×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хореографът на ансамбъл „Българе” Христо Димитров попиля хейтърите: О, окаяни човечета! О, свещена простота!


Хореографът на ансамбъл „Българе” Христо Димитров попиля хейтърите: О, окаяни човечета! О, свещена простота!
Христо Димитров отправи емоционално послание към хейторите - тези, които критикуват всеки, опитващ се да направи нещо в държавата
17 Август 2018, Петък, 10:26 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА, снимка: IN Life

Има едни хора, които могат само да плюят, злословят, лъжат и очернят и най-почетният българин, категоричен е Христо Димитров

Хореографът на ансамбъл „Българе” Христо Димитров попиля хейтърите с емоционално видео обръщение във фейсбук профила си (ВИЖТЕ ТУК).

Часове преди откриването на 11-ото издание на фестивала на народната носия в Жеравна, той избра необичайния начин, за да отговори на критиците, скрити зад фалшиви профили в социалните мрежи, нападащи и критикуващи всеки, който се опитва да направи нещо в държавата.

„Когато влезеш във фейсбук виждаш, че там има хора, които могат само да рушат, да плюят, да злословят, да лъжат. Те могат да съсипят всичко, да очернят най-почтеният човек, да окалят и най-доброто дело. Правят го, защото са злобни, завистливи, некадърни и най-важното – нещастни. О, окаяни човечета! О, свещена простота!" , започва емоционалното си видео обръщение Христо Димитров.

4-минутното му видео е изключително емоционално, а Димитров изглежда обиден, явно на поредните хейтъри, които традиционно плюят по най-знаковия български фестивал - този в Жеравна.

„На тези хора искам да кажа, че никога, ама никога няма да успеете да спрете добрите, честните, почтените, трудолюбивите, идейните българи да правят добро. Строителите ще продължават да строят, творците – да творят, предприемчивите – да успяват, а добрите – да бъдат щастливи въпреки, че тези хора ще се опитат да им пречат с всички сили. Докато първите ще оставят нещо за страната си, за вторите(хейтърите, б.а.) никой няма да се сетят. Техните жалки опити да изпъкнат ще са толкова успешни, колкото и опитите да жабата да стане кон. Продължавайте да оплювате страната си и да съсипвате имиджа на България.”, допълва Христо Димитров.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО МУ ОБРЪЩЕНИЕ ВЪВ ВИДЕОТО:





15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Batco
18.08.2018 14:57:38
0
7
Ей, тоя алчен дебелак много нагъл....
14.
Batch
18.08.2018 14:30:59
0
4
И как точно ги попиля на колко парчета и откъде ви хрумна този селски глагол.
13.
*********
18.08.2018 11:18:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
12.
ггг
18.08.2018 08:19:58
0
10
къде видя синя българска етно носия.в Анадола ли.да сваляш лъвчето от шапката веднага.
11.
Тоз е в кюпа
17.08.2018 20:18:28
0
8
Ако са патриоти, накрая като теглят калема приходите ще са равни на разходите. Няма да остава 1 млн далавера, както е сега.
10.
К.Р.
17.08.2018 16:20:52
0
7
Идеята за събора е уникална !!!
Първите издания бяха страхотни!!!
Господине адмирации за това , което правите , но всичко това щеше да бъде само със знак положителен ако не беше неистовия ви стремеж да се отъркате у властоимащите . Това отвръщава , това принизява стойността на този хубав празник до вечеринка на съмишленици на управляващата коалиция .
Да използваш аналогия с делото на Васил Левски е доста нескромо и показва , че сте изгубили реална представа за себе си .
Излезте на сцената , направете това , което най - добре можете танцувайте , а оценките оставете на времето и поколенията след вас .
Кому беше нужно това обръщение ???
9.
1111
17.08.2018 13:41:33
0
17
Жеравна-50лв.вход за възрастен,25лв.за деца!Тараш за телефони и фотоапарати ,Не можеш да снимаш.Снимат определени фотографи,естествено срещу заплащане!
ПЕТРОВА НИВА-ВХОД СВОБОДЕН!ИСКА СЕ САМО СЪРЦЕ И ДУХ!
P.S.-във връзка с изцепката на македончето,на кой било ПРЕОБРАЖЕНСКОТО възстание,ИСКАМ ДА ВИДЯ КОЛКО" ПАТРИОТИЧНО"НАСТРОЕНИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ДОЙДАТ НА "ПЕТРОВА НИВА"
8.
Турчин
17.08.2018 13:41:18
1
1
Мусала е над всичко
7.
демократ
17.08.2018 13:10:09
1
15
Казано на патриотичен език : АМАН ! Аман от "патриоти" на партийна субсидийка ! Човека кльопащ от партийните пари на ПП ГЕРБ видете ли се обидил, затова, че не искаме да припознаем денят на свадбата му 19.08 за патриотичен празник ? Някаква си "Петрова нива" и някакво си въстание му били конкурентни на кебапчетата и народните носии на ЧАСТНИЯТ МУ "Фестивал" за който получил от Общинският съвет в Жеравна концесия за 30 години ! Тази година домъкна и истински холивудски дърт пергиш да ожени за млада танцьорка от състава си. Все номерца за успешно пласиране на кебапчетата. Видими резултати в корема и г_за на псевдопатриота ! Празнувай си с Цв.Цв. той ти е достатъчен. Да ти попълва сметката от партийните кинти и да те кани да тропкате за рязането на лентичките. А и догодина ще има и Евро и Местни избори така, че и без шотландксият си спонсор шкембето ти няма да пострада !
6.
Жик
17.08.2018 12:22:46
0
14
КАК НЕ НАПИСАХТЕ И ДВА РЕДА ЗА 115г.ОТ ИЛИНДЕНСКО ПРЕОБРАЖЕНСКОТО ВЪЗСТАНИЕ БЕ???!!!! КАКВА ЖЕРАВНА,КАКВИ НОСИИ БЕ??!!КЕБАПЧИИ И ЛЪЖЕПАТРИОТИ!ЗАБРАВИХТЕ ЗА КАКВО ПРОЛЯХА КРЪВТА СИ ЗЕДИТЕ ВИ!!!ОТИДЕТЕ НА "ПЕТРОВА НИВА"! ОТИДЕТЕ С НОСИИТЕ СИ,КЕБАПЧИИ И ЛЪЖЕПАТРИОТИ!
5.
Ами...
17.08.2018 12:15:16
7
7
Ами, прав е Христо Димитров, такава ни е народопсихологията!
За намаляващото българско население най-виновни са управляващите! Хич не ги е еня за народа, важни са личните им банкови сметки, подлоги на Брюксел и Америка! Разпродадоха всичко, което можаха, съсипаха икономиката и цялата държава, така им наредиха отвън!!!
4.
Понеже Апостоле
17.08.2018 12:01:24
2
8
На Митьо Очите ”дядо му” от Истанбул и същевременно и негов съдружник,също дава парички за този събор. Ти Дяконе ”храбър и достоен” ще му откажеш ли парите,като достоен Българин не взимащ пари от ортаци на Очите?
3.
Vinetu
17.08.2018 11:56:05
4
11
Какъв патриотизъм, какви юнаци ?
Ние сме рая !
Най-търпеливия, най-овчедушния и прост народ !
Дуят се на Бузлуджа, на концерти на Слави Трифонов и зад компютъра. Народ от тарикати и бай Ганьовци. Осираме страхотна природа. Демографски съставени от цигани-паразити и кандидат емигранти.
2.
Добре бе Апостоле
17.08.2018 11:51:49
7
16
И като толкова сте можещи и успяващи,строители,предприемачи и разни все отъркани във властта тарикати,защо два милиона избягаха да работят за чужди можещи? Защо по белите държави оценят държавата като корумпирана и измамническа,неуредена кочина с най-малките пенсии и заплати?
Захлебил си захлебил си,трай си! Голям апостол стана джанъм! Мачкай кебапчетата и небой се! А относно зависта и злобата,всичките показни убийства и разправи с ”успели и можещи” бедните неуспели ли ги поръчваха и замисляха?
Като се причисляваш към успелите,айде като седнете с твойте спонсори,поразсъждавайте защо България е на този хал? Защото ние бачкаме и в чужбина и успяваме и сме доволни. Ама твоите ”успели и можещи” защо не отидат в чужбина да опитат да заграбват общински имоти и да ги застрояват и така да са чок строители?
Пъкни търбуха и не бой се,сега ти е паднало!
1.
В
17.08.2018 11:43:18
4
16
ПАЛЯК. Много по патриотично е да си хвърлиш фаса в пепелника отколкото да си закачиш трибагреника на колата. Помияр.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Ето кои са ТОП 10-те града най-гъсто населени с паралии... 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" Петима са пострадали в пътния инцидент Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Георги Чиликов и голмайсторът на А група за всички времена Мартин Камбуров продължават напред в VS Sport Open 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават Синдикат в Германия съветва внимателно да се информират за своите права Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Не уточняват броя и състоянието на пострадалите. Районът е отцепен от полицейски екипи Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ обсъдиха с бургазли въпроси за социалната политика и за по-добър живот
Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори