×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална!


Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална!
Чия е идеята да се мачка по този начин бизнесът в Слънчев бряг, пита Елена Иванова и настоява за среща с вицепремиера Валери Симеонов
Тема в развитие
Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО) Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
виж още
скрий
13 Август 2017, Неделя, 09:08 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Не е нормално да се показва сила в пика на пика на сезона и затварят по този начин заведения

Eлена Иванова е председател на УС на Съюза на собствениците в Слънчев бряг. Репортер на Флагман.бг я потърси, за да чуе експертното мнение на бизнеса за проверките в най-популярния български курорт. Припомняме, че в последните два дни вицепремиерът Валери Симеонов лично инспектира най-големите дискотеки в курорта заради множеството сигнали за шумово замърсяване. "Тук съм, защото заливът не може да спи от Вас", отговори на недоволните в Какао бийч вицепремиерът. 

- Г-жо Иванов, какво е мнението ви за снощните проверки в „Какао бийч”?

- Със сигурност негативно. Просто това не е нормално, даже е възмутително, бих казала. Не може в разгара на летния туристически сезон, когато в едно заведение, без значение кое е то, има няколко хиляди посетители, платили вход и искащи да се забавляват цяла нощ, да се влезе по такъв начин, да се спре музиката и тези хора да си тръгнат крайно разочаровани. Питам: Какво толкова намери държавата, полицията в това заведение, че по този брутален и показен начин се влиза и се притесняват посетителите и се съсипва туристическият бизнес.

- Проверявани ли са и други заведения снощи, узнахме, че освен „Cacao beach” е затворена „La cubanitа” и “The one”?

- Нямам точна информация, защото не съм в комплекса. Може и да има други заведение, но по-важен е начинът, по който това се случва. От години говорим, че сме за проверки, за спазване на законите и правилата, но нека това да става дискретно – в началото на туристическия сезон, когато на една маса сядат бизнес, държава, община и всички участници в този процес. И да се уговорим: Какво и как ще го правим! Така се процедира, а не се залага на тази показност от снощи. Извършена в пика на пика на сезона. Това е прецедент. Нямам нищо против правилата и спазването им, но не може да се съсипва уикенда на 2 хил. човека или много повече и да се мачка бизнесът. Непристойно и ненормално поведение от страна на държавата.

- Очевидно Слънчев бряг е таргетиран като парти курорт. В тази връзка трябва ли да се мисли за либерално законодателство, касаещо само Слънчев бряг или най-малкото за промяна на общинските наредби, за да се регламентира ясно кое е законно и кое – незаконно?

- Не смятам, че Слънчев бряг трябва да е държава в държавата. Това е един курорт, който трябва да се подчинява на всички други правила. В крайна сметка всички знаем, че Слънчев бряг е огромен източник на приходи за бюджета. Огромен! Говорим за най-големия курорт в държавата. И тези приходи идват от бизнеса, който е от най-различен спектър – хотели, ресторанти, атракциони, нощен живот. Всички тези елементи в съвкупност превръщат Слънчев бряг в дестинация №1. Питам: Чия е идеята този курорт да бъде смачкан и бизнесът да бъде унищожен? Започваме да смятаме, че някой има поставена цел – да унищожи курорта. До този момент се борим с негативната реклама, тази, която излиза по медиите. Напук на това туристите сами избират да идват в Слънчев бряг, което означава, че лошата реклама се оказа в наша полза. Това не успя да ни унищожи, но сега държавата започна с цялата си репресивна мощ. Какво направи Слънчев бряг на държавата, питам аз?!

- Какви действия ще предприеме Съюза на собствениците?

- Не мога да се ангажирам, а в момента изразявам мое лично мнение. Това изисква заседание на УС, да изслушаме мнението на колегите, които са потърпевши от проверките. Ако действително се вземе решение – ще има обществено изражение на нашата позиция.

- Чуха се слухове, че „Какао бийч” ще затвори преждевременно след снощи…

- Не съм разговаряла с никого от „Какао бийч”, нямам идея какви са им плановете, но ако съм на тяхно място, не бих затворила. В крайна сметка това означава да преклониш глава и да си унищожиш сам бизнеса. Не бих желала да коментирам от тяхно име, нека, ако има нещо, сами да си го кажат. Изразявам само собствена позиция, защото съм силно възмутена от всичко, което се е случило в Слънчев бряг.

- Г-жо Иванова, факт е, че Слънчев бряг е шумен курорт, музиката се чува в целия залив…

- Какво от това?! Ние съжителстваме съвсем нормално и винаги казваме, че Слънчев бряг е атрактивен, защото в него има както дневен живот, така и нощен. В него се съвместяват както семейства с деца, двойки, така и възрастни туристи. Има и много хора, които идват само за купона през уикенда. Знаете ли колко българи пътуват от София само за партитата в популярните клубове? Какво да направим? Да кажем на тези наши сънародници: В България вече няма място, в което да се забавлявате! Това ли да им кажем? Кое е алтернативното място за тях? Ако някой ми каже, че има алтернатива, започвам да си мисля, че Слънчев бряг се съсипва, за да се насочат туристите към друг курорт.

- Реагирате много емоционално…

- Реагирам, защото всичко това, което се случва е възмутително. Поведението на държавата не е нормално, нека институциите да си вършат функциите, а не да правят такива показни акции. Сто пъти сме казвали: Нека държавата да даде рамка и ние ще се вместим в нея. Никой няма интерес да се комфронтира бизнес и държава. Трябва да седнем на една маса и да обсъдим кой какви ангажименти поема, а не да се прави публични скандали, които ще имат международен отзвук и ще петнят името на държавата ни.

- Поискахте ли среща с г-н Валери Симеонов, за да изясните ситуацията? Той има своите доводи, но очевидно и Вие има какво да му кажете.

- След това, което снощи се е случило ще настояваме за среща с представители на държавата. Не знам дали това е акция на г-н Симеонов, не мога да кажа, но ако той стои в основата ще търсим среща с него. Ние никога не сме се страхували да застанем срещу проблема лице в лице.



В категории: Политика


64
Коментара
64
Коментара по темата
64.
Лицемерна курва
15.08.2017 22:19:37
0
1
http://uhsb.net/en/news-169.html
63.
до 62
15.08.2017 16:36:36
0
0
точно за това говоря, бате дай ми номера на тая с циците, че ...
62.
Ленче, нема се плашиш -
15.08.2017 01:15:17
1
3
- Слънчака даже и да го закрият ти гладна няма да останеш. Ще те лапнат, като топъл хляб в продукциите за възрастни. Е ще се наложи и ти да лапаш разни топли работи, ама ти там опита си го имаш....
61.
до big tits at school
14.08.2017 12:06:22
0
0
може ли фейсбук или номер, на който да се свържа с теб за новата ми серия?
чакам те..
60.
...
14.08.2017 10:17:49
0
2
Била потърсена, за да даде експерно мнение от името на "бизнеса" .... бахахаха всички за бесилото !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
59.
...
14.08.2017 10:17:48
0
2
Била потърсена, за да даде експерно мнение от името на "бизнеса" .... бахахаха всички за бесилото !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
58.
...
14.08.2017 10:17:48
0
0
Била потърсена, за да даде експерно мнение от името на "бизнеса" .... бахахаха всички за бесилото !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
57.
56
14.08.2017 10:14:40
0
3
Какъв бизнес има в Слънчев Бряг, че нещо не се сещам ?
56.
56
14.08.2017 10:14:40
1
1
Какъв бизнес има в Слънчев Бряг, че нещо не се сещам ?
55.
Xaxaxa
13.08.2017 22:50:13
0
5
И тази Кур....тия ще казва кое е нормално и кое не Смях в залата
54.
Неа
13.08.2017 22:10:42
0
2
От години не посещавам Слънчев бряг , но действията и на двамата са нагли ...
53.
До 51 от Тонко
13.08.2017 20:14:55
0
7
Собственик съм приятелю. И няма нито един собственик нито на 1ва нито на 2ра линия, който да е доволен от носещата се цигания. Ама ние сме си дървени философи.
52.
ГНУСЕН БРЯГ
13.08.2017 20:00:14
4
8
Само да вметна...... ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНА МАНЯЦИ! Като ви кажат че е шумно НАМАЛЯ СЕ МУЗИКАТА МИЕШ СИ КРАКАТА И СИ ЛЯГАШ. Такива бардаци не СА НУЖНИ И НЕ СА ЖЕЛАНИ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ !!!! НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ ТУК - Заминавайте си по Гърции Мърции ИБИЗИ и всякакви такива производни! 25 години прехода от мутренските години ви траеха и сега като ви вземат играчката с КОЯТО ОЧЕВИДНО НЕ ТРЯБВА ДА СИ ИГРАЕТЕ ЗАЩОТО ПРЕЧЕТЕ НА 80% от ВЛАС ДО САРАФОВО и започнахте да циврите като АБСТИНЕНТНИ НАРКОМАНИ :* СВИКВАЙТЕ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНА - ТОВА ВИ ЧАКА ЗА В БЪДЕЩЕ ;) ГНУСЕН БРЯГ ДО 10 г ще се изчерпа като дестинация и всичката утайка ви чака там горе на завоите посока Варна :* С В И К В А Й Т Е
51.
До Тонко под номер 49
13.08.2017 19:50:08
7
4
Ами когато отиваш в хотел на първа линия море, искаш първокласна морска панорама ти какво друго освен музика искаш да има?! Като не ти отърват маанетата в Созопол на крайбрежната си наемаш квартира или хотел в по затънтените улички(съответно на 1 км от плажа).Аман, от дървени философи.
50.
Патриот
13.08.2017 19:28:36
5
13
Браво на Валери Симеонов! Само той се зае да спре терора над гражданите ! А ти Елено отивай да трошиш пишки,алчна брънтия
49.
Тонко
13.08.2017 18:47:43
5
15
Ако г-жа Елена Иванова преспи в някоя от крайбрежните къщи за частни квартири в Созопол- ще и се приплаче от маанета, чалга, Сашо Роман и д-р.. Длъжни ли сме да търпим този терор от страна на заведенията?
Адмирации за г-н.Симеонов. Зад него са много хора от народа. Да заповядавСозопол
48.
Тонко
13.08.2017 18:32:02
4
6
Ако г-жа Елена Иванова преспи в някоя от крайбрежните къщи за частни квартири в Созопол- ще и се приплаче от маанета, чалга, Сашо Роман и д-р.. Длъжни ли сме да търпим този терор от страна на заведенията?
Адмирации за г-н.Симеонов. Зад него са много хора от народа. Да заповядавСозопол
47.
Българин
13.08.2017 18:28:01
3
14
Пачата искала да се договаря..Ама ей курветино, кво ще се договаряш има си тнаредби и закони и ще си ги спазвате
46.
Pik
13.08.2017 18:06:42
4
2
Тос капанарин от меден рудник ко са прави на голяма
45.
до 41
13.08.2017 18:02:03
3
5
ако баща ти се беше изхвърлил в мивката, а не в миризливата изтърбушения анал на майка ти, на земята щеше да има един миндил по-малко. мдам, ти си роден от разпрания задник на оная мастия дет ти се води майкя
44.
Ленчето -писна ми
13.08.2017 18:00:25
1
10
да ме нареждате тука .Отивам да ми мачкат циците ,да се разведря малко.
43.
-
13.08.2017 17:59:08
4
6
Ленче, да го нахакам и на тебе и на всичката помия от изроди, мутри наркомани и разни малки говнета дет обикалят с пари на малоумните си родители-мафиоти. Бих се израдвал ако отгоре се метне една бомба и се затрие целия слънчак, барабар с какао бичч и всичките паразити имащи се за вървежни. Шибани малоумни боклуци е б а н и
42.
mmaca
13.08.2017 17:35:27
2
5
Същите са и младите български пумии, които не стават за нищо и никой не ги наема на по-добра работа за повече пари и от яд злобее и плюе по тея, които се забавляват. Що не идете да плюете в Ибиза по тоя случай?! :Д Смешни смачкани от живота утайки.
41.
mmaca
13.08.2017 17:32:05
8
6
Смръдливите лелки и косматите чичовци със шкембета, които всеки ден ги гледат как хвърлят памперсите на мизерните си копеленца, биритеи цигарите по плажа се убиха да плюят младите, защото сакрастави бедняци и аутсайдери, които никога не са се забавлявали в жалкия си животец. И какъв чеп дирят у слънчака щом бил кочина с курви и мутри?! Какво правят там смръдльовците?! Като искат тишина що са се навряли там, където и баба ми знае, че никога не е тихо и е само за млади хора и купон, що не са се измели пумиите някъде по златни пясъци примерно, там са само пенсионери и тишинка.
40.
Киранка
13.08.2017 17:18:44
0
5
Не мачка, ами прокурор Ангел Георгиев от Бургас, прикри убииците на Стоянов по делото гранити и с помоща на Емил Христов и шефа на ОДМВР Милен Димитров му плячкосаха имотите.
Кела бави но не забравя Ангел Георгиев....
39.
Елено, куха лейко такава
13.08.2017 17:14:02
1
9
" Нека държавата да даде рамка и ние ще се вместим в нея" -Ами тя рамката (законите и наредбите) ви е дадена,на какво основание мислиш,че в момента ви пердашят актовете ?С две думи - ЗАКОНИТЕ ГИ ИМА ,това че вие ги нарушавате и заобикаляте си е ваш проблем-вече съвсем реален !!! АЙ ЧИСТИТУ !
38.
W gaza na kurvite
13.08.2017 16:05:21
2
6
Eleno, iskam da ti wkaram w gaza. kurwo.
37.
Елена Свирката
13.08.2017 15:56:15
1
10
Ще правя свирки на който си искам това не е ваша работа. И на господин вицепремиера Валери Симеонов ще направя свирка щом е за доброто на Слънчака.
36.
ало ВМРО Каракачанов РАЗГРАНИЧАВАТЕ ЛИ СЕ
13.08.2017 15:41:39
1
9
ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ИВАНОВА ИЗРАЗЕНО В ИНТЕРВЮТО ТЯ Е ПРОТИВ ЗАКОНИТЕ/СРЕЩУ ЛИЧНИЯ И ИНТЕРЕС/ КОИТО И ПРЕЧАТ ДА ПЕЧЕЛИ КИНТИ
35.
до31 ловеца на паразити
13.08.2017 15:23:30
1
3
ТОВА Е НАИ ГОЛЕМИЯ И ВАЖЕН ПАРАЗИТ/ПОСРЕДНИК С ВЛАСТА/–ИЗБРАН ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРАЗИТИ ТРЯБВА ДА НАМЕРЯТ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ПАРАЗИТ ЗЕ ДА ГО СМЕНИ НА ПОСТА/ЗА МОМЕНТА НЯМА-ТЯ Е НАЙ/
34.
алоВМРО Каракачанов
13.08.2017 15:14:10
0
7
В ИНТЕРВЮТО ИВАНОВА ПРИЗОВАВА ЗА ПОТЪПКВАНЕ НА ЗАКОННОСТА ВМРО РАЗГРАНИЧАВА ЛИ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРИЗИВИ ИЛИЯ ПОДКРЕПЯТЕ
33.
Боклуци разкрачени
13.08.2017 15:13:24
3
11
Г-жо К*рвоиванова, защо не си денонощно в клоаката,именувана Слънчака? Нали е прочут с дневния и нощен живот?Защо не си почиваш там? От къде даваш интервюто? Или от бетонното гето ти харесват единствено спечелените кинти, необложени с данъци?
32.
Несебър
13.08.2017 15:08:15
2
15
Тези тъпи дискотеки сбирщина на курви,наркомани и всякаква друга пасмина намалете си децибелите.Освен тази паплач,която обслужвате има и нормални хора,които не сме ви длъжни с нищо ,за да ни подлагате на ежедневен тормоз от шум.
31.
aa
13.08.2017 15:05:40
8
9
Този паразит, кога ще го отстраните от заемания пост.?????
30.
titi
13.08.2017 14:53:12
8
8
Валерката има да си връща.Много време не пускаха ТВ СКАТ в комплекса.Той е много злопаметен и е голям мръсник.
29.
Турист от Русе
13.08.2017 14:50:03
2
18
Ама курво, довчера ревеше най много за шума, а от как се ожени и стана за смях взе да защитаваш мутрите. Такъв боклук си че не е за вярване . Едно време излъга Савовски, наеба сина му, излъга и прееба Николай, сега тоя ресторантьор ще ти разкаже играта. Мама ти и травестит
28.
ЗАЖЙМГЙМГЙМГЪМГЪЦС
13.08.2017 14:02:13
10
8
ЕВРЕИТЕ ЧРЕЗ БОКО СУДЖУКА И СЕЛСКИЯ МАСОН ...ИСКЪТ ДА ИСКУПЯТ ...ЕФТИНО ...СЛЪНЧАКА. ......
27.
43534
13.08.2017 13:59:40
3
20
дори и да се наложил като курорт за купони и евтин алкохол, Слъчнака е една кочина, която не може да бъде сравнена с подобен вид курорти като Ибиза например, където е центъра на купона лятото, защото на Слънчака е мръсно, скъпо, обслужването е лошо, поради ниските заплати, които дават тия изедници, персоналът е хванат от кол и въже, цените им са колкото е Европа, а не дават европейски заплати, да не говорим, че дънят яко в сивия сектор, къв бизнес, това си е само лапаница за собствениците на хотели и скапани кръчми
26.
ИВАНОВА ПРИЗОВАВА КЪМ БЕЗЗАКОНИЕ
13.08.2017 13:59:11
2
17
ЗАЩО БЕ ИВАНОВА НАИ НАГЛО ИСКАШ ЧРЕЗ ТВОИТЕ НЕЗАКОННИ ИНТЕРЕСИ/ЗА ПАРИ/ДА ОТНЕМЕШ ЗАКОННИ ПРАВА НА ПО– ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ПОЧИВАЩИТЕ /В СЛ БРЯГ СЕ СПАЗВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ/ТОВА РАЗБИРАШ ЛИ ГО ИЛИ ПАРИТЕ С СИ ПЪЛНИШ ГУШКАТА СА ПО ВАЖНИ
25.
Бивш член на ВМРО
13.08.2017 13:52:27
4
16
Елена Свирката - така я наричахме във ВМРО. Беше водач на листата за Бургаска област. Досетете се заради какво заслуги я сложиха на първо място.
24.
До 23
13.08.2017 13:46:51
0
3
Тая от ВМРО бе, малоумник, от вашата коалиция.
23.
да спазваш ЗАКОНИТЕ Е ВЪЗМУТИТЕЛНО
13.08.2017 13:45:05
3
7
СПОРЕД Г–ЖА ИВАНОВА /АЛО ПРОКУРАТУРАТА СПИТЕ ЛИ ???????ИЛИ РАБОТИТЕ ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО КАПАРИРАНИ ПОРЪЧКИ
22.
FREE BULGARIA
13.08.2017 13:37:35
7
10
Mutrenska lelka si pokazva cicata.
Mafia!
Davai Valeri!!!!!
21.
давай ВАЛЕРИ НАРОДА Е С ТЕБ
13.08.2017 13:34:51
6
20
даваи Валери НАЛАГАИ ВЪРХОВЕНТСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД ОТ ИНТЕРВЮТО СЕ РАЗБИРА ЧЕ Г–ЖА ИВАНОВА Е СРЕЩУ СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ И ЧРЕЗ МЕДИИТЕ ПРИЗОВАВА ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ/ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА/АЛО ПРОКУРАТУРАТА КАКВО ЧАКАТЕ????????????????????????СПИТЕ ЛИ ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ НА УМРЕЛИ ЛИСИЦИ ЧЕ В ТОЗИ БЪРДАК ЦАРИ БЕЗЗАКОНИЕ
20.
ОТ КРАКАТА ЗА ГЛАВАТА
13.08.2017 13:31:59
16
19
Слънчев бряг се обособи като място за купони и развлечения. В цял свят има подобни места. Туристите преди да дойдат знаят къде отиват. Самите туроператори информират туристите в кои райони е шумно и къде по спокойно. Неинформирани туристи почти няма. Въпроса е тези заведения да си плащат данъците та и държавата да печели нещо от това. Който иска релакс и почивка си има курорти като Албена, Златнитни пясъци, Влас, Елените, и Южното Черноморие; Държавата да гледа народа че нещата са пред фалит вече, непоносимо е за живот тука, хората са смачкани, нямат права за нищо, нямат доходи, защита, здравеопазване !
19.
пророк
13.08.2017 13:29:45
15
9
Няма ли кой да сезира прокуратурата за самоволните действия на този министър в оставка защото от неговите глупости губи герб
18.
шопар
13.08.2017 13:20:56
13
10
После ердоган бил диктатор няма в света такава наглост който ги върши то сом едно мие ясно че тоя си търси слава и гласове на балъци защото знае че си изгуби шанса в политиката да сте го чули след изборите да говори за бежанци и турция НЕ?
17.
Бивш член на ВМРО
13.08.2017 13:17:51
2
14
Вярно е Елена беше в нашата листа.Каракачанов се хвалеше, че я е ебал и му правела много хубави свирки.
16.
Ууууууууууууу
13.08.2017 13:09:08
2
5
ВМРО и НФСБ в конфликтв Слънчев бряг и си мерят големината неа децибелите. Уууууууууууууу
15.
Баси
13.08.2017 13:08:57
3
10
Ayyyy! Щръкна ми пишока! Това е Елена с големите цомби!!!!!
14.
То голям бизнес майката ти да еба цървулана!
13.08.2017 13:07:49
2
22
То пък едни мутри- бизнесмени го държат тоя бардак където се събират престъпници, измислени бизнесмени и силиконови курви, ай сиктир! Сега им видхаме и нивото на възпитание и култура - никакви ги няма! Да не говорим че отдавна се бяха самозабравили собствениците и такива цени ръгаха че не е истина, а иначе укриват яко данъци и плащат наем за 1/4 от реалната площ върху която са им заведенията!
13.
Уууууууууууууу
13.08.2017 13:05:22
2
8
Валери Симеонов от НФСБ и Елена Иванова от ВМРО си мерят пишките и циците в Слънчев бряг. Уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
12.
Ууууууууууууу
13.08.2017 13:01:52
0
12
Tая Елена беше кандидат за депутат от ВМРО преди няколко години. УУУУУУУУУУУУУУУУУУ. Черва навързани псевдопатриотични. Свине скапани.
11.
Ооогг
13.08.2017 12:50:49
4
28
Егати наглата селянка! Тормозите целия залив с шума - и какво от това!?! Съжителствали си спокойно, да, щото жалбите отиват в нищото, едни хора прибират едни необложени пари и дори не са в курорта...
Ще си шумоизолирате бардаците! Не сте само вие!
10.
1234
13.08.2017 12:42:05
6
22
Има си закони, щом не се спазват това е начина! И дано не е единичен случай, докато не се научат софийските чобани на ред.
9.
Asd
13.08.2017 12:37:55
19
10
Докато този олигофренски народ ,без извинение вкарва такива сортове като валерчо ,воленчо и компания ще продължаваме да сме най-бедната и изостанала държава в европа.никой не ни е виновен! За какво гласувате за тези и им давате правото да се разпореждат с животите ни ?? Олигофренски народ е това за нова никога няма да се оправим.невинните са виновни а виновните ги носим на ръце....
8.
ЙГЦЦГЙМТЙЦГЪМТЪМТЪЦТЪБТ
13.08.2017 12:37:31
5
14
ПОВТАРЯМ ........ СЛЪНЧАКА....СЕ УНИЩОЖАВА НАРОЧНО ОТ ГЕРБ С ЕДНА ЦЕЛ ....ДА БЪДЕ ИСКУПЕН ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ОТ ЕВРЕИТЕ ЧИФУТИ КОИТО ЩЕ СИ ПРЕМЕСТЯТ СКАПАНИЯ ИЗРАЕЛ ТУК В ТАЗИ ПОЛОСА + КРИМ И ЩЕ НАПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА ...НОВ ИЗРАЕЛ. ....ЗАТОВА СУДЖУКА И СЕЛСКИТЕ МАСОНИ ...ТЕРОРИЗИРАТ ГРАДОВЕТЕ САМО В ТАЗИ ПОЛОСА ...А НЕ ВЪВ ВАРНА ПРИМЕРНО. ......ЗАТОВА И ТУК СЕ ПРАЩАТ ШПИЦ БРИГАДИ НА СОФИЙСКИЯ СУДЖУК ДА БИЯТ , РЕКИТИРАТ ....НАРЕД. ..ПРИМЕР ...КАВАЦИТЕ. ....СЪЩО ТАКА ПОСЕЩЕНИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯТА ОТ КАТАР ...ОТБЕЛЯЗВА НОВ ЕТАП. ....СОФИЙСКИЯ СУДЖУК ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ КРАДЕНОТО ...И СЪХРАНЯВАНО В БАНКАТА НА КАТАР ...В БЪЛГАРИЯ ПОД ФОРМАТА НА ИНВЕСТИЦИИ И С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА ПОЧВА ДА ИСКУПУВА ВСИЧКО ЦЕННО В ЦИТИРАНАТА ПОЛОСА ...ЕСТЕСТВЕНО ...УПРАВЛЯВАНА НАВСЯКЪДЕ ОТ КМЕТОВЕ НА. ...ГЕРБ ....... ТАКА ЧЕ МИЛА ....МАСОНЧЕТО ОТ СЕЛО ...ПРОСТО УНИЩОЖАВА ВАШИЯ БИЗНЕС ...ЗА ДА ГО КУПИ ...ГЕРБ. ....ТОЕСТ ИЗРАЕЛ. .....
КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО. .....
7.
Бургас
13.08.2017 12:34:21
8
38
Оставете Валери Симеонов да си върши работата и да изчисти тази измет в Сл. бряг. Ако вие не сте съгласни ии не ви отърва, то помислете за вашите деца и внуци- къде ще попаднат- фалшиф алкохол, дрога, насилие...
6.
запознат
13.08.2017 12:30:36
8
29
Кой я постави тази Елена на този пост.Безумие е да се изрази по този начин: проверки да има, но в началото на сезона. Значи после куче влаче, диря няма. Проверки трябва да има по всяко едно време от денонощието, а не оповестени. Кой и защо се плаши от проверки, ако всичко му е наред. Е нема такава държава както казваше покойния Тодор Колев. Тази за какво е поставена там- има олкова компетентни чакащи за този пост.
5.
Елена духачката
13.08.2017 12:28:20
9
39
Точно това е начина.От 20 г.съм в Несебър и точно това заведение тормози целия залив.Заведението е на ВИС собственост на Таки дилъра,управлявано от Радо-дългия бивш охранител на Васил Илиев.Там се събират всички курви и богати наркомани на България с по 10 човека охрана да избиват комплекси.Ако Валери е мъж трябва да ги натисне и най-добре смаже тези дилъри,ако искате заведения,има поляни до Тънково направете си о Зоологическа градина,ако искате,но този тормоз на туристи и хотелиери,инвестирали десетки милиони да бъдат подлагани на такъв хуй е недопустимо.Защо не си го преместят пред Хотел Дюн заведението???Ако има воля трябва да се спре този гнусен тормоз над 50000 за да могат да се дрогират и пият 1000 човека.
4.
Mafia gerb-dps-bsp
13.08.2017 12:24:34
5
21
А между дргуто да попитам крадливия гербаджииски кмет на Бургас:
Как гербаджийче крадливо всички мероприятия на общината се печелят от ямболски фирми? Тоя арменец дето е завзел всичко в общината дали не ти връща нещо под масата? Определено става дума за далавери с големи размери и кога държавните органи ще се разровят в общината и разкрият далаверите? Всички бургаски граждани плащаме масрафите на крадливия кмет!
От друго мнение:
Вярно е, виж уличното осветление- Елтър-Ямбол, некадърниците, дето опасаха целия град с въздушно-кабелни мрежи и всичко което правят е в пълен разрез с Правилник за устройство на ел. уредбите. Аз даже се чудя тая мангалска пасмина от Елтър дали имат завършено поне средно-специално образование.
3.
Прави са децата
13.08.2017 12:22:11
8
5
Селянин си !
2.
miko
13.08.2017 12:20:17
5
29
Тази освен да вее цици за друго не става, така че да не лее мозък, защото няма такъв!
1.
Смешници
13.08.2017 12:19:43
1
23
Кинти, кинти, кинти. Майната му на закона
Собственици, държава, мафия герб-дпс-бсп . Кинти кинти.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори