×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас се върна в "Златните години на джаза" с бутиков концерт в Гранд Хотел и СПА Приморец


Бургас се върна в "Златните години на джаза"  с бутиков концерт в Гранд Хотел и СПА Приморец
Музикантите създадоха истинско пиршество за сетивата, в което публиката бе поканена да вземе участие
24 Август 2018, Петък, 13:11 ч.

Изкушенията за гостите на събитието включваха и изискано тристепенно меню в акомпанимент на вина от изба Katarzyna Estate

На 23 август на специален бутиков концерт Бургас се върна в "Златните години на джаза". Място на събитието за ценители бе лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец. За отличното настроение на гостите се грижиха едни от най-добрите джаз изпълнители у нас: Марина Господинова – вокал, Михаил Йосифов – тромпет, Милен Кукошаров – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас, Атанас Попов – барабани. Те поднесоха на публиката най-популярните парчета на най-големите в джаза: Ела Фицджералд, Луис Армстронг, Франк Синатра, Били Холидей, Тони Бенет, Нина Симон, Нат „Кинг“ Кол, Ета Джеймс, Рей Чарлз.



Музикантите създадоха истинско пиршество за сетивата, в което публиката бе поканена да вземе участие. Меките линии на контрабаса, изисканият силует на Марина Господинова в блестяща черна вечерна рокля, елегантните ѝ колеги привличаха погледите. Пред сцената, ефектен надпис от обемни светещи букви, маркираше целта на вечерта: отлично "MOOD" (англ. "настроение"). Бягащите по пищното озеленяване и достолепната кремава фасада на Гранд Хотел и СПА Приморец прожектори преливаха от цвят в цвят, подсилвайки атмосферата на вечерта до приказни измерения.



Освен на класна музика, гостите на Let's Get PRIM: Златните години на джаза, имаха възможност да се насладят и на други две изкуства: на кулинарията и виното. Избата, на която Гранд Хотел и СПА Приморец довери акомпанимента на специалното тристепенно меню и традиционния уелкъм дринк, беше Katarzyna Estate. Партньорът на събитието прибави допълнителен изискан вкус към вечерта, комплиментиран от чиста арт стойност -  специална изложба, посветена на серията вина Contemplations. Тя бе разположена на ключови места в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец и  показа на гостите на събитието изкуството на виното чрез десет платна, експозирани в мащаб на стативи. Реално, всяка от уникалните картини бе всъщност не скица на велик художник, създадена да събира погледите в прочута галерия или частна колекция - а винен етикет. Всяка година Katarzyna Estate променя всички 24 етикета на палитрата вина, които предлага. Талантливи дизайнери се грижат всеки нов етикет да бъде своеобразно произведение на изкуството, заредено със символика и дълбок смисъл, носещи и чисто визуална наслада. Днес, етикетите - картини създадени от Katarzyna Estate през годините са вече над 200. По тях можем да открием какво ли не - от указания, как се готви патешко магре - до Айнщайн, Мулен Руж и класически серии автомобили от миналия век.

Освен с милиони реализирани бутилки годишно, които радват небцата на ценителите на напитката на боговете по цял свят, Katarzyna Estate може да се похвали и с нещо уникално за родния пазар: собствено естествено пенливо вино - брут от 100% шардоне. Последните години избата залага и на био производството. Носител е на многобройни отличия, на международни винарски изложения и форуми. Съвкупността от тези силни фактори, превърна Katarzyna Estate в логичен избор за партньор на Гранд Хотел и СПА Приморец в специалното събитие Let’s Get PRIM: Златните години на джаза.

Класният концерт е поредната стъпка на Гранда на Бургас към превръщане на морския град в дестинация, в която класните събития са не лятна случайност, а устойчива константа. В Гранд Хотел и СПА Приморец можете да откриете всичко – от литературни четения, филмови прожекции и танцови и музикални спектакли - до изложби на бижута и фотоси и събития, посветени на различни култури и народи.

В категории: Бургас


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори