×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг! Вижте защо ексгардът на Очите – Мамута трябваше да влезе в затвора, издирват го близо 2 години


Първо във Флагман.бг! Вижте защо ексгардът на Очите – Мамута трябваше да влезе в затвора, издирват го близо 2 години
Коце Бащата трябваше да влезе в затвора за 1 година не заради спецакцията в дома му през март 2016 г.
30 Март 2018, Петък, 12:11 ч.
Автор: Флагман.бг

Бургазлията си плюл на петите още преди да чуе присъдата си


Бургазлията Константин Вълчев, познат още като Мамута или Коце Бащата е в неизвестност от близо 2 години, научи Флагман.бг. Бившият гард на несебърския бос Димитър Желязков – Очите си плюл на петите още преди да чуе окончателното решение на съда.

Присъдата на Мамута влязла в сила през ноември 2016 г. Малко след това той е обявен за издирване.

Изненадващото е, че Вълчев трябва да влезе в затвора за 1 година не заради спецакцията в дома му през март 2016 г., когато ченгетата го закопчават заедно с брат му за притежание на дрога (ВИЖ ТУК), а заради шофиране след употреба на метамфетамин.

39-годишният бургазлия е сгащен от полицията през април с. г. в жк „Меден рудник”. Само месец по-късно обаче Мамута отново е спипан в нарушение. Той е спрян край с. Фазаново, като този път седнал зад волана, въпреки че книжката му е отнета заради предходното деяние.

Съдът кумулира двете присъди и така Бащата трябва влезе зад решетките за 1 година. Той явно решава, че не му се лежи в затвора и изчезва.

Положението на бургазлията можеше да бъде много по-тежко, ако беше спипан с по-големи количества при акцията в жк „Зорница”. Първоначално от полицията съобщават, че двамата с брат му са заловени с 3 гр метамфетамин и електронна везна. Експертизата по случая обаче показала, че количеството синтетична дрога е съвсем минимално – 0,360 гр. Мамута обяснил, че е за лична употреба и се отървал.

Неговият адвокат Радослав Николов заяви за Флагман.бг, че няма връзка с клиента си от доста време.

„Загубих връзка с него още по време на обжалването, още преди да има влязла в сила присъда”, каза специалистът по наказателни дела.

Припомняме, че за изчезването на Константин Вълчев стана ясно преди броени дни, след като от СДВР публикуваха на страницата си във Фейсбук неговата снимка заедно с още 40 опасни престъпници, обявени за издирване. Бащата явно не се трогна особено от вниманието на органите на реда, като започна да заплашва директно в страницата потребители на социалната мрежа. (ВИЖ ТУК)

„Кои ши бииш ве, спер****”, отговаря бабаитът, като малко след това изтри поста.



В категории: Крими


15
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
15
Коментара по темата
15.
Мамута ли бе?
30.03.2018 23:13:55
3
6
Много глупаво и страхливо момче. Беше охрана на Елит едно време и най-голямото му геройство беше да удари някой мъртво пиян. След тива работеше подлога-охрана на Кристиян наркомана,на Страхил и накрая при изплашения наркобос. Нищо не става от него,дори бандит не е бил никога. Другите покрай Очите като правеха пари от дрога и имаха по 20дилъра,Мамута беше охрана на Елит и го пращаха за цигари. После като беше охрана-тюфлек,му даваха по 800лв заплата и се возеше и пръцкаше по колите. Вонаги е бил беден и страхлив,и само си измисля истории за наказателни акции! Всеки го знае че е смешко.
14.
??
30.03.2018 18:15:37
0
25
Флагман, Мамута е ясен на всички - работник лимонка. Напишете за Кела , три заседания минаха нито една статия не написахте, триете коментари свързани с него, следващото дело е април да знаете.
13.
Динко и Перата швестери HD
30.03.2018 17:29:52
0
10
Този ли е 'бащата' дето шамареше 12 годишните в интернет клубовете преди 15год като падне на CS
12.
До No.9
30.03.2018 17:25:23
0
12
Къде да го срещна бе Корлеоне?Той най-вероятно ще срещне старата си партия-Рокера.Срещал съм се с шефовете им.С Антонио(полицайчето-културист,докато двамата с Рокера светиха),с Несебърският доносник(дето ползваше Мамута само за парлама).Не е лошо момче,мълчаливо,ма не го правете страшен,че разсмивате хората.
11.
Манкур
30.03.2018 16:40:43
3
20
Нацепените батки ги оправят Макаров или някой друг подобен индивид.Там мълчат кат мумии като го видят.Иначе се правят на големи нацепени от анаболи но затова много по умни хора от тях са измислили оръжията.Иначе щяхме да сме още в първобитно общинния строй с такива тъпи нерези.
10.
svidetel
30.03.2018 15:58:28
2
18
Tozi e kapka v okeana.Vijte oneq maloumni nerezi KIRQZITE Kiro i brat mu Kalin,che ostaviha desetki hora na ulicata.Tezi hora pribivat horata i gi prinujdavat da se podpisvat i im vzimat jilishtata i posle gi prodavat .Tezi sashtite dvama i maika im uchastvaha v shema v koqto nai brutalno bavno bavno otroviha i dvamata bratq ot Vetren pri koito maika im jiveeshe s ediniq na semeini nachala.
9.
КорЛеОне
30.03.2018 15:35:06
19
11
Защо не го срещнете Коцето и не му го кажете в очите,а само седите и пишете зад компютрите клавиатурни мишки
8.
Бойчо георгиев до 1
30.03.2018 15:01:01
0
12
По добре в новооткрития ни комплекс Венера Приморско ,с кмета сме партия никой ни мой ни Барни
7.
Боката
30.03.2018 14:59:22
1
6
Хахахха
6.
1488
30.03.2018 14:53:38
2
18
Как пък сте взели снимката му от фейсбук профила му и сте сложили надпис “флагман” ебахти наглите и неграмотни репортери нямам думи! Некадърници толкова години минаха всичко се променя само неграмотността ви няма да се промени никога!
5.
*********
30.03.2018 14:30:53
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Абе
30.03.2018 14:29:04
1
24
Абе, той тоз, явно е изванаредно прост. Че той прилича на парвобитен човек. Пускайте ги в газовите камери майка им боклуци
3.
jon travolta
30.03.2018 14:27:35
1
17
Nqma takuv prost i unikalno grozen kato toq urud chestno
2.
.
30.03.2018 14:16:50
2
13
Ех в америка само от едно гето ако пуснат неграта ще напълнят поне три пъти българия по население. Нащи с кви тъпотий ни занимават.
1.
Цирк
30.03.2018 14:16:35
0
23
В скапаната ни държава такава сган е на свобода или при кела в на хотел в поморие
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори