×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жестока драма! Младежът, който преби медицинска сестра, а после се самоуби, се казва... (ПЪРВИ СНИМКИ)


29 Октомври 2017, Неделя, 22:10 ч.

​От няколко месеца той бил залитнал по секта


Драмата с момчето, което онзи ден наби медицинска сестра в "Пирогов", а след това се самоуби, става все по-жестока. 18-годишният младеж се казва Калоян и е учил в техникум, съобщава Канал 3.

Той е бил заведен в "Пирогов" от своите родители, които установили, че е злоупотребил с упойващи вещества. Сега те са в шок, защото са оставили Калоян завързан с колани, а след това се оказва, че той е успял да набие дежурната сестра и да напусне клиниката.

Родителите питат ръководството на спешната болница, кой е отвързал сина им и как той е стигнал до бул. "Васил Левски", сам по боксерки и тениска.

Шокираното семейство твърди, че Калоян не е бил наркоман. За първи път го виждали, употребил наркотици.

От няколко месеца той бил залитнал по секта, за което говори и профила му в социалната мрежа, в който е пълно с послания в този дух.





В категории: Крими


6
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
6
Коментара по темата
6.
/...До номер 4/
30.10.2017 11:22:14
0
2
Колкото и да си изучавал медицинските науки все пак нямаш никакъв опит с шизофреници в обострена фаза. Тоест момента в който буйстват и ги връзват или им слагат усмирителни ризи. Високите дози невролептици, антидепресанти или психостатици повишават агресията и суицида у болните от шизофрения.
5.
....До номер 4
30.10.2017 09:56:09
2
2
Виждам, че си изключително компетентен и все пак номер 1 никъде не е споменал, че момчето е шизофреник. Диазепамът не влошава състоянието, а точно обратно, но как да ти го обясня като са необходими само някакви си 6 години изучаване на анатомията, физиология и биохомичните процеси в човешкия организъм, след което още едни нищо и никакви 4 години специализация по дадена област. Злобей си колко си искаш не е чудно че простите и ограничени хора скачат, плюят и злобеят срещу интелигентните, тъй като не разбират нищо от работата им и това ги вбесява.
4.
До /1 Наглост/
30.10.2017 07:59:18
2
3
Като е бил шизофреник защо са го настанили в токсикологията? Това, че лекарите са некадърни е довело до смъртта на това момче. Според родителите то не е било наркоман. Как разбраха! че е наркоман не е ясно. Ако са му инжектирали Диазепам ситуацията при шизофрениците се влошава и те буйстват още повече. Защо няма камери в тези шибaнu болници? Родителите твърдят, че той е бил вързан с колани - в този случай кой го е отвързал? Магазините могат да бъдат пълни с камери, но болниците и училищата - не! Изобщо какво им вярвате на тия пpocти лекари?! А що се касае до придружаването и дума не може да става - като станат зулумите извъртат всячески! Те дори информация на близките не дават относно състоянието на такива болни, какво остава да ги придружават. Пращат охраната да каже, че щом не са в моргата значи са добре. А в други отделения началника на отделение дори дава служебни бележки само на един близък с които го пропускат на свиждане от входа на болницата.
3.
Anna
29.10.2017 22:21:32
0
7
Този млад човек е трябвало да бъде приет в психиатрията до нормализиране на псическото състояние!! Вероятно поради употреба на по-тежки наркотици от марихуана е отключен един психотичен епизод и до нормализиране следва да се носи отговорност да не наранява други и себе си. Е, никои не си е свършил работата и резултатът е една наранена медицинска сестра и един млад човек, който е загубил живота си...
2.
да
29.10.2017 20:54:45
5
7
Напълно съм съгласен с 1. И също, много ме кефят такива родители, които казват че детето им е най-доброто, никога не взимало наркотици и т.н. Ако си мислят че знаят всичко за децата си, много се лъжат. И аз съм бил тинейджър и много добре знам нещата как стоят, ако си малко по-умен, вашите може да не разберат нищо за теб, и само да се заблуждават какво детенце си.
1.
Наглост
29.10.2017 20:07:47
12
25
С какви очи питат тези родители? Отишли оставили си детето ,защото ги било страх от него и си заминали. Той пребил жена,избягал и сега болницата им е виновна така ли? Наглостта в България няма край. Вместо да се покрият от срам, тръгнали да търсят отговорност!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори