×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО)


Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО)
Тодорка зове Общината да прибере Махмуд Абудай в приюта, за да спре да тормози целия блок
17 Май 2018, Четвъртък, 23:25 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

„Настанете човека в дом и му помогнете, докато не е станало късно“, апелира към институциите бившата му съпруга Тодорка, която вече е отчаяна от набезите


Мъж на средна възраст – сирийски гражданин тормози цял блок в бургаския жк „Меден рудник“, сигнализираха до Флагман.бг потърпевшите, които вече не могат да живеят в този непрестанен ужас.

Махмуд Абудай е в средата на 50-те си години – бездомник, клошар и алкохолик. До скоро е бил женен за бургазлийка – Тодорка, от която има 22-годишен син.

От близо година двамата нямат нищо общо, разведени са и всеки би следвало да тръгне по своя път. Махмуд обаче продължава да тормози бившата си жена и е превърнал живота й в кошмар. От известно време терорът върху нея се прехвърлил и към целия блок 74 в жк „Меден рудник“.

„Поставени сме под ежедневен, ежечасов тормоз. Сякаш се е вкопчил в това място и не иска да пуска. Всеки ден още от призори и до късни доби той блъска по входната врата. Това е системно и вече продължава 8 месеца. Искам едно единствено нещо – Махмуд да спре с всичко това! Той ми е казвал, че ако има къде да живее ще спре. Моля държавата да се намеси – да го лекуват и  да се оправи“, споделя бившата му съпруга Тодорка, която твърди, че мъжът е алкохолик.

Съседи разкриха пред Флагман.бг подробности за ужаса, на който са подложени всеки ден. Махмуд звънял на звънците и хората го пускали, защото мислели, че е техен съсед, забравил ключовете си. Веднъж влязъл вътре, пияният мъж не се свенял да уринира във входа и да спи на стълбите между етажите.

„Във входа има млади семейства с малки деца, има ученици и възрастни хора. Този човек крещи, вика, не спазва елементарна хигиена и вече се страхуваме за живота си. Откакто започна всичко това, децата рядко се прибират сами в блока – просто са уплашени. Време е да се вземат мерки, защото почва да става нетъпримо. Ситуацията е изключително неприятна. Хората живеят в постоянен стрес, а отговорните институции не взимат мерки", твърди Тодорка.

Докато на място бе наш репортер, който събираше информация за случая, пред входа се появи патрул на Четвърто РУП, което отговаря за комплекса.

Пред нашия репортер униформените разясниха на Тодорка, че бившият й съпруг е задържан. Той се намирал в ареста, бил изключително пиян и неадекватен и тя била единствената, която може да го разпознае. Мъжът дори нямал лична карта.

Обръщам се към институциите с въпрос. Ако български гражданин бе попаднал в Сирия в такава ситуация, дали сирийската държава щеше да го игнорира (ако разбира се там не се водеше война). Моля ви, вземете мерки! Той беше свестен човек, но алкохолът го провали и сега е попаднал на дъното. Ако не бъде прибран само Господ знае какво може да му се случи – да убие някого заради алкохол или да убият него, защото е пиян... Нека не допускаме това да се случи“, каза Тодорка, която очевидно вече е на предела на силите си.

Заради бившия си съпруг, с когото тя вече не желае да поддържа никакъв контакт, се налага тя да търпи укори както от съседите си, така и от колегите си на работа в Неврохирургията на УМБАЛ-Бургас, където Махмуд често се появява вследствие на поредния запой или побой. 

Дали след днешното посещение на МВР в бл. 74, случаят ще приключи, е въпрос на време. Живущите в блока вече не могат да търпят и е необходимо час по-скоро отговорните институции да вземат мерки по случая.

Според Тодорка най-добрият вариант е настаняването му в Общинския приют, което щяло да го успокои, тъй като вече имал покрив над главата си и нямал да тероризира всичките й съседи. Чрез Флагман.бг тя се обърна към управата на приюта и ги призова за помощ. 




Флагман.БГ "Петлите" с фурор на фестивал в Прага "Петлите" с фурор на фестивал в Прага 19/05/2024, Неделя 15:53 0
18
Коментара по темата
18.
Piq
26.05.2018 23:28:25
2
5
Не мога да изпитам никакво съчувствие към тази жена. Докато имаше долари и марки, беше много хубав. Като свършиха и го натирихме. Повръща ми се от долнопробни евтини пр0с****тки.
17.
.
19.05.2018 10:47:15
1
7
tazi ciganka laji 4oveka si be6e mnogo dobar no tq go sasipa i sega kleveti za6to kom6iite ni6to nekazvat za 4oveka a samo tq i neinata priqtelka drugata ciganka tazi jena laji
16.
Племенницата
18.05.2018 15:23:16
7
5
Аз сим племенница на тази ЖЕНАи искам да кажа на просташките коментатори че тази жена търпя този човек поне 25 години то не бяха бойща то не бяха караници жената му се молеше да спре да пие но той не спря и не спря. Когато тя му каза край до тук сме той искаше да вземе синът им и да избяга в сирия буквално заплаши жената ч се разведе с него няма да види детето повече този човек е напаст божия но тя пак не го оставя ако бяхте вие до сега да се занвате с такъв пияница щяхте да му ступате прахта кой знае колко пътя а той ставаше да я бие и вече порасналият им син се застъпи за майка си а тя му се моли не посягай на баща си и тем подобни колко още да го понася търпи и закриля на млади години търпя на стари от него и на внуци да не се радва като канибали сте за лоши коментари кой каквото е писал за нея дай боже всеки му 2 ката че да разберете на чужд гръб и 100 тояги са малко
15.
....
18.05.2018 14:45:48
4
7
Като всеки един "нормален" българин се започват обидните думи по адрес на жената... След като не знаете през какво е преминала и какво е преживяла как така я изкарахте лека жена...Тя е била с него и когато бизнеса му е фалирал и след това той се е пропил,но тя е била до него и го е търпяла и е живеела с този човек , не мисля,че на вас ще ви е много лесно такъв човек да ви е в дома и да се напива всяка вечер и недей си боже да ви посегне дори не се знае дали не й е посягал :) Така че преди много да знаете замислете се през какво може да е преминала тази жена...И не е нормално когато си се развел с един човек и искаш да започнеш нов живот той да идва и да ти съсипва живота и психиката и не само на жената, а и на съседите и не е приятно..Ама нали сме прост народ първо трябва да обиждаме преди да се замислим....
14.
az
18.05.2018 12:55:18
4
7
Чиста, зла трояновска циганка.
13.
Basi
18.05.2018 05:47:01
4
10
Поредната Бургаска Ковра,как може да има такива изроди тц тц ужас
12.
mahmud
18.05.2018 03:49:01
6
10
горкия човек вместо да го прибере и да му повлияе добре да се лекува после да си го заведе в дом нахалницата се оплаква мтусницата му яде парите а сега като няма да спи на улицата ......тъпа женица помогнете на човека .Спасете го от тази ковра
11.
*********
18.05.2018 00:15:41
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
КАСАБОВА
17.05.2018 21:57:48
1
7
беше добър човек,
9.
от 76 бл
17.05.2018 19:43:41
3
28
Махмуд живее там поне от 30 год и по едно време беше дори с някой лев в джоба ,а сега Тодорка му ги е изяла
8.
Башар Асад
17.05.2018 19:32:23
3
11
Експулсирайте го в Сирия ще му намерим дом
7.
а?
17.05.2018 19:13:05
1
23
Той да не се окаже съсобственик в тоя апартамент, а?
6.
Ставри
17.05.2018 19:10:52
3
13
Бабите са сътворили страшна сапунка евала давам им аспирина
5.
1
17.05.2018 18:34:03
1
15
Значиии, хората от бл.74 са гениални - хората го пускали, защото мислели, че е техен съсед, забравил ключовете си!?! Ами направо да изкъртят входната врата, да не им пречи...
4.
hak da vie
17.05.2018 18:16:56
7
30
gadnata kovra si vzela arabin za muj , sq reve , siktir veeee
3.
На село е най добре
17.05.2018 18:08:34
5
19
Продавай апартамента и бягай на село . Дай някакви контакти . Веднага ти давам 20 000 евро.
2.
Гестапо
17.05.2018 18:04:15
15
23
Ше търпиш и ще си сърбаш попарата . Га яди кифтетата не рева нали . Сама си си го избрала ти ще му теглиш сега . Аман от прост народ . Живеете само да съществувате . Нямате ясна цел в живота . Ааа забравих да има работа и заплата в края на месеца . Това ви едничката цел в тоя мизерен живот
1.
17.05.2018 17:51:38
3
18
Съдби на кръстопът Real Life Version
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култовата участничка от риалити формата Киара, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Безразсъдният на пътя фолкаджия преди 2 години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния „Студентски град“ Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори