×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Кои зодии ще спечелят много пари и кои трябва да внимават за здравето си, вижте хороскопа на Алена за октомври


Ексклузивно! Кои зодии ще спечелят много пари и кои трябва да внимават за здравето си, вижте хороскопа на Алена за октомври
Кои не трябва да инвестират в чужди проекти и кои да пазят здравето си, вижте съветите на топастролога на България
30 Октомври 2017, Неделя, 01:13 ч.
Автор: Флагман.бг

Светлана Тилкова направи ексклузивна прогноза за всички зодии през предстоящия месец


Какво ни очаква през октомври, време ли е за важни решения? Вижте съветите на най-добрия български астролог Светлана Тилкова, направени специално за читателите на Флагман.бг.

ОВЕН

Работа: От една страна имате възможност да разширите познанията си в различна от вашата професионална сфера, а от друга, да създадете  напрежение, защото сте планирали начинания, при това важни и свързани със сериозни инвестиции, но имате партньори, които бавят своята част от общите задължения.
Здраве: Ако не страдате от липсата на работа и сте доволни от отношенията си у дома ще сте и с отлично здраве. Не ставайте заложници на лекарствата, дори и ако имате хронични заболявания и ви ги предпише лекар, особено в периода 1-3 и 28.-30 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: От вас зависи да съхраните стабилността на брака си, а най-вече да обърнете внимание на децата си, особено ако имат проблеми с уроците, за да не се задълбочат.

ТЕЛЕЦ

Работа: Ще печелите с лекота, а това ще ви дари самочувствие, но не бива да е причина за щедрост от ваша страна, нито за задоволяване на капризи на роднини. Не участвайте в чужди проекти, ако имате намерение да осъществите ваши, в които да вложите парите си, а печалбата да е само за вас.
Здраве: Предпазвайте се от проблеми с кръвното, които може да се окажат трудно лечими, защото отказвате да се грижите за себе си. Не се подлагайте на оперативно лечение и се грижете за себе си в периода 3-5 и 30 октомври, когато Луната е във вашия знак. 
Любов: Съветвам ви да сте умерени, да отделяте достатъчно внимание на семейството си и да не лишавате половинката си от семейна почивка развлечения и внимание.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Излъчвате агресивна емоция, раздразнителност и нервност, затова ви съветвам да забравите начинанията, за да избегнете провала си, но и за да отхвърлите най-накрая изостаналите от месеци задачи, заради които търпите критика.
Здраве: Резките изблици на агресия, водещи до депресивни състояние може да са причина за сериозни здравословни проблеми в периода 5-7 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните и трудно ще намерят начин да избегнат разправиите и да изгладят проблемите с половинката си, ако са ги създали заради ината си и вечната си заетост.

РАК

Работа: Успехът не е на ваша страна, ако рискувате. Не инвестирайте на инат в чужди проекти, защото загубите ви са сигурни. Бъдете отговорни и предпазливи и ще се радвате на отлични постижения.
Здраве: Здравето ви е стабилно. Не ви съветвам да спортувате, ако имате стари травми, които може да ви създават проблеми. Предпазливостта е задължителна в периода 7-9 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: В почивните дни бъдете в дома си или пътувайте с близките си, за да съхраните стабилността на брака си и новото начало в личен план да не е разводът, защото вие ще страдате най-дълго. 

ЛЪВ

Работа: Ако спазите изискването да не сте прибързани и да не предприемате необмислени промени и инвестиции, ще покорите поредния връх, и ще постигнете финансова независимост. От вас зависи да не допускате загуби.
Здраве: Притесненията ви заради невъзможността да сте активни са достатъчни, за да си създадете здравословни проблеми, както се случва обикновено. Бъдете отговорни в периода 9-11 октомври, когато Луната е във вашия знак и сте заплашени от проблеми и обостряне на хронични болежки.
Любов: Не прекалявайте с исканията си за невъзможни неща, нито с претенциите си, че сте незаменими и че всички трябва да ви обгрижват, за да не се окажете в пълна изолация у дома, особено ако си носите и работа.

ДЕВА

Работа: Бъдете предпазливи и не се доверявайте на мига, дори и да са ви грабнали с интелекта си, защото може да се разочаровате след като вече сте сключили споразумение за съвместна работа. Няма защо да предизвиквате сами провала си, а и не е нужно да бързате.
Здраве: През октомври здравето ви е нестабилно, защото за е зависимо от психическото ви състояние. Направете профилактика, хранете се правилно, особено 11-13 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Запознанствата, заради които флиртувате и изневерявате са причина да не успеете да съхраните отношенията си с вашата половинка, ако сте семейни. Имате малък шанс, ако престанете да залитате в крайности в чувствата и във връзките си. 

ВЕЗНИ

Работа: Въпреки желанието ви за активна работа, през октомври ще се наложи да сте умерени и да крачите бавно по пътя си, колкото и досадно да ви е това,. Във ваша полза е да се заемете с изостаналите задачи, които все отлагахте, да се отдадете на рутината.
Здраве: Грижете се добре за здравето си, за да не се окажете в пълен срив отново и отново заради нежеланието ви да си почивате или заради стремежа ви да постигнете невъзможното, особено в дните 13-16 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Въпреки желанието ви да оправите отношенията си с вашата половинка и роднините си не бива да проявявате щедрост и да задоволявате техните капризи, защото така ще задълбочите проблема заради бликналата завист, че имате много.

СКОРПИОН

Работа: Бъдете умерени, търпеливи и обърнете внимание на грешките, които сте допускали. Старанието ви да сте най-добрите не винаги дава резултат, а и не бива да надскачате възможностите си, за да не задълбочите проблемите до невъзможност да се справите с поетите задължения.
Здраве: Бъдете внимателни в дните 16-18 октомври, когато Луната е във вашия знак, за да не си създадете проблеми със здравето, което може да наложи болнично лечение. Преумората ви вреди. Податливи сте на алергии от некачествена храна.
Любов: Ако отношенията ви са непоправимо съсипани можете да направите крачката към развод през следващия месец.  Ако бракът ви е стабилен трудностите са бързо преодолими, а друга част от тях са създали ваши роднини, които е време да отдалечите от дома си.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Избягвайте изясняване на отношенията с вашите колеги, за да не задълбочите проблемите, които имате с някои от тях, породени от нежелание да приемат промените, които предлагате и да ви заместят при неотложните ви пътувания.
Здраве: През октомври не бива да се затваряте в дома си, дори и ако сте зиморничави и се страхувате да не настинете. Разходката на чист въздух, дори и само в края на седмицата, ще ви зареди със здраве и ще ви освободи от собствените ви страхове. Внимавайте в периода 18-21 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните ще стигнат до компромис с брачната си половинка, ако причината за проблемите се корени в различната житейска философия и са преодолими.  Ако пропастта е дълбока, може неочаквано да вземете решение за развод.

КОЗИРОГ

Работа: Заедно с новите си задачи се заемете с вече започнатите, завършете рутинната си работа, за да избегнете и критика и струпване на още задължения през следващия месец, които ще са причина за изтощение и трудности в края на месеца, но и на годината.
Здраве: За да сте  в добро здраве избягвайте преумората и ненужното натоварване с физическа работа и с чужди проблеми, които преживявате, особено ако не можете да помогнете. Бъдете внимателни в периода 21-23 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Няма как да мислите само за работа, след като сте създали семейство и деца.  По-добре съхранете брака си ако е щастлив, и не се надявайте да срещнете по-добро партньорство, дори и да ви шушнат това на ухото "добронамерени приятели" или роднини.

ВОДОЛЕЙ

Работа: Бъдете отговорни и предпазливи, преди да предприемете необходимите, отлагани дълго, но вече задължителни професионални промени. Заради вашите прибързани изказвания, хвалби без време  може да провалите плановете си за пътуване и създаване на  делови партньорства зад граница.
Здраве: Осигурете си такъв начин на живот, който ви зарежда със сили, като не пренебрегвате почивката. Предпазвайте се от проблеми със стомаха в периода 23-26 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Ако сте решили да пътувате зад граница за повече от седмица, преценете при възможност и достатъчно средства поканете и брачната си половинка. Ще си спестите съмнения в изневяра и скандали, които може да не завършат с примирие.

РИБИ

Работа:
Месецът позволява да положите началото на обмислени начинания, но промените трябва да предприемате предпазливо. Допуснатите грешки ще коригирате дълго. Не си струва да губите това ценно време и пари.
Здраве: От вас и вашето чувство за отговорност зависи дали ще се грижите добре за вашето здраве или ще създадете проблеми и на партньорите си, като се наложи продължително лечение. Податливи сте на здравословни проблеми в периода 26-28 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Месец октомври дарява на семейните представители на знака дни, в които имат възможност да стабилизират отношенията си и да съхранят хармонията и щастието в дома си. Раздялата е допустима, ако отношенията ви са достигнали степен на непреодолима омраза и ненавист.



В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
az
01.10.2017 19:45:42
0
0
тая циганка и на майтап не може да познае нищо
2.
burgasinfo
01.10.2017 14:25:41
0
1
Дай им на флегмите да пишат за карфиол серели и тая фльорца алена. С умственият потенциал на екипа им толкова..
1.
Бургазлия
01.10.2017 14:21:34
0
0
А защо ни цакате с хороскоп за ноември? Да не е от миналата година?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори