×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Защо скриха бруталните нападения на тарторите на разбитата наркобанда Илко и Карчо


Само във Флагман.бг! Защо скриха бруталните нападения на тарторите на разбитата наркобанда Илко и Карчо
Срещу Илко Паскалев и Георги Карчев има повдигнати обвинения за средни телесни повреди
Тема в развитие
Бургаски наркобандити пред спецсъда: Георги Карчев беше тарторът, Илко Паскалев не е виновен, Станчо - хептен След присъда за свирепата ММА наркобанда на Илко и Карчо, д-р Чорио директно от килията: Пациенти има ли? (СНИМКА) 7 от наркобандата на Илко и Карчо се признаха за виновни - 5 ще лежат в затвора Първо във Флагман.бг! Илко Паскалев от страховитата ММА банда арестуван за екшъна в „Дежа вю” И делото срещу ММА-бандата на Илко и Карчо не успя да тръгне Новогодишно парти зад решетките! Вижте как бандата от ММА бойци на Илко и Карчо посреща 2018-та в столичния арест (СНИМКИ) Делото срещу бургаската ММА-банда на Илко и Карчо влезе в съда Съдът отказа да пусне от ареста двама обвиняеми от ММА-бандата на Илко и Карчо Какво крие досието на Дългия от бруталната наркобанда на Карчо и Илко: От арести за дрога до екшън в Съдебната палата Само във Флагман.бг! Защо скриха бруталните нападения на тарторите на разбитата наркобанда Илко и Карчо Само във Флагман.бг! Арестували свидетел на Перата за „свинските опашки” с наркобандата от ММА бойци ММА-бандата от Бургас – невинни ученици от Вечерната гимназия или брутални рецидивисти (снимки) Вижте коя е MS-13: Бандата вдъхновила бургаските ММА бойци да върнат спомена за 90-те (ВИДЕО) Само във Флагман.Бг! Ето ги бойците от жестокото ОПГ, напомнящо на групировките от 90-те! Кой е босът над тях? Само във Флагман.бг! Ето го Филип от новата наркобанда в Бургас, у тях открили супер модерната лаборатория за дрога (СНИМКИ/ВИДЕО) Бандата от ММА бойци на Илко и Карчев използвала брутални методи за контрол на наркопазара в региона по примера на MS 13 Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас Извънредно! Ченгета атакуваха Полски извор, закопчаха син на авторитетна личност
виж още
скрий
29 Юни 2017, Четвъртък, 16:32 ч.
Автор: Флагман.бг

Пушки, пистолети, мачете и палки са само част от арсенала на групата, вдъхновена от международната кримиорганизация MS 13


Нова банда превзе наркопазара в Бургаско със силови действия, върнали спомените за 90-те години. В ОПГ-то членували млади момчета, занимаващи се с ММА и редовно помпащи мускули във фитнес залите. Методите на групата били изключително брутални – пребивали хора на публични места, за да наложат авторитет и влияние. Атакували с маски на лицата и въоръжени до зъби! Част от членовете на бандата заявили пред разследващите, че се вдъхновили от жестоката международна криминална организация MS 13.

Тези думи на спецпрокуратурата и МВР преди около 2 седмици в София накараха мнозина бургазлии да се чудят и да цъкат с език. Как е възможно в Бургас толкова публично да действа подобна крими организация и да няма никаква официална информация за нападенията им?

Оказа се, че такива има и те наистина са фрапиращи и публични, но не са включени в официалния полицейски бюлетин.

Методите им напомняли за бандата на Рижите

Флагман.бг научи, че срещу сочените за тартори на групата Илко Паскалев и Георги Карчев-Карчо са повдигнати обвинения за нанасяне на средни телесни повреди.

След наше питане от прокуратурата съобщиха, че първият случай е от края на 2015 г. Тогава в една от най-оборотните бургаски дискотеки Илко и Карчо счупили челюстта на 17-годишен ученик. Това деяние със сигурност не е включено в дейността на ОПГ-то, но показва, че от доста време членовете на бандата са се чувствали недосегаеми и нападали хора на публични места. Делото все още не е приключило и сега няма как да бъде взето под внимание от спецсъда.

Георги Карчев има още едно подобно изстъпление. Този път той се разминава с глоба от 1000 лв. за сбиване в култов бар през 2016 г.  Иначе „кариерата” на Карчо стартира още като ученик – през далечната 2008 г. Тогава той се разминава с обществено порицание за грабеж.


Георги Карчев показва мускули заедно с друг от ОПГ-то - Теодор Бангеев 

Срещу Илко пък има и второ обвинение за средна телесна повреда и то е съвсем прясно – от началото на тази година. Опонентът му е приет в шокова зала с разбити зъби и счупена челюст. Илко го атакувал заедно със своя авер Атанас Балабанов посред бял ден пред заведение за хранене в жк „Лазур”. След нападението двамата избягали и за кратко са издирвани от полицията.

Източници на Флагман.бг от ъндърграунда разкриха, че накрая Карчо толкова се самозабравил и дори заплашил със саморазправа един от най-титулуваните бургаски бойци. Случката се разиграла в една от най-популярните дискотеки в града само два месеца, преди Карчев да бъде задържан.

Арести за брутални и показни нападения с маски и цял боен арсенал

Георги Карчев и Илко Паскалев са арестувани и по още един случай, които вече беше официално оповестен. В края на март м. г. Илко и Карчо са задържани с още трима мъже, включително и айтозлията Николай Колев-Кокала и Тодор Желязков-Табуретката, който е сочен за част от жестоката банда на Рижите. При ареста на последния се разигра истинска сага, след като настоящият състезател по джу джицу обвини спецполицаите, че са го пребили.

Според полицията петимата са задържани за побой и грабеж на 1400 лв. от 28-годишен бургазлия. При проведените претърсвания са открити и иззети маски, ножове, бухалки, палки, мачете и пушка, с които петимата са били въоръжени по време на нападението, съобщиха тогава от ОД на МВР.

По този случай няма повдигнати обвинения срещу Илко и Карчо.

Известна е и още една тяхна подобна проява. Тя е от края на 2015 г. Тогава двамата заедно със своите авери Петър П., Васил Д. и Георги Ч. са арестувани в района на бензиностанция „Шел” в жк „Меден рудник”. Петимата са забелязани от полицейски патрул посред бял ден – в ранния съботен следобед, въоръжени до зъби и с маски на лицата.  При арестите от тях е иззет цял боен арсенал - ножове с дължина на острието 20 и 25 см, пневматичен пистолет с метални съчми, две сгъваеми метални палки, дървена бухалка с дължина около 60 см, брадва с дължина на острието 15 см и 50 см сап, както и черна маска за лице без прорези, с изобразена долна челюст на скелет.

Според полицията целта на бандата били четирима мъже в района и само бързата реакция на органите на реда предотвратила кръвопролитие.

И тук обаче няма повдигнати обвинения срещу сочените от спецпрокуратурата като част от новото ОПГ.

Трайно установени престъпни навици и чувство за недосегаемост

Подобни действия показват, че тези младежи са с трайно установени престъпни навици, които са се формирали, тъй като са оставени да безчинстват на воля за дълъг период.

Част от изстъпленията им са скрити от медиите и респективно от обществеността. С каква цел е направено това и имало ли е чадър над тези момчета и от кого?


Илко Паскалев има две обвинения за нанасяне на средни телесни повреди

Според източници на Флагман.бг, ако групата е разработвана от ГДБОП, в полицията не постъпва информация и съответно те няма как да уведомят медиите за нещо, за което не знаят.

Възниква въпросът, след като именно ГДБОП разследва най-опасните престъпления в страната, кой трябва да уведоми хората от кого да се пазят?

Подобно е положението и със Спецпрокуратурата. Там също не обичат да контактуват с медиите. Не стига, че всички най-големи и опасни банди отиват в София, ами и ако са разработвани от ГДБОП, автоматично биват скривани от хората, обикновено докато паднат обвиненията или бъдат осъдени, но със смешни присъди.

Така се стигна и до конфузната ситуация да се дава пресконференция в София за разбитата бургаска наркобанда.

Какво ги интересуват в София Илко и Карчо, та те не са чували за тях. Редно е те да бъдат съдени тук, за да знаят всички какво са направили, а не престъпленията им да се крият. Но това е проблем на законодателя, който създаде т.нар. Спецсъд, сякаш, за да изнесе важните дела в една затворена система, където и медийният интерес не е толкова голям. Съответно няма обществена реакция, каквато и присъда да постановят.

Длъжни сме да споменем още и че нито един от 7-те души, обвинени като част от ОПГ-то, не се занимава професионално с ММА или какъвто и да е боен спорт. Те просто усъвършенстват бойните си умения в залите, за да издевателстват над останалите – нещо, което професионален спортист, няма как да си позволи.

В категории: Крими


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
59
Коментара по темата
59.
Jenq
10.07.2017 20:26:43
1
1
Oh sladur4eta
58.
Radoslav 4ernivъх boiko borisov
10.07.2017 20:25:41
0
0
E toq kar4ev i ilko pra6kata 6tegi 4ukam kato jeni teq dilar4eta
57.
Говори баш батка брадър
02.07.2017 17:42:06
0
1
Ей имитацийки ши ва изплющя
56.
Za imitatorite
02.07.2017 17:39:49
0
3
Когато ги няма котките мишките танцуват
55.
xaxa
01.07.2017 15:43:07
3
0
Иначе котките и гларусите са проблема :) Гларус нападна човек от засада и го остави да лежи в локва кръв понеже няма естествени врагове (гларуса)
Котка скочи на маса в заведение в морската и изподра и нахапа до смърт хората на масата
"аз съм на 76 години ама таквоз нещу досига не съм виждала мойто момче" Сподели пред журналиста на Флагман баба Гоца. Целия град трепери от котките и гларусите който както знаем нямамт естествени врагове...както и тъпотията на флагман :)
54.
Истината do 53
01.07.2017 14:41:07
0
3
Ama tq taz e mnogo grozna radka Koi hodi da e ebe tq na 4ovek neprili4a mnogo selska mutra ima sigorno e zimat za izvra6teniq majai edin dibelak prost I tq taz selqnka xodi si go slaga s selqni ina4e Koi 6te otidi pri toz Lilliput radka tq mnogo selska viziq ima 4esno
53.
Ujas
01.07.2017 14:25:14
0
3
Vse govorite za katq I depa kakvi bili no edimpat neste kazali za na go4o dilara maikamu 4e tq gorkata izpoeba tri sela I cql meden rudnik I nespira da si go slaga Ama za toz mindil ni6to cql burgas znae 4e e kurva radka I preli4a na Lilliput 4akal nespira da kurvei
52.
Xaxaxaxa
01.07.2017 13:05:58
0
4
Go4o djudjeto li tova liliput4e deto Celia im rod sa liliputi djudjeta dular mrasen grozen policiq tova djudje prodava treva i amfeti
51.
Gocho poptolev
01.07.2017 13:01:34
0
4
Koga tova grozno dilar4e 6te zalovite deto trovi horata vse za mingata pi6ete ama tova garbavoto u6ato grozni4e koga pak ako znaete kolko e straxlivo ako go hvanite 6te si kaji mai4enoto mlqko toz ubitak I halka straxliva ne e mingata dilara aa go4o garbu6koto
50.
ГДБОП
01.07.2017 12:47:50
2
6
ГДБОП ЗА 20 ГОДИШНИ МОМЧЕНЦА...ХАХАХАХАХАХАХАХА АКО ИСКАТЕ ИЗВИКАЙТЕ И СПЕЦ ЧАСТИТЕ НА САЩ, ДА РАЗСЛЕДВАТ
49.
Do 45
01.07.2017 11:32:58
0
3
На мен лично ми прилича на купанарка в лицето но си личи че е много селска пръчка майкаму иначе курвей стабилно този миндил като синъси дилара на пико и трева
48.
Истината
01.07.2017 11:27:54
0
2
Ко само уплувате флагман мишки исипани че ви казват истината в очите и неможете да преглътне те истината
47.
МАЧЕТЕ
01.07.2017 10:16:40
3
0
АЛООООО ФЛЕГМАН. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, БРУТАЛИСТИ...Я СЕ ЗАСТРЕЛЯЙТЕ. ВИЕ КЪРТИТЕ ВЕЧЕ С ПРОСТОТИЯ ХАХАХАХАХАХАХАХАХ...НЯМА ТАКИВА ОЛИГОФРЕНИ. ОТ КОЛ И ВЪЖЕ СТЕ ИЗБИРАНИ. НЕГРАМОТНИ, ПРОСТИ, ШМАТКИ, ФАНТАЗЬОРИ. ВИЕ СТЕ НАПРАВО УНИКАЛНИ ТЪПАНРИ. ПУШКИ, МС13, АЛООООО ТЕРОРИСТИТЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
46.
.....ПчеличкOFF.....
30.06.2017 23:44:53
0
0
................Тия ТЪРТЕЙЧЕТА съм готов да ги ЖИЛНА !....................
45.
Xaxaxaxa
30.06.2017 18:03:35
0
3
Искам да чукам на Гочо от 81 бл майкаму на този дилар дребна и тясна в лицето прилича на боксер
44.
Lud
30.06.2017 15:24:36
1
4
Kvo pishete za teq smeshnici koito nqmat 2 lv v djoba hodqt s 1 ancung 3-4 godini i si mislqt che sa hvanali gospod za topkite :))) a tva che na deca prodavat teq laina trqbva krumovi zakoni da im se rejat racete takiva paraziti
43.
Do 20
30.06.2017 13:38:30
0
0
Nqma shans brat mi. PRostotiqta e na maksimum.
42.
do 40
30.06.2017 13:05:26
2
0
Parvo se naychi da pishesh gramotno bez greshki da ti se razbira kakvo si napisal !
41.
Mutri xax
30.06.2017 12:57:51
1
1
Da gi vkarvat tia mutri da im doide akala trovqt naroda
40.
diablo
30.06.2017 12:39:48
0
2
Bedrosqn razspedvaite blok 75 vhod 1 etaj 4 lqv
39.
Добре де новите " рижи" ги видяхме...
30.06.2017 12:23:35
1
8
...очакваме да видим и новия " Лисичков".Тези момчета не знаят ли ,че историята им е с предизвестен край....
38.
Хахах
30.06.2017 11:53:57
1
8
Бандата на Рижите са 100 пъти по брутална бригада от тези момци
37.
Т.н
30.06.2017 11:50:04
0
7
ZNACHI TE TEZI MOMCHETA IZRASTNAHA POKRAI BANDATA NA RIJITE VZEMAHA PRIMER NA DEIATVIQ OT TQH DA BYDAT SADRYJNI I BEZKRUPOLNI DO NQKYDE JM SE POLYCHI NO RIJITE SA NAISTINA BRYTALNI
36.
xaxaxaxa
30.06.2017 11:31:05
1
1
MS13 da nabiesh edin ychenik xaxaxaaxaxaxaxaxax ai da otidat da skochat na Daniel Tysana i toi e malak taisancheto shte gi izqde vsichkite
35.
Ушатия
30.06.2017 09:42:22
14
1
Няма да говорите срещу наща организация,най-мощната след тази на рижите.като се съберем отново ще завладеем града и всички ще се отчитат на нас....сега сте много отворени...ама ще се насерете като се съберем всички,борци и ммаци намя полиция няма нищо,кой ще ни спре а....
34.
,,
30.06.2017 09:27:25
3
14
И какво като са лапета бе смехурковци? Ако утре пусна малкия ми братовчед да счупи зъбите и ръцете на детето ти , ще го оправдаеш ли с това , че е лапе? На по 25 години мъже станали лапета били
33.
mutrata
30.06.2017 08:59:50
1
7
vsichko tva e da se otkloni vnimanieto kam teia paliaci i da se zabravi za mitio i kravata ug che sa hvanali golemi prestapnici tva i decata go znaiat
32.
Xaxaxaxa
30.06.2017 08:45:15
1
10
Mutri sa onezi po moreto s hotelite deto darjat plajovete Kato shirokata,kela,motio i dr tez lapita nikav factor ne sa nai obiknoveni dilar4eta
31.
Xaxaxaxa
30.06.2017 08:41:28
2
5
Kvi mutri sa tez palqci isipani ilko tova decko li4ice prosto sa nai obiknoveni dilari na treva tova sa te seqt trevi4ki I si prodavat no Sega gi seknaxa koeto trqbva6e da stani bravo na policiqta
30.
Gringo
30.06.2017 08:34:18
3
7
Samo da vi kaja ot kade tragnaha Ilko i Kar4ev...Parvo Ilko imashe predavane i se praveshe na Rado Prashkata,a Kar4ev beshe vodesht....predavaneto beshe s nai niskia reiting,no zavarzaha zapoznanstva......Perata gi haresa,zashtoto Rado Prashkata(Ilko)obi4ashe da go pipa,kogato e meki4ak,a Kar4o go igraeshe stroga gospodarka.....i nakraia ot sveta na shouto i erotikata stanaha gangsteri.....
29.
в
30.06.2017 08:16:06
0
4
скриха ги, щото да не става милицията за смях
28.
гаргата
30.06.2017 05:08:38
19
8
пичове нека ви обясня, познавам ги почти всичките и мога да ви кажа че тези момчета не са обществено опасни, да ошамариха няколко дилара и това е. други хора не закачат нито провокират някого. тренират си , мутреят си и до там. медиите ги изкараха някакаква организация от килъри и изверги. няма такова нещо. повечето имат чувство за хумор, пускат се само майтапи и са забавни пичове. единствения който за който може да се каже че е утайка е Филип, той излъга всичките си приятели и ги предаде
27.
The Ex
30.06.2017 01:34:43
5
13
Дотук много добре. Голямата чистка на мутреещите се тепърва предстои. Ние сме бивши военни, бивши полицаи, бивши политици, бивши спортисти... много сме. На Бургас му писна. Треперете мутри - ние сме тук!
26.
*********
30.06.2017 01:02:50
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
Путьовци
30.06.2017 00:24:49
2
11
Женшени 9мм. и сте пътници. Мутреете на 16-17 годишни сополи. Що не мутреете в Изгрев или М. Рудник. Елате ама си вземете сутиените и да се ощавите. Радо -скобата е най женствен.
24.
Някой си
30.06.2017 00:02:29
18
5
Добри момчета са. Просто определени хора са ги нарочили да ги изкарат най-големите мафиоти. Сега някой друг си продава стоката не обезпокояван. Защо човек да не носи нож,палка или пистолет след като всеки един от нас знае в какви страшни времена живеем. Всеки един от нас е правил или ще направи някоя глупост,но пък това което пишете са просто слухове. Най опасния враг на хората са не самите хора,а слуховете,които те пускат. Защо няма жалби в полицията след като уж има толкова пребити. Та вие ги изкарахте,че са набили целия Бургас.
23.
няма име
29.06.2017 23:57:04
6
8
Пуууууутки заспали умрели това ли са опасните хора в Бургас еи жив да не бях пародията е голяма пък корупцивта е явно мнооооооого голяма не се излагаите да пишете за тях ква група те брада нямат половината мале мале ми истинските групи от истински батки да не са половите органи аааааа.смешни сте как да вярвам на нещо написано от флагман незнам пален цирк ви казвам ма паленннннннн
22.
7
29.06.2017 23:52:14
1
7
Кво стана с рочката?
21.
boI I EBaN
29.06.2017 23:22:46
0
5
CHAKam Gi VaTre
20.
иван иванов
29.06.2017 23:14:12
3
46
Дано повечето от вас ,които пишат тук един ден осъзнаят колко са изостанали и колко са глупави!Какви са тези изрази--"паляк"..."къра"....,може ли да сте такива селяндури!Прочетете една книга,един учебник....и дано простите ви глави осъзнаят че в днешно време не е модерно да си гол до кръста,не е модерно да си с нож в джоба....модерно е да си учил,да имаш достойна професия,да работиш достойна работа,да обиколиш света и да се надлаждаваш на живота!Искренно се надявам поне един младеж с малоумно мислене -за бой,ножки...мма....и т.н. прочете това което написах и поне един от вас си го набие в (за съжаление) в тъпата глава!
19.
008
29.06.2017 22:46:12
0
6
А някой да знае за изнасилени момичета от тях случайно .. да си остави мейла в отговор и ще му пиша !
18.
Диян Тончев Камбаната
29.06.2017 22:05:10
3
26
Илко ми прилича на Радо прашката. Сигурен съм че той е хомосексуалист и го прави за пари.
17.
criminal damage
29.06.2017 21:54:27
1
10
kircata izglejda dobro momche sigurno shte vurshi rabota no averite mu neshto ne mi vduhvat respekt osobenno rado prashkata
16.
Момчето което е в затвора
29.06.2017 21:47:00
0
9
Ейй хора спрете да си играете на стражари и апаши тук при мен не е зле но е загуба на време и пари естествено че ако някой е виновен за нещо и тук ги съдим но това е др тематика от др общество ПАЗЕТЕ СЕ
15.
До автора на статията
29.06.2017 21:33:47
2
18
Какъв ГДБОП бре, това е акция на ОДМВР Бургас, просто ГДБОП имат по закон компетентност да разследват ОПГ и е ползван техен номер на делото. Колкото до пресконференцията, тя е в София защото седалището на спец прокуратурата е в София.
14.
USA
29.06.2017 21:18:09
1
15
Какъв спомен са имали за „мутренски времена от 90те”Като тези момчета са почти 2000г.набор!!?Сигурно за близалки и памперси,,айде стига пародии....
13.
пешо кура
29.06.2017 20:54:46
3
23
Флагман добре че сте Вие да ги видим и чуем тия селяни иначе кой ги знаеше освен перата
12.
пазете се,опасно опг
29.06.2017 20:53:06
1
18
Пет човека бият ученик
11.
Palqk
29.06.2017 20:36:56
6
6
MNOGO VECHE KATO VAS PLAKAHA I SHTE PRODALJAVAT DA PLACHAT SHTOTO STE MNOGO ERBAP MN STE NADAHANI PAK KAT STANE VREME ZA BOI I BQGATE PRI MAIKITE SI DA PLACHITE I PEETE KATO IZQDETE PO EDNO SHAMARCHE JENI MRASNIIIIII NABIVAOTE KARA
10.
1234
29.06.2017 20:33:00
11
4
Shte natroshish ae babichka ybita q si lqgai e kokal hshahahahaha aideeee darpaiteee vsichkii anonimni pederascheta
9.
Xxxxxx
29.06.2017 20:31:14
20
6
Ae ei maika vi mrasna vie nqma li da sprete da pishete gluposti e palqci veche prekalqvate shto ne se zanimavate s drygi po golemi xora ami ste tragnali s tezi momcheta deto daje I NE GI POZNAVATE MUHLIOVCI NAMERETE SI DRYGO ZANIMANIE I SPRETE DA PISHETE PAK VI KAZVAM KOLELOTO SE VARTI SHAMTKIIIIIIIIIIIIII
8.
BATKATA
29.06.2017 19:55:07
2
24
ТЕЗИ СОПОЛЯГИ АКО ГИ ПРЕКАРАМ ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕ ИМ НАТРОША КОКАЛИТЕ.ДА ТОРМОЗЯТ ТАКА ГРАДА НИ И ДА БИЯТ И ПРОДАВАТ ДРОГА.ТЯ И ПРОКУРАТУРАТА Е ЗА ТРЕПАНЕ И Е.АНЕ ЗА ВСЯКО НЕЩО ВСЕКИ СИ ПЛАЩА НА КАСАТА НА ГОСПОД. ОНЗИ ГЛЕДА. ВСИЧКО ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ КОПЕЛЕНЦА ГАДНИ. ТЕЗИ БОКЛУЦИ НА МАЙКИТЕ И НА БАЩИТЕ СИ НАРКОТИКИ НЕ ПРОДАВАТ НО НА УЛИЦАТА НА ДЕЦАТА... ДАНО НЕДАЙ СЕ БОЖЕ ГОСПОД ВИ СРЕЩНЕ С МЕН
7.
бесовете ме преследват
29.06.2017 19:48:37
0
23
госпожо Касабова , защо прикривате участници и известни фирми в доста по сериозни мелета , а се занимавате с някакви гладни наркомани които били пребили други наркомани с идеята да продадат 2 грама повече ? Моля ви точно вие да не се правите на потресена , нали :)
6.
aaaaa
29.06.2017 19:42:56
3
19
Искам да ме нападнат на публично место или някъде другаде. Винаги ходя въоръжен с пистолет 9х19 ще ги застрелям веднага майките им ще ги целуват студени. Няма милост за такива педали
5.
Опг
29.06.2017 19:41:22
2
11
Пълни паляци само 3ти голям щеги оправи
4.
Релакса
29.06.2017 19:25:58
1
31
Много силни опоненти си избират!!! 17 годишни деца със счупени челюсти и мангали по 40 килограма пребити от 20+ човека с палки! Евала ботки
3.
Аз
29.06.2017 19:23:45
8
21
Искам да ме нападнат на публично место или някъде другаде. Винаги ходя въоръжен с пистолет 9х19 ще ги застрелям веднага майките им ще ги целуват студени. Няма милост за такива педали. Чували сте за Лисичков нали? Е има вече организация.
2.
а флагман
29.06.2017 19:16:45
1
30
защо скри случая в марината на братя диневи...
защо за едни има коментари...а за други няма
така че от вас се учим
1.
Късметлии
29.06.2017 19:15:15
1
30
Тези момченца са късметлии поради причина, че някой баща не ги е набарал и да ги е приключил, затвора ще ги спаси за сега.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори