×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Истински кошмар: Жена разказа как бандит нахлул в дома ѝ посред нощ и бръкнал в пазвата ѝ да дири пари


12 Октомври 2017, Четвъртък, 13:20 ч.

​Изживяване като от филм на ужасите е разказала в съдебната зала възрастна жена от Оряхово, пише BulNews.bg. Старицата била нападната в собствения си дом от маскиран мъж, който искал да й вземе парите.

Единственото, което отървало жената от трагични последствия, е хитростта й. Старицата Ц.П.К., която е родом от село Горно Пещене, в момента живее сама в дома на дъщеря си в Оряхово. До нападението жената живеела спокойно и не се притеснявала от нищо, но след инцидента се страхува за здравето и живота си и се заключва с вериги отрано всяка вечер. Историята на старицата започва страховито, като с всяка следваща дума все повече заприличва на сцена от криминале. Всичко се случило на 13 септември късно вечерта.

Къщата на потърпевшата се намира точно до едно от дълбоките дерета в крайдунавския град. Външната порта на дома й била завързана с верига и връзка отдолу. Вечерта жената гледала филм по телевизията и била изгасила всички светлини в дома си. Когато в 21 часа предаването свършило, старицата излязла да затвори входната врата на къщата, която била оставила отворена, за да се проветрява. Именно в този момент започнал кошмарът й.

„Само се подадох от стаята и стигнах до външната врата и някой ме сграбчи и ми запуши устатата с едната си ръка. Мъжът носеше плетена ръкавица без пръсти. Човекът, който ме сграбчи, ми каза „тихо, тихо, не викай, дай парите”. Гласът му приличаше на млад мъж, като на около 25-годишен. Аз се опитах да се дръпна и да се хвана за вратата и да се освободя и в този момент видях част от лицето му, но само две бели бузи. Не видях уста, очи, нос, само бели бузи. Този мъж носеше със себе си фенер, с който осветяваше. Когато видях двете му бузи, той без да иска вдигна фенера и освети лицето си, но явно имаше нещо върху главата си, защото нищо не видях. Помолих го да ме пусне да си поема въздух. Той ме пусна и аз излязох на терасата и седнах за 1 минута на една макара. Бях много уплашена, стана ми лошо и затова приседнах. Исках да избягам по стъпалата на къщата, но той ми беше препречил пътя. Уличното осветление светеше, но аз бях много уплашена и изобщо не поглеждах мъжа. Гледах и мислех как да се спася, за да не ме убие или да ми направи нещо лошо. Мъжът ми бръкна в пазвата да търси пари докато седях на макарата и ме питаше постоянно къде крия парите. Аз го излъгах, че са в гардероба, а бях скрила 150 лева в дамската си чанта под масата в кухнята. Той ме дръпна да стана от макарата и ме поведе да търсим парите. Взехме да ровим в гардероба, като през цялото време казах „не мога повече, не мога повече” и го накарах той да рови. Той започна да рови в гардероба, а аз му казах, че са под гардероба, за да се наведе и да успея да избягам. Така и стана. Избягах на двора и започнах да викам комшията, тичайки към портата и мъчейки се да я отвържа. В това време комшията дойде и двамата отново влязохме в къщата, но мъжът вече го нямаше, беше избягал. Нищо не беше откраднал, но ме беше много страх и същата нощ отидох да нощувам в комшията. Там спах и следващата нощ, тъй като ме беше страх да се прибера вкъщи. Сега се прибирам, затварям рано, но въпреки това ме е страх, че може отново да ме нападне“, разказва ужасената старица.

Въпреки огледът на полицаите, нападателят не е открит. Досъдебното производство срещу неизвестен извършител е прекратено. И в момента жената и съседите й живеят в страх кога отново ще посегне на някой и дали следващият път няма да е фатално.  

В категории: Крими


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва  
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори