×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутална агресия на магистралата! Рокери потрошиха от бой пътуващи в лек автомобил


Брутална агресия на магистралата! Рокери потрошиха от бой пътуващи в лек автомобил
Ключови думи: рокери, побой, магистрала
10 Април 2018, Вторник, 18:21 ч.

Спорът възникнал за това кой как кара


Жена е пострадала тежко при разправия и побой на автомагистрала „Люлин“. Инцидентът е станал около 18, 30 часа на 8 април, преди втори тунел посока столицата, съобщават от полицията в Перник.

Двама мотористи се скарали с други двама, движещи се в лек автомобил. Спорът възникнал за това кой как кара.

По данни на потърпевшите от лекия автомобил, мотористите - момче и момиче, ги блъскали, в резултат на което 55-годишна жена е със счупен череп, а 60-годишният водач на автомобила се разминал с охлузни рани. След спречкването и побоя мотористите си продължили пътя към столицата, но били спрени от автопатрул малко след мястото на инцидента.

Това станало след подаден сигнал на тел. 112 от пострадалите.

Оказало се, че това са 28-годишната М.В. и 27-годишният Т.Б от столицата.

Двамата са задържани за 24 ч. с полицейска мярка.

Започнато е досъдебно производство и работата по случая продължава.

В категории: Крими


10
Коментара
Асен Блатечки вдига сватба
Асен Блатечки вдига сватба 04/06/2024, Вторник 19:00 1
10
Коментара по темата
10.
Читател до Морски
10.04.2018 22:54:58
0
1
Описания от теб стереотип обхваща наистина голяма част от хората с подобно на моето мнение. Само, че нито, ама нито едно, от написаните не съвпада с моя живот, така че може би и от нормалните има такива, които не ви харесват, не само от бай ганьовците. А това като го чуя ‘Ако те изпреваря с G класата и ме видиш на вид...’ е толкова смешно. Да, бай Ганьо съм съгласен, че знае и се прави само на по-слабите. А ти говориш за ‘запада’ и правовите държави, уж, а се пъчиш като мутра от деведесетте, които познай - в правовите държави пред закона са същите, каквито и ниските, слабите в раздрънкана кола от 95-та. Таа че не се пъчи, при нараняване те съдят. Ако ще с G класа и 120 кг да си.
9.
Морски
10.04.2018 21:23:44
1
3
Каква е разликата между ,,бърз,, мотор и ,,бърза,, кола?
Ето за пример коментара на, ,Автомобилиста,, правещ се в интернет пространството на наказател на лоши мотористи - дали обаче ако го задмина и му отнема предимство с G класата ми и при вида ми, ще посмее да ме засече? Пълно сечение на манталитета български - мишкарско сърчице , седнало зад волан избиващо комплекси. Агресията поражда агресия. Убеден съм че всеки чиито живот бъде застрашен на пътя ще потърси саморазправа в състояние на афект. Глупостта на народа стига до там да си мисли че ако блъсне моторист ще му се размине и няма да стои в затвора.
Европейската езда на мотор не е добър пример - защото там моторджиите знаят че другите индивиди са мислещи и ги пазят.
Дразните се на кое? Че 100 годишната ви кола не е бърза и красива колкото мотор? Работете, не стойте по кръчмите .
И между моторджиите има гнили ябълки но това са млади и неопитни деца, и ако не ви пука за тях - газете ги, убиите нечии син за да си легнете вечерта спокойно в панелената конюшна.
8.
Автомобилист
10.04.2018 19:29:47
2
9
Аз не пазя моториста!Даже няколко пъти сека нарочно! Хахахахаха. Като се научат да карат нормално,да спазват ограниченията и да спазват закона,няма да има нужда някой да ги "ПАЗИ"!
7.
Морскииии
10.04.2018 18:04:42
3
11
Научете се да карате като европейци,и да се държите като такива .Иначе в нашите очи винаги ще си бъдете поредните донори.Трепането ви е малко като знам как карате.Ама сте като циганите.Движите се по много и сте кирливи и миризливи като тях.
6.
Niki
10.04.2018 17:29:21
6
6
Няма никакъв шанс да са рокери!
5.
БГ резил
10.04.2018 17:22:37
1
8
Мамка ви наркоманска... Следващия път с 200 в някой билборд! Поне да има полза от тези стърчащи грозотии покрай пътищата.
4.
Morski
10.04.2018 16:58:21
12
7
Четейки ви коментарите относно мотористи, все повече осъзнавам колко прост и ограничен народ сте, как цялата кочина и писюрщина в която живеете и начина по който ви третират, като овце си е заслужен.
Бедни сте защото сте злобни и прости или сте злобни и прости защото сте бедни?
Някой от вас драскачи по коментари, някога качвал ли се е на мотор, изживявал ли е нещо по - различно от това да се налива с домашна ракия и компот и да мята салфетки в панелката? Някой наясно ли е, че карането на мотоциклет в нашата родина е истинско оцеляване, и всеки прост и комплексиран Българин, който има книжка е опасен не само за себе си а и за мотористите. Дами и господа европейци, ако някога ви се случи да излезете от мишите си дупки и да посетите - примерно Италия ще осъзнаете че 80% от участниците в трафика са мотоциклети.....само че там е друга Европа нали? Мотористите карали бързо? Как разбрахте некомпетентни люде? По звук ли?
Моторите вдигали шум? - и вашите коли с изтърбушени от немотия ауспуси и гърнета вдигат. Монетата винаги има две страни, и само в България да си моторист е нещо странно и необичайно, будещо завист злоба.
3.
Бургас
10.04.2018 15:40:40
9
21
Не сте ли забелязали мотористите колко са агресивни и нагли.....теябваше да им мине с колата отгоре...
2.
Читател
10.04.2018 15:33:34
7
19
Бийте, бийте, комплексарчета. После с 200 в някое дърво вас ще бият. Като не можеш да направиш нещо с живота си, търсиш адреналин с който да си докараш нуждата от "живот". Т.е. ако някой не е разбрал какво казвам, ето го в прав текст: като си нищо, правиш нищо.
1.
m
10.04.2018 15:26:46
7
17
и тия ще станат донори
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Възраждане" ще спасява 150-годишно училище, закрито и с нейния глас "Възраждане" ще спасява 150-годишно училище, закрито и с нейния глас Школото е в село Ореш, родило автора на първата българска книга "Абагар" Трябва да използваме изкуствения интелект, за да научим децата на български език Трябва да използваме изкуствения интелект, за да научим децата на български език До този извод достигнаха участниците в кръглата маса  "БАИТ в подкрепа на образованието" Асен Блатечки вдига сватба Асен Блатечки вдига сватба Актьорът безпаметно влюбен в новата си изгора Елеонора Кметът на Царево Марин Киров с подарък към гостите си - манов мед от Странджа Кметът на Царево Марин Киров с подарък към гостите си - манов мед от Странджа Той ги изненада по време на нестинарските игри  Ще има ПОС терминали в патрулките, ще плащаме глобите и с карта Ще има ПОС терминали в патрулките, ще плащаме глобите и с карта Оше 4 уреда ще проверяват кръвните проби за дрога   Най-добре се живее в Нидерландия и Швеция, най-зле в Хърватия и България Най-добре се живее в Нидерландия и Швеция, най-зле в Хърватия и България На дъното на класацията са още Унгария и Румъния Пловдивският университет приема задочно чуждестранни студенти в Царево Пловдивският университет приема задочно чуждестранни студенти в Царево Екипи ще разработват проекти за съвместно участие на Общината и университета Двама българи с моторна лодка убиха по непредпазливост гръцки гмуркач край Самотраки Двама българи с моторна лодка убиха по непредпазливост гръцки гмуркач край Самотраки Линейка и кола се удариха в столичния кв. „Младост" Линейка и кола се удариха в столичния кв. „Младост" Парното в Бургас поевтинява с 15%, но токът масово поскъпва в цялата страна Парното в Бургас поевтинява с 15%, но токът масово поскъпва в цялата страна Най-голяма ще е финансовата секира за столичани
Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Оказва се, че промяната се е наложила заради новото предаване на медията, „Скрита самоличност“, водещ на което ще е Герасим Георгиев – Геро Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят 20-годишната Патриция Кормос, Бианка Дорос на 23 и приятелят й Кристиан Молнар, 25 са видени за последно живи да стоят в средата на реката, а около тях имало силен водовъртеж Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Според разследващите това е руска кампания Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Христина и Цър Пър се сближиха  Това, което направи на финала не е мъжко, отсече първият ерген за Алек Това, което направи на финала не е мъжко, отсече първият ерген за Алек Аз самият имам много да му кажа, защото това, което направи на финала, е всичко друго, но не е мъжко, според мен, но ще си замълча, отсече Виктор Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Лейди Гага е бременна Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа  Стотици на протест пред щабквартирата на израелските въоръжени сили в Тел Авив Съдят сина на Байдън Съдят сина на Байдън Това е първият процес в историята на САЩ срещу дете на настоящ президент  Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Киев се нуждае от ново контранастъпление, коментират американски анализатори Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Рупърт Мърдок сключи брак с 67-годишната пенсионирана руска молекулярна биоложка Елена Жукова
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Формулата "Борисов и Пеевски във властта" е рецепта за огромен взрив Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня Иванчо към баща си:
- Тате вчера почти правихме тройка с Марийка и Стоянчо.
- Що почти, бе?
- Ами Марийка не дойде.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Демокрация - когато два вълка и агне гласуват какво да е обедното меню.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори