×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отлична новина! Пускат безплатен интернет на автобусните спирки в Бургас


Отлична новина! Пускат безплатен интернет на автобусните спирки в Бургас
Оборудвани основно ще бъдат спирките по трасето на Бързите линии
19 Април 2018, Четвъртък, 08:33 ч.
Автор: Флагман.бг

Разширението на обхвата ще продължи и занапред

Днес Община Бургас постави стикери със знака wi fi върху редица ключови автобусни спирки, където жителите и гостите на града могат да ползват безплатен интернет. Той вече е активиран на територията на самите заслони, хваща се и периферно около тях. Възможно е през следващите няколко дни да има смущения, докато бъдат извършени всички настройки, но от понеделник връзката с интернет ще бъде стабилна и постоянна.

С wi fi са оборудвани най-натоварените спирки, основно по трасето на Бързите автобусни линии. Ето кои са те:


1А - Меден рудник /заминаващи/;

7 А, 7Б - Терминал ЮГ;

8Б - Опера;

9А, 9Б - Централна автобусна спирка;

10А - Стефан Стамболов;

10Б - Стефан Стамболов;

11А - Зорница;

11 Б - Зорница;

16 Б - Терминал Изгрев /заминаващи/;

21 А - Терминал Славейков /заминаващи/.


В предишни години Община Бургас пусна интернет в много други зони на града - Морската градина, площад "Тройката", около Часовника, Автогара Юг, Операта, на солниците и др. Разширението на обхвата ще продължи и занапред.

В категории: Бургас


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Ани
20.04.2018 03:25:58
1
5
А кога ще пуснат автоматите за картите, жълтите на снимката? Какви са тез "бързи" автобуси на 12-13 минути? Защо Варна има онлайн реално разписание, а Бургас няма???
12.
Въпрос
19.04.2018 15:37:02
1
5
Кво стана с валидаторите в тролеите и маршрутките? До кога пътуващите с тях няма да могат да се възползват от прикачването?
11.
Селски
19.04.2018 13:31:34
0
1
Не, като надовото!
10.
градски
19.04.2018 13:27:42
0
4
Като, подовото ли?
9.
Коментатор
19.04.2018 12:34:44
5
3
На гол гъз чифте пищови.
8.
БГ резил
19.04.2018 12:31:01
4
3
Аха, значи утре, ако даден олигофрен изрита някое бабе на спирката да си направи селфи с падналата старица и да го сподели. Браво, много умно!
7.
Bs
19.04.2018 12:04:14
0
1
Няма нищо безплатно.
6.
*********
19.04.2018 11:46:34
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
Гражданин
19.04.2018 11:43:19
8
12
За какво е този интернет? Хората умират от глад. Не виждате ли как изглеждат хората точно по тези спирки? Със скъсани дрехи, стари обувки, изражението им е уморено, изтормозено от лошото качество на живот. Не Ви ли е срам? Цял ден стоите в красивите си офиси и чакате да стане 17:00ч. , за да си тръгвате. Вярно е-дейност има някаква в общината, но ми омръзна да виждам как се разхождат обувки за по 500лв. из коридорите там, а навън децата по автобусите да ходят скъсани и мръсни, а вие да пускате интернет на спирките, вместо да им помогнете...
4.
Икономика
19.04.2018 11:28:54
2
20
Работете да докарате бизнес в града. Станахме опашкарски град с ниски заплати и куха икономика.
3.
*********
19.04.2018 11:15:12
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
неандерталец
19.04.2018 11:05:15
0
0
А на автогара Запад КОГА??? Кмете?
1.
въй
19.04.2018 11:03:51
8
4
Голям праз ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство
Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори