×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Созопол ли са най-големите познавачи на виното? От миналото лято са минали на Каберне от Дунавския регион


В Созопол ли са най-големите познавачи на виното? От миналото лято са минали на Каберне от Дунавския регион
Това стана ясно на първото представяне на бранда CASA VERDE 1908 в Бургас
10 Април 2018, Вторник, 09:26 ч.
Автор: Флагман.бг

Интензивно и комплексно, виното комбинира уникалния характер на слънчевите лъчи и свежия въздух на хълмистата равнина, южно от река Дунав

Лейбълът SOUTH POINT и първата му серия вина CASA VERDE 1908  са откритието на  ценителите на аристократичното питие в Созопол.  Миналото лято бутиковото вино, презентирано за първи път на култовият плаж Bamboo Beach , си спечели много почитатели сред местните и гостите на античния град.

Леко, с плодов вкус и аромат, виното от серията CASA VERDE се предлага в  три различни купажа, които са сред напитките фаворити на плажуващите и бохемите, прииждащи към денонощния летен ритъм на живот в Созопол.



Миналата седмица дойде ред и на Бургас да опита от напитката „уловила духа на региона, известен като най-южната точка по течението на река Дунав“. За представянето на висококачественото вино, отлежавало във френски дъбови бъчви, пред местните ценители бе избран най-големият по-площ ресторант в морския град – La Vie.

Бранд мениджърът на SOUTH POINT – Виктор Maйсторов, пристигна от родния си Свищов, за да презентира серията вина, в чиято основа са сортовете, отглеждани от стотици години по земите на плодородния Дунавски тероар – Каберне Фран, Каберне Совиньон и Совиньон Блан.

"Вината от серията Casa Verde 1908" са произведени по класическа технология във винарна Ловико Сухиндол - наследникът на най-старата лозаро-винарска кооперация в България, която в началото на XX век реализира първите продажби на българско вино в Европа“. Така започна своята презентация Виктор Майсторов.

Специално за читателите на Флагман.бг бранд мениджърът направи отделна презентация на серията висококачествени вина, която ви представяме в следващото видео



Триото вече може да се открие във винената листа на престижните бургаски ресторанти или да бъде закупено директно от дистрибутора за Бургас – Поп Комерс.



CASA VERDE 1908 Chardonnay & Sauvignon Blanc 2016
Това купажно вино съчетава плодовия характер на сорта Шардоне с минералността на сорта Совиньон блан. Цвят на бяло злато с привлекателни зелени нюанси. Интензивните тропически и цитрусови аромати предшестват леко до средно тяло, чудесно допълнение към леки ястия на скара и зелена салата.

CASA VERDE 1908 ROSE Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2016
Интензивно и комплексно, виното комбинира уникалния характер на слънчевите лъчи и свежия въздух на хълмистата равнина, южно от река Дунав. Бледорозово на цвят, с аромати на свежа малина и череша и прекрасна свежест на небцето във финала, това вино е предназначено най-вече за да му се наслаждавате и празнувате всеки ден.

CASA VERDE 1908 Cabernet Sauvignon 2012 reserve
Отлежало във френски дъбови бъчви, с фина благородна утайка, гроздето от сорт Каберне Совиньон се превръща в елегантно плодово и комплексно вино с нотки на сладки сливи, летни плодове и теменужки. Едно вино, оставящо приятен спомен.

Триото вече може да се открие във винената листа на престижните бургаски ресторант "Златна котва"и La Vie или да бъде закупено директно от дистрибутора за Бургас – Поп Комерс.

В категории: Бизнес , Лайфстайл


България Всички новини
Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Пратениците на организацията ще присъстват на презентация с участието на деца от спортните клубове в града Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Първата имунизация ще е 6 седмици след раждането Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори