×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марио Заека брутално и хладнокръвно от затворническата килия: Мирослава умря за 5 секунди!


18 Юли 2017, Вторник, 16:06 ч.

Брутално и хладнокръвно - така както само убиец може да разкаже - така звучи разказът на Марио Любенов - Заека от затворническата килия за отвличането и убийството на перничанката Мирослава Николова.

От изповедта му пред столичен вестник става ясно, че Заека се решава на отвличането, тъй като му трябват пари, за да избяга с любовницата си за Бургас. В пъкления план се включват и пернишкият бандит Стойчо Стоев-Чочо и лихварят Венцислав Димитров-Мечан. На тримата авери помага и любовницата на Марио - К.Л. Съучастниците първоначално решават да отвлекат получилия огромно наследство от починалия си баща Борислав Чолев. Планът пропада и те се насочват към сестрата на гаджето му - Мирослава. Внимателно проучват навиците и графика на девойката и я похищават в понеделник, 7.11.2011 година, веднага след тренировката й по таекуондо. Поискан е откуп за живота й от 250 000 евро. Пет дни Мирослава е държана в плен, когато бандитите научават, че полицията е уведомена и разследва отвличането. Подплашените съучастници решават, че пари няма да могат да вземат и трябва да се отърват от момичето, пише ПИК.

"Мирослава умря за 5 секунди!", шокиращо заявява Марио Любенов- Заека.

"В изоставен гараж, в съседство на този, в който държахме момичето, се събрахме аз, Венцислав Димитров-Мечан и Стойчо Стоев-Чочо. Решихме, че пари няма да вземем, а Мирослава щеше да ни разпознае, ако я пуснем. Освен това на няколко пъти я бяхме качвали в апартамента на Стойчо, тъй като й ставаше лошо и повръщаше, щеше да се сети къде е била. Решението беше единодушно, че ако бъде пусната, рано или късно полицията ще стигне до нас. Започнахме да обсъждаме как да бъде извършено убийството", разказва Заека защо се налага да бъде ликвидирана 17-годишната девойка.

"Първо предложих да я убием с пистолет, но Мечан ми каза, че може да има входна и изходна рана, кръв, следи... затова не е добра идея. Той предложи друго. Тъй като Венци Димитров се занимаваше с лихварство, имаше си способи... даже мен и Стойчо ни е пращал на хора, които не си плащат кредите навреме. Освен обичайните начини: побои, палежи и всичко останало, използвахме и душене от време на време. Не сме убивали, но хората ставаха по-податливи, така да се каже... Затова тримата взехме решение да стане чрез задушаване", обяснява Заека.

"Обсъдихме и къде да стане. Мястото го предложих аз, тъй като съм спортист и често карам колело, имам наблюдение върху гористите местности край Перник. Мястото бе близо до пресъхналото езеро в Лесковец", разказва затворникът. След като обсъждат основните неща, тримата авери решават да действат. За да бъде спокойна Мирослава, дори я лъжат, че парите за откупа са платени и ще я водят у дома.

"Тя се зарадва много", спомня си Заека. "Качихме се в колата. Венци бе на предната седалка, Стойчо караше, а аз бях отзад, Мирослава бе в скута ми. На главата й имаше платнена торба, която взехме от гаража на Стойчо. Аз напътствах Стойчо накъде да кара. Стигнахме до мястото, което се намира след разклона за Планиница", продължава с бруталния си разказ Марио.

"Щом стигнахме, Венци слезе и грабна кирката и правата лопата, която бяхме взели от гаража на Стойчо. - Аз отивам да търся място, оправяйте се! - каза Венци. Аз и Стойчо слязохме от колата и се спогледахме.

- Хайде, давай!- извика ми Стойчо.

- Сега веднага ли? - попитах аз.

- Да, сега веднага - тросна се Чочо.

Аз я издърпах от задната седалка, Стойчо бе хванал с две ръце примката, която бе с два пирона в двата края. Тя бе на Мечан, той имаше няколко такива, приготвени за длъжници. В момента, в който извадих Мирослава, Чочо застана зад гърба й и стегна примката. Стисна и само за 5 секунди момичето се свлече", насълзяват се очите на затворника. "Може да не е било толкова бързо, но на мен така ми се стори", допълва Заека.

"Мирослава остана да лежи на земята по корем. На Стойчо му стана лошо и тръгна да повръща, но аз му казах да взима торбичка или да повръща в колата, но никакви следи да не оставя навън", обяснява Марио Любенов.

"Аз отидох при Венцислав. Копахме около час, беше тъмно, затова си светехме с две запалки с фенерче. През това време Стойчо стоеше до Мирослава", обяснява Заека защо по-късно Чочо не може да посочи пред полицията точното местонахождение на трупа.

"Дълго време копахме с Венцислав, имаше много коренища. Изровихме дупка с дължина около 1,70 м, не беше много дълбока, около 50 см", разказва още пандизчията.

"Върнахме се при Мирослава, придърпахме тялото до дупката, Стойчо остана до колата. Имахме няколко пликчета, съблякохме Мирослава и натъпкахме дрехите в тях. Сложихме тялото в дупката, но тя бе прекалено плитка, посипахме пръст отгоре, но пак не ставаше, затова Венцислав започна да скача върху гроба, за да слегне. Оттам са и кръвонасяданията по тялото й, които бяха установени при аутопсията на трупа. Венцислав скачаше доста грубо", категоричен е осъденият мъж.

"Нахвърлихме и няколко клона, за да не си личи, че е копано. Върнахме се до колата и потеглихме. Венци каза: "Добре, всичко се оправи, чисти сме..."

В категории: Темида


21
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 2
21
Коментара по темата
21.
до - 20. Татяна
20.07.2017 07:32:47
1
1
Така е кака ,в дъното на всичко винаги има някоя курва.
20.
Татяна
19.07.2017 10:58:57
0
6
А любовницата,която е подтикнала този нещастник към убийството на детето,се разхожда спокойно и си живее жалкият живот.И нейното място е в затвора,бял ден да не види тази жена.
19.
Заслужава...
19.07.2017 03:47:45
0
2
...доживотен каторжен труд без значение от климатичните условия.
18.
Ннн
18.07.2017 17:14:48
0
3
Дали има как филма Погрешен завой да се превърне в реалност за тях?
17.
До номер 16
18.07.2017 16:15:02
1
5
Това не е ли трагедия дете на 17 години почернени родители и изроди който живеят и разказват колко бързо убили детето. Не се засягай но когато българин убие дете няма нацистки изблици
16.
до №8 Пффф
18.07.2017 16:01:29
2
2
Тук ли намери да ръсиш либерастките си лиготии, пфууу! - на теб!
15.
Джошуа
18.07.2017 15:53:47
0
14
Пускайте му парното на тази торба с лайна.....сварете го жив, друго не заслужава тази утайка....
14.
no comment
18.07.2017 15:31:02
0
17
За такива трябва да има статия измъчване докато е жив всеки ден 1во второ и трето с смъртна присъда много леко ще се отърве тоя трябва да е жив и да го измъчват!
13.
Боклуци
18.07.2017 15:23:39
0
17
Изроди, пожелавам ви бял ден да не видите и докато сте по зтворите гъзовете ви на хралупи да станат, боклуци и отпадъци, паразити без никаква стойност за обществото! Даже ме е яд че трябва да ви хрантутим от нашите данъци в затвора нещастници
12.
смъртна присъда
18.07.2017 15:20:02
0
16
Напълно съм съгласна с коментарите.Кой му дава да говори на тая утрепка долна,защо не го застрелят веднага??????
Такива гадини нямат място под слънцето,къде е правосъдието,че и интервю му вземат на тая мърша УБИЕЦ мръсен!!!!бих му избола и двете очи с удоволствие!!!!!!!!Дано пукне или дано се намери някой да му светне един!Трябва да бъде изпържен на ел.стол това мръсно ,долно същество!
11.
майка
18.07.2017 15:11:01
0
22
Чета и сълзи се стичат по лицето ми...цялата съм настръхнала от разказа на този брутален рецидивист и,ако бащата на това момиче чете ,не знам ,бих го убила с цената на всичко и то по най-мъчителния за него начин..озлобена съм.Бог да прости това хубаво и невинно момиче и всички ,които са застигнати от подобна смърт!Такъв изверг трябва да е в пълна изолация и да гние в адски мъки ,а не да му се дава и публичност на изяви!
10.
отватен
18.07.2017 15:09:07
1
15
как поне един от тях не му трепна сърцето,какви са тези гадини!
9.
ПОТРЕСЕН
18.07.2017 15:07:15
0
19
това не са хора,това са изроди които не трябва да дишат и секунда!!!Само смърт и нищо друго за тези уроди изчадия на ада!
Да се върне смъртното наказание!
Повръща ми се от правосъдието в България!Къде са политиците и как спокойно ли спят след това ужасно престъпление????тази мърша няма да я хрантутим в затвора,а трябва да се нахранят червеите с нея,гад долна!!!!!ЗАСЛУЖАВАШ ДА ТИ РАЗПОРЯТ КОРЕМА И ДА ТЕ УДУШАТ СЪС СОБСТВЕНИТЕ ТИ ЧЕРВА!!!
8.
Пффф
18.07.2017 15:07:00
7
0
Хайде пред затвора да протестират сега българи юнаци. И сърце душа за българия. Няма да стане българи са Нали така националисти
7.
Фен
18.07.2017 14:48:07
0
11
Зайче идвам да ве избия и ще ве излежя. Бог да прощава
6.
никой
18.07.2017 14:08:42
1
30
Ако те пуснат на баща и ще умреш за 1 секунда,гнида гадна
5.
Странна държаеа
18.07.2017 13:54:42
0
27
Значи , разрошваш един надзирател и дават урок на всички ,като видите ли какво се случва с тея ,които посягат ,а ако си безсърдечно животно ,отнемащо живота на 17 год. момиче ти взимат интервю ,хранят те ,имаш покрив на главата и си на същия акъл на всички отрепки там ....Марио ,в други времена знаеш ли какво те очаква ,мишко нещастна ! Преди години се запознах с бивш надзирател ,та той ми каза как са се извършвали смъртните присъди в панделата! Щяха да те пуснат по един коридор и в тила щяха да те застрелят като куче. И от Заека щеше да ти викат Яхнията
4.
аз
18.07.2017 13:51:04
0
42
Копелета долни дано гниете в ада как можахте да отнемете живота на това дете помислихте ли за семейството и за пари мръсни изчадия ходете работете и спечелете пари как познахте гнусни отрепки дано ви се случи най гадната смърт
3.
Зайка
18.07.2017 13:41:48
2
40
В затвора за 5 сек пръснаха ли ти халката?!
2.
от такива
18.07.2017 13:23:39
0
47
в затвора файда няма само им плащаме храната че на някои и заплати им дават . Да му вземат главата и да се свършва.
1.
xxx
18.07.2017 13:19:51
0
54
само електрическия стол ще на отърве от такива гадове
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори