×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук


Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук
Помощник съдебния изпълнител Христин Иванов се опитва да убеди пенсионерката да напусне къщата, защото имат влязла в сила заповед за продажбата на имота
15 Март 2018, Четвъртък, 17:08 ч.

Николай Шарлетов изоставил цялото си семейство, оставил ги с куп кредити и духнал в чужбина

Вместо достойни старини, 82-годишната Виолета Шарлетова от Айтос ще прекара остатъка от живота си без покрив над главата, оставена на милостта на чужди хора, пише Desant.net. Семейната й къща, градена цял живот, е продадена на търг заради необслужван банков кредит от 50 000 лева, теглен от внука на Виолета Николай Шарлетов преди 11 години.

Как се е стигнало до тази драматична развръзка?

Ето фактите накратко.

През 1997 г. Виолета Шарлетова и съпругът й, вече покойник, продават на непълнолетния си внук си Николай две трети от фамилната си къща срещу задължение за гледане и правото на пожизнено ползване част от имота. За негов попечител до навършването на пълнолетие те посочват снаха си Димка Баремова.

Две години по-късно Николай Шарлетов придобива и останалата една трета от имота и става негов единствен собственик. Условието да гледа баба си и дядо си обаче е в сила.

През 2007 г. внукът тегли като едноличен търговец банков заем срещу ипотека на къщата. За целта обаче представя в банката декларация, подписана от Виолета Шарлетова, останала вдовица, че тя доброволно се отказва от пожизненото ползване на имота.

Междувременно Николай регистрира в Айтос търговско дружество „Саник – 03“, което проформа купува старата му фирма, заедно с дълговете.

През 2011 г., когато банката започва дело срещу „Саник - 03“ ЕООД за необслужвания кредит, Николай прави последния си ход. Прехвърля фирмата, заедно със задълженията, на баба си и забягва в чужбина. Вече седем години от него нито вест, нито кост.

Така се стига до очакваната развръзка.

На 14 март т.г. частен съдебен изпълнител, със съдействието на РПУ-Айтос, трябваше да изведе Виолета Шарлетова принудително от дома й и да изхвърли личните й вещи на улицата.

Това е третият опит да бъде въведен във владение новия собственик на имота Шефкет Еюп, който е купил къщата на ул. „Хан Омуртаг“ № 23 на търг, организиран от кантората на ЧСИ Делян Николов в Бургас.


Неочаквано на адреса на Виолета Шарлетова се появи адвокат Георги Габровски от Айтос, който се представи за неин адвокат, но в последствие стана ясно, че никой не я представлява официално

Възрастната жена твърди, че част от документите, с които е ипотекирана къщата й, са фалшиви, но заради сляпото си доверие във внука, не е сигнализирала компетентните органи. Не е обжалвала през годините и съдебните решения. Но не може да приеме и истината. Въпреки че признава – откакто е заминал за чужбина (има непотвърдена информация, че в момента той живее в Англия), Николай нито веднъж не се е свързал с нея, дори за да разбере дали е жива и здрава...

Виолета Шарлетова продължава да се надява на невъзможното – изпълнителното дело срещу фирмата, на която тя е собственик, да бъде спряно. И тепърва да бъде извършена грофологична експертиза на декларацията, с която тя се отказва от пожизненото безвъзмездно ползване на част от сградата. Защото твърди, че под документа има фалшив подпис.

Всички възможни срокове за подобни действия обаче отдавна са минали.

„Вариант, в който тя да остане в жилището няма. Освен ако новият собственик не даде съгласие. Вариантите, които ние й предлагаме, са два. Първо, дирекция Социално подпомагане, които вече са разговаряли с нея, да я настанят в друго жилище. Тя обаче е отказала. Там процедурата е такава, че това трябва да се случи доброволно, тя да подпише необходимите документи. Вторият вариант, който ние й предлагаме, е ние да й наемем квартира, която да е на наши разноски за няколко месеца, за да има време тя да реши какво да прави оттук насетне. Както и социалните да подготвят необходимата документация“, коментира Христин Иванов, помощник съдебен изпълнител към кантората на Делян Николов.


Това е кухнята в къщата или по-скоро това, което е останало от нея. Личи, че през годините, докато е чакала някаква вест от внука си, Виолета Шарлетова е живяла много тежко. Без помощ отникъде. А сега вече и без покрив над главата

В пристъп на отчаяние възрастната жена се заключи в дома си, за да възпрепятства за пореден път изпълнението на съдебното решение. До намесата на полицията този път не се стигна. В крайна сметка тя разбра, че повече отсрочки няма да й бъдат направени и избра втория вариант.

Колегите от сайта Desant.net се свързват с бащата на Николай и син на Виолета – Димо Шарлетов, по телефона. „Нито имам къде да я гледам, нито разполагам със средства. Тая жена (майка му, б.а.) да не се е разписвала на внука си. Да, син ми е, но той е в Англия, а ще опъвам каиша тука вместо него. Майка ми да си носи последствията“, категоричен бе Димо Шарлетов.

От Desant.net  допълват, че за да се уверят каква е истината се опитали да издирят Димо. Стигнали до последната му месторабота в почивен комплекс в село Медово. Оттам им обяснили, че Димо е пристигнал преди около три месеца с цялото си покъщнина и се нанесъл в една от служебните стаи.Разболял се тежко, но отказвал да се лекува, защото нямал пари. Последният месец от престоя си там почти не бил излизал от стаята си и не бил в състояние да изпълнява служебните си задължения като готвач.

Преди 10-тина дни непознат млад мъж дошъл и го прибрал заедно с багажа му. Оттогава никой нямал връзка с него.

Къде се намира в момента Димо Шарлетов, той отказва да каже. Колегите от Десант откриват и Сашка от Айтос.Оказа се, че тя е живяла с Николай на семейни начала и има дете от него. Но, както е зарязал баба си, айтозлията по същия начин не се интересувал и от собственото си дете от момента, в който е заминал в чужбина. Много е възможно дори да не е в Англия, както смятат близките му, казва младата жена.

Въпреки натрупаната горчилка, Сашка остава единственият човек на тази земя, който се интересува от Виолета Шарлетова. Но самотната майка няма възможност да се грижи и за нея.

А други роднини Виолета няма. Както казва самата тя, съдбата й вече е в ръцете на Бога. Подобно съдбите на стотици други възрастни хора в нейното положение.

По данни на съдебните изпълнители 70 на сто от случаите на принудително извеждане от имоти заради банкови заеми са сходни и в дъното на всички от тях стои един недобросъвестен роднина от най-близкия кръг - внук, син, дъщеря, брат, сестра...


В тази стаичка жената ще остане още 10-тина дни, след което ще напусне семейния си дом завинаги. Но дори и в този драматичен момент тя отказва да повярва, че нещастието й е причинено от родния й внук и продължава да твърди за него, че е "добро момче"...

В категории: Айтос


44
Коментара
44
Коментара по темата
44.
СПЕЦИАЛИСТЪТ
18.03.2018 10:16:25
6
1
А в най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ / Айтос ?/.....Нито една ИНСТИТУЦИЯ НЕ МОЖЕ ПО БЕЗСПОРЕН НАЧИН ДА УСТАНОВИ И ДОКАЖЕ :
1.НА КОГО Е БИЛ НАСЛЕДСТВЕНИЯТ ИМОТ В гр.АЙТОС на ул.МОСКВА 18
2.КОИ СА ЗАКОННИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА.....ТОДОР КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ,брат му ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ/ ерген без жена и деца и е починал 7дена преди баща си-КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ.

И НА КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ който заедно със сина си ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ през 1974г. си купуват заедно имота в гр.Айтос на ул.МОСКВА 18

НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ОТГОВОРИ ЗАЩО НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 АЙТОС СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ПРИЗНАЕ ....СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА /бивша съпруга по настоящем ВДОВИЦА на ТЕНЮ ТЕНЕВ/ КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СОБСТВЕНИК с 15/48ид.ч. НА ЧУЖДИЯТ НАСЛЕДСТВЕН ИМОТ В гр.АЙТОС ул.МОСКВА 18 ....КАТО СЪПРУГА И ВДОВИЦА НА НЯКОЙ ОТ ТРИМАТА:
1.ТОДОР КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ/разведен/
2.ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ/неженен т.е.ЕРГЕН/
3.КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ /вдовец от 1994г погрбал и починал преди двамата си сина-ТОДОР и ИЛИЯ КОСТАДИНОВИ ТОДОРОВИ

И ТОВА НЕЩО "ПРОКУРАТУРАТА" ...НЕ МОЖАХА ДА ГО УСТАНОВЯТ 18 месеца т.е. ...ПРИКРИХА ЕДНА ЯВНА ИМОТНА ИЗМАМА С ЕДИН НАСЛЕДСТВЕН ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА гр,АЙТОС ул.МОСКВА 18
43.
до 42
16.03.2018 10:48:19
2
4
Ти пък от къде знаеш ,че 99 процента сане християни.Има и чисти българи има и гърци.Ако ги нямаше мангалите от кого щяха да крадат имоти,професор АНА?Свирки ще си мечтаеш да ти правим и на онези отрепки също.Ще видим кои ще са свирчовците .поживьом у видим.Гяур е мръсна дума,използвана от турците по време на турското робство,така са обиждали българите.
42.
*********
16.03.2018 10:39:20
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
до правителството
16.03.2018 10:19:54
2
5
За да има толкова посещения тази страница и толкова оплаквания трябва да има нещо
Няма дим без огън.
40.
Внимание!
16.03.2018 09:40:54
2
5
Не прехвърляйте ниви при нотариус ДЕМИРЕВ,за да не останете валат.МНОГО СЕ КРАДАТ НИВИ И СЪДИЯТА ПО ВПИСВАНИЯ Е В СХЕМИТЕ.
39.
Трагедията Янко от Полицията
16.03.2018 09:10:48
4
6
Защо всички мълчите и го държите на работа в ПОлицията,човекът помогнал да ограбят две жени .
Янко полицаят е приятел Габровски И джанкова и крадат на хората къщите.
Защо никой не разследва тези изроди,защо цяла БУРГАСКА ОКОЛИЯ ГИ ПАЗИ.
кАКЪВ Е янко полицаят,че си позволява да престъпва закона.
38.
"изкуството -да лъжеш"
16.03.2018 09:05:28
3
5
Не вярвайте на тези ''хищтни хиени'' от прокуратурата ,съда и т.н.....
37.
Петър
16.03.2018 08:50:23
0
9
Не е виновна банката и съдия-изпълнителя. Загубилият ипотеката също не е виновен, случват се и загуби при неправилна преценка на ситуацията. Но Но Но , защо е изоставил баба си.
Ето, само това го прави голям боклук. Жалко за жената. На никого да не се случва.
36.
ДИСЕРТАЦИЯ НА ТЕМА - "ДАЛАВЕРА"
16.03.2018 08:49:33
1
4
Толкова крадлив, алчен и безпардонен тип, като него Айтос не е виждал. Каква вила, кви 5 лева, няма една лопата асфалт, за която да не се отчитат на карнобатската всеядна свиня-фидосова, и тя на свой ред на господаря си. Една перфектно работеща смазана машина наречена ОПГ от двама за присвояване на обществен ресурс, тя, неведнъж е доказала своята ефективност и дарба в сферата на далаверато в Сунгурларе и Карнобат,а в Айтос нашият град,
тя и той доразвиха тези свои умения през последните 6-7 години и днес са в своя апогей и могат да напишат дисертация на тема: " Изкуството - ефективно да крадеш от всичко и всеки "
35.
всички сте елитни каури
16.03.2018 08:32:45
6
8
много силни сте на приказки ама то говоренето не е като правенето
затуй ше търпите и ше се подчинявате на вашите елитни каурски мошенници нотариуса садийката прокурорката габровски
бадете спокоини след 20 30 години децата ви ше ни слугуват и ше ни молят за работа
рая сте ангария ше работите
34.
"имало едно време"
16.03.2018 08:17:50
2
9
един Нотариус един адвокат и съдия едновременно и съдия Мария Джанкова ....КОито ще се запомнят като най-добрите в СХЕМИТЕ С ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ.....

НО ЗАЩО ЛИ ПРОКУРОР МИЛЕНА СТОЙЧЕВА-ГЕНЧЕВА ГИ ПРИКРИВА т.е. ИМ Е ОПЪНАЛА ''ЧАДЪР''
33.
всичките сте керата
16.03.2018 07:19:29
1
7
елитни клавиатурни националисти
много сте силни зад клавиатурите
иначе сте всичките помаци наши помагачи като в Империата
ако бяхте толкова решителни и силни нямаше толкова измами да има тук
айтос и елит е наиголемиа виц
те много елитни в тозиград и затова сме смешка за всички
32.
*********
16.03.2018 00:07:52
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
*********
16.03.2018 00:00:34
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
30.
*********
15.03.2018 23:49:32
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
29.
престани
15.03.2018 23:26:07
0
16
В Айтос няма имотни измами
нотариуса бисер демирев не учавства в имотни измами
бисер демирев не е създател на лихварската схема на кютука
джанкова не му изпълнява задачите
джанкова не е любовница на габровски
джанкова не е женена за половин циганин
бащата и брата на джанкова са елита на айтос
полицайте не пращат клиенти на габровски
прокоратурата в айтос не пази имотните измамници
28.
*********
15.03.2018 23:16:11
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
27.
до 26 Хитлер
15.03.2018 22:26:33
6
6
Пак започна да създаваш изкуствено напрежение,няма толкова тъпи хора ,който да ти се вържат.Зарежи.
26.
до 18
15.03.2018 22:18:34
4
5
Ей мишка няма да обиждаш народа ми и вярата ми да не те стигне нещо по пътя зад Шела
Няма да те опазят и приятелите
25.
" Айтоските баровци"
15.03.2018 22:13:05
5
7
Абсолютни нещастници са цялата фамилия Шарлетови!
Пишман бизнесмените от Айтос, които рязко бяха решили че ще превземат Бургас със смешните им кафенца.
Така им се полага, жалко само за женичката. Никой възрастен не заслужава такъв край на живота си, заради комплексираните си внуци.
24.
Bad Girls
15.03.2018 22:10:14
3
6
Всички сметки ще излязат точни,търпение му е майката.Ще се разбере кой е боклук,кой мърша и кой скрита мишка.
23.
ей националисти
15.03.2018 22:09:46
7
6
Ако бяхте толкова силни до сега нямаше в този град да ви праска Бисер Габъра Джанкова полицаите Васко.
Само на думи и зад екрана сте много силни и вървежни неверници такива
22.
15.03.2018 22:06:28
3
11
То имали една хубава новина за този град с хубавия ни кмет Васко - милионера . Е па пуснете една хубава новина дори да и за вилата му да е ако ще или нещо друго
21.
възмутен теляк
15.03.2018 22:05:07
1
3
Много лошава унуката! Не ми звучи на добре добрина от ЧСИ.
20.
"добро момче"
15.03.2018 22:03:39
3
12
в този град няма един читав адвокат,но за сметка на туй има нотариус Бисер Демирев ,който винаги знае как е най-добре да Ви .....се сещате
ама защо все българите,бе мама му стара са прецаканите в този град от този ,над когото бди цялата ПрОкУрАТУРА
19.
до боклука 18 български
15.03.2018 22:03:25
8
9
Има ли значение?Исината ли казва човека?Само тука има толкова имотни измами с нотариус в схемата.Всички адвокати са вътре без Диан Господинов и Здравко Костов.Всички съдий,прокурори,адвокати,полицай.Всички
18.
до 17
15.03.2018 21:19:42
6
7
Ти какъв рязан си(мюсюлманин,помак или ром(делящи се на християни и мюсюлмани),че не можах да схвана.
17.
до 12
15.03.2018 21:15:18
10
9
Ти си бил много ербап
Ела в махлата да та видим
Клавиатурен националист елитен айтозлия
става както ний казваме
роби
16.
до 14
15.03.2018 21:07:58
6
6
Има И СМЕЛИ АЙТОЗЛИЙ ,НО СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИТЕ МИ НА ЕДНАТА МИ РЪКА.ОСТАНАЛИТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ И ГЪЗЕЛИЗАЧИ,ЗА ДА СА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ С РАБОТНО МЯСТО.А 12 рязани не поема.гарантирано.
15.
Айтос
15.03.2018 21:03:31
5
9
Нали има още един внук живее в Бургас да я пребере той..... Ей а едно време що пари имаха ама им се еба мамата незнам защо...
14.
до българите в елитния Айтос
15.03.2018 20:55:01
13
11
яздът ви няколко души и търпите
друго не заслужавате ,само да си забърсвате марсолите сега вие
прости сте не сте обединени и търпите като рая
12 ше ядеш хурката рязана
нали сте големи националисти айтозлий къде са ви сърцата мълчите и търпите
ами търпете
иншаллах вече ние ви командваме
помаци и турци в полицията помаци и турци в общината помаци в съда и прокуратурата
ние сме номер 1 вече гледаите ни и бършете марсолите
13.
*********
15.03.2018 20:44:26
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
до 11 къв си ти бе ,манго?
15.03.2018 20:37:11
9
13
Никой не казва,че крадците са елит,камо ли в минало време.Едно време само гледаха как хората живеят ,а те си забърсваха марсолите.Старото време ще се върне.Тея нямат никакво въображение и усет за живота.Гяур не ми викай,щото ще ти набия вратните жили разбирааш ли.ВНИМАВАЙ ДА НЕ ТЕ ОБЪРКАТ С ГЛИГАН.
11.
до 7
15.03.2018 20:28:17
20
10
Какъв елит в Айтос гяур?
Кой ти е елита?Демирев помака ли Габровски от Черноград ли кой ти е елита?
Недей пиша нарочно да мислят че си друг гяур?Ше играе тоягата
10.
До Гл.Прокурор Сотир ЦАЦАРОВ
15.03.2018 20:27:55
3
20
Молим Ви да се сезирате

Трябва ли с една бедна българка да се постъпва по този начин .
По същество:
С ФАЛШИВА НЕЙНА ЛИЧНА КАРТА ДА СЕ ИЗПОВЯДВАТ СЪМНИТЕЛНИ СДЕЛКИ ,НО ПРИ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 АЙТОС
И ДА СТАВАТ ТОЛКОВА ЯВНИ ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ ....
И ДА СЕ ПРИКРИВАТ ОТ ПРОКУРОРИТЕ;
МИЛЕНА СТОЙЧЕВА
ЕЛГИНА ЧАЛЪМОВА
ЕМИЛ ХРИСТОВ от АП-БУРГАС
9.
ДЖАМКОВА
15.03.2018 20:22:41
5
21
Който от имотни измами разбира ,тука в Айтос се спира....и Г.ГРАБОВСКИ намира




ДЕМИРЕВ
8.
аз
15.03.2018 20:20:22
3
28
Бабо, мила бабке. Сама си виновна. Отгледала си първо безотговорен син, а след това и безотговорен внук. Ей така по наследство са си прехвърлили безхаберието. Бабке мила, тъжно и мъчно ми е за теб, защото в залеза на живота си в желанието си да се раздаваш, както си го правила цял живот, накрая си изядена от същите тези, които си отгледала и дарила с живот.
Българи, докато не оставите децата си да се оправят сами в живота ще продължавате да страдате.
7.
Статистика
15.03.2018 20:13:21
8
20
Прави ли ви впечетление,как се опитват да затрият миналия елит на Айтос,за да се наложат някакви пришълци от селата,говорящи и пишещи трудно на български.Колко много известни фамилии пострадаха,явно нотариуса няма спирачки.И този селяндур Габровски ,дето се е взел за нещо голямо е решил да тараши наред.Това говори само за едно всички читави и млади ,да се отбраняват ,да не оставят труда на бабите и дядовците им да отиде в ръцете на тези ненаядници.Обединявайте се и ги смачкайте.
6.
restodeliver
15.03.2018 20:02:10
4
21
Като чуя Айтос и бягам с 200.Два пъти съм ходил.Един път да говорим с местният лихвар Марин някой си(държа се странно,скочи от ебания си офис над ебаната единствена сладкарница и се потроши),и един път на Генгера за 2-3 дни.Не мисля да потретвам,щото е прекалено космополитно,Мерси
5.
5 родител
15.03.2018 20:02:00
5
15
при нотариус Бисер ДЕмирев ли жената е прехвърляла собственоста си законно ,без да знае....
4.
4 българин....
15.03.2018 19:58:02
5
13
notarius biser demirew li e bil .....щастливецът да изповяда зделките....
3.
Където е Габровски
15.03.2018 19:51:20
5
17
значи е вързан нотариуса и ще има щаслив край
те са наи големите специялисти
отивайте само там
2.
И на всяка трагедия
15.03.2018 19:46:46
3
22
все цъфва от някъде Габровски,където има мъка -той е пръв.
1.
Как може?
15.03.2018 19:29:03
1
36
Изроди мръсни, как не ви е срам, съвест нямате ли? Ние чуждите хора помагаме, уважаваме вашите баби и дядовци, вие как ме изпитвате нищо бееееее??? Нямам думи
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Трифонов ще води листата в родния си край - Плевен Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Пратениците на организацията ще присъстват на презентация с участието на деца от спортните клубове в града
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори