×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето какво се случва в горещата точка в Слънчев бряг – бар „Оксижен” след екшъна с Божо Кравата и Иван Терзийски


Ето какво се случва в горещата точка в Слънчев бряг – бар „Оксижен” след екшъна с Божо Кравата и Иван Терзийски
Пред дискотеката има петима полицаи, които ще се опитат да предотвратят нов гангстерски сблъсък в сърцето на Слънчев бряг
08 Август 2017, Сряда, 00:06 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

На място са пратени петима полицаи, явно ще стоят цяла вечер, те ще реагират при извънредни ситуации

Към 00:45 часа ситуацията в най-горещата точка в Бургаска област – бар „Оксижен” е под контрол, предава дежурният редактор на Флагман.бг от сърцето на Слънчев бряг.

Както единствени съобщихме там по-рано тази вечер Божидар Кузманов-Кравата и Иван Терзийски, доскорошни много близки приятели, а от днес врагове, започнаха тежка битка, наложи се намесата на спецчастите и жандармерията. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).



След екшъна и последвалите арести, пред дискотеката са изпратени петима полицаи от РУП-а в Слънчев бряг, които явно ще реагират при извънредни ситуации. Най-малкото те ще са гарант, че ситуацията там няма да ескалира и ще респектират двете враждуващи фракции да не влизат в директен сблъсък  пред хиляди туристи.

Репортер на Флагман.бг разговаря с Даниел Петков, познат до този момент като управител на бар „Оксижен”. Заварихме го на входа на дискотеката в неглижирано облекло – къси гащи, спортна тениска и пура в ръка. Петков категорично забрани да бъде сниман.

„Нищо не се е случвало!”, побърза да се оправдае Петков пред Флагман.бг. След наш въпрос: Какво тогава са търсили преди два часа пред заведението жандармерия, полиция и СПС?

 Петков отговори:Тук така идват да проверяват лични карти”. „Не е идвал нито Божидар Кузманов, нито Иван Терзийски! Ако искате мога да ви разведа из заведението, за да ги потърсите. Работим си спокойно, ако беше станало нещо – щяха да ни затворят”, отсече Даниел Петков пред Флагман.бг.



По наша информация обаче в РУП-а в Слънчев бряг са задържани петима за екшъна в „Оксижен”. Не е изключено арестите да продължат, довериха наши източници, с което намекнаха, че се търсят още участници от мелето.

Тази вечер дискотеката е пълна, но не се забелязват лица от криминалния контингент, съобщава нашият репортер от мястото на събитието. Посетителите на "Оксижен" към 01 часа са предимно чужденци – британци и скандинавци.

Дискотека „Оксижен” е изградена върху част от терена на бившия наместник на ВИС 2 Румен Анастасов-Козела, друга част е върху общински терен. Фирмата, наемател на заведението е „Оксижен 2013” ЕООД. До миналата година е била собственост на Даниел Петков, който е родом от Добрич, както и Николай Иванов от Варна.



От тази година обаче има нов едноличен собственик и управител, показва справка в Търговския регистър. Това е малко необяснимо, защото тази вечер Петков продължаваше да се представя за управител, а и изглеждаше като такъв – разпореждаше се на охраната и очевидно се грижеше за имиджа на дискотеката.

По документи обаче той няма нищо общо, а собственик и управител е някой си Владимир Николов Пройчев – на 47 години от Пещера, област Пазарджик. Интересен момент е, че Иван Терзийски е от Пазарджик, но формално няма връзка с Пройчев.

Не е ясно дали това не е новият наместник на Терзийски, който вече май не играе в отбора на Божидар Кузманов?

В категории: Несебър


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
До 8
11.08.2017 12:43:02
0
0
Абе паляк нещастен РПУ е районно полицейско управление, а не РУП. Да ти еба майката проста!
12.
Към гангстерите
10.08.2017 05:08:43
0
0
Поне като решите да се биете
Направете си среща и се биите един срещу друг а не да загиват невинни хора
Или част от Охраните ви ако бяхте мъже а не путки със по 255 охрани наблъскани със химий и т.н
11.
Turista
09.08.2017 18:08:00
0
1
Nqma li da q zatvarqt taq dupka veche..
10.
Странно
09.08.2017 11:59:02
0
0
Пак лъжете, справка в търговския регистър показва, че Данаил Петков е управител и до съветник на формата. Пак ли Ди измисляте новини.
9.
09.08.2017 09:40:50
0
1
Ani za6oto 6te se nasere ako e tam
8.
Васил Славов
09.08.2017 08:55:27
3
3
РУП е Районно Управление на Полицията,педал нещастен :)
7.
до 6
09.08.2017 08:51:24
1
8
Точно РУП е в Сл.Бр.
6.
mlad kenef
09.08.2017 08:42:39
5
5
Oligofrenskiq flqgman ubit pak.....
РУП-а? може би става въпрос за РУМ-а ( Младост, Велека ). Най вероятно РУП-а ще е Велека, по тежко ми звучи.

Вие не сте журналисти. Вие сте селски клюкари и полски свирачи.
Не се представяйте за журналисти. Истинските журналисти учат и журналистика и литература. Граматиката се учи в училище.
5.
Мммм
09.08.2017 08:38:21
0
6
На път са да се изтрепят взаимно, успех !!!
4.
Ivanov
09.08.2017 08:10:46
0
15
Чичо Симчо вицето защо не е там, да им се скара на малките момченца , да не нарушават установения обществен ред. Мутренски туризъм - секс , наркотици, алкохол и рокендрол . Парко местата да не свършиха пак ?
3.
Мдаа
09.08.2017 06:09:53
2
24
Когато властта - полицията е слаба без нужния авторитет , така става !!!! На кой от тези празни глави му пука че ще го приберат за 24 ч. в ареста?!? И после ще го пуснат !!! И пак наново простотии :)
2.
666
09.08.2017 04:55:41
0
14
Ако разбирахте малко от право и чукнехте името на този Владимир Николов Пройчев в ТР и погледнете дружествата на които е и управител и еднол.собств., ще ви станат ясни някои неща, задълбочете се флагман, нали това ви е работата
1.
Flagman
09.08.2017 01:42:09
0
13
Flagman toq luje kato ciganin Daniel ! Kravata i ivan se sbiha sega kato sa pod garanciq zashto ne gi zadarjat narushavat obshtestveniq red tova e dostatuchno provinenie znachi v kiten gi zadurjate a tyk ne
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори