×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лорд Минчев не спи, попиля куп известни личности!


09 Декември 2017, Събота, 18:24 ч.
Източник: blitz.bg

Новата порция коментари на лорд Минчев за седмичната му рубрика "Гилотина" в "Телеграф".

ДИЛОВ-СИН, СИН И ЗЕЛЕН…

Любен Дилов- син ми е син-зелен в тази престрелка от цветове, в която те са уголемени до невъзможност от трикраката оптика на карето. Тиктакащото модно безумие е полазило известният донжуан до степен на отхвърляне на всичко свято и подписано с имената на световни дизайнери, до пристан на едно невежество, което не може да се припише на Дилов а на онези които премълчават ставащото. Аз няма да премълча тежкото родство, дори робство между папийонката и жилетката, така красиви поотделно и така неуместни заедно. Нещо като Елизабет Тейлър и Лари Фортенски в съвместния си живот. Всичко това щеше да е един словесен флирт, едно намигване на клавиатурата, ако не бяха дънките и полевата риза, която би подхождала най-вече на земеделец. Любен Дилов –син е помъкнал и куфар, в който навярно са верните аксесоари . Нали е отворен, нека го отвори…

НИКИ КЪНЧЕВ- МОДНА ЖАЛБА ЗА МЛАДОСТ?

Никой не може да избира чертите на лицето но всеки може да избира облеклото си. В такива размисли и пасти се вглеждам в облеченото от Ники Кънчев, чиито посърнал костюм го запраща моментално в една по-неудовлетворителна възрастова йерархия. С мил поклон към водещият ще кажа, че дрехата му го прави да изглежда в професионални диапазон от водевилен водещ, през участник в цирков номер до управител на Ресторант Спални Вагони. Бялото е последен пристан на жалбата за младост, дори не жалбата а направо жаждата за все по-трудния вървеж между младостта и нейната противоположност. Много от нас ползват боя за коса, но на тези прожектори брадата и мустаците на господина са като рисувани с флумастер. Забелязвам че мръсно бялото сако е комбинирано със сив панталон- кискащо се бракосъчетание на насилствено омъжени. Вратовръзката трябва да бъде временно лишена от свобода, заради пълното отсъствие там на съвременност, на тенденции, на отказ да се противопостави за анонимните претенции на оня, който я е избрал или произвел.

ЗУРЛЕВА В СВЕТОВЪРТЕЖ ОТ ПЕРЛИ

Много, наистина много е приятно да видим бизнесдама с толкова умерен и разнообразен шик. Едновременно задължена от висотата на своето положение и отпусната в знанието си да бъде дискретна, Силва Зурлева и днес е образец за следване. Роклята - искряща дантела на великолепен фон, където танцуват бледорозово и страст, разгонва тълпите , оставяйки краткотрайни приказки за осведомени. Зурлева е успешна във фризурата си, в усмивката , в  грима си. Когато застанете пред портрета и сякаш ви полазва спокойствие. Казвате си- щом на света има една такава жена, мога спокойно да отворя бутилка шампанско. С тайното намерение да я срещнете или поканите на танц. Погледнете бижуто- световъртеж от перли, но подредени така, сякаш лично оркестъра на Маринский театър свири дирижиран от Гергиев.

КИСЕЛА МОДНА МАРГАРИТА ЗА ХРАНОВА

Още един неверен тон за брадърката Маргарита Хранова. Толкова траурно наистина подхожда за събитието на което се е появила и вътрешното и чувство не я е подвело по никакъв начин. Но остава гробовното усещане за край на нещо, за последно опело, за тъжния край на един сценичен патос, за един низходящ устрем. Ще вдигна една маргарита за нея, докато тъгувам над шифонените и криле. Антон Стефанов също опитва да излезе от прокобата на пуловерчетата си и е поставил риза с много малки модни качества и приличаща на онези от кошовете за намаления, в което няма нищо лошо ако си студент или ватман първа година. Разсмиващо забавна е и производителката на чаршафи Славка Занева, чиято раирана в дантела и черно рокля, може да бъде използвана за спално шалте в някой мотел. С подобна характеристика бих описал и новоомъжената Дони Чачова, текстописец и сексапилен светски пълнеж.

МИРО ПОКАЗВА ЕСТЕТИЧЕСКА ДЕПРЕСИЯ

Напълно променен, с излъчване на свещеник, Миро от Каризма пя на едно тъжно и украсено с ламе и пясъчна коприна събитие. Може да се каже, че поради облеклото му повечето гости го взеха за свещеник а поради черните му очила-  за някой който е объркал залата. Напълно сляп за рязко напускащият го стил, момчето за романтични поръчки на Бог, днес е бледа сянка на мощното си излъчване и забележителен някога моден чар. На този кадър се вижда естетическа умора, която вероятно ще прерасне в депресия. Причините да кажа всичко това за очевидни за всекиго- един зле ушит фрак, огромно, грозно и ненужно парче коприна, като къделя вместо вратовръзка или каквото дизайнерът е решил, че е произвел. Ужасна стойка, като на пенсионер на гише за пенсията си а очилата допълват тъжния образ на една отиваща си жизнерадост.



В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори