×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Пребитият на АМ „Тракия” бургазлия: Бандитите заплашваха, че ще ни гръмнат, удряха бременната ми жена в корема


Ексклузивно! Пребитият на АМ „Тракия” бургазлия: Бандитите заплашваха, че ще ни гръмнат, удряха бременната ми жена в корема
Известен бургазлия пострада при екшъна на аутобана
Тема в развитие
виж още
скрий
20 Юли 2017, Четвъртък, 14:44 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимката е илюстративна

Казаха ми, че ще ме убият, спрях и започнаха да ме налагат, разказа потърпевшият


Пострадалият бургазлия единствено пред Флагман.бг разказа за ужаса на АМ „Тракия”, който са преживели вчера с бременната си приятелка (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Запазваме името му в тайна по изричното му настояване. Това е бургазлия, който е достатъчно известен и в бизнеса, и в обществения сектор. Той и приятелката му станаха жертви на агресивни биячи на магистралата.

Криминално проявени братя заплашвали пострадалите, че ще извадят оръжие от колата и ще ги гръмнат. Най-потресаващото е обаче, че без дори да се замислят посегнали на 20-годишната жена. Те са я удряли в корема и са я съборили на земята, въпреки молбата на бургазлията да не я докосват, защото е бременна.

Вижте потресаващия разказ на потърпевшия, който единствено пред Флагман.бг говори:

Всичко започна в района на Карловския надлез - след първия обход за Пловдив, в посока София. Карахме в дясната лента, но пред нас имаше два тира и със сигнализация тръгнахме да ги изпреварим.

Престроихме се в лява лента, нямаше кола зад нас. Карахме в нормите – с 130-140 км/ч. И изведнъж една кола се престрои зад нас, караше изключително близко до задната ми броня, почнаха да пресвяткат, да ни натискат. И понеже ние нямаше как да влезем между двата тира, изпреварихме ги и пак със сигнализация се прибрахме в дясната лента.

След като приключихме маневрата, двамата мъже от другия автомобил направо от лява лента започнаха на ни натискат, излязоха и ни изхвърлиха в аварийната. Нашата кола поднесе, едва я овладях.

Опитах се да намаля скоростта, те – да ми секат пътя, изпреварваха от ляво, от дясно, набиваха спирачки и искаха да ни избутат отстрани в канавката. При което ни засякоха пътя, спряха ни.

Излязоха двама мъже от колата и се запътиха към мен. Моят прозорец беше свален и започнаха заплахи „Сега ще ви убия”. Слязох от автомобила, за да не стресират приятелката ми, която е бременна в 6-та седмица, а от 4-та до 7-ма седмица са най-рискови. Но нямаше никакъв разговор, аз не очаквах, единият ме удари, другият ме хвана за врата, скочи ми отгоре, паднах на земята и започнаха да ме налагат. Тогава моята приятелка излезе от колата, докато аз се свестявах. Тя изпадна в шок и започна да им вика да ме оставят.

Телефонът й беше в ръката и каза, че ще извика полиция. В същия момент единият ме остави и тръгна към нея. Аз започнах да им крещя да не я докосват и че е бременна. Успях да се изправя, но тя беше на земята – пребита, с оплаквания, че е ударена в корема.

Посегнаха й при положение, че аз няколко пъти им казах, че е бременна. След което аз я прегърнах и поех последващите удари. Спряха други автомобили, искаха да помогнат хората, но двамата мъже започнаха със заплахи, че ще извадят пистолет от колата, ще застрелят всички, ще гръмнат мен и приятелката ми. Единият направи пореден опит да удари приятелката ми, но тя успя да се завърти.

Тръгнаха да търсят оръжието от багажника на колата, за щастие беше заключен и един от мъжете влезе в автомобила за ключовете, за да отключи багажника, но тогава успяхме да потеглим. Те ни чакаха на отбивката за с. Труд, ние обаче слязохме на Пловдив.

Те са продължили за София. Полицията веднага се озова и по-късно са арестували единия от мъжете. За мен е необяснимо как е възможно някой да си позволи да удари бременна жена, при положение че им го казах няколко пъти, че и втори път да й посягат.

Аз успях да я защитя поне малко, при друг можеше и да не се случи и да пострада повече. Ами ако бяха извадили оръжие?!
  Разбрах, че са криминално проявени. Разбрах, че на инициатора на целия екшън – шофьора, че не му е първият случай. Наехме адвокат и искаме тези мъже да си понесат последствията.

На бременната бургазлийка са й направени изследвания, но й предстоят още, за да се проследи дали всичко с плода е наред. 20-годишната жена в момента е в шок и още не може да се разтърси от случилото се.

Междувременно стана ясно, че единият от биячите - Цветан Пeтров, е привлечен като обвиняем за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Брат му Петър Петров е настанен в болница и му предстои оперативно лечение, заради което не е привлечен като обвиняем към настоящия момент.

Цветан Петров е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.  До момента той е осъждан за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди, като му е било наложено условно наказание „лишаване от свобода“ с изпитателен срок, в който е извършено настоящето деяние.

В категории: Крими


Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
29
Коментара по темата
29.
бургазлия
21.07.2017 12:38:52
0
4
Всичко това което се случва е реставриране на мутренските времена през 90-та години и олицетворяват случващото се напоследък това на Слънчака .
28.
11
21.07.2017 11:23:47
0
4
Ето ЗАЩО Плицайте НЕ заслужават по-високи заплати. Даже и тия са им МНОГО!

На всеки 10км на трябва да има полцай....
27.
ени
21.07.2017 09:50:54
0
6
Върнаха се МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ.Това го виждаме всеки ден.Но като увеличат заплатките на МВР➖то всичко ще се оправи.Почакайте още 30години❗
26.
Бургас
21.07.2017 07:26:53
2
0
https://youtu.be/viDmgtyR84c леле леле! Чак нямам думи за коментар
25.
Полицай- до 11
20.07.2017 21:18:19
2
10
Пак намесвате полицията , те нямат никаква работа на автомагистралата - там трябва задължително да патрулират от КАТ. Но за жалост няма кой да ги извади от миризливите им хранилки и да ги накарат да се потрудят.Няма камери няма и началници.Повярвайте, така е.
24.
Военен пенсионер
20.07.2017 20:47:43
1
15
Да се разреши носене на оръжие за самоотбрана. Ето днес един колега гръмна един английски велосипедист, защото му се пречкал.
23.
Джошуа
20.07.2017 20:23:22
4
7
Изобщо май не е така както го разправя май а?
22.
Иван Петров
20.07.2017 20:09:51
2
41
До всички-хора и предимно младежи.....от къде е събрана тази злоба в вас....кой сече път,слизания ,боища....другите чукундури---премажи го,смачкай го....защо?защо сте толкова агресивни,защо сте толкова озверели....половината които сте се изказали тук,незнам дали осъзнавате колко ниско ниво сте....вие дори неможете да се изкажете...от къде е това самочуствие....само бой,ножове...:стрелби....90-те год отминаха...но доста от вас(неродени тогава) живеят в измислен и гаден свят...:замисли се как да направиш добро..:не кой да удариш или пребиеш..:Дано поне един от вас разбере какво исках да кажа...Бог да пази България(от всички селяндури)
21.
Дядо Добри
20.07.2017 20:07:43
11
31
Трябва да се разреши свободното носене на оръжие за самоотбрана. А да видим дали криминалнопроявените братчета щяха да имат законно! Куршум в краката и после съдията да решава според доказателствата. Тук в България, всеки сопол помислил се за нещо повече от секреция скача и те бие. Трябва да можем да се защитаваме, след като полиция и съд не ни защитава.
А второто братче Петър веднага си е изкарал документ, че ще му правят операция и се отърва без обвинение. Ами ако беше убил някой пак ли ще каже, че му предстои операция и ще се отърве? няма такава държава!
Само гледайте, до няколко дни ще пуснат и другия щото ще се окаже, че има глаукма и спешно трябва да се лекува.
Що не питате къде е лайньото дето удря слепи в Несебър, а подивелия руснак дето разбиваше барове и налагаше полицайчетата, а шведа боксьор дето бие сервитьорки и още колко такива. Всяко чудо за 3 дни и готово. А това, че полиция, прокуратура и съд в България не работят, или по - скоро работят за тоя дето си плати! До кога ще го траем? Колко маймуни лъжливи още трябва да минат през парламента. Бойко си го избрахме с обещание за реформа в правосъдието. И то за 3-ти път при положение, че и първия нищо не направи. Трай си заспал народе, ще ти санират за да ти тече на главата, докато милиардите се присвояват.
Не разрешават свободното носене на оръжие за самозащита, щото ги е страх от любовта народна и че един ден оръжието ще се обърне към политиците. Истинската вина е в тях, за да се превърне България в мафиотска структура!!!
20.
Васко
20.07.2017 19:57:18
1
27
Какъв човек трябва да си за да посегнеш на жена.Нямам думи
19.
@
20.07.2017 19:52:02
12
5
Желязко,да го сложа на миризливата ти маика.
18.
Желязко
20.07.2017 19:42:50
6
2
айтозлия,ще те шибам хюмненце.
17.
Айтозлия
20.07.2017 19:37:01
10
5
Желязко ,хуй сплескан ти па къде се месиш и даваш акъл.
Я се заври в дупката от дето си изпълзял.
16.
666
20.07.2017 19:27:03
2
23
Пребитият не е в болница, биячът е в болница, интересно
15.
Желязко
20.07.2017 19:13:55
21
5
Абе путйо бургаски,защо се правиш първо на батка а после пищиш? Дръж се мъжката до край бе сопол.
14.
Някой знае ли
20.07.2017 19:05:41
1
10
А кои са булгазлията и бременната му приятелка?
13.
агент
20.07.2017 19:04:05
1
26
Когато тръгнеш да изпреварваш два тир-а, ако нези ръбове карат с 200+ км/ч, много бързо те настигат. Без да си виновен, започваш да им пречиш. Няма такава държава.
12.
Gsxr
20.07.2017 18:53:23
0
19
Село за самоотбрана чувал ли си,ако ти ударят бременната приятелка какво ще правиш ще гледаш ли?
11.
Иван
20.07.2017 18:45:44
0
27
До Село
Ако не се спазва ограничението от 140 и след теб хвърчат със 180-200 винаги ще пречиш на някой.
Полицията спи !!!
10.
От село
20.07.2017 18:42:23
13
15
Малко е неясна статията. Уж са го пребили а не той а другите са в болницата.
Маневра за изпреварване се предприема след като се убедиш, че не пречиш на другите участници в движението.
9.
До Пешо
20.07.2017 18:41:08
1
18
Браво,Пешо,грешката ти е само,че не си му минал отгоре.Нали си с автоматик:)
8.
Пешо
20.07.2017 18:30:33
0
40
Случи ми се веднъж излезе ми с колата и взе да ми набива спирачки и да криволичи да ме спира. Казах на жената снимай го така 1 мин му направих едно видео какво прави после леко спрях в аварийната излезе и тръгна към колата пак го снимай удари по стъклото ... колата ми е автоматик ... дадох леко назад, после драйв и газ до дупка така го ударих от страни че излятя и се просна на асвалта тъпака.
Набивам спирачки излизам проверявам го как е, викам полиция ... обясних и на него и на полицията че колата ми е автомат уплших се и вместо задна съм дал на драйв и станала белята.
Подкрепих с доказателства и видео материял ... никви грижи.
Дори на тъпака му се "извиних" и му казах че много съжалявам ... и той се извини.
7.
Бургас
20.07.2017 18:30:21
13
6
Нещо не се вързва цялата история смляли го от бой а всъщнот едия брат в болниза със счупена челюст ... пич стига лъга поне бъди мъж и си признай че си посегнал пръв !
6.
Човека на кмета
20.07.2017 18:16:06
3
22
Ако не съм нажулен минавам отгоре им. Ебаам им майката и си свиря.
Големи играчи всичките.
5.
Иван
20.07.2017 18:11:28
5
27
Само не се разбира другия брат що е в болницата ... при сблъсъка ли е пострадал?
Нещо не ни казват цялата история.
4.
Иван
20.07.2017 18:09:25
5
30
Не мога да ви разбера защо слизате от колата да се разправяте дигни прозерца дай на зад и ГАЗИ ... напред назад напред назад ... няма пистолети няма щанги колата е много мощно оръжие
3.
zetora до 1
20.07.2017 18:08:39
19
5
Колю бе мн0го си страшен и 0пасен селяндур
2.
okey
20.07.2017 18:06:40
13
5
ami to 4e Burgazlii nqma ostanaxa Qmbolski i Slivenski bekove kato Vinkela
1.
Кольо
20.07.2017 18:06:12
4
37
Гърмя ги ебах им майката. Ако някой ми пипне жената ще съжелява до края на жалките си дни. Демек до след малко
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, тя обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, тя обявиха „готови сме за избори“ Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова Критиката не й понесе и се нахвърли на хората Критиката не й понесе и се нахвърли на хората "Миловидната" Валерия показа истинското си лице Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори