×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Готвач на пико от Слънчев бряг отнесе 4 години затвор, превърнал в нарколаборатория хотелската си стая


Готвач на пико от Слънчев бряг отнесе 4 години затвор, превърнал в нарколаборатория хотелската си стая
П.Д. успял да сътвори само 1.2 грама от наркотика преди в дома му да нахлуят униформените
17 Септември 2017, Неделя, 17:40 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимката е илюстративна

Освен прекурсорите за производство на пико, униформените намерили в мъжа кокаин и крадени телефони


Бургаският окръжен съд наложи 4 години затвор и глоба от 20 хил. лева на мъж, който бил хванат в притежание на собственоръчно "сготвен" метамфетамин в стая на хотел "Сънсет Бийч 3" в курортния комплекс Слънчев бряг. 

В рамките на 5 часа в нощта на 13.08.2015 г. срещу 14.08.2015г. 27-годишният (тогава) П.Д. от Свети Влас произвел в домашни условия пикото с цел продажба. Той обаче бил спипан в крачка и успял да "извади" само около 1,2 грама от синтетиката преди униформените да нахлуят в барлогата му. Както Флагман.БГ писа още тогава с него са задържани и още двама негови съучастници. 

При претърсването полицаите открили в дома му и прекурсори, с които се произвеждал наркотикът, както и материали за производството му - ефедрин, червен фосфор, тулол, йод и др., еднолитрова колба, съдържаща светлокафеникаво течно вещество, заготовка за производство на метамфетамин, електронна везна, йенско стъкло със светлокафеникаво кристаллообразно вещество, реагирало при полевия нарко-тест на метамфетамин.  

За притежание на тези материали Бургаският окръжен съд наложи на П.Д. „лишаване от свобода” за срок от 4 години, който срок да бъде изтърпян при първоначален строг режим. Той ще трябва да плати и солидна глоба в размер на 20 хил. лв. 

Намерените веществени доказателства са иззети от компетентните органи. Сред тях обаче полицаите се натъкнали и на кокаин. В мъжа били намерени и два крадени телефона „Самсунг” и „Huawei”, които в последствие били върнати на собствениците им.

29-годишният П.Д. е задължен да заплати и всички разходи  по делото, които са в размер на 426,22 лева.

Присъдата може да се обжалва или протестира в 15-дневен срок от днес пред Апелативен съд – гр. Бургас.

В категории: Несебър


13
Коментара по темата
13.
Ххахах
19.09.2017 10:09:17
0
0
Тва тъпкача на легендата щерка му ли ?
12.
Do sheika
18.09.2017 16:45:09
0
1
Shti go plazna v suhata gazqga moito momiche
11.
Sheika
18.09.2017 13:06:54
1
2
Nqma ko da stane samo sjeika ste ostane mishkii nqma da leja razberete ve gagaggagagagaggag shmatki az sam choveka shmekera gagaga za vrazka feizbuk shmekera shmekera
10.
shake your body
18.09.2017 00:34:51
1
4
sheika sega shte se nauchi kak se gotvi hueshko v zatvora
9.
Nabeden
17.09.2017 23:53:25
2
1
Malko my e za narkotici dojivotni da davat da vidite dali nqma da se opravim pak za 6eika 6te mu pukna gaza ot ebane aaa zabraix ve4e sam yo ibal
8.
Тцт
17.09.2017 23:00:07
5
1
дръж здраво с теб сме ?!!
7.
бургазлия
17.09.2017 22:49:48
1
6
Най-строгите закони в Европа са в Бьлгария! а според Бенджамин Франклин прекалено либералните и прекалено строгите закони Никога не се спазват!
6.
до 5
17.09.2017 22:47:21
2
2
Даже му е малко, аз бих му дал 10 години +50 000лв.
5.
А стига бе
17.09.2017 22:31:34
5
7
За 1,2 грама пико, 4 години затвор и 20 000 лева глоба. Вие сте луди бе.....
4.
Maikata
17.09.2017 22:25:29
0
1
Sheik sheik sheik
3.
Кок
17.09.2017 22:24:45
1
3
Какъв модел е Самсунг - а че ми Откраднаха един А3 2016 златист?
2.
Частен собственик !!!
17.09.2017 22:19:53
2
1
Ни смИ частни собствИници на лугата и паркинга до нея !! Паркирането забранено,защото баба ми си е простирала там преди или стана заменка ..не помня.Аз съм мафия и съм пред караваната с майта прУятелка и ровим във фейса..после ровя нея.Карам зелен сваген и секи който мине през частния ми имот без да плаща,ще яде бабанки щот ши извикам дилърчетата дет държат онУй бялото барче на 2 етажа по-нататък.Събирам кеш щото тати има паркинг на бариерата на лугата, и няа ко да стане мишки..на който не му хареава да додИ да ми кажи копчи !!!
1.
Ставри
17.09.2017 22:07:08
4
8
Браво!Сега вече знам как да си приготвя пико
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори