×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Подвластни ли сте на бяла магия за любов и на кого през юли му се пада само работа, вижте езотеричния си хороскоп от Алена


Подвластни ли сте на бяла магия за любов и на кого през юли му се пада само работа, вижте езотеричния си хороскоп от Алена
Алена е топ астрологът на България
02 Юли 2017, Неделя, 03:04 ч.
Автор: Флагман. БГ

Инатливи ли сте, как да се научите да цените чувствата на хората и може ли работата да запълни самотата, ето ги съветите на Светлана Тилкова



ОВЕН

Инатът ви пречи да опознаете хората, да развиете у себе си чувство на обич и уважение, като забравите възможността за мъст чрез магии, която дори и на носите в себе си и внушена от вездесъщите магове, които ви убеждават, че това е вашия шанс. Във ваша полза е да изявите интелектуалните си заложби, за да докажете, че в зоната на Светлината сте по-силни от енергийните въздействия на ваши неприятели.

ТЕЛЕЦ

Ако склоните чело и се огледате, че откриете красотите на природата, но и добрите качества у хора, които според вас не ги притежават и целите да ги отдалечете с помощта на магия. Стремете се към чистота в любовните отношения и връзки без скокове  в крайни състояния, само защото се е осъществила среща със силно сексуално привличане, която не е кармична. Може да сте подвластни на бяла магия за любов.

БЛИЗНАЦИ

Здравословно за вас е да избегнете потъването в света на незримото, за да не се окаже, че е вреден за вас. Научете се да обичате и да цените чувствата си на хората, за да не се окажете подвластни на ударите им чрез методите на незримия свят. Изключително пристрастени сте към професията си, която редувате и с други интересни занимания, но нека бъде с мярка.

РАК

Мнозина от родените в знака, избрали дата на кармична разплата, защото в предишно съществуване са били изцяло подвластни на своята материална същност, а сега са длъжни да бъдат щедри и всеотдайни, да не прибягват до магия, за да печелят парите си. Няма работа, която да ви се опре. С каквото се захванете ще  се справяте блестящо.

ЛЪВ

Върнете се в реалността, в която живеете и работите, в която имате любими, партньори и приятели. Пренебрегвали сте през изминалите години  хората около себе си с техните потребности, за да присвоите и това, което не ви се полага. Сега ще търпите загуби, но не защото сте подвластни на негативно въздействие. Не се подвеждайте и не отвръщайте с направата на магии, които няма да ви помогнат да живеете в зоната на Светлината.

ДЕВА

Работите до изнемога, за да се докажете. Раздавате се, но няма да бъдете оценени, нито пък ще ви заобичат повече, но ще бъдете безкрайно разочаровани и нещастни, ако прибегнете до погрешни съвети на гадатели. В настоящия си живот сте склонни вечно да недоволствате от всичко. Настроени сте критикарски и към себе си и към околните, готови им вредите с магии, за съжаление и във ваша вреда.

ВЕЗНИ

Недоволни сте искате от живота още и още, дори и без да сте го заслужили. Ще се наложи да се примирите със своята съдба, за да постигнете успехи след тази опитност, която сега набирате.  Наученият урок няма да ви помогне да избегнете самотата на дните си. Постоянно очаквате да се провалите  и тази неувереност ви отнема ценни сили в занимания с дребни неща, но не бива да се оставяте във властта на магове, обещаващи ви лесни успехи чрез магия.

СКОРПИОН

Не бързайте да мъстите на всички, само защото сте решили и вините винете околните, че ви вредят с магии, въпреки че причината може да е странична и лесно преодолима. Подвластни сте на ласкателства и обичате да бъдете непрекъснато в устата на обществото, но не го постигайте чрез незримия свят в зоната на Мрака. Не бива да се вглеждате в себе си и да търсите неуспехите си.

СТРЕЛЕЦ

Вместо да си внушавате, че около вас са се струпали неприятели, ценете  близките си, които ви отвръщат на притесненията с подкрепа, за да вървите уверено към своята цел през този месец. Не бива да се опитвате да действате чрез силите на Злото, дори и ако някой ви е засегнал много и не успявате да простите и да забравите.  С магия няма да станете по-велики, по успешни и по-щастливи.

КОЗИРОГ

Съдбата ви позволява да изявите себе си като отговорни за своето семейство и родените в брака деца. Във ваши ръце, без намесата на магии, е съдбата ви да бъдете щастлива и да изживеете хармонично живота си. Не мислете, че всички са длъжни да се въртят около вас, защото не сте центърът на света, но и не си давате отговор дали сте в Светлината или в Мрака и кого привличате към себе си.

ВОДОЛЕЙ

Били сте на водеща позиция в не едно ваше минало прераждане, но не успявате да се примирите, че това не е възможно да се случи и в настоящия ви живот. Не допускайте да ви въвличат в мрежите на незримия свят и Злото, с обещание, че ще блеснете. Вместо да вините близки и приятели и да търсите причината в магии, осъзнайте, че е време за положителна промяна и за уравновесяване на кармичните ви отношения.

РИБИ

Мечтата ви да обсебвате и властвате не позволява да го постигате със силата на енергийно въздействие, което вреди и на вашето здраве. Целта към която трябва да се стремите е поддържане на добри отношения с вашите близки и роднини, дори и без да сте свързани от предишен живот. Не търсете оправдание за проблемите си в кармичните връзки, а осъзнайте грешките си сега, във вашето минало и настояще.

В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори