×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гранд Хотел и СПА Приморец изпраща 2017-та с Любо Киров и Мария Илиева


Гранд Хотел и СПА Приморец изпраща 2017-та с Любо Киров и Мария Илиева
Новогодишните тържества в Гранд Хотел и СПА Приморец, далеч не са единственото бляскаво събитие за изминалите 365 дни
22 Декември 2017, Петък, 03:43 ч.
Автор: Флагман.бг

През отиващата си година 5-звездното бижу на Бургас стана сцена на фестивал и многобройни ценни събития


Гранд Хотел и СПА Приморец по традиция предлага бляскави новогодишни празници с участието на най-големите имена от родната сцена. 2017 година гостите на 5-звездното бижу на Бургас, ще изпратят в компанията на Любо Киров и Мария Илиева. Водещ на празничната нощ, за шеста поредна година, е шармантният Драгомир Драганов. За подгряване на страстите, още на 30 декември грижата ще имат господата от "Нема к'во". Триото представя иновативен бленд от stand-up комедия (Георги Николов – Жорони, Калин Кирилов) и close-up илюзия (Венсан). Забавното парти ще се състои в пиано бара на Гранд Хотел и СПА Приморец. Финал на тържествата, ще сложи разточителен празничен брънч, в първия ден от 2018 г.

Изборът на локация и компания, в която да посрещнем Новата година, се счита за определящ за нейната успешност. В този смисъл. Гранд Хотел и СПА Приморец е отличен избор, обвързан с традиции, просперитет, елегантно лустро и константно качество, във всеки детайл.

Новогодишните тържества в Гранд Хотел и СПА Приморец, далеч не са единственото бляскаво събитие за изминалите 365 дни. Ето как изглежда богатия събитиен календар на 5-звездния Гранд на Бургас, за 2017 г.

На 21 януари, ръкави в кухнята на Гранд Хотел и СПА Приморец, запретна лично шеф Андре Токев. Той приготви специално 5-степенно меню, в най-добрите традиции на европейската кухня.

Празникът на любовта и виното, 14 февруари, Гранд Хотел и СПА Приморец предложи на своите гости под формата на кулинарно-музикална вечер. 4-степенното тематично меню на шеф Ивелин Кръстев, бе изящно допълнено с радост и за другите сетива: с музиката на прекрасната джаз-дама Марина Драгомирецкая.

Последният ден от месец март, Гранд Хотел и СПА Приморец посвети на многостранния талант Вида Пиронкова, стихосбирката и "Броеницата на Вида", албумът и "Емпатия" и знаменитата "Гълъбо". Музиката бе в живи изпълнения в акомпанимента на роял не само на самата Вида, но и на великолепния тенор Марио Николов и художника Стефан Божков. Литературната компонента на вечерта също допринесе за съвършеното преживяване.

Официално начало на лято 2017 г. Гранд Хотел и СПА Приморец, постави на 23 юни със световния джазмен Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз. Компания на сцената на виртуоза на саксофона, кларинета и флейтата правеха Петър Салчев – вокал и джаз трио в състав Емил Пехливанов - барабани, Димитър Шанов - контрабас и Стансилав Арабаджиев – пиано. Великолепната музика допълни кулинарна фиеста във вид на специално меню, дело на друг виртуоз - шеф Ивелин Кръстев.

14 юли е датата, на която в Гранд Хотел и СПА Приморец се случи омайна вечер, посветена на Анадолската кухня с гост готвач Сибел Реджеб. Дамата представи изключително любопитно 4-степенно меню, което запозна гостите с вкусовете на приказките от 1001 нощ.

Музиката на Шаде превзе 5-звездният бургаски хотел на 4 август със специален трибют на легендарната група, в изпълнение на Елена Сиракова  (вокал), Калин Жечев (клавишни, вокали), Димитър Льолев (саксофон), Радослав Славчев - Riverman (бас), Стефан Цеков (ударни, вокали), Иво Лобутов (китара). Магичната вечер включваше и страхотен танцов спектакъл, вдъхновен от най-знаковите мюзикъли. За него грижата имаха изкусните танцьори от балет "Кабарет". Кулинарните щрихи на лятната нощ, добави шеф Ивелин Кръстев.

Октомври 2017 г. бе посветен на културата и изкуствата. В дните от 9 до 14 октомври се проведе пилотното издание на Порт Прим Арт Фест - фестивал с организатори и домакини Община Бургас и Гранд Хотел и СПА Приморец. Патрон на форума, бе лично голямата ни актриса Цветана Манева. В дните на феста, бургазлии и гостите на града имаха възможност да се докоснат до живите изкуства литература, кино, театър, живопис, пластика, поезия и професионалния свят на виното, поднесен под нова форма, на разбираем и забавен език. Творчески директор на фестивала, бе художникът Стефан Божков.

Гранд Хотел и СПА Приморец се превърна в елегантна сцена и за други изключително интересни събития - изложба "Жените в математиката", дегустация на легендарно шотландско уиски, празници на грижите за красотата, седмица на Черноморската кухня и други.

5-звездният бургаски Гранд е идеолог и домакин и на инициатива, обвързана с паметта и традициите на Бургас – Алея на славата. Събитието е посветено на хората, доказали себе и прославили морския град си в различни изкуства, науката, спорта и други направления. Алея на славата представлява изложба, включваща опционно информация, снимков материал, реквизит. За 2015 г. инициативата бе посветена на музиката. 2016 г. премина под знака на най-добрите в бойните спортове, а 2017 г. освети големите в оперната и балетна сцена с адрес Бургас.

В категории: Бургас


България Всички новини
Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" На стола на богаството срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Евтим, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица апочна ваксинацията на бременни жени в имунизационния кабинет на РЗИ Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Алек е просто една ходеща марионетка със слушалка  Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" На Никол не и липсваше самочувствие  Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Това е поредният тематичен уикенд в Бургас Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те 
Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори