×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицията в Бургас затегна двойно контрола край училищата


Полицията в Бургас затегна двойно контрола край училищата
Увеличава се броя на арестуваните до училища дилъри, акцията няма да спре, предупреждават от полицията
11 Февруари 2018, Неделя, 13:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Дилъри крият стоката си в гащи и шапки

Полицията в Бургас затегна двойно контрола край училищата. Дилърите вече са в паника и измислят нови „скривалища“ за марихуаната, казаха криминалисти. Само в разстояние на три дни, бяха заловени трима младоци с дрога. Те криели „стоката си“ в гащите, шапките и обувките си. Въпреки това, наркотикът бил открит.

Последният случай е с мъж, заловен след преследване. Като видял ченгетата, дошли на внезапна проверка, той започнал да се изтегля от двора на училище на бегом, но униформените го заловили, виждайки съмнителното му поведение.

У него били открити 25 грама марихуана, което е равно на 70 цигари, казаха от полицията. Предния ден бе заловен дилър с 65 грама и негов авер, също със значително количество дрога, пак край бургаско училище.

Дилърите започнаха да си търсят нови места, сега се крият по входове из комплексите, коментираха запознати.

„Проверките ни в районите на училищата са приоритет и ще бъдат засилени още повече“, каза пред „Труд“ комисар Калоян Калоянов, директор на ОД на МВР в Бургас.

В категории: Крими


11
Коментара
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 1
11
Коментара по темата
11.
Ивайло
12.02.2018 06:53:25
4
1
Полицията и дилърите сте един комплект шматки изсипани взимат си от един и същ господин калоянчев провери си персонала че преди две седмици видях патрулката до хотел приморез 3-ма униформени в кръг а гн Калоянчев що ги хващате с сто грама и твойте лимонки пишат че са задържали 65 тва някъв вид премия ли е или лекувате персонала си от ракови клетки каква пародия сте отсрани на джери плъха и том издребнелия хахахаха
10.
до Директора на ОД на МВР в Бургас
11.02.2018 19:09:40
2
2
Трябва ли да е приоритет за сержант Янко ТОДОРОВ от РУ -Айтос чрез тъщата си/СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА/, семейството му да придобиват чрез ИМОТНИ ИЗМАМИ С ФАЛШИВА ЛИЧНА КАРТА ,ЧУЖДИ НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ,но при Нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 Айтос
9.
Амсълак от Айтос-най-добрият град за имотни измами
11.02.2018 18:17:58
2
2
Не допускайте да ви заблудят и измамят при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ

СЛЕД ТОВА ЦЯЛА "ГВАРДИЯ" ОТ ДОБРЕ ОБУЧЕНИ ПРОКУРОРИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВИ ЛЪЖАТ И ЗАБЛУЖДАВАТ ОТНОВО....И ОТНОВО....И ОТНОВО ДОКАТО НЕ ВИ ПИСТНЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ НАВСЯКЪДЕ В "НЕРАБОТЕЩИТЕ ИНСТИТУЦИЙ"
8.
Амсълак от Айтос-най-добрият град за имотни измами
11.02.2018 18:14:03
2
2
А контрола край нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324....много хора особенно тъщата на полицай ТОДОРОВ /ЯНКО?/ се възползва и прави много ИМОТНИ ИЗМАМИ без нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 да разбере ?
7.
Несебърски наркобос
11.02.2018 18:08:34
3
6
Така-така,хващайте учениците! А тва скривалище в гашите е и за потребителите,но на вас ви оттърва да ги обявите за дилъри. Много ми е чудно,защо като са дилъри не ги хващате с белязани пари от клиента който купува. Защото като няма сделка,хващате пушачи с две цигари и имитирате ”спецакции” срещу дилър! И друго да питам,ами те учениците масово и синтетика взимат,защо не хващате тези ученици които дродават на съучените си пико,което си е много опасен наркотик. И знаете ли че има неразкрити 10поръчкови убийства свързани с една и съща наркогрупировка,която наема в своя легална фирма повечето полицейски шефове,след като напуснат полицията?
6.
*********
11.02.2018 16:51:14
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
11.02.2018 16:43:05
4
9
Полицията е по добре да изкара курсове по канабис лекуване и медецина. Тогава полицията ще може да продава канабис продукти на хора със платени данъци и работа на пазарни цени.

Крайно време е да спрем да тровим хората с тютюн и химикали а да ги оставим да си пушат канабиса.

Предлагам самата полиция да продава канабиса отговорно на честни хора които се нуждаят. Така може и да се изнася продукцията. По такъв начин ще повишим износа и ще контролираме лошите наркотици които не са натурални направо ще ги спрете.

Мислете гъвкаво!!!!
4.
...
11.02.2018 16:34:05
1
6
ai hvanete sq i dakata nai izmisleniq dilyr izgrev blok 4
3.
Boje
11.02.2018 16:13:55
5
3
Vie vsichki det pishete tuka ste nqkvi mn brutalni I neadekvatni narkomani :D mn vibsa smeq na glupostite chestno
2.
Генерал Колев
11.02.2018 16:07:35
3
9
Полицията по добре да затегне контрола на пристанището на Лукойл.
1.
Гх
11.02.2018 16:04:37
11
5
Проблема идва от социалозацията на бедни хора във глупавите панелки.

Вместо всеки да си стои единично в къща, простотията се размножава като вирус.

Общината трябва да намери начин да изсели бедняците от панелките и да предлагат само едно фамилни къщички на териториите чак до Русокастео и Карнобат.

Чак когато се постигне едно конкуретно обшество със големи заплати може да се мисли за строене на панелки.

Другото което е общината трябаа да вдигне данък на сгради на 1000 лева минимум. Хората нямат мотивация да св трудят и само изпушват парите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори