×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огромна опасност: Към България напира голяма мигрантска вълна!


Огромна опасност: Към България напира голяма мигрантска вълна!
Всеки ден се спират стотици мигранти на път за България
06 Септември 2017, Сряда, 22:32 ч.

Натискът е към границата край Малко Търново

През последните 4 дни в района на Къркларели (Лозенград) турските власти задържаха общо 376 нелегални мигранти при опит да се прехвърлят в България, арестувани са и трафикантите на хората.

От местната дирекция по сигурността съобщиха, че бреговата охрана при Инеада в района на Демиркьой е спрян рибарски кораб, плаващ под турско знаме, но без документи.

В плавателния съд са открити 47 сирийци, задържани са двамата организатори на трафика, като единият е пуснат на свобода под гаранция. Пак при Инеада и също с намерението да преминат в България по морски път са задържани 82 сирийци, както и тримата им водачи, единият от които е иракчанин, а другите са турски граждани.

Намесата на българските гранични власти е довела до потъването на кораба, но полицията в Къркларели не разполага с подробни сведения за инцидента. Екипи на жандармерията в Демиркьой са започнали преследване на съмнителен микробус, който опитал да избяга. Разбрал, че няма да успее да се отскубне, шофьорът внезапно спрял и се качил в автомобила пред микробуса, и изчезнал като оставил 14 чужденци в ръцете на преследвачите.

В градчето Кофчаз са заловени други 6 афганистанци, 10 сирийци и трима пакистанци, и единият от организаторите на прехвърлянето им, издирват се още двама. В общинския център Дерекьой са задържани 13 души от Афганистан и 15 от Сирия.

Тримата трафиканти на групата от 25 сирийци, спипани в близко село, са в предварителния арест с мярка за неотклонение. Отново при Инеада екипите по сигурността откриха 10 мигранти от Сирия, шофьорът им е на свобода под гаранция. В три села в района на Демиркьой са заловени общо 149 сирийци и двама афганистанци, всички са предадени в центъра за временно настаняване и депортация в Пехливанкьой.

На мигрантски натиск е подложена и границата на Турция с Гърция, за 4 дни в Одрин са задържани 477 бежанци и търсещи убежище лица при опит незаконно да пресекат границата. Сред тях са млади мъже от Сирия, Алжир, Пакистан, Афганистан, Иран, Палестина, Миянмар, Индия и Бангладеш. Те са предадени на одринската дирекция по миграцията.


В категории: Политика


15
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
15
Коментара по темата
15.
До №14 5445
07.09.2017 12:07:55
1
0
Понеже си много умен,би ли обяснил на глупавите какъв точно ни е проблема с руснаци,украинци и т.н,за да си го запишем и знаем?
14.
5445
07.09.2017 11:52:52
1
3
Много сте глупави. Оградата НЕ Е на самата граница, а е в нашата територия. Така че,всеки,преминал ГРАНИЦАТА може да си виси на оградата, но ВЕЧЕ Е в България! Вие не виждате инвазията на ония емигранти,които ще останат в България. Талибаните минават и заминават,в голямата си част. Но руснаците,украинците и цялата бивша съветска сволоч идва тук ЗА ДА ОСТАНЕ. Те са ни проблема.
13.
Grani4en
07.09.2017 11:17:49
0
1
Napliva e goliam onia smesnik Simionov da doide na granicata da si vidi lainianata ograda dali spira niakoi
12.
Damian
07.09.2017 08:12:20
0
5
Ami mai ogradata deto Valeri Simionov se xvali za nikakav xui ne stava Mina at si prez neia sas stabi I neim dremi
11.
galin
07.09.2017 00:50:47
3
7
tezi dni ot Turcia ste vliazat pone 1200
10.
А....
06.09.2017 23:01:06
6
16
А....Боко нали се хвалеше, че всичко е под контрол... Трънки! Винкела и той крещеше с всичка сила, че оградата ще спира всички мигранти, толкова е сигурна! Да отидат двамата и да покажат как става това!
9.
не бойте се, дами и господа
06.09.2017 23:00:57
5
8
Довчера ни онождаха в тази държава само жените, скоро се очаква явно и мъжете да подпукат. Търговците на едро да се ориентират към вазелина, задава се бум в продажбите.
8.
sokeres hafte
06.09.2017 22:59:57
1
17
Горките ,ако знаеха че тука е по зле ,нямаше и да погледнат и границата ни.
7.
БОЙКО БОРИСОВ
06.09.2017 22:55:14
0
11
ДАЙ БОЖЕ ДАНИ НАЛАЗЯТ 5-6МИЛ. ТОГАВА ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО. :-)))))
6.
6
06.09.2017 22:53:11
11
11
Усещам с таз наша отбрана, че на Перата от Бургас и Динко от Ямбол приживе можем да им вдигнем паметници! Какъвто сме заголен гъз!
5.
ми на хубууу
06.09.2017 22:50:51
1
22
И ся ко ши праим?! С тези 0.25 стотинки на час вечер, само некой луд може да стои на границата...
4.
panama
06.09.2017 22:50:38
6
12
освен че ядеме най гадната храна, най-лошите болници имаме ами и четем най-глупавите журналистически статий.
3.
dr pera ni pazi
06.09.2017 22:48:38
2
6
nali pusnmaha dr pera, veche spime spkoino
2.
Неа
06.09.2017 21:06:31
2
9
Чудесно!
1.
!!!!!
06.09.2017 20:58:11
2
33
Няма страшно за 0.25 ст на час ще ги спират ченгетата на границата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори