурите минават онлайн Ново 20: Матурите минават онлайн МОН предлага цял пакет променим в обучението на най-малките
Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Оказва се, че промяната се е наложила заради новото предаване на медията, „Скрита самоличност“, водещ на което ще е Герасим Георгиев – Геро Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят 20-годишната Патриция Кормос, Бианка Дорос на 23 и приятелят й Кристиан Молнар, 25 са видени за последно живи да стоят в средата на реката, а около тях имало силен водовъртеж Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Според разследващите това е руска кампания Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Христина и Цър Пър се сближиха  Това, което направи на финала не е мъжко, отсече първият ерген за Алек Това, което направи на финала не е мъжко, отсече първият ерген за Алек Аз самият имам много да му кажа, защото това, което направи на финала, е всичко друго, но не е мъжко, според мен, но ще си замълча, отсече Виктор Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Лейди Гага е бременна Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа  Стотици на протест пред щабквартирата на израелските въоръжени сили в Тел Авив Съдят сина на Байдън Съдят сина на Байдън Това е първият процес в историята на САЩ срещу дете на настоящ президент  Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Киев се нуждае от ново контранастъпление, коментират американски анализатори Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Рупърт Мърдок сключи брак с 67-годишната пенсионирана руска молекулярна биоложка Елена Жукова
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Формулата "Борисов и Пеевски във властта" е рецепта за огромен взрив Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня Иванчо към баща си:
- Тате вчера почти правихме тройка с Марийка и Стоянчо.
- Що почти, бе?
- Ами Марийка не дойде.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Демокрация - когато два вълка и агне гласуват какво да е обедното меню.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори