×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Англичанка с български корени загърби прекрасния си живот на Острова и пристигна, за да образова децата на ромите и бежанците


Англичанка с български корени загърби прекрасния си живот на Острова и пристигна, за да образова децата на ромите и бежанците
Харесвам да работя с хора, които са от други места, споделя Емили
22 Юли 2017, Неделя, 00:10 ч.

В началото баща й си мислел, че се шегува, че заминава за България


Англичанка загърбва добре уредения си живот във Великобритания, за да работи като доброволец в бежанския лагер във "Враждебна". На 1 януари 26-годишната Емили Киров пристига в София с еднопосочен билет, предава бТВ.

„Аз никога не съм живяла в България. Много исках да дойда тук, да уча български по-добре и да бъде по-близо до тази част на моето сърце. Баща ми е българин. И знам, че има много хора в България, които имат нужда от помощ. Исках да дойда тук и да дам моя опит, моето време, моята енергия, моята любов за хората, които имат нужда. И затова мисля, че вече беше време да дойда тук”, споделя тя. 

Бащата на Емили е българин, а майка й - англичанка. Въпреки че е родена и израснала във Великобритания, в дома й се говорило на български, а ваканциите прекарвала в София.

20 години по-късно Емили превръща опустелия апартамент на баба си в свой нов дом. 

„Беше трудно, януари месец беше доста студено. Аз не съм свикнала с такова време! Беше трудно с езика. Аз още уча български, правя много грешки, не разбирам всичко. Но все пак, като се преместиш някъде, като промениш някаква част от своя живот, който ти си решил сам – тогава се усещаш много доволен”, допълва тя.

В началото баща й си мислел, че се шегува, че заминава за България.

„Той знае, че аз имах стабилна работа в Англия, хубава организация там, нямаше лоши неща. И той като всички българи и бащи се притеснява. Но все пак много се радва за мен”, казва Емили. 

В Англия тя завършва история, но работата й тук няма нищо общо със специалността й. Сега работи с деца бежанци и с ромски деца.

„Виждам, че децата имат нужда хората да вярват, че те имат бъдеще, че един ден те ще могат да отидат да работят като другите хора. И това е най-тъжното – че цели такива групи искат да учат, още са малки, още не знаят за трудните неща в нашия свят”, посочва Емили. 

В бежанския център тя е учител. А в сърцето си - добър човек. За първи път отделя от времето си за доброволчество още в университета. 

„Аз отидох до Уганда, в Африка Работим там със зъболекари. Ние преподавахме с различни доброволци от Уганда – как да ходят в различни градове и да говорят за тяхната организация”, изтъква Емили.

„Харесвам да работя с хора, които са от други места. Не искам да ходя цял живот така и да говоря само с хора, които изглеждат като мен, които говорят като мен. Аз много обичам моя живот, защото имам приятели от целия свят”, допълва тя.   

За да бъде доброволец в София, Емили загърбва целия си живот и кариера в Англия. Не знае дали ще остане в България още дълго, но е категорична, че много обича страната и  с всеки месец се чувства по-близо до това да е българка.  


А следващият еднопосочен билет ще бъде за там, където има нужда от енергията, времето и доброто сърце на едно 26-годишно момиче от Англия. 

„Не може само един човек да промени света. Аз не опитвам да правя това, но се вижда, че има толкова много чудесни организации, които отиват там с желание, с енергия. Аз знам, че заедно ние можем да променим техния живот. И знам, че ако не вярвам, че ще го променя – това няма да става. Всеки ден отивам с това желание. Вярвам, че днес ще научат нещо. Един ден техният живот ще бъде различен”, категорична е Емили. 


В категории: Животът


7
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
7
Коментара по темата
7.
бай Ставри
23.07.2017 18:13:06
0
1
Може просто момичето да е фенка на груповия interracial секс. А ако не пробвала още, скоро ще има възможност да прецени
6.
Donorum Faithful Dispensatio Fidelis
23.07.2017 13:09:53
0
3
Дали е случайно че ТАМИМ бин ал Тани сина на баш спонсора на ИДИЛ шейха на Катар Хамад ал Тани е отрасал в АНГЛИЯ учил в баровското у-ще Шерборн Скуул в аглийския гр.Дорсет(у-щето на богатите момчета аристократи там еучил Чърчил)след това младия шейх и бъдещ халиф на Изтока (човека който ЩЕ ИЗИСПВА МИЛИАРДИ за ислямизация и циганизация наЕС завършва Кралската Воена Академия вСъндхърст обучаван от агенти на Короната от МИ5,(Тамим-на арамейски и вавилонски иврит Финализиан Изтощен ТАНИ-Натан Тан тани-на иврит ДАВАЩ ( пари стоки блага) предаващ поставящ .Сиреч младия катарски наследник чийто име Тамим ал Тани значи Изтощен от Даване ще продължи делото(ДАВАНЕ на (пари)МИЛИАРДИ за Ислямизация)на дъртия шейх разбойник и спонсор на ИДИЛ шейх Хамад ал Тани
5.
Българин
23.07.2017 12:21:01
0
5
Прибирай цялата сган и обратно с тях при еврогейовете
4.
i
23.07.2017 10:42:24
1
10
Поредната лезбийка -феминистка, циганолюбка.
3.
демократ
23.07.2017 10:42:03
0
13
бТВ е АМЕРИКАНСКА телевизия и като такава ни насажда сбърканото за нормално ! Непрекъснато. Поредното сбъркано същество Емили. Баща и българин и за 26 години не е довел дъщеря си нито веднъж тук ?! Поне да види баба си и дядо си, българите ? Няма. Чак сега в "опустелият апартамент на баба си". Завършилата история Емили започва да работи В БЕЖАНСКИЯТ ЦЕНТЪР ! Дали е чувала за полупустинните български села в който като призраци изживяват дните си възрастните хора на България ? Не бТВ няма да направи репортаж за умираща България, изнасилена от циганите. Тя ще направи за сбърканата Емили страдаща за мюсюлманските афганистанчета, че не могат да говорят на английски. Да се интегрират по добре в Европа. СБЪРКАНА телевизия е бТВ, затова дори когато гледате на пръв поглед невинни изпълнени с "добро и положителни послания" репортажи, като този знайте, че всъщност сте подложени на манипулация и пропаганда !
2.
И ко?
23.07.2017 10:37:44
1
11
"да образова децата на ромите и бежанците".
Или от много учене "изпушват", или има някаква далавера при работата с примати. Не виждам друга причина нормален човек да се занимава със същества не искащи да стават Човеци.
1.
Неа
23.07.2017 10:14:52
0
7
Каква кариера е направила на 26 ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК
Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори