×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ангел Джамбазки се развихри, готви се да удари свиреп шамар на Сърбия, насмете и Йончева за кадър от "кокошарника"


25 Ноември 2017, Събота, 12:58 ч.

Ако мен питате оградата по границата трябва да е 5 реда, с подлива тел, с ров и крокодили вътре", заяви саркастично евродепутатът


Вие разбирате ли като ви говори жител на град Трън без да ви се превежда? Е, точно така и аз разбирам македонски. Това заяви в ефира на bTV евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Историята има своята логика. Не можем да бъдем удовлетворени, че изкуствени прегради с Македония се събарят, възвръщат се нормалните отношения и хората се побратимяват. Въпросът за църквата е сложен. Ние искаме разговорът да бъде проведен повече в политическата тема. Искам българските свещеници да осъзнаят огромната историческа отговорност, която носят", каза той.

"Важно е да се знае чий интерес преследваме. Сръбският и гръцкият интерес по темата не ме интересуват. През 1912 година те забиват нож в нашия гръб. В понеделник има направена организация от български общественици мълчаливо бдение. Само с присъствие искаме да призове членовете на светия синод за много мъдрост и да поемат подадената братска ръка. Няма нужда да се съобразяваме с гърци и сърби и тяхното влияние в България. Гръцката църква наистина има много голямо влияние в България", добави Джамбазки.

Ще поискаме спешна резолюция и обсъждане в зала. Това е най-тежкият шамар, който може да се получи в залата на парламент, особено на европейския. Това беше провокация и политическа наглост - да арестуваш лекари", заяви патриотът. Според Джамбазки на Балканите най-войнстващо е православието на сърбите, които вършели за това дори престъпления.

"Госпожа Йончева не е ли чувала за цветна фотография? Преди дни тя показа черно бяла снимка, която може да е от кошарата на нейния двор, а не от оградата по границата, както твърди. Госпожа Йончева ще води тази политическа битка, има право. Ще показва и още снимки от кокошарника. Ако мен питате оградата по границата трябва да е 5 реда, с подлива тел, с ров и крокодили вътре", заяви саркастично Джамбазки.



В категории: Политика


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Петър
27.11.2017 07:11:47
0
1
http://zakrila.info/%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/
Интересна графика, която говори много повече от този малоумен политик! Той трябва да бъде отзован незабавно!!
Обърнете внимание на факта, колко са на "изход", и колко на "вход"!? Без оглед на националността, тя е ясна, но не е ясно, кои са тези "други"?
Излиза, че Държавата е най-големият трафикант на бежанци и емигранти за Европа (сърцевината, и където стандарта на живот, не на лишения от такъв, разликата всеки я знае, но всеки си трае!).
Оставка на Правителството и Парламента!
7.
Съби от Раково
26.11.2017 12:10:04
3
2
Алооо Джамбазин! Сърбия е майката на нашата национална независимост. Спомни си легията,Левски, Каравелов....Сръбско турската война след Априлското въстание,....
6.
Barekov calling
25.11.2017 20:22:41
2
3
Според патридиота на мармалад: 1. Кой се интересува от душевните му терзания? 2. На кого мисли, че ги разправя тези глупости? 3. Кой го смята изобщо за нещо в Европарламента? 4. Какво точно работи и каво точно е направил за България? Нали щеше да съди някава холандска депутатка, нещо за трафика на бежанци с помощтта на бг гранична полиция? Да не би нещо да се отказа?
5.
Perata i Dinko ot Yambol, patriotite
25.11.2017 20:01:42
2
1
Tipicen psihopat-kreten,hitlero- fasist, daje i v kostite, harakterno za naciyata na 0diva i varvarska Bilgariya. Dolna, covekopodobna sgan, bilgarska.Sramit na na naciyata ot EU parlament. Boje moy, vnusi razum na prostolüdei, bilgari!
4.
До чалгарите
25.11.2017 14:18:09
4
11
Чалгари, по-долу които пишете, знам, че ви засягат държавите, на които се кланяте всяка вечер по дискотеките със сръбски, гръцки (и турски) ритми, но някои хора, за разлика от вас, имат интелект, който използват по предназначение - а именно да се опълчват на антибългарската политика. А това, че вие сте предатели и родоостъпници, без дори да го осъзнавате, си е ваш проблем. Оставете малкото хора, които си вършат работата, да си я вършат. Вие продължавайте да заваряте железа и да сипвате бензин в колите ни на бензиностанциите.
3.
Рокафелер
25.11.2017 13:57:09
8
5
Това момче доста яд таи, не е здравословно.
2.
канарче
25.11.2017 12:20:12
11
12
Тоя се превърна в плямпало , което само дрънка безсмислици като истинска европудра.
1.
Коледа наближава
25.11.2017 11:15:19
10
10
На едни убитаци властта им се отразява на личното тегло (Боко тиквата и Кара-мастюка), на други - на количествата приемана пудра захар. Момче, не изсмърквай целия свят, сега имаш, утре - падаш по гъз.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани  Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори