×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте как Митьо Очите купонясва с известен албанец от Острова (СНИМКА)


Вижте как Митьо Очите купонясва с известен албанец от Острова (СНИМКА)
Детар имал много силни контакти сред голяма част от мюсюлманите на Албиона, което го е вкарало сред "оперативно интересните" лица
08 Ноември 2017, Сряда, 16:10 ч.

Детар държал верига ресторанти 


Интересна снимка, на която Митьо Очите се снима спокойно с двама авери по време на купон в кръчма публикува Пик. Флагман.бг също разполага с фотоса, който е направен на 19-ти септември по време на рождения ден на несебърския бос. На кадъра се вижда, че Очите се намира в доста добро здраве и е възвърнал голяма част формата си от преди инцидента в ресторант "Фор Ю" в Слънчев бряг.

Както е известно, през 2016 г. хората на Митьо Очите се сблъскаха с аверите на Божидар Кузманов - Божо Кравата и се стигна до престрелка, в която Очите бе гръмнат с 6 куршума, а гардът му Александър Алексиев застрелян на място.

От известно време Очите не пропуска да се появява на обществени места. Преди малко повече от месец на гости, му е пристигнал авер от Острова. Става въпрос за албанеца Детар, който държи верига ресторанти там. Според запознати самият Детар е обект на наблюдение от страна на полицията на Острова. Той имал много силни контакти сред голяма част от мюсюлманите на Албиона, което го е вкарало сред "оперативно интересните" лица в британската столица.

Според информация на медията визитата на албанеца не останала незабелязана и от родните власти, които следели посещенията му у нас. Все още не е ясно обаче какво Детар е правил в България през останалите няколко дни, защото той не е бил на българска територия само един ден.

В категории: Лайфстайл


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Za chechi
11.11.2017 11:10:35
0
17
Много си в грешка,той никога за никой не е отмъстил! Нито за жена си и шурето си,нито за Вальо,нито за никой! Единствено намираше лъжесвидетели и в комбина с органите вкарваше противниците в затвора! Винаги е бил полицай и безпринципен селски тарикат! И за това се покри с вечен позор,като се оплака от Божо,и дори направи дъщеря си свидетелка! Той и за Жоро Илиев говореше,че идвало от него ама нанайси! Хванаха групата на Бай Васо и цяла ългария разбра че Райко кръвта и компания така и така! А твойто Мите решил да лъже и трупа дивиденти! Едно време бръмчахме с него по София,и тогава не беше стока!
17.
Chechi
10.11.2017 16:05:08
4
0
Skoro shte e Mite ! Koleda idva !
16.
Митьо Xалката
10.11.2017 12:28:51
0
5
С розов памперс съм
15.
dj Dim4ou
09.11.2017 17:25:27
1
6
и сега специален поздрав за Мимито и компания с песента : ice baby,ice ice baby .......
14.
Gasa
09.11.2017 16:33:33
6
1
Казах смучете го,подлога е на майкати путката
13.
До12
09.11.2017 13:39:34
0
12
Подлогов,”Не се смучи туй що го нема”
12.
Gasa
09.11.2017 12:27:42
12
3
До всички драскачи,смучете уия на Митака
11.
Жалбоподателя Митьо Ушите
09.11.2017 09:35:14
0
20
Оставете ме на мира,аз не съм наркобос! Аз съм полицейска болонка,послушна и игрива! Божо ме надупчи и аз пуснах жалба защото съм елмонтьор и поправям уреди за бита,затова държавата е длъжна да ме защити от тези мутри които ми минаха отгоге като валяк! Всичките ми колеги които също пострадаха или избягаха и те станаха свидетели.Защото каква е тази държава която не може да си опази гражданите!Ние бяхме на банкет на фирма(фирмата ни е за ел услуги) и тези мутри Божовците ни караха да им играем кючек и ние играхме,ама после ни караха и да се събличаме,и като не се съгласихме ни биха и ни стреляха! Призовавам полицията и прокуратура да ни помогнат!
10.
Човек с КОЛТ 45 - до 9.St
09.11.2017 01:53:54
2
19
Нямаш проблем с пушкалото в ръка имам ПЪЛНА СВОБОДА НА СЛОВОТО, г-н Очите, ако желае може да се пробва да ме цензурира, само че тогава ще гледа филма Тумбстоун отново в и то в 5d формат.
9.
St
09.11.2017 01:35:58
16
11
Много сте смешни всички бе смешки, защо не му го кажете в очите. Женчовци такива, злобни педалчета смешни
8.
Vanila ice
09.11.2017 00:55:12
5
15
Ей мушмороци не се занасяйте с аверчето ми - Mimi the EYES
7.
Браво
09.11.2017 00:12:07
1
4
ОР ли е писал статията.
вечна дружба
6.
В действителност....
09.11.2017 00:11:22
4
18
...от снимката се вижда: Митето е наполовина на това което беше,а крачетата му са като солети. (да се снима без ризка -много ясно ще се видят нещата). На въпросната престрелка -сблъсък според статията с хората на кравата, пишман мутрите на Митето отидоха неподготвени (с хладно оръжие) и съответно изядоха калъчката (обраха гилзите), а баш юнакът -THE EYES в момента, като пикае все едно пръска с лейка. В общи линии към момента си плаща за имидж.
5.
Хахха
08.11.2017 22:24:12
0
9
Ей той на дърти години се разхубави
4.
ОП ОП
08.11.2017 21:47:00
3
5
Да разчепкаме ‘уя на Митето
3.
Бушшшна
08.11.2017 21:09:52
1
9
Хубаво че сам си прави реклама
2.
до 1
08.11.2017 21:07:59
4
20
Митко има на партия хотел Голдън Тюлип в началато на Варна на партия с евреи значи ли че Митко е зам.Министър на Туризма на Израел
1.
Bs highlife
08.11.2017 20:47:20
6
26
Няма тън мън, Митьо вече държи дюнерите в Англия... :D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо
Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори