×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът на Германия поиска прошка от гейовете


03 Юни 2018, Неделя, 23:36 ч.

Президентът на Германия Франк-Валтер Щайнмайер помоли гейовете за прошка заради десетилетията страдания и несправедливости, които са претърпели в резултат на репресивни закони в Германия в епохата на нацизма и след Втората световна война.

Франк-Валтер Щайнмайер говори на церемония в памет на преследваните гейове от режима на Адолф Хитлер, пише Дарик. В словото си Щайнмайер посочи, че грубото отношение към хомосексуалните е продължило в следвоенната епоха, в двете части на тогава разделена Германия, където хомосексуалността в продължение на години се е разглеждала като престъпление:  

„Ето защо искам прошка днес, за всички страдания и несправедливости, както и за мълчанието, което последва". Щайнмайер изтъкна, че иска да успокои „всички гейове, лесбийки и бисексуални, че са защитени в днешна Германия“.  

Оценките показват, че по време на фашисткия период на Германия над 54 хиляди хомосексуалисти са били осъдени. 7 хиляди от тях са попаднали в концентрационни лагери и чрез различни мъчения били обречени на глад и болести.

Прочутият параграф 175 от наказателния кодекс на Германия, който се отнася до хомосексуалистите, е бил променен през 1969 година в Германия и от тогава хомосексуалността не подлежи на наказание.   На 27 май 2008 година в Берлин беше изграден паметник на преследваните по време на нацизма гейове.  

Извинението на президента на Германия беше произнесено по време на церемония, на която се отбелязва 10 години от изграждането на паметника.


В категории: Политика


9
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
9
Коментара по темата
9.
Do 8
04.06.2018 23:17:18
0
1
Mnogo iasno che shte nalivat pari v Ruskata ikonomika babeto Merkel e izdignata na vlast ot GDR sluzbite STAZI klon na GRU-KGB
8.
Рунгел-педерунгел
04.06.2018 10:54:15
0
2
Три неща правят особено впечатление в поведението на Германия:
1. Това че построи газопроводите на Русия и изкупува газта от нея, с което налива огромни суми пари в икономиката на Империята на злото, която с тези пари се превъоръжи и извърши агресията в Грузия, Крим, Донбас, Сирия и пр.
2. Организира наводняването на Европа с всякаква деградирала измет, които отначало уж бяха бежанци, после станаха мигранти и накрая ще стане ясно, че са непоправима мангасарска сган, търсеща лесен начин на живот чрез помощи, престъпления и пр.
3. Пропагандиране и издигане в култ на всякакви аномалии в човешкото поведение (които са съпътствали човечеството, но са стояли в сянка), като педерастията, лесбийство, содомия, джендъри всякакви, трети (засега) пол. А, щом се допуска, че има трети пол, логично е след време да възникне и четвърти и пр. И щом брак може да се сключва между еднополови (засега), логично е след време да се сключва брак и с животни (да речем кучето в къщи) или брак с предмети - да речем с любимата табуретка. Пред психиатрията има широко поле за изследване относно тия неща.

И от това следва извода, че е съвсем естествено скоро време Германия да бъде прекръстена на ГеЙмания. Това ще е наистина справедливо.
7.
Кон бе, кон!
04.06.2018 00:22:41
0
4
А свирка поиска ли им?
6.
дърт гей-зер
03.06.2018 23:37:43
1
4
Простено да ти е германски ненормалнико. Сега, след като ти олекна на мизерната душица, може да отидеш в гетото и да си избереш няколко мургави (и миризливи) мигранти, за да ти свалят гащичките и да те опрощават цяла нощ. Дано си щастлив и мизерната ти душа намери покой. Амин!
5.
www
03.06.2018 23:11:10
0
3
Предозиране
4.
bgman
03.06.2018 22:24:52
6
1
До 2: Къде ще бягате? В Русия? Нещо не съм чул някой да бяга натам?
3.
agent 007
03.06.2018 22:03:18
0
0
Даваме ти прошка и ние,бургаските гейове.Някой пита ли ни нас,как живеем в този свят.Хем сме меки китки,хем гледаме да се прикриваме.Но,няма да се крия повече.Аз съм Джеймс-Шушана.
2.
аз ot Burgas s adidas
03.06.2018 21:55:53
1
13
Народе, ако имаме истински управници, а ние уважаваме себе си, още утре трябва да си стягаме багажа и с 200 км.ч да изчезваме от този Евро-гейски съюз. Боже, боже. Президентът на една от най-големите икономика да се извинява на гейовете. Бягайййй народе. Тези не са в кръвта ни. Вижте историята, как техните варварски племена са населели Европа и как са се онождали по роднински за да се пръкнат днешните им порцеланови глави със стъклени очи, които от центъра на гейска Европа ( Фландрия и в частност Антверп)ни управляват и ни редят съдбите. Само вижте, колко абсурдни неща ни се струпват от там за последните година-две. Тия не са от нашия сой и ние никога няма да станем, такива каквито те искат да ни направят. Допускате ли синовете на България да се онождат помежду си и в целувките си да възпитават в морал, сила и мъжественост, каквито поне все още имаме.
1.
789
03.06.2018 21:33:46
1
14
Аман, аман, аман ... Толкова са важни, че всички останали човешки същества трябва да се превърнат в роби на гейовете. То прошки, то паметни плочи, то паради, то издигане в култ на хомосексуализма... Дарвин се преобръща.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори