Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална!


Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална!
Чия е идеята да се мачка по този начин бизнесът в Слънчев бряг, пита Елена Иванова и настоява за среща с вицепремиера Валери Симеонов
13 Август 2017, Неделя
Автор: Иван КОЛЕВ

Не е нормално да се показва сила в пика на пика на сезона и затварят по този начин заведения


Eлена Иванова е председател на УС на Съюза на собствениците в Слънчев бряг. Репортер на Флагман.бг я потърси, за да чуе експертното мнение на бизнеса за проверките в най-популярния български курорт. Припомняме, че в последните два дни вицепремиерът Валери Симеонов лично инспектира най-големите дискотеки в курорта заради множеството сигнали за шумово замърсяване. "Тук съм, защото заливът не може да спи от Вас", отговори на недоволните в Какао бийч вицепремиерът. 

- Г-жо Иванов, какво е мнението ви за снощните проверки в „Какао бийч”?

- Със сигурност негативно. Просто това не е нормално, даже е възмутително, бих казала. Не може в разгара на летния туристически сезон, когато в едно заведение, без значение кое е то, има няколко хиляди посетители, платили вход и искащи да се забавляват цяла нощ, да се влезе по такъв начин, да се спре музиката и тези хора да си тръгнат крайно разочаровани. Питам: Какво толкова намери държавата, полицията в това заведение, че по този брутален и показен начин се влиза и се притесняват посетителите и се съсипва туристическият бизнес.

- Проверявани ли са и други заведения снощи, узнахме, че освен „Cacao beach” е затворена „La cubanitа” и “The one”?

- Нямам точна информация, защото не съм в комплекса. Може и да има други заведение, но по-важен е начинът, по който това се случва. От години говорим, че сме за проверки, за спазване на законите и правилата, но нека това да става дискретно – в началото на туристическия сезон, когато на една маса сядат бизнес, държава, община и всички участници в този процес. И да се уговорим: Какво и как ще го правим! Така се процедира, а не се залага на тази показност от снощи. Извършена в пика на пика на сезона. Това е прецедент. Нямам нищо против правилата и спазването им, но не може да се съсипва уикенда на 2 хил. човека или много повече и да се мачка бизнесът. Непристойно и ненормално поведение от страна на държавата.

- Очевидно Слънчев бряг е таргетиран като парти курорт. В тази връзка трябва ли да се мисли за либерално законодателство, касаещо само Слънчев бряг или най-малкото за промяна на общинските наредби, за да се регламентира ясно кое е законно и кое – незаконно?

- Не смятам, че Слънчев бряг трябва да е държава в държавата. Това е един курорт, който трябва да се подчинява на всички други правила. В крайна сметка всички знаем, че Слънчев бряг е огромен източник на приходи за бюджета. Огромен! Говорим за най-големия курорт в държавата. И тези приходи идват от бизнеса, който е от най-различен спектър – хотели, ресторанти, атракциони, нощен живот. Всички тези елементи в съвкупност превръщат Слънчев бряг в дестинация №1. Питам: Чия е идеята този курорт да бъде смачкан и бизнесът да бъде унищожен? Започваме да смятаме, че някой има поставена цел – да унищожи курорта. До този момент се борим с негативната реклама, тази, която излиза по медиите. Напук на това туристите сами избират да идват в Слънчев бряг, което означава, че лошата реклама се оказа в наша полза. Това не успя да ни унищожи, но сега държавата започна с цялата си репресивна мощ. Какво направи Слънчев бряг на държавата, питам аз?!

- Какви действия ще предприеме Съюза на собствениците?

- Не мога да се ангажирам, а в момента изразявам мое лично мнение. Това изисква заседание на УС, да изслушаме мнението на колегите, които са потърпевши от проверките. Ако действително се вземе решение – ще има обществено изражение на нашата позиция.

- Чуха се слухове, че „Какао бийч” ще затвори преждевременно след снощи…

- Не съм разговаряла с никого от „Какао бийч”, нямам идея какви са им плановете, но ако съм на тяхно място, не бих затворила. В крайна сметка това означава да преклониш глава и да си унищожиш сам бизнеса. Не бих желала да коментирам от тяхно име, нека, ако има нещо, сами да си го кажат. Изразявам само собствена позиция, защото съм силно възмутена от всичко, което се е случило в Слънчев бряг.

- Г-жо Иванова, факт е, че Слънчев бряг е шумен курорт, музиката се чува в целия залив…

- Какво от това?! Ние съжителстваме съвсем нормално и винаги казваме, че Слънчев бряг е атрактивен, защото в него има както дневен живот, така и нощен. В него се съвместяват както семейства с деца, двойки, така и възрастни туристи. Има и много хора, които идват само за купона през уикенда. Знаете ли колко българи пътуват от София само за партитата в популярните клубове? Какво да направим? Да кажем на тези наши сънародници: В България вече няма място, в което да се забавлявате! Това ли да им кажем? Кое е алтернативното място за тях? Ако някой ми каже, че има алтернатива, започвам да си мисля, че Слънчев бряг се съсипва, за да се насочат туристите към друг курорт.

- Реагирате много емоционално…

- Реагирам, защото всичко това, което се случва е възмутително. Поведението на държавата не е нормално, нека институциите да си вършат функциите, а не да правят такива показни акции. Сто пъти сме казвали: Нека държавата да даде рамка и ние ще се вместим в нея. Никой няма интерес да се комфронтира бизнес и държава. Трябва да седнем на една маса и да обсъдим кой какви ангажименти поема, а не да се прави публични скандали, които ще имат международен отзвук и ще петнят името на държавата ни.

- Поискахте ли среща с г-н Валери Симеонов, за да изясните ситуацията? Той има своите доводи, но очевидно и Вие има какво да му кажете.

- След това, което снощи се е случило ще настояваме за среща с представители на държавата. Не знам дали това е акция на г-н Симеонов, не мога да кажа, но ако той стои в основата ще търсим среща с него. Ние никога не сме се страхували да застанем срещу проблема лице в лице.В категории: Политика


64
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
64.
Лицемерна курва
15.08.2017 22:19:37
0
0
http://uhsb.net/en/news-169.html
63.
до 62
15.08.2017 16:36:36
0
0
точно за това говоря, бате дай ми номера на тая с циците, че ...
62.
Ленче, нема се плашиш -
15.08.2017 01:15:17
2
1
- Слънчака даже и да го закрият ти гладна няма да останеш. Ще те лапнат, като топъл хляб в продукциите за възрастни. Е ще се наложи и ти да лапаш разни топли работи, ама ти там опита си го имаш....
61.
до big tits at school
14.08.2017 12:06:22
0
0
може ли фейсбук или номер, на който да се свържа с теб за новата ми серия?
чакам те..
60.
...
14.08.2017 10:17:49
2
0
Била потърсена, за да даде експерно мнение от името на "бизнеса" .... бахахаха всички за бесилото !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
59.
...
14.08.2017 10:17:48
2
0
Била потърсена, за да даде експерно мнение от името на "бизнеса" .... бахахаха всички за бесилото !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
58.
...
14.08.2017 10:17:48
0
0
Била потърсена, за да даде експерно мнение от името на "бизнеса" .... бахахаха всички за бесилото !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
57.
56
14.08.2017 10:14:40
3
0
Какъв бизнес има в Слънчев Бряг, че нещо не се сещам ?
56.
56
14.08.2017 10:14:40
1
1
Какъв бизнес има в Слънчев Бряг, че нещо не се сещам ?
55.
Xaxaxa
13.08.2017 22:50:13
5
0
И тази Кур....тия ще казва кое е нормално и кое не Смях в залата
54.
Неа
13.08.2017 22:10:42
2
0
От години не посещавам Слънчев бряг , но действията и на двамата са нагли ...
53.
До 51 от Тонко
13.08.2017 20:14:55
7
0
Собственик съм приятелю. И няма нито един собственик нито на 1ва нито на 2ра линия, който да е доволен от носещата се цигания. Ама ние сме си дървени философи.
52.
ГНУСЕН БРЯГ
13.08.2017 20:00:14
8
4
Само да вметна...... ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНА МАНЯЦИ! Като ви кажат че е шумно НАМАЛЯ СЕ МУЗИКАТА МИЕШ СИ КРАКАТА И СИ ЛЯГАШ. Такива бардаци не СА НУЖНИ И НЕ СА ЖЕЛАНИ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ !!!! НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ ТУК - Заминавайте си по Гърции Мърции ИБИЗИ и всякакви такива производни! 25 години прехода от мутренските години ви траеха и сега като ви вземат играчката с КОЯТО ОЧЕВИДНО НЕ ТРЯБВА ДА СИ ИГРАЕТЕ ЗАЩОТО ПРЕЧЕТЕ НА 80% от ВЛАС ДО САРАФОВО и започнахте да циврите като АБСТИНЕНТНИ НАРКОМАНИ :* СВИКВАЙТЕ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНА - ТОВА ВИ ЧАКА ЗА В БЪДЕЩЕ ;) ГНУСЕН БРЯГ ДО 10 г ще се изчерпа като дестинация и всичката утайка ви чака там горе на завоите посока Варна :* С В И К В А Й Т Е
51.
До Тонко под номер 49
13.08.2017 19:50:08
4
7
Ами когато отиваш в хотел на първа линия море, искаш първокласна морска панорама ти какво друго освен музика искаш да има?! Като не ти отърват маанетата в Созопол на крайбрежната си наемаш квартира или хотел в по затънтените улички(съответно на 1 км от плажа).Аман, от дървени философи.
50.
Патриот
13.08.2017 19:28:36
12
5
Браво на Валери Симеонов! Само той се зае да спре терора над гражданите ! А ти Елено отивай да трошиш пишки,алчна брънтия
49.
Тонко
13.08.2017 18:47:43
15
5
Ако г-жа Елена Иванова преспи в някоя от крайбрежните къщи за частни квартири в Созопол- ще и се приплаче от маанета, чалга, Сашо Роман и д-р.. Длъжни ли сме да търпим този терор от страна на заведенията?
Адмирации за г-н.Симеонов. Зад него са много хора от народа. Да заповядавСозопол
48.
Тонко
13.08.2017 18:32:02
6
4
Ако г-жа Елена Иванова преспи в някоя от крайбрежните къщи за частни квартири в Созопол- ще и се приплаче от маанета, чалга, Сашо Роман и д-р.. Длъжни ли сме да търпим този терор от страна на заведенията?
Адмирации за г-н.Симеонов. Зад него са много хора от народа. Да заповядавСозопол
47.
Българин
13.08.2017 18:28:01
14
3
Пачата искала да се договаря..Ама ей курветино, кво ще се договаряш има си тнаредби и закони и ще си ги спазвате
46.
Pik
13.08.2017 18:06:42
2
4
Тос капанарин от меден рудник ко са прави на голяма
45.
до 41
13.08.2017 18:02:03
5
2
ако баща ти се беше изхвърлил в мивката, а не в миризливата изтърбушения анал на майка ти, на земята щеше да има един миндил по-малко. мдам, ти си роден от разпрания задник на оная мастия дет ти се води майкя
44.
Ленчето -писна ми
13.08.2017 18:00:25
10
1
да ме нареждате тука .Отивам да ми мачкат циците ,да се разведря малко.
43.
-
13.08.2017 17:59:08
6
4
Ленче, да го нахакам и на тебе и на всичката помия от изроди, мутри наркомани и разни малки говнета дет обикалят с пари на малоумните си родители-мафиоти. Бих се израдвал ако отгоре се метне една бомба и се затрие целия слънчак, барабар с какао бичч и всичките паразити имащи се за вървежни. Шибани малоумни боклуци е б а н и
42.
mmaca
13.08.2017 17:35:27
5
2
Същите са и младите български пумии, които не стават за нищо и никой не ги наема на по-добра работа за повече пари и от яд злобее и плюе по тея, които се забавляват. Що не идете да плюете в Ибиза по тоя случай?! :Д Смешни смачкани от живота утайки.
41.
mmaca
13.08.2017 17:32:05
6
8
Смръдливите лелки и косматите чичовци със шкембета, които всеки ден ги гледат как хвърлят памперсите на мизерните си копеленца, биритеи цигарите по плажа се убиха да плюят младите, защото сакрастави бедняци и аутсайдери, които никога не са се забавлявали в жалкия си животец. И какъв чеп дирят у слънчака щом бил кочина с курви и мутри?! Какво правят там смръдльовците?! Като искат тишина що са се навряли там, където и баба ми знае, че никога не е тихо и е само за млади хора и купон, що не са се измели пумиите някъде по златни пясъци примерно, там са само пенсионери и тишинка.
40.
Киранка
13.08.2017 17:18:44
5
0
Не мачка, ами прокурор Ангел Георгиев от Бургас, прикри убииците на Стоянов по делото гранити и с помоща на Емил Христов и шефа на ОДМВР Милен Димитров му плячкосаха имотите.
Кела бави но не забравя Ангел Георгиев....
39.
Елено, куха лейко такава
13.08.2017 17:14:02
9
1
" Нека държавата да даде рамка и ние ще се вместим в нея" -Ами тя рамката (законите и наредбите) ви е дадена,на какво основание мислиш,че в момента ви пердашят актовете ?С две думи - ЗАКОНИТЕ ГИ ИМА ,това че вие ги нарушавате и заобикаляте си е ваш проблем-вече съвсем реален !!! АЙ ЧИСТИТУ !
38.
W gaza na kurvite
13.08.2017 16:05:21
6
2
Eleno, iskam da ti wkaram w gaza. kurwo.
37.
Елена Свирката
13.08.2017 15:56:15
10
1
Ще правя свирки на който си искам това не е ваша работа. И на господин вицепремиера Валери Симеонов ще направя свирка щом е за доброто на Слънчака.
36.
ало ВМРО Каракачанов РАЗГРАНИЧАВАТЕ ЛИ СЕ
13.08.2017 15:41:39
9
1
ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ИВАНОВА ИЗРАЗЕНО В ИНТЕРВЮТО ТЯ Е ПРОТИВ ЗАКОНИТЕ/СРЕЩУ ЛИЧНИЯ И ИНТЕРЕС/ КОИТО И ПРЕЧАТ ДА ПЕЧЕЛИ КИНТИ
35.
до31 ловеца на паразити
13.08.2017 15:23:30
3
1
ТОВА Е НАИ ГОЛЕМИЯ И ВАЖЕН ПАРАЗИТ/ПОСРЕДНИК С ВЛАСТА/–ИЗБРАН ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРАЗИТИ ТРЯБВА ДА НАМЕРЯТ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ПАРАЗИТ ЗЕ ДА ГО СМЕНИ НА ПОСТА/ЗА МОМЕНТА НЯМА-ТЯ Е НАЙ/
34.
алоВМРО Каракачанов
13.08.2017 15:14:10
7
0
В ИНТЕРВЮТО ИВАНОВА ПРИЗОВАВА ЗА ПОТЪПКВАНЕ НА ЗАКОННОСТА ВМРО РАЗГРАНИЧАВА ЛИ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРИЗИВИ ИЛИЯ ПОДКРЕПЯТЕ
33.
Боклуци разкрачени
13.08.2017 15:13:24
11
3
Г-жо К*рвоиванова, защо не си денонощно в клоаката,именувана Слънчака? Нали е прочут с дневния и нощен живот?Защо не си почиваш там? От къде даваш интервюто? Или от бетонното гето ти харесват единствено спечелените кинти, необложени с данъци?
32.
Несебър
13.08.2017 15:08:15
15
2
Тези тъпи дискотеки сбирщина на курви,наркомани и всякаква друга пасмина намалете си децибелите.Освен тази паплач,която обслужвате има и нормални хора,които не сме ви длъжни с нищо ,за да ни подлагате на ежедневен тормоз от шум.
31.
aa
13.08.2017 15:05:40
8
8
Този паразит, кога ще го отстраните от заемания пост.?????
30.
titi
13.08.2017 14:53:12
8
8
Валерката има да си връща.Много време не пускаха ТВ СКАТ в комплекса.Той е много злопаметен и е голям мръсник.
29.
Турист от Русе
13.08.2017 14:50:03
18
2
Ама курво, довчера ревеше най много за шума, а от как се ожени и стана за смях взе да защитаваш мутрите. Такъв боклук си че не е за вярване . Едно време излъга Савовски, наеба сина му, излъга и прееба Николай, сега тоя ресторантьор ще ти разкаже играта. Мама ти и травестит
28.
ЗАЖЙМГЙМГЙМГЪМГЪЦС
13.08.2017 14:02:13
8
10
ЕВРЕИТЕ ЧРЕЗ БОКО СУДЖУКА И СЕЛСКИЯ МАСОН ...ИСКЪТ ДА ИСКУПЯТ ...ЕФТИНО ...СЛЪНЧАКА. ......
27.
43534
13.08.2017 13:59:40
20
3
дори и да се наложил като курорт за купони и евтин алкохол, Слъчнака е една кочина, която не може да бъде сравнена с подобен вид курорти като Ибиза например, където е центъра на купона лятото, защото на Слънчака е мръсно, скъпо, обслужването е лошо, поради ниските заплати, които дават тия изедници, персоналът е хванат от кол и въже, цените им са колкото е Европа, а не дават европейски заплати, да не говорим, че дънят яко в сивия сектор, къв бизнес, това си е само лапаница за собствениците на хотели и скапани кръчми
26.
ИВАНОВА ПРИЗОВАВА КЪМ БЕЗЗАКОНИЕ
13.08.2017 13:59:11
17
2
ЗАЩО БЕ ИВАНОВА НАИ НАГЛО ИСКАШ ЧРЕЗ ТВОИТЕ НЕЗАКОННИ ИНТЕРЕСИ/ЗА ПАРИ/ДА ОТНЕМЕШ ЗАКОННИ ПРАВА НА ПО– ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ПОЧИВАЩИТЕ /В СЛ БРЯГ СЕ СПАЗВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ/ТОВА РАЗБИРАШ ЛИ ГО ИЛИ ПАРИТЕ С СИ ПЪЛНИШ ГУШКАТА СА ПО ВАЖНИ
25.
Бивш член на ВМРО
13.08.2017 13:52:27
16
4
Елена Свирката - така я наричахме във ВМРО. Беше водач на листата за Бургаска област. Досетете се заради какво заслуги я сложиха на първо място.
24.
До 23
13.08.2017 13:46:51
3
0
Тая от ВМРО бе, малоумник, от вашата коалиция.
23.
да спазваш ЗАКОНИТЕ Е ВЪЗМУТИТЕЛНО
13.08.2017 13:45:05
7
3
СПОРЕД Г–ЖА ИВАНОВА /АЛО ПРОКУРАТУРАТА СПИТЕ ЛИ ???????ИЛИ РАБОТИТЕ ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО КАПАРИРАНИ ПОРЪЧКИ
22.
FREE BULGARIA
13.08.2017 13:37:35
10
7
Mutrenska lelka si pokazva cicata.
Mafia!
Davai Valeri!!!!!
21.
давай ВАЛЕРИ НАРОДА Е С ТЕБ
13.08.2017 13:34:51
20
6
даваи Валери НАЛАГАИ ВЪРХОВЕНТСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД ОТ ИНТЕРВЮТО СЕ РАЗБИРА ЧЕ Г–ЖА ИВАНОВА Е СРЕЩУ СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ И ЧРЕЗ МЕДИИТЕ ПРИЗОВАВА ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ/ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА/АЛО ПРОКУРАТУРАТА КАКВО ЧАКАТЕ????????????????????????СПИТЕ ЛИ ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ НА УМРЕЛИ ЛИСИЦИ ЧЕ В ТОЗИ БЪРДАК ЦАРИ БЕЗЗАКОНИЕ
20.
ОТ КРАКАТА ЗА ГЛАВАТА
13.08.2017 13:31:59
19
16
Слънчев бряг се обособи като място за купони и развлечения. В цял свят има подобни места. Туристите преди да дойдат знаят къде отиват. Самите туроператори информират туристите в кои райони е шумно и къде по спокойно. Неинформирани туристи почти няма. Въпроса е тези заведения да си плащат данъците та и държавата да печели нещо от това. Който иска релакс и почивка си има курорти като Албена, Златнитни пясъци, Влас, Елените, и Южното Черноморие; Държавата да гледа народа че нещата са пред фалит вече, непоносимо е за живот тука, хората са смачкани, нямат права за нищо, нямат доходи, защита, здравеопазване !
19.
пророк
13.08.2017 13:29:45
9
15
Няма ли кой да сезира прокуратурата за самоволните действия на този министър в оставка защото от неговите глупости губи герб
18.
шопар
13.08.2017 13:20:56
10
13
После ердоган бил диктатор няма в света такава наглост който ги върши то сом едно мие ясно че тоя си търси слава и гласове на балъци защото знае че си изгуби шанса в политиката да сте го чули след изборите да говори за бежанци и турция НЕ?
17.
Бивш член на ВМРО
13.08.2017 13:17:51
14
2
Вярно е Елена беше в нашата листа.Каракачанов се хвалеше, че я е ебал и му правела много хубави свирки.
16.
Ууууууууууууу
13.08.2017 13:09:08
5
2
ВМРО и НФСБ в конфликтв Слънчев бряг и си мерят големината неа децибелите. Уууууууууууууу
15.
Баси
13.08.2017 13:08:57
10
3
Ayyyy! Щръкна ми пишока! Това е Елена с големите цомби!!!!!
14.
То голям бизнес майката ти да еба цървулана!
13.08.2017 13:07:49
22
2
То пък едни мутри- бизнесмени го държат тоя бардак където се събират престъпници, измислени бизнесмени и силиконови курви, ай сиктир! Сега им видхаме и нивото на възпитание и култура - никакви ги няма! Да не говорим че отдавна се бяха самозабравили собствениците и такива цени ръгаха че не е истина, а иначе укриват яко данъци и плащат наем за 1/4 от реалната площ върху която са им заведенията!
13.
Уууууууууууууу
13.08.2017 13:05:22
8
2
Валери Симеонов от НФСБ и Елена Иванова от ВМРО си мерят пишките и циците в Слънчев бряг. Уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
12.
Ууууууууууууу
13.08.2017 13:01:52
12
0
Tая Елена беше кандидат за депутат от ВМРО преди няколко години. УУУУУУУУУУУУУУУУУУ. Черва навързани псевдопатриотични. Свине скапани.
11.
Ооогг
13.08.2017 12:50:49
28
4
Егати наглата селянка! Тормозите целия залив с шума - и какво от това!?! Съжителствали си спокойно, да, щото жалбите отиват в нищото, едни хора прибират едни необложени пари и дори не са в курорта...
Ще си шумоизолирате бардаците! Не сте само вие!
10.
1234
13.08.2017 12:42:05
22
6
Има си закони, щом не се спазват това е начина! И дано не е единичен случай, докато не се научат софийските чобани на ред.
9.
Asd
13.08.2017 12:37:55
10
19
Докато този олигофренски народ ,без извинение вкарва такива сортове като валерчо ,воленчо и компания ще продължаваме да сме най-бедната и изостанала държава в европа.никой не ни е виновен! За какво гласувате за тези и им давате правото да се разпореждат с животите ни ?? Олигофренски народ е това за нова никога няма да се оправим.невинните са виновни а виновните ги носим на ръце....
8.
ЙГЦЦГЙМТЙЦГЪМТЪМТЪЦТЪБТ
13.08.2017 12:37:31
14
5
ПОВТАРЯМ ........ СЛЪНЧАКА....СЕ УНИЩОЖАВА НАРОЧНО ОТ ГЕРБ С ЕДНА ЦЕЛ ....ДА БЪДЕ ИСКУПЕН ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ОТ ЕВРЕИТЕ ЧИФУТИ КОИТО ЩЕ СИ ПРЕМЕСТЯТ СКАПАНИЯ ИЗРАЕЛ ТУК В ТАЗИ ПОЛОСА + КРИМ И ЩЕ НАПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА ...НОВ ИЗРАЕЛ. ....ЗАТОВА СУДЖУКА И СЕЛСКИТЕ МАСОНИ ...ТЕРОРИЗИРАТ ГРАДОВЕТЕ САМО В ТАЗИ ПОЛОСА ...А НЕ ВЪВ ВАРНА ПРИМЕРНО. ......ЗАТОВА И ТУК СЕ ПРАЩАТ ШПИЦ БРИГАДИ НА СОФИЙСКИЯ СУДЖУК ДА БИЯТ , РЕКИТИРАТ ....НАРЕД. ..ПРИМЕР ...КАВАЦИТЕ. ....СЪЩО ТАКА ПОСЕЩЕНИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯТА ОТ КАТАР ...ОТБЕЛЯЗВА НОВ ЕТАП. ....СОФИЙСКИЯ СУДЖУК ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ КРАДЕНОТО ...И СЪХРАНЯВАНО В БАНКАТА НА КАТАР ...В БЪЛГАРИЯ ПОД ФОРМАТА НА ИНВЕСТИЦИИ И С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА ПОЧВА ДА ИСКУПУВА ВСИЧКО ЦЕННО В ЦИТИРАНАТА ПОЛОСА ...ЕСТЕСТВЕНО ...УПРАВЛЯВАНА НАВСЯКЪДЕ ОТ КМЕТОВЕ НА. ...ГЕРБ ....... ТАКА ЧЕ МИЛА ....МАСОНЧЕТО ОТ СЕЛО ...ПРОСТО УНИЩОЖАВА ВАШИЯ БИЗНЕС ...ЗА ДА ГО КУПИ ...ГЕРБ. ....ТОЕСТ ИЗРАЕЛ. .....
КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО. .....
7.
Бургас
13.08.2017 12:34:21
38
8
Оставете Валери Симеонов да си върши работата и да изчисти тази измет в Сл. бряг. Ако вие не сте съгласни ии не ви отърва, то помислете за вашите деца и внуци- къде ще попаднат- фалшиф алкохол, дрога, насилие...
6.
запознат
13.08.2017 12:30:36
29
8
Кой я постави тази Елена на този пост.Безумие е да се изрази по този начин: проверки да има, но в началото на сезона. Значи после куче влаче, диря няма. Проверки трябва да има по всяко едно време от денонощието, а не оповестени. Кой и защо се плаши от проверки, ако всичко му е наред. Е нема такава държава както казваше покойния Тодор Колев. Тази за какво е поставена там- има олкова компетентни чакащи за този пост.
5.
Елена духачката
13.08.2017 12:28:20
39
9
Точно това е начина.От 20 г.съм в Несебър и точно това заведение тормози целия залив.Заведението е на ВИС собственост на Таки дилъра,управлявано от Радо-дългия бивш охранител на Васил Илиев.Там се събират всички курви и богати наркомани на България с по 10 човека охрана да избиват комплекси.Ако Валери е мъж трябва да ги натисне и най-добре смаже тези дилъри,ако искате заведения,има поляни до Тънково направете си о Зоологическа градина,ако искате,но този тормоз на туристи и хотелиери,инвестирали десетки милиони да бъдат подлагани на такъв хуй е недопустимо.Защо не си го преместят пред Хотел Дюн заведението???Ако има воля трябва да се спре този гнусен тормоз над 50000 за да могат да се дрогират и пият 1000 човека.
4.
Mafia gerb-dps-bsp
13.08.2017 12:24:34
21
5
А между дргуто да попитам крадливия гербаджииски кмет на Бургас:
Как гербаджийче крадливо всички мероприятия на общината се печелят от ямболски фирми? Тоя арменец дето е завзел всичко в общината дали не ти връща нещо под масата? Определено става дума за далавери с големи размери и кога държавните органи ще се разровят в общината и разкрият далаверите? Всички бургаски граждани плащаме масрафите на крадливия кмет!
От друго мнение:
Вярно е, виж уличното осветление- Елтър-Ямбол, некадърниците, дето опасаха целия град с въздушно-кабелни мрежи и всичко което правят е в пълен разрез с Правилник за устройство на ел. уредбите. Аз даже се чудя тая мангалска пасмина от Елтър дали имат завършено поне средно-специално образование.
3.
Прави са децата
13.08.2017 12:22:11
5
8
Селянин си !
2.
miko
13.08.2017 12:20:17
29
5
Тази освен да вее цици за друго не става, така че да не лее мозък, защото няма такъв!
1.
Смешници
13.08.2017 12:19:43
23
1
Кинти, кинти, кинти. Майната му на закона
Собственици, държава, мафия герб-дпс-бсп . Кинти кинти.


Тема в развитие
» 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето » Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) » Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! » Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) » Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето » Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи » Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" » Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! » Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) » Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов » Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг
На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Десетки бусове и копърки обикалят около хотел "Хризантема", качват израелски туристи

Всичко в категорията
Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+) Вижте на какво прилича градинка в ж.к."Лазур" Шоу с арестуваните за екшъна в „Бикини”! Рочата е проектант, Г. Недялков - пчелар, а Кр. Апостолов – корабен инженер (ОБНОВЕНА) Вандали съсипаха нова площадка в ж.к.”Възраждане”, заляха пейките с машинно масло (СНИМКИ) Морето пълно с деца, а спасителите на Северния плаж в Бургас спят и цъкат на телефоните си Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада На вниманието на ИАРА! Цигани-бракониери влачат с мрежи рибата от "Вая" Хотелиер си върза отпадните води към дъждовната канализация, фекалии се изсипаха на плажа в Каваците Жителите на Банево внесоха подписка в Общината, настояват за спешно асфалтиране на квартала На вниманието на Община Бургас! Нужни са две паркоместа за инвалиди пред блок 295 в ж.к.”Меден рудник”
Заведение с меню за богати цигани и обикновени българи. Дискриминация или търговски подход?
Заведение с меню за богати цигани и обикновени българи. Дискриминация или търговски подход? Ромите печелят от работа в Германия, Франция и Холандия и за тях кафето е двойно по-скъпо
Всичко в категорията
Джамбазки: В Слънчев бряг протестират за правото да нарушават закона (ВИДЕО) Светът ококори очи! Тръмп написа в Туитър нещо невероятно за лидера на Северна Корея Теодор Ангелов: Изключително съм изненадан от СЕМ, концепцията ми за БНТ е страхотна Жената на Цветан Василев в писмо до Румен Радев: Г-н президент, вие сте баща, спасете дъщеря ми! 100 дни на власт и доверието в "Борисов 3" скочи до... 42% И дъщерята на Цветан Василев е обвиняема за прането на 2.6 млн. лв. ТОЛ система ще има! На каква цена? За какви пътища? Анализатор: Делян Пеевски е достатъчно умен, за да разбере, че Ахмед Доган е голяма хапка за него (ВИДЕО) Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето Рязко постъпване на долара и инвазия на щатската валута сочат прогнозите
Прокуратурата ще внесе искане за постоянен арест за заподозрения за грабежи в София Жестоки ученички убиха зверски котка и излъчиха екзекуцията в мрежата (ВИДЕО 18+) Кръв пред Планет клуб! Наръгаха 7 пъти с нож 22-годишен младеж КАТ не си поплюва: Хванаха двама пияни шофьори в Бургаско, седнали зад волана след сериозен запой Блестяща акция! Митничари влязоха в ресторант в Поморие, ето на какво се натъкнаха (СНИМКИ) Некоронованият крал на проституцията на Балканите – убит за отмъщение Разследващи с шокиращи разкрития за изверга Цветан, който бие старици за пари Полицаи нахлуха в апартамента на двама братя в Китен, превърнали го в склад за наркотици и фалшиви пари (СНИМКИ) Брутално! Изверг преби жестоко и ограби баби, вижте наглата му мутра (ВИДЕО 18+) Полиция обгради автобус, пълен с агресивни роми, страшно е! Среднощен екшън: Полицаи спряха „Пежо” за проверка и стана страшно
Самозабравил се селски бек нарича полицай „малка пикличка”, заплашва, че ще се обади на важен човек в Сливен и ще я уволни
Самозабравил се селски бек нарича полицай „малка пикличка”, заплашва, че ще се обади на важен човек в Сливен и ще я уволни Мъжът е осъден по Указа за борба с дребно хулиганство, но се разминава с най-лекото наказание – от едва 150 лева

Всичко в категорията
Георги Дългия от екшъна в "Бикини" иска на свобода, не можел да спи в ареста Кървене от ануса вкарало Ценко Чоков в болница Международен аферист и перач на пари бе оставен в ареста от бургаски магистрати Под 9-те акта на данъчните в полза на Симеонов прозира битка за властта в АдмС в Бургас Екшън: Кондуктор и рецидивист в жестока схватка, падат на кълбета от автобус, бандитът бяга бос, изгубена маратонка го издава Белезници за 18-годишен рецидивист, пребил жестоко дядо за пари и цигари Британският съд даде 14 г. затвор на български трафикант на хероин Съдът намали гаранцията на Живко Мартинов на 20 000 лв. заради имотното му състояние Пуснаха под гаранция за по 20 хил.лева бургазлиите със 150-те килограма марихуана Няма прошка за сина на Найден Милков! И Апелативният съд го остави в ареста Недосегаеми ли са циганите и как бургазлия пет години търси правосъдие заради ромските набези
Ивайло Московски: Концесията не е мръсна дума, летищата в Бургас и Варна се развиват (ВИДЕО)
Ивайло Московски: Концесията не е мръсна дума, летищата в Бургас и Варна се развиват (ВИДЕО) Между 8 и 10 пъти по-малко плаща един камион, който преминава през България, в сравнение с други страни в Европа, каза министърът
Всичко в категорията
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Въпросът е поставен отново пред началника на политическия кабинет на министър-председателя и работата по него ще продължи, твърдят от Министерския съвет
Всичко в категорията
Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама 6 явни признака, че на жената й липсва секс Боршош прави незаконни преустройства в НДК Първата дама блесна в бял тоалет на рождения ден на Царя (СНИМКА) И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт!
Последна възможност за бъдещите студенти! Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ обявява допълнителен прием
Последна възможност за бъдещите студенти! Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ обявява допълнителен прием Останали свободни места има в специалностите за филолози, Индустриален мениджмънт, Химия на козметичните и повърхностно активните вещества, Организация и управление на хотел и ресторант и др.

Всичко в категорията
Нова магистратура подготвя специалисти по ИТ и аутсорсинг в Бургас Електронни дневници заменят хартиените в училище Вижте най-новата магистърска програма на бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров" Учителите ще вземат по 1700 лева, вдигат им пак заплатите догодина (ВИДЕО) Увеличиха учителските заплати, решението влиза в сила от 1-и септември Ето го бъдещето на Бургас, с което трябва да се гордеем! Константин Гаров и Атанас Динев се върнаха с медали от Рио де Жанейро Гордост за Бургас! Даниела Павлова спечели сребърен медал на световното първенство по ИТ в САЩ Бургазлийка със скандални разкрития за ЦДГ „Слънце” Една галерия на 20 или как с донкихотовски инат се подкрепя българското изкуство И за 4-годишните предучилищната подготовка става задължителна Последно: Лятната ваканция остава от 1 юли до 15 септември
Окулопластика, медицински филъри и ботокс допълват палитрата услуги в МЦ "Оксиком"
Окулопластика, медицински филъри и ботокс допълват палитрата услуги в МЦ "Оксиком" Новите процедури ще се извършват от висококвалифицирани специалисти, в стерилна оперативна среда и с доказали качеството и ефикасността си продукти

Всичко в категорията
Самотна майка намери подслон, помагат й да си построи жилище (ВИДЕО)
Самотна майка намери подслон, помагат й да си построи жилище (ВИДЕО) След като бяха изгонени от рушаща се сграда, БНТ помогна на Гергана Сърбинска и дъщерите й
Всичко в категорията
Настаниха в дом дядо Цоло, чиято къща изгоря (ВИДЕО) Недосегаеми ли са циганите и как бургазлия пет години търси правосъдие заради ромските набези Страшна трагедия! Съседка откри мъртъв пред блока 17-годишен ученик (СНИМКИ) Ужас! Млада майка си преряза вените заради депресия! (СНИМКИ) Нови разкрития! Бившият полицай Димитър Даскалов блъснат от кола и захвърлен в дерето Покъртителни разкрития около трагичната смърт на бившия полицай Димитър Даскалов, вижте къде е издъхнал Красива ученичка отиде до тоалетната и изчезна, откриха я, прегазена от... пет влака (СНИМКИ) Балконингът в Слънчев бряг с нова жертва! Млада жена е в кома след полет от 6-ия етаж 5-годишната Криси проходи, но са нужни още 58 000 лева, за да оздравее Трагедия на пътя! Известна мотористка загина при снимането на поредния си екстремен трик (СНИМКИ/ВИДЕО) Мария изоставила 4-месечното си бебе, защото е болна и заради работодателя си (ВИДЕО)
Как да не се влюбиш след секс
Как да не се влюбиш след секс Не планираше нищо сериозно и само искаше да се позабавляваш, но на следващия ден, изведнъж, се оказваш хлътнала до уши


Всичко в категорията
Слънцето и Луната в секстил и сякаш ни дават крила
Слънцето и Луната в секстил и сякаш ни дават крила Венера и Юпитер обаче са в квадрат, възможни са разочарования, предупреждава астрологът Мишел
Всичко в категорията
Огнен ужас на Варна - Бургас! На мястото пристигнаха пожарни и линейка КАТ в действие: Свалиха регистрационния номер на автомобил заради нарушения Ауди размаза моторист на подземната улица, пострада 25-годишен бургазлия Ужасяваща катастрофа! Тузарско БМВ стана на хармоника (СНИМКИ) НИМХ: Над Черноморието ще е с променлива облачност, очакват се валежи НИМХ: В сряда ще има по малко от всичко - слънце, дъжд и... мълнии! От последните минути! Тройно меле на Е-79! По чудо няма пострадали Нова касапница на магистрала "Тракия"! Кола е изхвърчала от платното и се е преобърнала няколко пъти в насрещното Десетки автомобили заклещени в тапата на пътя Созопол - Бургас Дяволски 13-ти август! Семейство с две деца загина при челен удар между кола и автобус Черна неделя в България! Нова касапница с жертви, този път на пътя София-Варна! Има загинали
Спомени от соца: Когато от София със самолет можеше да се лети до 7 града в България
Спомени от соца: Когато от София със самолет можеше да се лети до 7 града в България На тричленно семейство пътуването със самолет за морето му струваше около 120 лв. за отиване и връщане, което е значителна на фона на доходите сума

Всичко в категорията
Бургас ще има нов градски стадион - в парка на ж.к."Славейков"
Бургас ще има нов градски стадион - в парка на ж.к."Славейков" Ще бъде преработен проектът за футболното игрище, което ще се превърне в мини стадион за 3500 зрители

Всичко в категорията
Войната в плувния спорт в Бургас ескалира! Треньори пишат до общината да спре финансирането на ПК "Бриз" Флагман.бг предизвиква бургаските батки, дава на най-смелите възможност за изява (ВИДЕО) Националите ни се облекли като хайдути, за да върнат публиката на стадиона (ВИДЕО) Очаква се атрактивен финал на ветроходното състезание „Кор Кароли” Нафтата се срина до последно място във Втора лига и пак опря до Костадин Джамбазов Тъжна вест! Почина бивш национал и легенда на Славия Бербатов със сензационен трансфер Първо във Флагман.бг! Херо и Кишишев а-ха да влязат в ръководството на фалиралия Черноморец Нафтата с нова загуба, заема предпоследното място във Втора лига Не пропускайте финала на зрелищния фестивал на конния спорт, гледайте го на живо тук Започнаха надпреварите за "Купа Бургас 2017", гледайте на живо уникалния фестивал на конния спорт
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Поморие
Окулопластика, медицински филъри и ботокс допълват палитрата услуги в МЦ "Оксиком"
Окулопластика, медицински филъри и ботокс допълват палитрата услуги в МЦ "Оксиком" Новите процедури ще се извършват от висококвалифицирани специалисти, в стерилна оперативна среда и с доказали качеството и ефикасността си продукти

Всичко в категорията
Закопчаха 27-годишния Иван, който обра десетки в бургаския ж.к. „Меден Рудник”
Закопчаха 27-годишния Иван, който обра десетки в бургаския ж.к. „Меден Рудник” Младежът бил стар познайник на полицията, имал криминално минало
Всичко в категорията
Районът около небостъргача в ж.к. „Меден рудник” се превърна в опасна детска площадка (СНИМКИ) КАТ за катастрофата на входа на "Меден рудник": Шофьорът е жив, преглеждат го в "Бургасмед" Жестока катастрофа на входа на жк "Меден рудник": Автомобил се вряза в стълб, шофьорът е ранен Най-модерният електробус в Европа тръгва към „Меден рудник”, вижте супервозилото (ВИДЕО/СНИМКИ) Кой крив, кой прав? Приземният етаж на бл. 513 в бургаския ж.к. „Меден рудник” – блокиран, собственик го загради с ограда (ВИДЕО) Как да станете легендарна батка? Купете си пещерата на Батман в „Меден рудник” (СНИМКИ) Зверско меле в жк "Меден рудник": Два голфа катастрофираха зрелищно След години чакане: Строят нов гробищен парк в бургаския ж.к. „Меден рудник” (КАРТА) Димитър Николов: Искам Бургас да е компилация между Барселона, Виена, Лион и Марсилия 1000 души от Бургаска област „превземат“ Бузлуджа, масрафът се плаща от БСП и местните депутати Първо във Флагман.бг! Жестока катастрофа край жк "Меден рудник": Мерцедес е размазан след удар с джип (СНИМКИ)
Наркодилърът Качето натопи полицейски шеф за наркотици, проверяват топчегне от Криминална
Наркодилърът Качето натопи полицейски шеф за наркотици, проверяват топчегне от Криминална Според запознати Качето бил закопчан преди 20-ина дни с кокаин, веднага след това той започнал да издава други наркодилъри, както и клиенти

Всичко в категорията
В Община Айтос запретнаха ръкави за парите от Министерски съвет: Търсят кой да асфалтира улиците в с. Пещерско Търговци превърнаха битака в Айтос в сметище, кметът го затвори Вижте пълния отчет за управлението на общинската собственост в Айтос Двата айтоски басейна под наем за 10 години Лауреат! Горски в Айтос си фалшифицирал дипломата за средно образование, не могат да го обвинят заради изтекла давност Ето какво са свършили общинските съветници на Айтос за първите 6 месеца на годината Официално: Групата на независимите в ОбС-Айтос се увеличи с още един съветник Изгоненият от ДПС Фикри Ахмед: Благодарение на ГЕРБ и Васил Едрев с. Пещерско ще светне 1000 души от Бургаска област „превземат“ Бузлуджа, масрафът се плаща от БСП и местните депутати Мъртва риба в язовир край Айтос вдигна на крак институциите, търсят източника на замърсяване Жалби ни бавят за "Славеева река", надявам се да започнем скоро, за да превърнем парка в райско кътче
Шахматистите на карнобатския клуб „Маркели” взеха участие в международен турнир
Шахматистите на карнобатския клуб „Маркели” взеха участие в международен турнир Божидар Иванов от "Маркели", заедно с няколко бургазлии си разделиха третото място, тъй като имаха еднакъв брой точки
Всичко в категорията
Кошмар на пътя! 21-годишен шофьор на микробус се вряза в дърво край Карнобат (СНИМКИ) Карнобат в топ 3 на най-горещите места за 7 август Рекорд: Спипаха двама бургазлии със 150 кг марихуана в Карнобатско, ето кои са! Теодор Тодоров от Карнобат - първият пациент в Източна Европа излекуван с уникална технология 1000 души от Бургаска област „превземат“ Бузлуджа, масрафът се плаща от БСП и местните депутати Кметът на Карнобат Георги Димитров даде старт на проекта-емблема на третия си мандат За пример! Солидарност в Церковски с хората от изгорелите къщи Трагедията е голяма! Пожарникар пострада при борбата срещу огнената стихия в Церковски Кметът на Карнобат Георги Димитров за пожара в Церковски: Три къщи са напълно изгорели (СНИМКИ) Извънредно! Огромен пожар поглъща богатото село Церковски в Карнобатска община Спипаха карнобатлия да се разхожда с ловен арсенал по улиците
Коктейл „Молотов” изпепели автобус край Обзор
Коктейл „Молотов” изпепели автобус край Обзор Изгорелият автобус е „Скания Иризар РВ”, с бургаска регистрация, собственост на фирма от региона

Всичко в категорията
Екшън на пъпа на Слънчака: Четирима бабаити нападнаха български рапъри и чернокожите им приятели Оксижен дължи 100 хил.лева на държавата, собствениците правят врътки, за да не плащат данъци Протестиращите в Обзор: Мафията вън! Трябва да запазим парка за нашите деца (ВИДЕО) Жестоко! Морето погълна 21-годишно момче край Стария Несебър Извънредно! Жители на Обзор затвориха пътя Бургас-Варна заради скандално решение на Бургаския съд, протестират с гайди Джамбазки: В Слънчев бряг протестират за правото да нарушават закона (ВИДЕО) Пищова с фамозен рожден ден в Несебър, спира да бройка жените, защото се влюбил (ВИДЕО) Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) Собственици на имоти в Слънчев бряг се жалвали на Мая Манолова от силния шум
Ще бъде представена изложба с творби, вдъхновени от Ахелойската битка
Ще бъде представена изложба с творби, вдъхновени от Ахелойската битка Инициативите по повод юбилея от славната Ахелойска битка ще продължат и след датата на някогашното сражение

Всичко в категорията
Бутафорията на граф Тумпалов в Равадиново поскъпна двойно, въведоха и такса апарат - 50 лева!
Бутафорията на граф Тумпалов в Равадиново поскъпна двойно, въведоха и такса апарат - 50 лева! Вече се плаща по 20 лева за вход, колкото в истинските средновековни замъци в Европа

Всичко в категорията
Тормозят туристи в Созопол, слагат скоби на колите им, дори и когато са платили за паркинг (ВИДЕО) Созопол се подготвя за големия християнски празник Света Богородица Десетки автомобили заклещени в тапата на пътя Созопол - Бургас БМВ прати Опел в канавката край Созопол (СНИМКИ) Историята на най-известната маса в България или как това се превърна в учебникарски PR Ресторантът с такса празен стол: Ще съдим наглите клиенти, които ни клеветят! Файтонджия от Черноморец: Голяма простотия е да забранят използването на коне в жегата (ВИДЕО) Ето какво нарушение откриха в созополския ресторант с такса "стол" Трагедия: 20-годишният Иво се удави след скок от високи скали край Созопол Ресторантьорът с такса "празен стол" покани на вечеря Бойко Борисов! Нямало да му взимат пари отгоре (ВИДЕО) Управителят на созополския рибен ресторант даде обяснение за ноу-хауто с такса „стол”
Нено Димов: Синеморец остава без пречиствателна станция заради „Натура 2000“ (ВИДЕО) Наемателят на плажа „Делфин” намери цаката на провисналите нудисти, сложи им камери за видеонаблюдение Къмпингари в „Корал“ преминаха в контраатака - били репресрани от държавата (ВИДЕО) Шалтето на плаж "Нестинарка" остава 5 лв., но не е задължително Шестима цигани в ареста заради ромската война в Царево Глобяват концесионера на плажа в Лозенец заради отказ летовник да използва един шезлонг и чадър? (ВИДЕО) Спасиха давещ се мъж на плаж „Корал“ Извънредно! Ромска война в курорта Царево, пращат жандармерия да усмирява циганите Спират тока и водата на къмпингарите, опънали палатки върху дюните на „Корал“ Крадат ли ток и вода къмпингуващите на „Корал”? Миденият плаж край Лозенец пустее, заради отказа да се строи заведение? (ВИДЕО)
Украинец топи ресторант в Китен за развалена храна, за да си отмъсти на работодателя?
Украинец топи ресторант в Китен за развалена храна, за да си отмъсти на работодателя? Нарушения няма, това е пример за разчистване на сметки, каза директорът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев
Всичко в категорията
Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) Христо Узунов: Заведения работят на черно, нямат дори данъчна регистрация (ВИДЕО) Полицаи нахлуха в апартамента на двама братя в Китен, превърнали го в склад за наркотици и фалшиви пари (СНИМКИ) Фекалии се изливат от шахта в река Караагач, РИОСВ-Бургас на спешна проверка за измряла риба Гръмнал водопровод остави хиляди туристи в Приморско без вода Когато излезеш от село, но селото не излиза от теб! Вижте как шофьор от Монтана покри колата си с черги Крадци задигнаха 8 бона от хотел в Приморско Приморско събра най-силните мъже на България (СНИМКИ) Приморско и Китен - силен сезон, но с по-бедни туристи Приморско е лидер в културно-историческия туризъм, кметът Димитър Германов грабна голямата награда на Морските оскари 1000 души от Бургаска област „превземат“ Бузлуджа, масрафът се плаща от БСП и местните депутати
Петрова нива чества 114 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Президентът Румен Радев идва за тракийския събор на Петрова Нива Кметът на Малко Търново Илиян Янчев показа как трябва да се действа срещу ромите-хрантутници, прати им багери Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична
Селата Константиново и Черни връх на сухо по жегите заради липса на вода Танцов ансамбъл „Здравец”-Камено с блестящо представяне на международен фолклорен фестивал Крепостта в Русокастро става топ дестинация за историческия туризъм Ценна икона от слонова кост откриха в Русокастро (ВИДЕО) Тодор Байчев иска от министър ремонт на път, за да спре обезлюдяването в Карнобат и Средец Златна монета е открита при разкопките на крепостта Русокастро (СНИМКИ) Мъж от Хасково подхвърли 20 лв. на полицаи, помолил да му се размине Помогнете! Отстраниха тумора на 7-годишния Боби, но са нужни още 47 хил. евро за лъчетерапия Бъдещи първокласници от Камено с невероятен концерт, подготвени за училище по проект „Ранно детско развитие” Кметът Жельо Вардунски разреши дългогодишен проблем, Камено има Спешна помощ и линейки "Лятно кино с БНТ1" идва в гр. Камено на 19 юли с филма „Каръци”
Откриха труп на 54-годишен мъж в язовир "Камчия"
Откриха труп на 54-годишен мъж в язовир "Камчия" Безспорно доказано е, че се е удавил и смъртта му не е насилствена

Всичко в категорията
Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове
Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове Степан Мкртчян първо произвеждаше колбаси, а след това и безалкохолно

Всичко в категорията
Планират се сериозни инвестиции, водещи световни вериги ще изграждат петзведни хотели по Черноморието Интервю Всички интервюта Министърът на туризма Николина АНГЕЛКОВА: Планират се сериозни инвестиции, водещи световни вериги ще изграждат петзведни хотели по Черноморието
Това показва, че интересът към България като туристическа дестинация расте
Глас отвътре Всички Иван КОЛЕВ, Иван КОЛЕВ Под 9-те акта на данъчните в полза на Симеонов прозира битка за властта в АдмС в Бургас Веселин Енчев е единственият съдия, осмелил се да потвърди постановленията на НАП, а не да ги потули. Защо?

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+) Вижте на какво прилича градинка в ж.к."Лазур" Шоу с арестуваните за екшъна в „Бикини”! Рочата е проектант, Г. Недялков - пчелар, а Кр. Апостолов – корабен инженер (ОБНОВЕНА) Вандали съсипаха нова площадка в ж.к.”Възраждане”, заляха пейките с машинно масло (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 17.08.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Желанието ви да сте на първото място и да виждат само вашите успехи, не ви позволява да сте реалисти.  На работното място не сте особено активни. Очаквате да получите похвала, с която да блеснете пред колегите си, но е добре да я заслужите. Концентрирайте силите си, за да се справите с проблемите, които възникват още от сутринта в този ден. Не изяснявайте отношенията си с хора, които познавате малко или се запознавате днес. Отложете деловите срещи дори и ако колегите ви настояват ги да проведете. Не обсъждайте въпроси свързани с бъдещи делови начинания. Успехите ви са съпътствани от проблеми и пречки, които не бива да превръщате в причина да се съмнявате в себе си. Способни сте да се справите с всичките си задачи. Бъдете търпеливи и целеустремени. Не проявявайте нетърпение на работното си място. Бъдете внимателни към неочакваните делови и лични запознанства. Очаквайте да ви предложат нова работа. Денят е труден, но не пречи да дадете съгласието си и да обърнете хода на събитията в своя полза. Бариерите, които си поставяте сами и притеснения ви не са оправдани. Не се отказвайте от намерението си да завършите започнатите задачи, които вече ви тежат. Непредвидени разходи ще намалят спестяванията ви. Не се вживявайте и не приемайте този факт за неприятност. Избягвайте пътуванията и деловите срещи, които ще бъдат неуспешни. Уговорете разговори с влиятелни хора за следващата седмица, ако знаете, че може да разчитате на тях и ги проведете в удобно за двете страни време. Заемете се с рутинните си задължения и не уговаряйте делови срещи. Ще бъдат неуспешни, ако не сте си изяснили какво очаквате. Надеждите ви няма да се оправдаят, ако не сте готови с предложения и искания. Стабилизирайте постигнатото и внесете хармония в отношенията си на работното място, които в момента изживяват поредната криза. В този ден сте доволни от всичко, което е свързано с деловата страна на живота ви. Не е изключено да ви разочароват действията на близки хора, но трябва да анализирате и своите пропуски. На работното място се справяте отлично. Деловите срещи са успешни. Ще разрешите отдавна възникнали проблеми между вашите колеги, с които те не успяват да се справят. Промените на работното място се осъществят с ваша помощ. Присъствието ви е задължително. Не заминавайте в командировка, защото може да се окаже, че вашите идеи са отхвърлени. С отговорно отношение към предложенията на колегите си гарантирате повишение на заплатата. Не е изключено да ви предложат и по-висока позиция. Въпреки добрите постъпления в личната ви банкова сметка днес ще изхабите много сили и нерви, за да се справите с работата си. За съжаление причината е в чужди грешки, а вие не обичате да сте губещи. Задълбочете се в задълженията си и ще успеете. Ще сте недоволни от себе си, но това усещане е временно. Не се вживявайте в критиката по ваш адрес и не се заяждайте. Денят е неблагоприятен за активна работа. От сутринта очаквайте неприятности. Бъдете сдържани в поведението си. Причината за проблемите ви се корени във факта, че сте развалили отношенията си у дома. Нервността ви оказва влияние и на работното място. Не ви се работи, затова сте склонни да се заяждате и да обвинявате целия свят за ставащото. Не поставяйте началото на новите задачи до обед. Следобед ще се справите успешно. Най-напред ги обмислете още веднъж. През целият ден успехът е с вас, ако не го пропилеете в незначителни занимания. Бъдете откровени в исканията си и не прикривайте претенциите си от вашите колеги, които ще се засегнат, ако ги научат от странични хора. Намерете начин да засилите желанието си за работа. Всичко постигате с много усилия. Не бързайте да споделяте идеите и плановете си. Отложете планираните делови срещи. Разговорите, които се налага да провеждате са ви досадни и го правите без желание, но хората срещу вас го долавят и могат да ви подведат.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип