×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бившият военен Недю прострелял англичанина Браян край Слънчев бряг (обновена)


Бившият военен Недю прострелял англичанина Браян край Слънчев бряг (обновена)
След екшъна мъжът избягал от местопроизшествието, но се обадил на полицията от дома си в Оризаре
20 Юли 2017, Четвъртък, 10:40 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

54-годишният мъж получил сърдечни проблеми при ареста


54-годишният Недю Г. от с. Оризаре е мъжът, стрелял по английския колоездач Браян Мортимър - 55-годишен, тази сутрин на пътя Слънчев бряг-Оризаре, научи Флагман.бг от отлично информирани източници. Той е бивш военен, затова и имал законен пистолет "Макаров". 

Припомняме, че около 9:30 ч. тази сутрин на връщане от работа Недю забелязал двамата  велосипедисти Браян Мортимър и Ям Рос, които се движели точно по средата на пътя. 54-годишният мъж се опитал да им направи забележка, но разменените между тях реплики и спречкване, прераснали в сбиване, по време на което българинът успял да отиде до автомобила си - "Фолксваген Голф 3", да вземе законно притежавания си пистолет „Макаров” и да произведе два изстрела във въздуха и един в крака на единия от велосипедистите, съобщиха от полицията.

След инцидента българинът напуснал местопроизшествието, отишъл в дома си в с. Оризаре, откъдето се обадил Районно управление - Несебър и съобщил за екшъна. По-късно е установен и задържан дома си, като междувременно получил сърдечни проблеми и е откаран в медицинско заведение от полицейски екип.


В категории: Крими


14
Коментара
Флагман.БГ Четири години без Милен Цветков Четири години без Милен Цветков 19/04/2024, Петък 10:56 0
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
14
Коментара по темата
14.
Petya
23.07.2017 00:31:33
0
1
Да не е прав но да ви питам как така все английски туристи са намесени в разправиш и екшъни?В Англия така дали ще кара по средата.Долна нация е това английската и го доказаха с филма за България а в същото време ги вижте по морето че и в самата им държава- full с педофили, пиянки и гейове.Нашето момче пък си мисли че е брус уилис в някой екшън.
13.
Ал Бънди
20.07.2017 22:14:46
1
4
Първо виновни за всичко бяха бежанците, после се оказаха циганите, сега са виновни туристите... Да се готвят тези дето носят очила и четат книги
12.
Идиощина
20.07.2017 18:59:21
4
6
Няма контрол ! Връща се от работа с оръжие ?! Какво работи ? Какво е това оръжие ? Кой му го е дал ?! Кой го контролира ? Имаше КОС тези работят ли или само стачкуват за пари ?!? Няма КОЙ ! Пълно е с ментета и слугинаж в полицията в сл бряг :(
11.
ACAB
20.07.2017 18:41:27
2
4
Пълен олигофрен,дъщеря му е същата
10.
Интересно е
20.07.2017 16:22:38
9
5
Кога за последно и изобщо проверяван ли е от полицаи за съхранението на оръжието човека ?!? Няма контрол е извода убеден съм !!! Оризаре , кой ходи там това не е слънчевия бряг :))
9.
Ганьо
20.07.2017 15:57:29
6
9
Мосю Ганю пак се проеви.
8.
mlad kenef
20.07.2017 15:16:40
9
6
Orizarski bokluk, i 35 otricatelni laika da mi dadesh, pak otivai v zatvora. Shiban kapral. Ot Burgas sam, daje ne ta znam koi si ama da se ebesh v gaza. selqndur prost ubit! Strelqi po maika si i bashta si. Piqnica jalka!
7.
дпс,герб ,бсп и патрЕотите
20.07.2017 14:39:47
6
13
хората в белите държави си имат път за автомобили,път за велосипеди, алеи за хора .... а тук затова ,че се краде всеки ден, без овцете да се усетят стават такива бели
6.
Браво
20.07.2017 14:34:53
6
23
Недю е Хайдутин ! Браво Недю ! Като Филип Тотю си ! Тия си помислиха че могат и с велосипеди да ни газят !
5.
Ivan Orizare
20.07.2017 14:21:42
2
3
Tozi Nedio predi be6e nabutal edno momche deto go hvanaha s kanabis v Orizare poznavam momcheto mnogo e svqsno vinagi 6te te pozdravi ako ima6 nujda ot ne6to vinagi 6te ti pomogne rqdko sa tezi hora.
4.
mlad kenef
20.07.2017 13:31:29
29
13
Orizarski bokluk! Otivai v zatvora
3.
Само да попитам
20.07.2017 13:30:43
7
13
Английския колоездач да не е бил с тен, както болшинството футболисти, национали на острова?
2.
Бург
20.07.2017 12:51:38
7
36
Браво Недьо , това е натурален брекзит
1.
Niki
20.07.2017 12:38:33
2
17
Снимката е от руски клип. Поне да го бяхте посочили, че не е от събитието ;) .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори