×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

6017 лв. събраха бургаските майки за Мария Георгиева


6017 лв. събраха бургаските майки за Мария Георгиева
В продължение на четири часа те продаваха сладки и солени изкушения приготвени лично от тях
08 Юли 2017, Неделя, 01:20 ч.
Автор: Флагман. БГ

На базара дойдоха и много хора, които са преминали през ужаса на болестта

6017 лева е сумата, която беше събрана на кулинарния базар в помощ на бургазлийката Мария Георгиева.

Цифрата е впечатляваща за благотворително събитие и ще бъде изцяло предоставена на семейството на младата майка.

Инициатори на кампанията бяха момичетата от клуб ГЕРБ Майки към Гражданско сдружение ГЕРБ. В продължение на четири часа те продаваха сладки и солени изкушения приготвени лично от тях. Каузата беше подкрепена от стотици бургазлии и гости на града. На базара дойдоха и много хора, които са преминали през ужаса на болестта и изказаха подкрепа на близките на Мария, които присъстваха на откриването на благотворителната инициатива.

Мария Георгиева е едва на 33-години, майка е на 6-годишно момченце /ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК/. През месец май 2013 година узнава страшната новина, че има рак на дясната гърда. Следват тежки интервенции, но за жалост лечението не е дало желания резултат.

През февруари тази година болестта се връща отново. В клиника в Турция става ясно, че е с разсейки в черния дроб, лимфите на врата, мишниците и гръдната кост.

Освен че е болезнено, назначеното й лечение е твърде скъпо. Всяка седмица Мария посещава турската клиника за химиотерапия. Това ще продължи според прогнозите на докторите, докато се намери подходящата терапия, с която може да се стопира болестта.

Семейството вече се изправя пред финансова невъзможност да поеме разходите по лечението. За целия курс на лечение са нужни между 70 и 80 хиляди лева.

Младите жени, които организираха кулинарния базар, благодарят на бургаските медии за безрезервната подкрепа и на стотиците бургазлии, които показаха, че са с големи сърца. Пожелават на Мария здраве и много споделени усмивки със семейството.





В категории: Бургас


11
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
11
Коментара по темата
11.
Тони
10.07.2017 22:51:41
0
2
Чудесна инициатива! Късмет Мария, ще се справиш!!!
10.
skm
09.07.2017 17:32:57
1
1
Щом Господ знае кой колко ще живее, нека и той да решава.
9.
Тони
09.07.2017 15:57:31
0
6
Надеждата и вярата са важни фактори във всяка терапия!Моля, моля настоятелно коментарът на ,,ирод'' да бъде изтрит! Само Господ знае кой колко ще живее! Мимето заслужава да се радва на живота! Тя трябва да има възможност да отгледа детето си!
8.
Александър
09.07.2017 14:50:11
0
10
Заедно можем повече! Доказано!
Предлагам редакторите да изтрият малоумният коментар на "ирод". Не мисля, че Мария заслужава да го прочете!
7.
Герб Майка
09.07.2017 14:22:13
1
13
И според вас как би се почувствала Мария когато прочете вашия отвратителен коментар? Как не ви е срам и кой ви дава правото да слагате точката на нечий чужд живот? Ако мислите,че можете да и помогнете го направете,а коментар никой не ви е искал.Гледайте си живота днес защото за утре никой не е застрахован!
6.
ирод
09.07.2017 12:33:09
17
6
Поклон за подкрепата и за хората които са дарили , но каузата е обречена и шансовете на тази прекрасна жена да оцелее са нулеви.

Единственото което със сигурност ще стане е че една измамна турска клиника ще прибере огромни пари, давайки напразни надежди.
Въобще няма ли кой да осъди тези чуждестранни клиники обещаващи чудодейни лечения и магически оздравителни процедури на тежко болни български пациенти, изсмуквайки от тях и близките им последните стотинки.
Как точно след като 50 клиники откажат на някой лечение се появява някоя турска, руска или израелска която да даде гаранции за излекуване.
5.
Герб Майка
09.07.2017 12:10:31
4
8
Благодарим на всички които ни подкрепиха и ще продължават за напре!
4.
...
09.07.2017 11:38:09
0
8
Браво!
3.
Add
09.07.2017 10:26:18
2
8
Браво
2.
Неа
09.07.2017 10:25:02
1
8
Браво
1.
Злати
09.07.2017 10:23:22
2
9
Браво ,момичета страхотни сте!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Георги Тончев-Джовани проби като еротичен танцьор и умря едва на 50 години
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори