×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Катето Евро: На есен ще ме видите като водещ в ново забавно предаване по една от най-големите телевизии


17 Април 2018, Вторник, 14:07 ч.

Шармантната актриса ще представи първата си книга "Тетрадка за рецепти и спомени" на вечеря в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 19 април 2018 г. Бургас ще има звезден гост - Катерина Евро. Шармантната актриса с вечна усмивка и неизменно добро настроение, ще представи книгата си "Тетрадка за рецепти и спомени" на вечеря с ястия по свои рецепти. Близката ѝ среща с публиката започва в 19:00 часа. Инициатор и домакин на събитието е Гранд Хотел и СПА Приморец. Катерина Евро е любима на поколения българи от заглавия като "Оркестър без име", "Равновесие", "Три Марии и един Иван", "За къде пътувате" и многобройни участия в театрални постановки и телевизионни предавания – и като водещ, и като гост.

Последното ѝ гостуване в Бургас е преди само броени дни на постановката - "Горката Франция", в която голямата ни актриса играе рамо до рамо със своя син Александър Кадиев, Александър Дойнов, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова. Публиката в НХК търпеливо очаква началото на представлението - без да недоволства или пък да върне билетите си. "Обичам Бургас! Много спомени от детството ми са свързани с този град. А публиката е страхотна. " – разказва голямата ни актриса. 

„С нетърпение очаквам първото си гостуване в Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас. На 19 април на вечеря там ще представя първата си книга - "Тетрадка за рецепти и спомени“. Всички са добре дошли! Премиерата за Бургас ще бъде на вечеря в четири степени – като ястията са по мои рецепти“ – отправя покана към бургазлии Катето Евро. 

„Идеята за книгата се роди през лятото на 2012г, което прекарах с приятелки в Корфу. В нея, са включени ястията, които готвехме най-често там - морски неща, както и това, което аз приготвям редовно у дома, за своите близки и приятели. Рецептите са простички и непретенциозни, лесни за изпълнение и вкусни. Не съм професионален готвач. Мисля, че кулинарни книги трябва да пишат хората, които са перфектни в кухнята. Затова, реших да разнообразя своя "рецептурник", със спомени и снимки. Книгата отлежава доста време - излезе през 2016г. Радвам се, че хората я харесват" - разказва Катерина Евро. "Вече съм на 61 години и реших, че ми е време и за автобиография. Даже днес (16 април 2018г.) при мен за първи път дойде приятелка-журналист, с която започваме да работим по този проект" - издава Катето Евро.

"Готвя от много малка. Въртях се край мама и баба, които бяха царици в кухнята. Мисля, че така се запалва страстта към готвенето - у дома, от близките. Ако родителите ти все поръчват храна за вкъщи, вместо да я приготвят, няма как от теб да излезе кулинар, който всеки ден да готви за семейството си" - споделя вижданията си голямата актриса. Храната е нещо изключително важно - все пак, човек се храни по няколко пъти всеки ден. Добрата храна е залог за дълъг и качествен живот. Масата събира хората, приятелите, семейството на вкусно хапване, разговори, разкази. Това обичам аз!" – обобщава звездата от любимия на поколения българи „Оркестър без име“.

"Отглеждам сама зеленчуци и билки в собствената си градина. Някога, в Кокаляне беше къщичката на дядо ми. Дойдохме едно лято - да прекараме топлите месеци тук. Толкова ни хареса, че останахме за постоянно. Продадохме жилището в София и тук изградихме своя дом. Обичам градината си, свободата, това, че мога да съм на въздух по цял ден и сама да отглеждам част от храната ни" - разказва слънчевата актриса.

"Винаги съм обичала да готвя. Близките и приятелите ми винаги са го знаели. Масово обаче, хората разбраха за тази моя страст, след "Черешката на тортата". Участвала съм там вече три пъти - последно миналото лято, когато пак спечелих. След първото ми участие в предаването, ми тръгна на кулинарни предавания - тематична рубрика в "Отчаяни съпруги" и гостувания в редица други формати. "Наесен, започвам нов проект за телевизията - ще бъда водещ на забавно предаване в една от най-големите телевизии" - споделя тя.

„Аз съм щастлива жена, постигнала мечтите си. Имам момче, с което се гордея, прекрасна внучка. Какво повече да иска човек?“ – завършва голямата ни актриса разговора. Повече – научете лично от нея – на вечеря на 19 април (четвъртък) от 19:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец – там, където традицията оживява.

В категории: Бургас


България Всички новини
И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Рецепта за рибни кюфтета от каракуда Рецепта за рибни кюфтета от каракуда С какъв сос ще поднесете тези рибни кюфтета от каракуда
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори