×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Синът на Илияна Йотова шокира Ива Софиянска в ефир


30 Юли 2017, Събота, 00:09 ч.

Дъщерята на Софиянски интервюира сина на вицепрезидента

Аз съм просто Марин Йотов. Винаги съм стоял в страни от изявите на майка ми. Занимавам се с управление на кредитен портфейл. Медицината не ми се е отдавала, а с политика категорично не смятам да се занимавам. Все пак никога не казвай никога.  Радвам се, че родителите ми са ми дали да следвам своя път. Рядко им искам съвети. Това заяви в ефира на "Събуди се" пред Ива Софиянска синът на вицепремиерът Илияна Йотова - Марин.

Имам страх от летене със самолети, мога да мина обаче хиляди километри с кола. Много лесно е, когато семейството ти е тук, средата също. Аз обаче се справях добре и когато живеех сам. Повечето хора, които ме познават не добре, биха казали, че съм използвал връзки в един или друг момент, но това не е така. Аз работя в две банки", призна той.

"Никой не си избира родителите. Не виждам нищо, което трябва да ме притеснява в моите, аз имам само повод за гордост. Няма как да не се съобразявам с това, че майка ми е известна. По едно време ми се беше появила идея да скоча с бънджи, но прецених, че няма да се отрази добре на репутацията на родителите ми", каза той.

"Губиш време и внимание, когато си дете на известни родители. Като живеех в Англия ми липсваха най-много, нищо, че бях на възраст, на която бях доста самостоятелен. Бях на 21 години, когато им казах, че ги обичам и уважавам и искам да си запазим отношенията перфектни, затова се изнасям", призна тоой и хвърли шокиращо признание пред Софиянска: "Първо работих в един кол център. Тогава още бях студент и това беше някакъв начин да припечеля някой лев и да имам малко по-голяма независимост от родителите си. Никога не съм имал затворена врата и фамилията Йотов не ми е тежала. Не бих реагирал никак добре, ако някой ми се заяжда на семейна основа. Не съм член на БСП, никога не е стояло пред мен това като избор. Моите възгледи са по-скоро десни, отколкото леви, но не симпатизирам на партиите. Има политици, които уважавам за част от нещата, които са направили, но има и неща, които не са направили. Социалната сфера, здравеопазването и образованието не трябва да остават на заден план заради инфраструктурата, въпреки че и тя е важна", заяви Йотов.

"Знам какво й е на майка ми. Опитвам се да я разведрявам от работата, когато се видим. Тя е изключителен професионалист, за нея е табу да остави някоя задача недовършена", добави той.

"Тя беше много строга майка. Едно време ми хрумваха всякакви щуротии, не ме е наказвала обаче. Няколко пъти съм й изправял косата. От баща ми винаги съм имал изключителен респект. До ден днешен този човек не ми е повишавал тон. Една-две реплики и вече знаех, че не съм прав. Майка ми обаче се е случвало доста да увеличи децибелите. Хората не знаят за нея, че е невероятен готвач. Това, което съм научил от майка ми е никога да не се предавам. Вкъщи всички сме равни, няма президенти, професори или банкери. Искам да продължа да се занимавам с това, което ми харесва. Виждам се и с няколко килограма отгорe. Когато дойде време, ще се оженя. Не знам дали ще видим като баба Илияна Йотова през този мандат, все пак той тепърва започва", завърши той.



В категории: Политика


1
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
1
Коментара по темата
1.
Некомпетентност!!
01.07.2017 13:10:36
1
7
Това заяви в ефира на "Събуди се" пред Ива Софиянска синът на вицепремиерът Илияна Йотова - Марин.
Екипът на флагман с всеки изминал ден доказва, че екипът е от профани и неразбиращи. търси се еФтината сензация!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори