×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Срам! Соросоидните медии, хранени с долари, мълчат за циганското насилие в Асеновград


Срам! Соросоидните медии, хранени с долари, мълчат за циганското насилие в Асеновград
Обществените фактори, които се захранват с грантови долари, си затвориха очите пред поредното циганско изстъпление над български дечица
Ключови думи: цигани, протест, асеновград
29 Юни 2017, Четвъртък, 16:30 ч.
Автор: Ангел ДЖАМБАЗКИ

Правозащитниците от Българският хелзински комитет също не обелват и дума, както и „мастите“ анализатори

Какво става - най-кресливите защитници на човешки ПРАВА у нас - медии, организации, мастити анализатори, които ни проглушават ушите, когато трябва да се защити някои циганин, пардон - ром, сега мълчат като риби заради зверството в Асеновград. Във "Флагман" не веднъж сме казвали - за тези субекти права у нас имат само факторите, които рушат обществената тъкан. Това е подъл план срещу България, а неговата цел е страната ни да бъде слаба, тук да избуява неграмотната раждаемост, изборите да се решават от безпросветни индивиди, които да гласуват срещу 20 лева за номер, а не за личност, партия или програма, на децата да се внушава, че е напълно нормално, даже препоръчително, да си извратеняк и т.н. Един марксист-ревизионист - Херберт Маркузе е казал, че най-сигурният начин да унищожиш едно общество е да фаворизираш малцинствата в него, да обявиш патологията за нормалност, а нормалността - за патология. Ето с това се занимават соросоидните слуги в България.

Прекрасен коментар по темата с гузното им мълчание срещу циганските безчинства у нас, в конкретния случай - в Асеновград, е направил евродепутатът Ангел Джамбазки. Публикуваме позицията му, тъй като напълно я споделяме и подкрепяме!

Ето как „Дневник“ ни съобщи, с няколко дни закъснение, за поредното циганско изстъпление и етническо нападение – „Случай на насилия в Асеновград ескалира в протести и полицейско присъствие“. Този път срещу деца. Тълпа цигани нападат деца с камъни, бутилки, колове и пръти. Феерия, интеграция и културни особености. Защото, нали не сте забравили, че рома ар икуъл?
Съобщението в Дневник е „политически коректно“ издържано, в традициите и духа на соросоидната грантова журналистика. На фалшивите „новини“. На подменените „новини“. На внушенията. Нещо станало някъде.

Липсват ли ви коментарите на Клуб З, Дойче веле, Маргиналия, Медияпул? Ами ще ви липсват, разбира се. Към днешна дата там няма и буква по темата. Те се занимават с дъщерите на мюфтията. В тези „медии“ трима човека на протест по тяхната вътрешнозаводска тема са „десетки“, отразявани обилно, а протест на хиляди българи срещу циганския расизъм и циганската ксенофобия не съществува. Защото, когато българи протестират срещу цигански расизъм, това не е политически коректно.

Да чухте или прочетохте изявление на Красимир Кънев от БХК, на Радан Кънев, на Юлияна Методиева, на Добромирова, на Дайнов, на Смилов, на Тодоров, на Гълъбов, на Бедров, на останалите представители на кръговете „Отворено общество“, „Америка за България“, на групичката утра-леви каки-болшевики от БНР, на разните професори от Нов български университет, което да осъжда нападението на циганската тълпа срещу деца? Не, не сте.

Не сте. Няма и да чуете, нито ще прочетете. Тях, прочее, циганско нападение срещу български деца не ги вълнува. Не им е политически коректно. Мълчат отломките нищожни от т.нар. „десни“, прочее всъщност крайно ляво-либерални болшевики. Мълчат, защото и те са виновни. За провалената интеграция, за откраднатите български и европейски пари, за провежданата от две десетилетия идиотска политика на фалшива „толерантност“, на премълчаване на престъпленията, извършвани от вилнеещи цигански банди, на подстрекаване на „културните особености“.

Мълчат и се скатават. Защото сега се чудат как да формулират подмяната. Как да измислят оправданието. Как да оправдаят циганския расизъм. Как и кога точно да се появят „агитките“, „рокерите“, „националистите“, които идват да „яхват“. Как да обяснят, че всъщност не виждате брутално циганско насилие над български деца, ами това е „димка“ на „кой, хой, хуй и братовчед им муй“, за да се отклони вниманието то техните болтове и гайки.

Как не става дума за цигански расизъм, циганска ксенофобия и опит за убийство, извършен от вилнееща циганска тълпа, ами става дума за националистическа провокация. Как всъщност ние българите сме расистите. Как българите са виновни, защото са ксенофоби и не приемат културните различия на тези, дето са „икуъл“.

Хайде на бас, че до ден-два ще прочетете всичко, изложено по-горе по страниците на споменатите пропагандни трибуни за фалшиви новини. В края на краищата, за това им се плаща. Докато някой ден ги докопат техните „рома аре йкуъл“ питомци и им интегрират някой кол, лопата, прът, паве или бутилка в главите.

Това ще е един справедлив завършек на това позорно и жалко поведение. Няма да скърбя много.

Б.р. Статията е препечатана от личната страница на евродепутата във Фейсбук. Заглавието и подзаглавието са на редакцията.

В категории: Животът


15
Коментара по темата
15.
Малко история
30.06.2017 11:46:11
0
2
През цялата си история циганите от всчки възрасти, проникнали в западната половина на континента, са подлагани на жестоки гонения, експулсиране и съпътстващите ги наказания и мъчения - от убийства, каторга до разпъване. С една дума - на тотален геноцид. Средновековните хроникьори списват циганите като най-долни същества, по-скоро животни. Това убеждение в съзнанието на тогашното общество се превръщат по-късно в закони, които остават непроменени дори до средата на XX столетие. Свиканият през 1496, 1497 н 1498 г. в Ландау и Фрибург Райхстаг обявява всички цигани за престъпници, турски шпиони, и приносители на чумата. Обвинени са в грабителство, магьосничество, отвличане на деца. Император Максимилян І наредил те да не бъдат търпяни на германска земя и разрешава избиването им. В Саксония, електорът Георг ІІ издава декрет за смъртно наказание на всеки заловен циганин. През 1721 г. император Фридрих Вилхелм І наредил всеки хванат да бъде обесен. Обесването през ХVІІ век било популярно в чешките земи, Бохемия и на други места. В 1504 г.
Луи ХІІ заповядва изгонването им от Франция. През 1539 г. Франсоа І отсъжда да бъдат обесвани, а след 1647 то се замени с каторга. От 1716 до 1721 г. циганите в Лотарингия са подложена на опозоряване, жигосване и изгонване. Подобни мерки са прилагани от император Бонапарт и в други райони, на Пиринеите и баските провинции. В Холандия през 1525 г. Карл V издава едикт за бичуване, жигосване, изгонване и изпращането им в каторга. По-късно (ХVІІ-ХVІІІ в.) войската е извършила ужасна сеч, а и на всеки друг е разрешено да ги убива. Това довело до пълното им изчезване. В Австрия ловците на цигани са получавали парични и материални награди. В Швеция след 1637 г. с кралска заповед циганите са изгонени, а ако някой е останал - разстрелван. Чак до 1954 г. са били в сила разпоредбите на Крнстиян V (от 1687 г.,) за изгонването им, а главатарите - екзкекутирани. В Дания Кристиян ІІІ издава през 1563 г. заповед ца изгонването от кралството на циганите, а при залавяне на главатарите - екзекутиране. Заповедта се повтаря през 1643 г. В Швейцария от началото на ХVІ до края на ХVІІ в е организиран лов на цигани по територията на цялата конфедерация. В 1723 г. управителят на Берн нарежда на населението залавяните цигани да се осъждат на смърт. От втората половина на XVI до началото на ХVІІІ в. католическата църква се откроява с особена активност срещу циганите - най-вече в Италия. Това са само някои примери за предприеманите през средновековието в западната част от континента мерки за ликвидиране на проникналите там цигани. В завладените през Втората световна война от Германия страни вермахтът, СС и Гестапо предприемаха системно изтребване на циганското население. Далеч преди това обаче през 1905 г. в Бавария е проведено преброяване на циганите и номадите. С твърдението, че те представляват “напаст”, за проявите на която следвало да се информира създденото в Мюнхен прз 1899 г. специално бюро. В 1926 г баварският парламент приема закон за борба срещу циганите, номадите и лентяите, а от 1928 г. те са поставени под строг полицейки контрол. В лагерите в Дахау, Аушвиц, Биркенау, Бухенвалд са ликвидирани повече от 500 хиляди цигани.
14.
Тони
30.06.2017 10:43:22
1
0
Е точно джамбазки да бъде морален еталон,първо да върне парите от ктб дето го пратиха в Брюксел да си напълни гушта патреотар писклив.
13.
13
30.06.2017 08:49:17
2
1
А на бушменските медии като флагман и на другаря Джамбазки да не плащат с рубли?
Не, и на тях в соросоидни долари и евро.
12.
Голям праз
30.06.2017 06:12:28
0
6
Ще чакаме 09.09 да видим какво ще се промени,но от страхкивия и подмолен Ганьо не чакай революция...
11.
Полиция
30.06.2017 06:07:26
0
5
Естествено,че ще пазим циганите те поне не хейтвът полицията по цял ден!А за големите българи,всички дето се репчите много сте един Поп Кръстьо на нашето време!!!Аз като гледам докладите то в БГ само наркомани и тотално деградирал отпадък,само за едно времешното Белене сте!А тука и да ми се правите на оборотни ще си плащате данъците и хоро ще играете,защото не зависи от вас,много сте слаби...
10.
К.И.
30.06.2017 05:13:44
1
7
Те направиха майчинството професия,16,17годишни с по 2,3деца,не работят, крадът,стават все по-агресивни.Детски и помощи редовно получават.Някой знае ли колко от тях работят и плащат данъци.Ток,вода не плащат,за тах закони няма.Дори и срга полицията ги пази с парите от нашите данъци.Ами, ако спрем да плащаме?
9.
Рускиня
30.06.2017 00:43:37
0
14
За съжалението, българи вече няма как да справя с циганите. Те са много вдигнах главата, имат много силна подкрепа от власт и полиция. Времято е испуснато, за съжалението. Знам лично, как е обстоят нещата. Имах преди 5 години един сериозен конфликт с цигане в карнобатско, те, дори, посягаше и на живота на моите деца. И? Делото в полиция затворих, като нямаше основание (по тяхни думи). Полиция предостави на цигане закрила, да няма отъмщението от моят съпръг. Ми бях изнудени да премести да живее на друго място. Полицаите говореше на мен, че ако не направим това, някой ден децата ми не са върнат от училище, завинаги. Когато пробваше да защитя своите права, сблъснах с толко силна корупциона схема, че оставих всички надежди и занимания с това. Освен това, за тези 5 години имах редица кражби по къща, обща загуба 37 800 лв. Извершители известни. Дори и някъкви нещата бях намерени при тях. И? Отпъснати. Защото са бедни, няма ко вземеш от тях. Дори и откраднати уреди бях оставени за тях, защото те имат от тях нужда. Къща има застраховка от кражба. Нито един път не са полчи нито една стотинка. Ако някой българин щещше направи така, като цигани? Дали ще ходи на свобода? За циганин сега позволено всичко, за съжалението.
8.
стяга го яката
30.06.2017 00:29:58
3
1
Типичен Джамбазки. Твърденията му са амалгама от истини и лъжи. Стандартна форма на политически опортюнизъм.

Твърденията, че Сорос и Маркузе са ултра леви или с леви убеждения са абсурдни. Ако вярваш, че капитализма е оправдан, не си ляв. Либералният капитализъм е организиран около твърдението че, това което нарича "свободен пазар", е единственото олицетворение на истинската свобода. Всички останали прикази за права и т.н. са опаковка, която прикрива същественият идеологически постулат, че политическите решения трябва да се взимат на пазарен принцип. Това е в рязко противоречеие с идеите на социализма. Всякакви опити да се чертаят паралели между социализъм и либерализъм е форма на невежество или форма на измама. Още повече, либерализмът и национализмът имат общ интелектуален генезис. Това са двете идеологически отражения на задълбочаващите се кризи на производствените отношения и ескалиращите епизоди на насилие, които произхождат от глобалният характер на конкуренцията за пазарна хегемония.

Различията между либерализмът и консерватизмът/национализмът са тривиални и се преекспонират, като тактически аспект от стратегията за предотвратяване на реална промяна. Не се оставяйте да ви манипулират хора, като Джамбазки, той споделя повечето си съществени убеждения с онези, върху които сипе обвинения в тази статия. Винаги ще са готови да се коалират, когато това е необходимо за да се пречупи гръбнака на истинската политическа опозиция.
7.
Шестак
29.06.2017 21:13:33
4
9
Празни високопарни изказвания, българина му е смачкан фасона и то с години и умишлено, нищо както обикновенно няма да се случи ни рокери ни ултраси ни никой, това са фактите в страната.
6.
ctctc
29.06.2017 20:30:12
2
11
ОТ ТЯХ ЩЕ ПОЧНЕМ НА 9.IX. ....Г. СКОРО ЩЕ Е БЪЛАРИНА ТАКА Е ЖАДЕН ЗА КРЪВ И МЪСТ ЧЕ НЕ ЗНАМ КОЙ ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ НАСРЕЩА ТУЙ НЕ Е ЗАКАНА ТУЙ Е БЪДЕЩАТА ИСТОРИЯ КОЯТО ЩЕ УЧАТ ПРЕДЦИТЕ НИ
5.
Lucifer 666
29.06.2017 19:58:23
2
18
Да изметем циганската сган от България!
Да спрем циганския терор на нашата територия!
Нямам нищо против негри, индийци или китайци, но мразя МРЪСНИ ГНУСНИ ЦИГАНИ.
4.
Канадецо
29.06.2017 19:31:16
1
22
Цацаратурата и полицията са подчинени на тези,за които говори Джамбазки.Нямам никакво желание,но май скоро ще се наложи да си защитим със сила правата на изрядни граждани на тая държава(или каквото там е останало от нея).Това,което гледах по телевизията е че мургавите ни съграждани са готови за бой.Ако българин каже нещо подобно така открито,ще го разкостят на парчета.Защо обаче на тях им се разминава?Ето този очеваден двоен аршин дразни и ескалира напрежението!
3.
До 1
29.06.2017 19:17:15
9
8
Какви рокери, луд ли си, това са стойкаджии пазещи си бизнеса особено в Бургас, хулигани хаха
2.
Канадец
29.06.2017 18:47:40
32
7
Поредните тъпотии и внушения на Джамбазки. Има си полиция и Цацаратура, да се занимаят със случая!
1.
УЛТРА
29.06.2017 18:38:22
1
30
Само Рокери и Футболни ултраси ще оправят тая сган...Българите сме мноого търпеливи...но ще дойде момента...
Айде бе..Нова ТВ И ДРУГИТЕ МЪРШИ...ДАЙТЕ ЦИГАНСКИТЕ ТУМБИ БЕ! КВО ГОВОРИТЕ ЗА МЮФТИЯТА И ЗА МАРЕШКИ?

К.УР ЗА ВАС РОДООТСТЪПНИЦИ И ЦИГАНИТЕ В КАЗАНИТЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори