×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Учени със страшно заключение за ЛГТБ-старостта: Слабоумие, самота и СПИН


18 Юни 2018, Понеделник, 13:52 ч.

Скорошните изследвания откриват, че рискът за развитието на рак на ануса у хомосексуалистите е 28 пъти по-висок

Учени от катедрата по психиатрия в Йейлския университет публикува в известното списание „Current Psychiatry Reports“ статия, която опровергава една от точките на ЛГБТ-пропагандата за нормалността на хомосексуализма, съобщава поглед.инфо.

Проучванията показват, че в сравнение с по-възрастните хора като цяло, по-възрастните членове на ЛГБТ-общността, като правило, имат повишени нива на определени физически болести и нежелани психосоциални обстоятелства, много от които са с очевиден психиатрична характер.

Така, в сравнение с другите жени на по-висока възраст, възрастните лесбийки и бисексуални са изложени на повишен риск от затлъстяване и сърдечно-съдови заболявания. Това изисква специално внимание с оглед на факта, че по-голям брой научни данни показват връзката между сърдечно-съдовите заболявания с повишения риск от някои видове слабоумие, включително синдрома на Алцхаймер и съдовата деменция.

Сред представителите на ЛГБТ-общността има повишени нива на тревожност, депресия и разстройства, свързани с употребата на психоактивни вещества, които са около два пъти по-често, отколкото при хетеросексуалните. Те също така са изложени на повишен риск от някои заболявания като затлъстяване, рак на гърдата и ХИВ. Други неблагоприятни социални фактори и физически заболявания, преобладаващи сред представителите на ЛГБТ-общността са:

- в сравнение с по-възрастните мъже като цяло, по-възрастните хомокескуалисти и бисексуални мъже са по-склонни да живеят сами и да имат проблеми с физическото здраве, включително ХИВ.

 - в сравнение с хетеросексуалните мъже, сред преживелите рак гейовете, бисексуални и транссексуални хора, има повишени нива на депресия и трудности в личните взаимоотношения.

- по-възрастните лесбийки са по-склонни да имат рискови фактори за рак на гърдата, в сравнение с хетерокескуалните им връстнички, които включват по-малко бременности, по-кратки срокове за кърмене и по-високо телесно тегло.

Скорошните изследвания откриват, че рискът за развитието на рак на ануса у хомосексуалистите е 28 пъти по-висок. Дори в ЛГБТ-общността започват да се проявяват значителни различия. Така, по-възрастните транссексуални хора, в сравнение с останалите - ЛГТБ, са по-склонни да изпитват лошо физическо здраве, инвалидност, затлъстяване и психични разстройства.

Освен това транссексуалните хора са изправени пред повече финансови и емоционални бариери при търсенето на медицинска помощ. Според неотдавнашни широкомащабни проучвания, 31% от попитаните представители на ЛГБТ-общността изпитват текуща депресия, която е два до три пъти повече от оценките на американските центрове за контрол на заболяванията за чувствителност към депресия сред останалите възрастни американци.

Показателите на транссексуалните лица са дори по-високи и възлизат на 48%. Проведени са няколко проучвания за изследване на нивото на депресияга и самоубийство в подгрупите на ЛГБТ.

Индексите на депресията през живота достигат 54.7%. на самоубийствените мисли - 53,5%, планирането на самоубийство - 34,9%, а опитите за самоубийство - 28%. Употребата на наркотици в гей-нощни клубове отдавна се обсъжда като често срещана практика сред мъжете, които правят секс с мъже, но също така се увеличава сред лесбийките и бисексуалните жени.

Клубните наркотици включват метамфетамина, кокаина, екстазито, кетамина и други. Много изследвания показват, че използването на клубни наркотици, особено метамфетамини води до по-рисково сексуално поведение и ХИВ инфекция сред хомосексуалните мъже. Такива вещества, както и алкохолът, могат да понижат самоконтрола, да влошат вземането на решения и да увеличат либидото. Освен това употребата на психоактивни вещества намалява имунитета и влошава ефекта на антиретровирусните лекарства, което допълнително увеличава риска от заразяване с ХИВ.

Друга последица от употребата на клубните наркотици е еректилната дисфункция поради злоупотребата с Виагра в комбинация с лекарства. Тази практика, както и злоупотребата с други медикаменти, по-специално с опиоиди, се свързва с повишаване на рисковото сексуално поведение сред хомосексуалните мъже. Злоупотребата с опиати с рецепта, заедно с последващия преход към хероин, е национална здравна криза в Съединените щати.



В категории: Животът


5
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
5
Коментара по темата
5.
Realist до светът загива
18.06.2018 15:50:12
0
0
Православното християнство изобщо не е единственото истинно учение.Само като погледнеш кои държави го практикуват и какъв процент от християните по всета става ясно колко е единствено. Когато един праведен човек иска да спаси душата си и колкото се може повече други души първото което трбва да засвидетелства е божия закон , любовта на Бог , прошката и смирението. Ако ще размахваме байряци кой по по най праведен то е фарисейска история. Разбира се че православната църква спазва почти всички установени от Исус норми и морал, но православната е само малката част която се отцепва от голямата част която си остава римокатолическата църква и то само заради това че Византия решава че тя ще си прави църква - праволсавната и се премества от Рим в Константинопол. Така както и Англия решава че ще си прави своя - Англиканската. Въпреки това Православната църква има някой норми с които не следва христовото учение на 100% като развода . но е по добре от протестантите които са майката на джендърството и го вкарват официално дори в църквата. Но човек може да спаси душата си и като православаен и като протестант , дори не изключвам като невярващ стига е да е добър. Протестантите дори евангелизират циганите за което шапка им свалям и правят от тях хора ! Бих се редвал ако православните се напънат да спасят и очовечат едно човешко същество в повече. Дай боже !
4.
хетеро
18.06.2018 14:31:04
0
3
Пука ми на шмайзера,да му мислят лесбосите и педитата !
3.
Светът загива
18.06.2018 14:20:06
2
4
Православното християнство, като единственото истинно Божествено учение и живот с вяра в Бога, ясно е казало, как трябва да живее човекът, отпаднал от рая, от естественото си състояние. Всяко убийство, кражба, прелюбодейство, блудство, незачитане и ограбване на другия човек, неуважение към родителите , всяко отклонение от истинния Бог е отклонение от Божествените норми, по които е създаден светът. Това отклонение предизвиква изменение в духа на човека, повреденият дух поврежда душата, а тя _ тялото. Така възникват болестите, нещастията, смъртта на душата. А духовно мъртвият човек създава около себе си зло. Така хората един от друг се заразяват със злото, страдат и умират в ужасни мъки. Покайте се, казва Господ Иисус Христос. Отречете се от злите си дела, които сте вършили и не вършете повече такива. Защото, когато дойде часът на духовно въздаяние, ще бъде късно.
2.
Ирод
18.06.2018 12:20:56
0
1
Пореден пример за подвеждаща информация. Ето оригиналът на статията:

http://sci-hub.tw/10.1007/s11920-016-0697-y#

Ясно е, че 99% от коментиращите тук нямат и 1% от капацитета необходим за да разберат какво наистина пише, но пък журналистите, които са я публикували трябва поне малко да се поинтересуват и да се консултират с експерт.

Текстът е преразказан точно както "дяволът чете евангелието:...
1.
Realist
18.06.2018 11:16:28
2
3
Ако не се обърнем към Господ, то подобни на описаните хора ще са все повече. Вижте как запада стана безбожен и се превърнаха в едни джендери без бъдеще. Молете се всеки ден на Господ и носете кръста си. Християнина живее в праведнист ,чака и се радва на вечния живот след смъртта, а не пали свещи за здраве. Здраве или не каквото Господ е дал такова. В библията пише не се страхувайте от този който може да убие тялото, а от този който може да убие душата ви. Надявам се гореописаните да се въздържат от разврат и да живеят в целомъдрие и целибат (пълно сексуално въздържание) или поне докато не станат хетеро
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори