×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ботев се разправи брутално с богаташи от Израел на стадион "Лазур" в Бургас, пише нова европриказка


Ботев се разправи брутално с богаташи от Израел на стадион "Лазур" в Бургас, пише нова европриказка
Пловдивчани са на път да подобрят постижението си отпреди 4 години след днешната победа на стадион "Лазур"
20 Юли 2017, Четвъртък, 22:04 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Следващата седмица канарчетата посрещат португалския Маритимо

Носителят на Купата на България Ботев Пловдив продължи европриказката си с нов зрелищен мач на стадион „Лазур”. Тази вечер канарчетата се разправиха брутално с израелския Бейтар Йерусалим и го победиха с 4:0, което ги класира напред с общ резултат от двете срещи 5:1.

А израелският тим не е случаен. Това е отбор с многомилионен бюджет, в чиято селекция блести звездата на ексиграча на Арсенал и Ливърпул Йоси Бенаюн. Заради това и успехът е още по-сладък за пловдивчани. В третия квалификационен кръг жребият изправи Ботев срещу  португалския Маритимо, първият мач ще е в Бургас – на 27 юли.



С днешната си победа жълто-черните са близо до рейда си в Европа от 2013 година, когато записаха шест мача – без нито една загуба и отпаднаха злощастно от немския Щутгарт. Сега канарчетата имат три победи и едно равенство. Ако отстранят Маритимо в третия квалификационен кръг имат всички шансове да докарат в Бургас европейски гранд в плейофа за влизане в Лига Европа.

Срещата започна по мечтан сценарий за канарчетата. В 10-ата минута Тодор Неделев центрира остро в наказателното поле на гостите, бургазлията Пламен Димов се извиси мощно и с глава заби топката в мрежата на Бейтар – 1:0.

Само 3 минути по-късно жълто-черните изпуснаха уникална възможност да удвоят резултата, след като Цветомир Панов изведе прекрасно Фердандо Виана зад отбраната на Бейтар, атакуващият футболист стреля, но топката мина на сантиметри от десния страничен стълб.

В 29-ата бившият футболист на Черноморец Крум Стоянов напредна по лявото крило, стреля, топката обаче не попадна в целта. Пловдивчани като цяло доминираха и логичното се случи.

В 32-ата минута фамозно попадение на Фернандо Виана даде комфортна преднина на Ботев - 2:0. 9 минути по-късно Крум Стоянов можеше да реши всичко в този мач, стреля мощно, но стражът на гостите Клейман бе на мястото си и парира удара му с котешки рефлекс.



В 48-ата минута канарчетата полетяха към третия квалификационен кръг, след като Лъчо Балтанов покачи на 3:0. Ексиграчът на бургаския Черноморец се оказа на правилното място в точното време и засече топката, след като тя нацели левия страничен стълб на Клейман.

До края на срещата канарчетата можеше да вкарат и още попадения, но атакуващите им футболисти изпуснаха куп чисти голови ситуации. Пловдивчани буквално можеше да разгромят Бейтар, ако бяха концентрирани в завършващата фаза.

След дузина пропуски в 89-ата минута Фелипе Бризола вкара след ефектна многоходова акция за 4:0.





















В категории: На терена , Спорт


7
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
7
Коментара по темата
7.
Hahaha
21.07.2017 11:59:29
0
0
Ae glypak wij sa kolko si jalak e cherwei takaw
6.
DO 5
21.07.2017 10:54:41
3
1
ENI4AR SI TI MAIKA TI DA EBA V 4ERVATA S KRIVIA HUI S 8 LAGERA.
5.
Do oligofrena po dolu
21.07.2017 09:20:51
1
4
Zemi idi parwo do ciganskata mahala i parlamenta rodoostapnik takaw ,kakwo se hwarlqsh na balgari enichar dolen
4.
Ботевист
21.07.2017 07:24:14
0
6
https://youtu.be/viDmgtyR84c браво Ботев! Само така! Така се играе!
3.
!!!
21.07.2017 06:57:40
6
4
Ииииии що нямам една картечница и една рота картечари,па до го заключа тоя стадион...дааа голяма веселба ще падне...
2.
Кочо
21.07.2017 01:41:41
11
4
Шнур за Хоботев.Само селски фъшкии като Колев могат да се впечатляват на катунарчетата от Сопот
1.
Kojcho
20.07.2017 23:33:15
3
8
Тези по снимките са като жертви на инцест
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори