×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Апелативният прокурор на София подаде оставка
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Раненият от президентския баща: Всичко е така направено, че аз да съм виновен! (ВИДЕО)


Раненият от президентския баща: Всичко е така направено, че аз да съм виновен! (ВИДЕО)
Стефан Тодоров се е измъкнал от катастрофата освен с много рани и с акт
25 Август 2018, Неделя, 00:03 ч.

Тодоров е с множество синини по тялото, но не смята да си търси правата по съдебен път


Удареният от бащата на Румен Радев при катастрофа в Хасково Стефан Тодоров разказа за инцидента от преди 8 дни. Ударът става на кръстовище в центъра на Харманли преди обяд на 17 август, пише haskovo.live

„Бях в кръговото кръстовище, тогава видях колата, но си помислих, че ще спре, защото той има знак, че навлиза в път с предимство. Но ударът стана”, разказа пострадалият.

Официално за инцидента полицията не подава информация. Кадри от охранителните камери показват как минути след удара между триколката и мерцедеса на президентския баща на мястото освен полиция, идва и лидерът на БСП Михаил Лисков. Той говори с полицаите и с бай Георги, както той нарича бащата на Румен Радев, и изненадващо…мести ударената триколка от местопроизшествието.

Раненият Стефан Тодоров днес разказа, че от катастрофата се е измъкнал освен с много рани и с акт.



"Преди да подпиша аз помолих, тоя сержант ли какъв е там, да ми го прочете. Той ми го прочете набързо, набързо и от това, което ми каза, няма нищо вярно. Всичко е така направено, че аз съм виновен”
, разказа още пострадалият.

Тодоров е с множество синини по тялото, но не смята да си търси правата по съдебен път. Твърди, че се видял с Георги Радев и се разбрали, нямал претенции към него.

Главният прокурор Цацаров командирова прокурор в Харманли, който да провери случилото се в две посоки – дали наложената санкция е съразмерна с нараняванията на пострадалия, и дали служителите на МВР са действали адекватно, като не са уведомили прокуратурата. Говорителят на Главния прокурор Румяна Арнаудова заяви, че няма такъв аналог в страната при настъпила катастрофа да не се е намесила прокуратурата и да не е взела решение какво се случва. От президентството все още нито потвърждават, нито отричат за инцидента. Румен Радев отказа коментар.

Видео от катастрофата. Моментът на удара е запечатан на 1:20 от клипа


Видео: breaking.bg

Пресцентърът на МВР отказа интервю с шефа на полицията в Харманли. По случая е образувана вътрешна проверка.

В категории: Животът


49
Коментара
Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 1
Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
49
Коментара по темата
49.
бае ви Ганя
28.08.2018 17:31:41
0
4
Докато вие раята се делите на "комунисти" и "демократи" , червени и сини, бедни и богати други като мангалите, мафиотите в бели якички и анаболните борчета си развяват байряка в Абсурдистан и никакви закони и закончета не ги базарят. Те си ви имат за ратаи и свободата Санчо стана слободия в тази държава Булгаристан.
48.
*********
27.08.2018 20:53:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
47.
мишо
27.08.2018 19:42:13
4
4
Удареният чичко, който някой назова инвалид много чевръсто скочи и се разтича наляво -надясно. Изглежда , че нарочно е спретнал цялата дандания.
46.
46
27.08.2018 13:04:47
1
7
Дъртия Радев си е виновен, спор няма. Ко търси там обаче местния БСП-ар? Кой му се обади да отива бързо? Защо това ПТП го няма в сводката на КАТ? И защо президента на всички българи мълчи като мушната гайда, нали е голям мъжага-генерал и пилот?! Най-нормалното беше да се извинят на човека и точка. Боклуци!!!
45.
хайде , де!
27.08.2018 11:40:30
8
4
По- добре комунистите които я съградиха да управляват България, отколкото мафиотите , които я разграбиха и деморализираха младите и обществото.
44.
Да ти
27.08.2018 11:31:10
6
2
Какво правиш с триколка в кръговото ? И какъв точно инвалид си?
43.
хахахах
27.08.2018 07:32:28
3
7
хахахах, ебати олигофрените, какви ли не глупости ще измислят да оправдаят сляпото дядо - каква крайна лява лента в това кръгово бе, олигофрени??? къде виждате повече от една лента в това кръгово??? и кой ви каза, че нямал право да е я движението "щоту няъ мигач"??? ебаси малоумните кавали, заснето на видео, ясно като бял ден, но не, тея олигофени за пореден път св опитват да ни убедят, че това, което виждаме с очите си, е друго, а не това, което виждаме. ДЪРТИЯТ КАВАЛ ОТНЕ ПРЕДИМСТВОТО на човека, който ако иска и с лагерна количка да върти на кръговото, пак ще е с предимство. Дърти пияни комундета предизвикват ПТП-та всеки ден и в това няма нищо чудно, но тук сериозно са се осрали забравяйки, че ги снима камера и не е скандална самата случка, а трагикомичните опити да бъде потулена сякаш бащата на президента няма право да сгреши на пътя - появява се местния шеф на БСП, който лично дирижира всичко и за капак писали акт на човечеца, че рязко бил сменил посоката си на движение (с тая тротинетка, в кръговото...) и така бил предизвикал катастрофата.. е как да не ти стане патриотично обединение едно такова??
42.
До 39
26.08.2018 19:52:00
4
4
Ми проверили са го с дрегер. Очел е 0,00. Е, ся кво ще кажеш лайномете? Ма те плювалници като теб, каквото и да и кажеш, все комунсти са им в главатам
41.
Алоо.........'ранения'
26.08.2018 19:24:26
6
6
Ми виновен си бе льольо. Чий го дириш, че от крайна лява лента искаш да излезеш от кръговото. Ма пак си късметлия. Ако така ве натресеш на някои дебеловрати момчета, жална ти майка. Апартамента си трябваше да продадеш, да им платиш щетитр по явтомобила, щото те Гражданска не признават. Само кеш.
40.
Аркан
26.08.2018 18:53:29
1
5
А ще дойдете на мойта преди година тука в меден рудник имаше един шестак се прибираше от работа и то зимно време с такава триколка,без никаква сигнализация по пътя бургас горно езерово ,без никаква сигнализация където някой тир ще го отвее и хич няма да разбере.
39.
Има ли ПТП,първо дрегер тест!
26.08.2018 16:40:17
2
14
Като сте толкова печени защитници на фамилия Радеви, видяхте ли дрегер тест на участниците в ПТП? Стоят си фамилия Президент Радеви в мерседеса и телефонират на синчето да ги оправи, определено е бил на градус главата на фамилия Радеви, а протокола е менте :)
38.
Бургас Трапезица
26.08.2018 16:18:22
11
7
Шофьор съм и се ужасявам, че в същата ситуация мога да попадна и аз.... както и всеки друг. Първо какво прави тази тротинетка на оживено и натоварено кръстовище... няма мигачи, нито други средства за обозначаване промяна посоката на движение... От изгледания клип не става ясно дали ударения инвалид подава сигнал с ръка, когато от крайна лява лента иска да се престрои и косо да завие надясно, въпреки, че не се намира в дясната лента на движение. Вината на бащата на Радев е, че и той не се намира в дясната лента, а кара по средата, т.е. е в двете ленти.Интересно ми е и колко минавания може да преживее шофьора на тротинетката на нашето бургаско кръгово на Трапезица.... едно или даже две :)
37.
Какъвто синът, такъв и бащата - гьонсурат!
26.08.2018 14:56:36
9
17
Явно слепотата е наследствена,семейна болест! То и Старшинката не вижда, ама уж кара самолет!За семейство Радеви няма закони, нали са от БСП, а законите не важат за БСП, те са над закона! Гласувайте за БСП, за да се върнат мутренските, беззаконни времена и фалитите на банките!
36.
gradski
26.08.2018 14:35:13
10
9
Че дядото е спал, спал е... Ама тез тротинетки не мисля, че им е мястото на пътя. Особено, като нямат никакви сигнали за посока, как да разбереш, че от крайно лява лента минаваш косо да излезеш от кръговото?
35.
хахахах
26.08.2018 13:58:25
3
4
хахахаха ти пък какъв си бе, помак? тука си се гърчил като плъх, отишъл си някъде в чужбина да миеш коли и си помислил, че си хванал Господ за шушлека хаахахахах в България въшко такава е пълно с хора, които се справят повече от добре както финансово, така и личностно - две елементарни неща, които са те комплексирали толкова.. само такива мижитурки като теб мрънкат и цвилят, защото чеп за зеле не става от тях, а искат да са като тоя и ония.. тоя зов мой човек подсъзнателно е към въртешното ти аз, към никой друг, защото това е израз на начина, по който си се чувствал, докато си бил тук..
34.
Ок
26.08.2018 13:54:12
11
11
Обаче да питам чичката с триколката и без гражданска отговорност ако се нацепи в някой скъп автомобил или блъсне човек по какъв начин ще компенсира собственика на автомобила
33.
д0 32
26.08.2018 13:54:10
2
11
Ако не беше вярно - щеше да е много, много обидно. Все пак те моля колега, следващия път като пишеш истини не ни наричай гяури. Все пак сред нас има хора, които заслужават обръщението българи. Иначе в контекста на това, което искаш да напишеш - си прав за всичко.
32.
До всички гяури
26.08.2018 13:21:19
9
10
Абе гяури,най-бедни,най-болни в Европа,с най-ниски заплати и пенсии! Може ли да сте толкова прости,та да се делите на БСП,ГЕРБ,ДПС,СДС и др. курбанджии и крадци,когато става дума за поредната злоупотреба с власт на някой от ”хунтата” разсипала държава?
Прости гяури,те чорбаджиите ви все едни и същи разбойници и червени и сини и всякакви. Такава проста рая си заслужава съдбата. Нито инвалидите,нито пенсионерите,нито народа като цяло живее достойно в Бълхария,но сте тръгнали да се делите. Ей за това едно въстание и една революция нямате като хората все ви ”освобождават” за да ви поробят. За Бълхария можете само да се напиете и да играете хора с байрака,патриоти големи. Всеки ден някъде някой циганин бие и граби гяур. Мангалките взимат по една торба пари майчинства и помощи,а българките нищо. И сте тръгнали да се плюете на комунисти и демократи и гербери и т.н. от Ганя по-прост и стрхлив няма. Тази държава след 20години ще бъде циганизирана,а вие гяури пръснати по света.
31.
хаха
26.08.2018 13:02:35
7
13
Хахахахахахаха постановка... Доста жалки са червените тролчета, какъвто е и живота им - не е лесно цял живот нищо да не свършиш и да креташ на угризки.. :) :) Според тях някой прави постановка на живеещия в Харманли, каращ 20-годишна дарага и каращ на издихания баща на президента, за който никой не беше чувал до днес (междувпрочем и за самия президент, преди да си го впишат в листите) с неясно каква цел и забележете как - впускат немощен старец с триколка на предварително набелязано кръгово, където нищонеподозиращия баща на президента да му отнеме предимството. Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахайахахаахахахахахахахахахахах
30.
дядо
26.08.2018 12:40:02
12
7
Джендърастията в атака...Ако изгледате внимателно манипулирания клип,пак ще ви стане ясно,че е постановка!Пък и много чевръст този инвалид бе,скача като младо яре ;)
29.
ot selo
26.08.2018 12:34:38
0
2
Ti kato mnogo znaesh zashto kato vlezes vav kragovoto davash gas kato Hamilton i drugo ne te interesuva i vikash az sam s predimstvo a pak tuka mnogo znaesh
28.
Мерседес на Радев
26.08.2018 12:28:15
4
13
винаги е прав, особено когато греши! Той е олицетворение на БКП/БСП, която винаги е права, особено когато греши! Радеви са непогрешими, защото са комунисти! Не човек а желязо :) Старшинка!
27.
7777
26.08.2018 12:25:58
7
1
Stiga steq partii nqma nishto obshto sas incedenta..no vse pak da pitam koq partiq e vinovna za avtobusa koito vze tolkova mnogo jertvi do Svoge
26.
Jimmywolf
26.08.2018 12:15:38
12
11
ГеЙберастите изпадат в умопомрачение в опитите си да плюят по президента. Сава да ви напомня че банкянски ви овчар е участвал в две такива местопроизшествия, а Москов уби в пияно състояние детето си, ама и двамата са още на държавна и каквото откраднат издръжка. Кротко геЙберасти, тюфлек катастрофира държавата, всичко друго я без значение. Ако сте шИфьори, като крайно неграмотни, моля не се качвайте по колите!
25.
хахахах
26.08.2018 12:09:09
5
14
Хахахах колко тъпи комундета има.. Цитирайте точката в ЗДВП, според която "тротонедката" няма право да участва в движението? Цитирайте закона, според който за отнемането на предимство, в резултат на което е настъпило ПТП, не си отговорен, ако другия участник е в движението неправомерно? Тоя пенсионер утре някой пешеходец може да не види.. А каква работа има там местния председател на БСП??? Не можаха ли просто да минат по каналния ред, да напишат един акт на пенсията и да обявят какво е станало??? Случват се такива неща и не би било никак скандално, ако не бяха извикали шефа на БСП и не се бяха опитали да потулят случая. А на човечеца с "тротонедката" какъв акт само... Е*аси полицаите... Ако не беше тоя запис от камерата замалко да им се получи, ама нали се подбират умишлено по-глъмички, та няма кой да помисли и - ей го резултата - осраха се и БСП-то и МВР-то.. хайде сега ОБЯСНЯВАЙ
24.
кольо
26.08.2018 12:05:45
7
12
А ако беше обратно и бащата на президента беше блъснат дали щеще 8 дни мълчат М това са наглите комунисти които сега пак драпат да управляват
23.
Иван
26.08.2018 12:04:58
9
8
Само искам да одбележа че детето също не слезе да си бута колелото на пешеходната пътека а този с триколката няма работа там и сам се нацели в колата.
22.
Mafia GERB
26.08.2018 12:00:17
12
9
Борисов и Шайката му ежедневно извършват престъпления, ТР вече трета седмица е блокирал Икономиката на страната и не се знае какви данни са ИЗТРИТИ от него, 2ОО ООО данъкоплатци, които добросъвестно са се застраховали спазвайки закона са ИЗМАМЕНИ от държавата и са изнасилени отново да се застраховат, падат сайтове на ГРАО и на други институции, болници фалират и не работят, но ПРОКУРАТУРАТА СПИ дълбок зимен сън... Е, не чак дълбок, защото бащата на единствения коректен и честен политик Президента е извършил престъпление срещу държавата и прокуратурата се събуди !!!
21.
999
26.08.2018 11:56:19
5
4
Dano te odari trikolka da vidim togava koi cherven,sin ili zelen..tapungeri zashtoto bil tatko na edi koi si
20.
Re
26.08.2018 11:55:47
3
11
Какво прави на този ицидент представител на БСП , замазва
19.
Хаха
26.08.2018 11:54:40
5
12
Ей кретени, колелата са част от пътното движение, без табели и застраховки. Този клет човечец е с електрическо превозно средство, пак без табели и застраховка. За едни може, за други не? Народният съд идва все по-близо. И то не такъв какъвто беше преди, а истински народен съд. Без съдии. Без адвокати. Без защитаващи. Само с палач !!!!!!!!!!!
18.
Tz
26.08.2018 11:51:20
7
16
Платените тролове се активизираха щом се осерее някои комуняга
17.
66
26.08.2018 11:49:14
4
1
Xaxo otivai da pravish krakcheta na koleto na metro dokato te odari nqkoi posle iskai ostavki..ama da zznaesh tam nqma peshehodna pateka
16.
Убиеца Московски
26.08.2018 11:48:48
7
7
Целия държавен апарат беше впрегнат в потулването на случая с катастрофиралия Московски,при които инцидент загина детето му.Какво стана?Защо прокуратурата мълчи?Колко още трябва да загинат по родните ни вечно лошо ремонтирани пътища?Господ бави,но не забравя,благодарение на мършите които ни управляват си отидоха хиляди,но живота им го връща.Върни си сина с откраднатите стотици милиони Москов и погубените души.Ще го върнеш,ама друг път.Сега топ новината,която се върти в ефира с участието на Радев(старши) и нещо което не трябва да се движи по пътищата(триколка)е недопустима при положение,че загинаха хора и то по лошо ремонтиран Герберски път.Септември оставка и никога повече Герб.
15.
*********
26.08.2018 11:46:27
5
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
До пешев
26.08.2018 11:44:37
9
7
Пешев, пешев и какво общо имат комунистте, фашистите и всяка друга тем подобна сволоч? Ми то е видно. С ППС, триколката де и с такава траектория на движение, какво да очакваме? Казано е в закона - ППС-тата нямат предимство пред МПС-тата, както МПС-тата пред релсовите превозни средства на нерегулирано кръстовище, а по дефиниция кръговото е такова. Отделно трябва да се движат в най-дясната част на пътното платно, а нашия убавец си сече косо. Друг е въпроса, че и шофьора на автомобила е трябвашо да бъде по-внимателен. Колегиалноста ни липсва на нас. Ще те смачкат, ма видите ли били с предимство. Ми нали и имащия предимство ще пострада също, ма не би - булгар, булгар и газ до дупка.
13.
от село
26.08.2018 11:41:30
10
5
Това, че имаш предимство не те овинява, че не правиш нищо за да предотвратиш ПТП. От видеото се вижда, че триколката се блскааправи и в колата без да се направи опит за спиране. Това просто е нагледен опит за самоубииство. Например можеше колата да е блокирала и по неведоми пътища господни да е спряла на това място и вероятно понеже триколката е с предимство пак щеше да се забие в нея.
12.
хахо
26.08.2018 11:39:50
5
12
Червените разбрачи да отидат на проверочен.Полицаите и началника им да бъдат уволнени за некомпетентност или прикриване на престъпление. Ясно е,че ЛК е виновен.
11.
Пешо кура
26.08.2018 11:35:00
11
10
Тая триколка без номера,техн.преглед и гражданска отговорност няма място на пътното тя дори няма мигачи
10.
3
26.08.2018 11:29:46
12
8
Дори и да е инвалидна ел. количка няма абсолютно никакво право да се движи там..Има си правилник за движение по пътищата...А и катастрофи стават и със къде,къде със по едрогабаритни..не го е видял човека важното е че,няма жертви..
9.
Sttt
26.08.2018 11:27:00
3
13
Който е в кръговото е с предимство...друг в въпроса кво прави тоя с това колело ли е триколка ли е на пътя...
И двамата са си виновни...водача на автомобула е длъжен да пази пешеходците и велосипедисти, които по незнайни причини са на пътното платно.
8.
2
26.08.2018 11:15:46
10
8
Kakvo pravi to chudo na avtomobilostroenieto na patq pri polojenie che sa zabraneni nai malkoto i nqma zadaljitelnata grazdanska otgovoronost za koqto az ako q nqmam bih patil dosta soleno
7.
пешев
26.08.2018 11:14:32
9
12
ТАКА РАБОТЯТ ПОМИЯРСКИТЕ КОМУНИСТИ.. А ОЩЕ ДРЕВНИТЕ МУДРЕЦИ СА КАЗАЛИ - КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО.. СИНЧЕТО Е СЪЩИЯ ЛЪЖЕЦ . И ТОЗИ ПОМИЯР ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА ЧЕСТНОСТ.. ЖАЛНА НИ МАЙКА
6.
Дидо
26.08.2018 11:10:59
0
12
И милиционерите много бързи,бре-на 4-тата мин. дойдоха!
5.
Дидо
26.08.2018 11:09:06
11
11
Е точно на ударът прескача съмнително записа!Що ли?Ама си личи,че колата е виновна,щото Стефан Тодоров ВЕЧЕ е в кръговото и е с ПРЕДИМСТВО!
4.
Минчев
26.08.2018 10:57:39
17
8
Това е като бизнеса на циганите от Комлука-нарочно се хвърлят под бавнодвижещи се коли,за да изнудват после шофьорите за пари!
3.
Цеци
26.08.2018 10:57:18
13
14
Къде е тръгнал с тая кънка по това натоварено движение .
2.
1
26.08.2018 10:49:28
12
8
Точно така Деси
1.
Деси
26.08.2018 10:44:17
17
13
Тази триколка няма работа на този път без сигнализация ..., дъгата по която се движи не му дава предимство...., защото той не е редовен участник на пътя ..., освен това ако има проверка от ТЕЛК , ще се разбере с каква точно инвалидност е ...., тъй като от записа се вижда , че няма никакви двигателни проблеми..., като , че ли ...умишлено се удря в автомобила...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Инициативата е на сдружението на младите лекари  Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици
Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори