Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора


Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора
Стефан Чакъров е ясновидец от повече от 20 години, помогнал на хиляди хора
28 Юни 2017, Сряда
Автор: Георги РУСЧЕВ

Човешкото страдание няма цена, не е редно ясновидците да взимат пари за помощта сиСтефан Чакъров е български ясновидец и лечител, изчиства  негативна енергия. През повече от 20-годишната си кариера е излекувал и помогнал на хиляди. Роден през 1964 г. Чакъров разбира, че има способности след като му се присънва чудноват сън, когато е 16-годишен. В него непознат глас му казва, че в следващите 13 години ще се бори за живота си с редица страдания и мъки. През този период губи 3 деца, погребва родителите си, развежда се и живее с по 2 лева на ден. Сънят му се присънва отново точно 13 години по-късно - на 6 март 1993 г. и в него същият непознат глас му казва, че мъката е приключила и вече ще бъде победител, но трябва да помага на хората. От тогава той не е спирал да прави именно това, като дори не иска пари от страдащите, които идват при него с болежките си.

- Г-н Чакъров, в последно време се появиха слухове, че сте спрял да практикувате или, че дори сте умрял. Как ще опровергаете тези, които ги разпространяват?

- Не искам да опровергавам никого, наистина отсъствах. Аз съм човек, както всички останали. Явно обаче някои са постъпили със завист и злоба и може би са искали да докажат себе си по някакъв начин. Единственото, за което наистина много ме заболя, че се чуваха слухове, че съм умрял. Това е изключително грозно, но все пак „кой комуто копае гроб, той сам пада в него”, както е казал народът. Причината за отсъствието ми бе чисто лична, но аз не крия, тъй като я приемам като един от многото и пореден „шамар”, който животът ми е удрял – един вид изпит горе от Отвъдното, с който някой да провери дали все още имам сили да продължа делото си, дали имам сили за живот и какво е отношението ми към хората. В моите сеанси аз се шегувам, правя си майтап с хората, за да не се чувстват като на лекар. В тези шеги вкарвам огромна степен истина, за реалното им състояние – било то психично или физично.

- Да поговорим в бъдеще време. Какво бихте казали за бъдещето на Бургас и региона?

- Бургас е един град, за който всички ние знаем, че е градът на живота ни. През следващите години трябва да се готвим за огромен растеж. Това, което сме видели досега е няма и 1/3 от това, което предстои. В момента има, но ще има и още много развитие. Основно в бъдеще ще се развие туризмът. Ще има страшно много вложения, инвестиции и интереси. Основното ще бъде строителството, но пък от страна на работа предимно ще бъде в сферата на туризма, макар и в много по-големи мащаби от сега. Бургас ще подбуди огромно световно внимание, особено с небостъргача, който се строи в момента. Отзивите ще са предимно позитивни. Може би не само, че ще бъде един от първите градове в България, но и ще се превърне в лицето на страната пред света.

- Визирайки обтегнатите отношения между САЩ и Русия, какво виждате занапред в световен мащаб?

- Няма да има стрелби, автомати, пушки и ракети. Всичко ще бъде пуснато вирусно. По въздуха ще бъдат разпространени микроорганизми, които водят до типичните заболявания. Това го чуваме почти всеки ден в новинарските емисии. „Очаквайте след месец еди-кое си заболяване”. Откъде го знаят? Унищожението на народа и населението ще бъде именно вирусно.

- Имате ли случай във вашата практика, който се е запечатал толкова силно в съзнанието ви, че никога няма да забравите?

- Има много такива случаи, но един сякаш се откроява истински. При мен дойде един възрастен господин от Северна България – доста добре облечен. Той настоя да проведа с него индивидуален сеанс – нещо, което никога не правя и точно сега ще стане ясно защо. Този човек ми пробутваше някакъв огромен златен пръстен и ми обясняваше, че той ще бъде мой, ако му отговоря чии са двете деца, живеещи при сина му. Аз разкрих пред него, че всъщност именно той е биологичният баща на двете дечица – тоест той е преспал със съпругата на сина си. Това обаче не е всичко. Интересното беше, че видимо доволният от това, че съм му отговорил правилно господин, остави пръстена в моите ръце, но тогава той ме попита в прав текст: „Как да унищожим тази гад?”. Коя гад ли? Собственият му син! Тоест аз да съм бил направел черна магия, за да може синът му да умре, а той да си остане с въпросната снаха – майка на децата му. Колкото и да беше по възрастен от мен го хванах за яката и го изхвърлих навън като мръсно коте. Отвън имаше чакаща възрастна женичка, която без да разбира за какво става въпрос, започна да го удря и гони. От тогава провеждам сесиите си групово.

- С какви болежки или страдания идват при вас хората?

- Всеки е различен. Някои идват с въпроси за бизнеса си, други за разводи, за любовни драми, трети идват, защото са болни от нещо – предимно безплодия, астми, заболявания на крайниците, хронични болки в ставите и гръбнака, диабет, бъбречни оплаквания и т.н.

- Как човек да разграничи истинския ясновидец от шарлатанина?

- Много е важно да разберете дали човекът ви поставя някаква такса. Например много хора казват следното: „Ще погледна в бъдещето ви, но трябва да ми дадете 1000 лева”. Това е първото нещо, от което трябва да се пазите. Второто много важно е гадателят да ви се представи и да има офис, от който помага на хората. Например аз никога не съм си правил каквато и да е реклама – хората сами знаят, че аз съм тук и ще им помогна. Много от „колегите” гадатели са точната противоположност. Те дори обикалят къщите на хората и едва ли не ги изнудват да им гледат в бъдещето. Човешкото страдание няма цена и не би следвало истинският гадател да ви иска каквито и да е пари за това, което прави.

В категории: Айтос , Астро


61
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
61.
Сашо
07.07.2017 11:17:09
1
0
Аз съм си Сашо и не знам с кой ме бъркате даже мога и телефона да си дам ако имате нещо да питате.Пиша от личен опит ходих при него защото имах проблеми със здравето и естествено някои лични неща...за това малко или много ги разбирам хората като търсят помощ...след като другаде не я намират.Пиша защото като гледам как наивните кратуни пишат спасителю ,учителю ,гадателю настръхвам...тоз е просто един мега престъпник!Само Господари на ефира ще го оправят....да да видят всички какви дарби има.....!Вярвам само в Господ и в никой друг !
60.
ОТ ОПИТ
06.07.2017 07:34:29
1
0
Реших да проверя лично що за птица е този. Зер тука най-отговорния журналист е документирал...
Залата се напълни с хора, от къде ли не, имаше и такива българи, които работеха в чужбина, но са поддържали и поддържат контакт с него. Той записва всичките ти данни за когото ти желаеш да получиш информиция в едни дебели тефтери, и ако не си за пръв път, отваря там на твоя номер, защото ти е предния път ти е дал листче с него и трябва да го носиш, после вижда какво и за кого е записал, уж се замисля и изключва от обстановката и почва да сипе имена и дати - уж ги "провижда". Хората мигом изпадат в потрес:ама той позна...На мен, отивайки за пръв път, разбира се, нищо не ми позна - дори живи или мъртви са хората, чиито имена и дати продиктувах.
Създава се една масова психоза в залата и хората видимо се отнасят. Отговарят на най-прости въпроси стреснато и неадекватно, сипят все повече и повече подробности за проблемите си, при което ловкият "прорицател" се превръща в забележителен психоаналитик, като "познава" като кога ще получиш работа, кой ти "мачка чаршафите", имаш ли бъдеще с него, децата ти може да напуснат следването, макар те въобще да не са студенти...Бая народ от 10 и повече години се радва на "помощта" от айтоския уникум, който им помогнал "за всичко", ама за да са тук отново, дошли от Атина и Германия, значи помощ трябва още и още...Брех, тез петкратни и десеткратни черни магии, как не може и той да ги пребори...Ама ще прави всичко за всеки по силите си! И пак да дойдете, и другите от семейството да доведете....
На мен, разбира се, нищо не ми "позна". Нито име някакво, нито дата, нито се усети как започна да ми описва днешния път на отдавна починал човек. Особено странен е ритуалът накрая със "свещените реликви" - стандартно козметично флаконче розова вода, обикновена чешмяна вода, напълнена в незапечатани половинлитрови бутилки, метално сърце, свещи с ориз, смес от сол и захар и само захар... Продават ги в съседния двор тумба припознати българки и като свършат "комплектите" някой веднага хуква към магазина да купува още розова вода или да принася отнякъде "светената"вода, за да не връщаме с празни ръце хора, "дошли от другия край на България"...При тези самоотвержени труженички цените са по тяхно усмотрение - един комплект - 6 лв, два със свещи - 22 лв и т.н. А при гадателя като правило всеки пуска 20-толевка, преди да си тръгне, "магически" светкавично и ловко забърсвана директно към чекмеджето, което удобно е непосредствено под ръката му...Ха честито, както биха казали в "Господари на ефира".
Авторе, ти ли си този "Сашо", който си отишъл да ти направи черна магия срещу пребиваното от теб гадже, което затова и те е зарязало, ама такава магия, че на инвалидна количка да седнело момичето и никой вече да не я погледне нито като човек, нито като жена? И като се те изхвърлили, ти ли си се опитал да "очерниш" "светия човек"/то в твойта статия очерняне няма, напротив; за друг "Сашо" и за друг "ФлагмАн" ще да е говорил засегналия се всеобщ любимец/.
59.
Sidharta
01.07.2017 10:05:15
3
0
50% india 50% captan Morgan ai otivai na Maldivite tam vie habitata i bez tui ne sa vijda v tamnoto i svetloto
58.
Сашо
30.06.2017 22:33:54
1
0
Валя И Стефан искрено ме разсмивате....тенкс за което!
Баси ритуалите днес листче до корен утре може да ви накара да сипете на мъжа си антифриз вместо ракия така да развалите магията ех ех сладури наивни...
Абе нямаше ни един дето няма магия и всички по три пъти ги вика що ли ....Ми 20 човека по 10 лв минимум на ден ко стана ...твойта месечна заплатка.Пълни си куршума с ориз и вярвай на тъпотии....Ех народа ни погива от незнание....Един въпрос като ви заболи нещо бягате на доктор нали ...що бе идете при него той ще ви даде лекарства...амулети хаха
57.
В.D
30.06.2017 18:40:13
2
0
Г-ин Чакъров е уникален и добър човек аз го познавам от 20години пред очите ми е помагал на много хора нека да бъде здрав и много щастлив за нещастие на неговите душмани
56.
B.D
30.06.2017 18:33:12
4
0
Г-ин Чакъров за мен е човек който приемам и чвствам сато брат казвам това защото той ми е помогнал много и продължава да помага той е човек който пренибрегва себиси за да помага на хора в нужда той е уникален човек ако някой ди е позволил за каже лошо за неговата личност значи лъже г-ин Чакъров за мен е чест че ве познавам бъди благословен и трабва да не забравяме че всичко се връща на всеки това което е заслужил
55.
Валя
30.06.2017 14:17:38
3
2
Има ли значение от каква етност е Стефан, той е един много добър и сърдечен ЧОВЕК. Рядко има хора на земята да имат и раздават доброта .Стефане, не обръщай внимания на жалките човеци, те са за съжаление, тях дори не можем да мразим. Бъди жив и здрав и както досега раздавай доброта на нуждаещите се. Познавам те от 2005 год. и до сега . Бъди жив и здрав и се радвай на най близките си хора , които те обичат . Такса няма когато се ходи при Стефан, ако имаш пари ще дадеш, ако нямаш нищо не даваш.
54.
хаха
30.06.2017 14:03:43
3
6
поредният циганин - измамник
53.
Мариана Видева
30.06.2017 13:48:05
6
1
Стефан е прекрасен човек и профисионалист! Познавам го повече от 10год. Едно голямо Благодаря за всичко което е направил за мен и семейството ми!
52.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:45:57
2
2
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
51.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:44:08
2
2
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
50.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:43:23
3
1
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
49.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:43:23
2
1
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
48.
Миглена Колева
30.06.2017 13:27:22
2
1
Хора, бъдете добри! Стига с тази злоба, с тази завист! Аз лично съм ходила при Стефко и не подкрепям изобщо негативните мнения. За мен този човек е уникален! Пожелавам му здраве и спокоен живот!
47.
Валя и Стефан
30.06.2017 13:12:12
4
3
САШО ЛИ КАКЪВ СТЕ!?
ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕТЕ НЯКАДЕЙ,А СКАЧАТЕ В КОМЕНТАРИТЕ КАТО ПЛЪХ...
НЯМАТЕ ПРАВО ДА НАЛАГАТЕ НА ХОРАТА ВАШЕТО МНЕНИЕ СРЕЩУ СТЕФАН,ВСЕКИ САМ СИ ДАВА СМЕТКА И РЕШАВА ДО КОЛКО СА ДОВОЛНИ,ИЛИ НЕ!?
И КОИ СТЕ ВИЕ,ЧЕ НА ВАЗ ДА ДАВАМЕ ОБЕСНЕНИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА.
ПО ВСИЧКО СИ ЛЕЧИ ,ЧЕ СИ ПЪЛЕН СМЕШНИК И ВИЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПСИХИЯТЪР,А НЕ НАЗ ДА НИ ПРАЩАТЕ БОКЛУК С БОКЛУК!НИЕ РЕШАВАМЕ ПРИ КОИ ДА ХОДИМ-ЯСНО ЛИ ТИЕ!!!
А ДАЛИ ЗАРАВЯМЕ "ЛИСТЧЕ" -ДА ЗАРАВЯ СЕ ЛИСТЧЕ ДО КОРЕН ОТ РОЗА КАКЪВ ВИЕ ПРОБЛЕМА!?
46.
Сашо
30.06.2017 09:40:43
1
2
Добре дайте конкретни доказателства! И какво нали не си мислите ,че одрязаните сърца от ламарина и капачки на буркан ще излекуват някого или ориза натъпкан в куршум...ако е така вие сте за психиатър не за гадател....да не съм минал по тоя път да не знам...Всичко е в нашия мозък и въпрос на вяра,обаче вяра в правилните неща които са се доказали ,съществуват и ще оцелеят даже и когато на Стефко дарбите приключат ако има такива разбира се...Лечител ,гадател...искам доказателства на база документи,епикризи потвърдени а не голи думи....Има и една(или две) в Камено вълшебна вода прави зарежда и т.н. ..тя е другата дето лекувала рак и спин,лекува ама само на думи.
Приказвам ги тея неща щот аз също съм имал проблем и на един по късен етап от живота ми анализирайки всичко стигам до елементарната истина.Представете си само че знаете какво ви очаква през целия ви живот ...не е ли трагично само се замислете ....Чух с ушите си как каза на една жена .Ти си уморила двама мъже и тоя третия и него...ще го сполети същата участ.Абе ей "християнино" кат взема едно дърво ще ти усъвършенствам пророческите дарби...Кой си ти ,че да пророкуваш такива неща...
45.
Г-ца Анди Буллоли и Алекс
30.06.2017 08:46:39
3
0
ЛЕСНО СЕ БРОЯТ ЧЖДИТЕ ХАПКИ!
Защо неси гледате в паницата!
А сте тръгнали да плюете по човека които е отдаден с душа и сърце за всеки,поемайки всички наши негативи върху себеси и ги отнася в семейството си.Заради нашата болка, мъка и страдание да ни върне радоста!
Присъствала съм при Стефан,но не съм забелязала да намеква ЗА ПАРИ да има натиск,принуда ит.н. Да не забравяме,че и тои носи душа и е човек със семейство!
А доколко е християнен също съм сигурна,че е Християнин след като случайно присъствах 2002г на семейството им събитието КРЪЩАВАНЕ на Кръстова гора и за месец по късно бяха си записали и църковна свадба за там.
И до колкото ПРЕПОРЪКИТЕ за ИЗЧИСТВАНЕ НА НЕГАТИВИТЕ ние неможем да му се сърдим за указанията!
След като търси неговата помощ за нашето страдание!
И като заключение към Някои от коментаторие "НЕ ПЛЮИТЕ В КЛАДЕНЧЕТО ЗА ВОДА,УТРЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПИЕТЕ ОТ СЪЩОТО МЕСТО ВОДА"
Явно не ви е било до толкова страданието и не сте имали този ад ,в които съм била аз
БЛАГОДАРЕНИЕ на Стефан,ние със семейството ни и около нас на близките ни на който е помогнал сме му БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ...
СПАСИТЕЛЮ НАШ ДА НЕТИ ПУКА КОИ, КАКВО ЩЕ ПИШЕ СРЕЩУ ТЕБ
ИМА КОИ ДА ГИ СЪДИ ОТ ГОРЕ!
44.
BЕКЪМ
29.06.2017 22:15:26
2
4
Тоя вадеше по 200/300 лева МИНИМУМ всеки ден за макс 2,3 часа а дали плаща данъци нали е голямата работа.Само господари на ефира ще го оправят с една скрита камера да го види цяла България за какви идиотизми става въпрос!И другите шарлатани дето се навъдиха и те какво дърво трябва да ядът!
43.
Сашо 13
29.06.2017 22:05:19
2
3
Валя и Стефан кажете как аджеба ви помогна или всичките коментари са платена реклама!Накара ви да заровите някакъв амулет до корен от роза ли какво.....разкажете ще ми бъде интересно.Лечител бил абе какъв лечител бе то ако има такива лечители няма болници и доктори да има.А лечител е да на болните ви мозъци безхарактерни !
42.
Сашо 13
29.06.2017 22:00:46
3
2
Как може да има толкова наивници не знам.Всъщност знам и аз имах проблеми и след като човек е в безизходица търси...някой да му реши проблемите.Аз съм ходил при него и като чух какви ги дрънка и как става събирането и пред всички направо се почувствах омерзен после. Че и някакви тъпотии кончета чиниики патрони пълни с ориз абе цели ритуали и ги вика няколко пъти всичко е тактика за мангизи ....абе луда извратена работа...Просто е опитен психолог манипулатор и нищо друго!И накичил толкова икони в стаята и се прави на християнин....неговата дейност няма нищо общо с християнството даже напротив!
41.
Валя и Стефан -София
29.06.2017 19:22:52
4
2
След Бог-
Следващият за мен и сем-то ни като: ЯСНОВИДЕЦ СПАСИТЕЛ И ЛЕЧИТЕЛ-Сте ВИЕ други Няма!
Бяхме взели решение със съпруг си да си сложим КРАЙ на живота покрай фалита на големият ни Бизнес, с който загубихме и достигнах ме допепел,събирахме стотинки
За хляб-Беше ужасно...
Не пожелавам това на никого-дори и на сън.От къде ли не потърсихме помощ,да ни помогнат и да ни изчистят магиите,но уви...
До като не срещнахме Стефан
човек с разбиране и с голямо сърце,широко скроен към всеки да подаде ръка за помощ - Без определени такси-това е истиския гадател
за разлика от други!
Благодарности Гадателю
ГОСПОД БОГ да те закриля
Ти си ни нужен...
40.
Иво Барона
29.06.2017 19:03:45
5
3
Миналата година ходих при Стефко, макар и да не изгарях от желание,защото както всички вие твърдяхте,че е шарлатанин и т.н, но се налагаше имах сериозни проблеми с бизнеса и личния ми живот и сега само бих казал и препоръкал, само за хора които наистина имат нужда, нека отидат и ще останат много доволни. БОГ Е ДАРИЛ СТЕФКО С ДАРБА ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОМАГА НА НУЖДАЕЩИ ОТ ПОМОЩ ХОРА! :)
39.
Яна
29.06.2017 17:27:16
8
2
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за това,което направи за мен!
38.
ss
29.06.2017 16:54:53
6
4
toia nee charlatanin toi e SUPERtakav
aiitriite kopicha sia
37.
666 Lucifer 999
29.06.2017 16:00:10
2
4
Ако не носите поне 1000 лв. не отивайте, понеже няма да можете да платите и тогава ще ви се направи черна магия чрез корана. Използва корана за да прави черни магии, после хората събират пари и отиват да им ги разваля. Така хората си мислят, че той ги е излекувал, а не се питат кой ги е проклел!
Предупредени сте, после да не ми ревете.
САТАНАТА
36.
666 Lucifer 999
29.06.2017 15:57:31
1
3
Да не горите, внимайте.
35.
Димо
29.06.2017 13:38:59
4
0
Айде на всички да напомня, че БОГ се пише с главно Б
34.
до сашо 13
29.06.2017 12:10:44
5
2
шарлатанин ще викаш на дядо си! стефко има дарбата и благодарение на бог, чрез нея помага на хората! ако не вярваш, питай тези на които е помогнал, а те не са един и двама!
33.
айтозлия
29.06.2017 11:54:20
7
0
човешкото страдание наистина няма цена. само този, който истински е страдал и се е притеснявал, боледувал и плакал сам в болката си, може да разбере колко доброта и съпричастност се откриват в стефко от айтос. отидете и вижте колко хора ежедневно стоят пред дома му и търсят помощ. коментарът ще бъде излишен!
32.
омерзена
29.06.2017 11:47:23
6
1
много е подло и гадно да плюеш по такъв човек, който помага на страдащите и нуждаещите се! дано ви се наложи да търсите помощта на стефан от айтос за да разберете колко ценен и невероятен човек е той!
31.
ивелина бургас
29.06.2017 11:39:13
7
2
от цялото си сърце ти благодаря, стефчо! животът ми беше ад, а ти ми помогна безрезервно! носиш огромно сърце, изстрадало, но и изпълнено със съчувствие към другите! бъди жив и здрав, и не обръщай внимание на тези, които не могат да оценят феноменалните ти способности!
30.
Ели
29.06.2017 11:34:49
8
1
Благодаря ти Стефчо!
Изключително мил, любезен и добронамерен човек, който е изстрадал много и се опитва да помогне на хората с божията помощ!
29.
Тоня Стоянова
29.06.2017 10:09:32
6
2
Стефчо , безкрайно ти благодаря , за всичко , което направи за мен и съпруга ми !
Благодарение на теб , ние се сдобих ме с една прекрасна дъщеря !!!
28.
Славейков Сарафово
29.06.2017 09:21:52
3
6
“Да се не отнесете към запитвачите на зли духове, нито към врачовете; не ги издиряйте, та да се осквернявате чрез тях”, “защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа” (Левит 19:31; Второзаконие 18:12).
27.
Сашо 13
29.06.2017 09:16:26
3
5
Пълни измислици, шарлатанска работа просто добър психолог...дяволска работа!
26.
Ива и Коци-Пловдив
29.06.2017 08:56:45
7
2
БЛАГОДАРНОСТИ СТЕФ !
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАКВИ ГЛУПОСТИ СЕ И ЩЕ СЕ ПИШАТ ЗА ТЕБ.
НИЕ СМЕ ВИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ,ЧЕ ТЕ ИМА И СЛЕД НАШИТЕ СРЕЩИ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ПРЕКРАСНА ЩЕРКА.
ЗА ТЕЛ.НОМЕР НА ЯСНОВИДЕЦА И ЛЕЧИТЕЛЯТ ОТ АЙТОС-0898497099
КОЯТО НИ УВЕРИ ДА ГО ПОТЪРСИМ
ДЪЛЖИМ БЛАГОДАРНОС ЧРЕЗ САЙТА И НА ВЕСИ-БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНА ,ЧЕ НИ СВЪРЗАХТЕ С ФЕНОМЕНА.
25.
Ую
29.06.2017 08:41:52
2
4
Този индиец ли е?
24.
*********
29.06.2017 08:41:08
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
23.
*********
29.06.2017 08:19:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
благодарен
29.06.2017 07:51:25
7
4
който иска да не вярва, но да не ви дава господ наистина да имате нужда от помощ - тогава със сигурност ще разберете помага ли или не. аз съм доволен и благодарен, защото знам какво направи този човек за мен и близките ми. стефко, благодаря ти!
21.
Петров
29.06.2017 07:50:21
5
4
БЛАГОДАРЯ ВИ СПАСИТЕЛЮ !!!
с вашата помощ съм жив,че ме върнахте от ония свят!
7години живеех в ад...Кадей ли не сме ходили но уви...
ЕДИНСТВЕНО ВИЕ МЕ СПАСИХТЕ!
Чета коментарите на някои и се питам защо ли се ядосвам с тях!Ако бяха на моето страдание-щяха ли да пишат,но това сме ние хората ЗАВИСТА И ЗЛОБАТА НЯМАТ КРАЙ!
Това е единственият
Ясновидец и Лечител които-
НЯМА ОПРЕДЕЛЕНА ТАКСА И Е НАЙСТИНА ЧОВЕК С ДАРБА!
НИКОГА НЕ Е ТЕГЛИЛ ЧОВЕШКАТА МЪКА НА КАНТАР ЗА ПАРИ!
А е давал пари бях очевидец.
А доколкото чета по коментарите за турската книга и кръста!Това беше и моя въпрос но отговора беше следният;
АЗ НЯМАМ ПРАВОТО ДА НАЛАГАМ СМЯНА НА ВЯРАТА!!!
ВСЕКИ СЕ РАЖДА С ВЯРАТА СИ ПРИ МЕН ИДВАТ ВСЯКАКВИ ХОРА
ОТ РАЗЛИЧНИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ...Стана ми ясно ,че това нее причина.
ВАЖНОТО Е ЗА МЕН,ЧЕ СИ НАМЕРИХ СЛЕД ТОЛКОВА СТРАДАНИЯ ЗАГУБИ И МЪКИ ИСТИНСКИЯ ЯСНОВИДЕЦ ЛЕЧИТЕЛ И СПАСИТЕЛ КОИТО ЖИВЕЕ В АЙТОС И ДЪРЖИ ЗА ЗАПИСВАНЕ ДА МУ СЕ ОБАДЯТ ОТ ВЕЧЕРТА ЗА СУТРЕНТА НА ТЕЛ.0898497099
Не приема хора който изкат да направят черни магии!
Връща ги обедих се на 100% върна хора пред мен!!!
Винаги е лъчезарен, шеговит,дори и приятелски настроен към всеки да подаде ръка-човек присъствал при него по време на сеянсите ритуала и изчистването на негативите забравя мъка страдание болка и т.н
Тои е истински феномен-Препоръчвам ви го а кои каквото иска да си пише.
20.
Петър Димитров
29.06.2017 07:27:30
4
3
Относно ясновидеца г-н Чакъров, винаги когато съм имал нужда от помощ винаги ми е помагал, ясновидци много,но за Стефко бих казал само, който е отишъл с болка и страдание при него, след сеянса се успокояват нещата :)
19.
Али
29.06.2017 06:40:11
8
5
Джемале, още ли лъжеш хората, а ?
18.
*********
29.06.2017 03:45:19
8
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
*********
29.06.2017 02:35:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
*********
29.06.2017 02:05:57
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
*********
29.06.2017 01:14:25
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Gergana
29.06.2017 01:02:46
3
2
Prosto unikalno !
13.
*********
29.06.2017 00:57:49
5
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Лиляна
28.06.2017 23:47:46
4
6
Много сам доволна от него просто няма втори като него.. много тежко болна бях той ма излекува
11.
Димитрова
28.06.2017 23:34:56
9
8
Стефчо е прекрасен, семейството му също! Въпреки всичко през което минава самият той, винаги намира сили и за хората, които чакат помощта му!Да не ви се налага да опирате до него, но случи ли се,знайте че с божията благословия той просто знае какво прави! Не го третирайте , като врачка,защото едното с другото няма нищо общо! Стефчо може да те насочи при правилният лекар, да ти даде точната диагноза и да ти развали магия, не просто да гадае числата от тотото! Имайте уважение и вяра, защото моето семейство е здраво и прекрасно благодарение на Господ и помощта на Стефчо! Нуждаете ли се истински, идете! Може ли ще ви помогне!
10.
*********
28.06.2017 23:21:23
5
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Zifos
28.06.2017 23:21:07
3
6
Ako pitate kak razbrah 4e e sharlatanin shte vi otgovorya beshe otvoril edna kniga s molitvi na turski a sam toy napravi krast s rakata si na sashtata kniga
8.
за един приятел питам
28.06.2017 23:09:57
15
3
в статията дали има продуктово позициониране
7.
do 4
28.06.2017 22:36:22
6
6
Vaobshte ne si prav - chovekat si razbira ot rabotata. Tova , che ti ne si se svetnal, si e tvoy problem. Na men pak vsichko mi pozna
6.
Zifos
28.06.2017 22:35:45
8
4
Ako pitate kak razbrah 4e e sharlatanin shte vi otgovorya beshe otvoril edna kniga s molitvi na turski a sam toy napravi krast s rakata si na sashtata kniga
5.
благодарна
28.06.2017 22:32:54
9
12
Стефчо, благодаря ти за всичко, което направи за семейството ми. Господ да ти дава здраве , сила и живот !
4.
Zifos
28.06.2017 22:31:54
15
5
Nedeyte da vyarvate na toya sharlatanin ot autos az byah pri nego 1997 nishto ne razbira nishto ne poznava ! Balamosva horata
3.
*********
28.06.2017 22:12:33
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
....
28.06.2017 22:00:04
1
1
Здравейте , аз съм жена и не мога да имам деца , бихте ли ми помогнали ? Родена съм на 20 февруари 1964 година . Благодаря .
1.
*********
28.06.2017 21:54:11
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
Георги РУСЧЕВ Автор
Георги РУСЧЕВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Вандали съсипаха нова площадка в ж.к.”Възраждане”, заляха пейките с машинно масло (СНИМКИ) Морето пълно с деца, а спасителите на Северния плаж в Бургас спят и цъкат на телефоните си Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада На вниманието на ИАРА! Цигани-бракониери влачат с мрежи рибата от "Вая" Хотелиер си върза отпадните води към дъждовната канализация, фекалии се изсипаха на плажа в Каваците Жителите на Банево внесоха подписка в Общината, настояват за спешно асфалтиране на квартала На вниманието на Община Бургас! Нужни са две паркоместа за инвалиди пред блок 295 в ж.к.”Меден рудник” Бургазлия алармира: Източват ни с подла SMS схема, пазете се! Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я?
Леко набит мъж в Несебър вдигна на крак жандармерия и полиция, искал вътрешният министър лично да го разпитва Общинският съветник Шерафет Мехмед оглави ДПС Бургас Динко към скандална влогърка с пиперлив език: Да не съм педераст, да се занимавам с теб, ма, куче умряло? Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър Скриха „чадъра на Бойко Борисов” в доклада на комисията "Боршош" Неуспял вицепрезидент е новият лидер на ГЕРБ в Добрич Депутатът със суджука Живко Мартинов доброволно напуска парламента, Цветанов му благодари Държавата проверява фирмите, в които уж работели арестуваните за побоя в Созопол Златина Дукова поиска още един мандат в КЗД, но този път от квотата на парламента Проектант издънил Община Бургас за Подземния град, търсят ново финансиране за атракцията Нинова за Томислав Дончев: Умен, опитен и почтен професионалист, подлаган на натиск от Бойко Борисов
Нападението над журналиста от БНТ било от простотия Битият Иво Никодимов остава под наблюдение във ВМА Какво се случва? Бум на арестувани с дрога непълнолетни бургазлии по Черноморието Рочата и Джендов се изкараха жертви на системата, твърдят, че са натопени и дори не се познават Бургаски митничари иззеха 1 557 гр бижута от благородни метали през уикенда (СНИМКА) Бандата на Рочата и Джендов със засилена охрана в Съдебната палата на Бургас, прокуратурата ги иска за дълго зад решетките Румънски шарлатани подлудиха Бургас, търсят свидетели, за да ги арестуват Издирват извергите, които пребиха майка и дъщеря в Борисовата градина (ВИДЕО) Смъртоносен удар! 16-годишно момче се размаза в бетонна преграда с мотор Ромските безчинства нямат край! Стефан опита да наръга с нож в сърцето полицай, униформеният стреля при самозащита Битата в Борисовата градина е известeн нотариус! Маскираните нападатели я причакали с дъщеря й
Смелият магистрат Яна Атанасова остави ударната бригада от бар Бикини зад решетките
Смелият магистрат Яна Атанасова остави ударната бригада от бар Бикини зад решетките Ще ви изтрепем, ще ви изколим, крещели петимата, размахвайки различен набор от оръжия, твърди прокуратурата


Всичко в категорията
Вижте каква хитра схема използвал латвийският хакер, за да източи 80 бона от сметката на бургаското ОУ "Любен Каравелов" Георги Марков: Съдии, прокурори и следователи нямат право да получават други пари освен от бюджета Опитният магистрат Веселин Енчев поема "горещия картоф" - Административен съд Бургас Ускориха делото за дълга-наследство към ДСК на Здравко Донев-Капона, процесът може да продължи в Бургас Адвокатът на шведа Ралф, който преби зверски камериерка в Слънчев бряг, се оказа измамник Алоизмамник, отмъкнал 40 хил. лв. от старица, твърди, че е беден като църковна мишка Вижте как Съдебната палата в Бургас свети за красота и сигурност Съдът глоби 3000 лв. циганката от Кумлука, която преби заради 250 лв. служителка на социалните След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство Депутат от ГЕРБ рекетирал търговец от името на Бойко Борисов (допълнена) Разпитват Деница Златева и Вежди Рашидов за НДК
Петя Славова и Васил Божков поискаха да купят банка "Виктория"
Петя Славова и Васил Божков поискаха да купят банка "Виктория" Това е вторият опит Славова, след като първият път не беше допусната от синдиците на Корпоративна търговска банка и БНБ
Всичко в категорията
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Въпросът е поставен отново пред началника на политическия кабинет на министър-председателя и работата по него ще продължи, твърдят от Министерския съвет
Всичко в категорията
Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама 6 явни признака, че на жената й липсва секс Боршош прави незаконни преустройства в НДК Първата дама блесна в бял тоалет на рождения ден на Царя (СНИМКА) И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт!
Тройка по милост, учене наизуст... 40% от учениците ни неграмотни
Тройка по милост, учене наизуст... 40% от учениците ни неграмотни Експерт: Абитуриенти напускат училище ненаучени да се справят в реалния живот
Всичко в категорията
За втора поредна година почитателите на седмото изкуство в Бургас ще се насладят на отбрани кино заглавия Бургаска гордост! Най-популярната абитуриентка на Флагман за 2014 г. завърши с отличие в Дания Добрата новина! Търговската гимназия в Бургас сбъдва мечтата си (СНИМКИ) Хаос с приема след 7-ми клас в Бургас! Закриват 6 паралелки, ученици търсят пожарни варианти Български математици обраха медалите в Сингапур НАП напомня: Бъдещите студенти внасят сами здравните си вноски през лятото Кандидат-студентски бисери, от които свят ще ви се завие! Пишат с грешки, но пък "майсторят" нови думи Въпреки протестите на родители и ученици: Уволняват учителка от Математическа гимназия Вдигат с 50 лв. стипендиите на македонските студенти у нас Строителният е в топ 6 на най-желаните училища в Бургас, на второ място е сред професионалните гимназии Несебър събра математици от различни краища на света
Таксуваха с 60 лв. бургазлийка за преглед в МБАЛ „Бургасмед”, ето каква се оказа причината
Таксуваха с 60 лв. бургазлийка за преглед в МБАЛ „Бургасмед”, ето каква се оказа причината Липса на информираност у пациентите води до катастрофално недоверие към здравеопазването в Бургас

Всичко в категорията
Важно за пациентите на „ЛИНА”: Нов апарат изследва 54 вида алергии на десет пъти по-ниска цена Безплатни кардиологични прегледи започват в УМБАЛ „Дева Мария“ Проф. Кантарджиев: Ентеровирусите причинят възпаление на нервната система, мийте си ръцете! (ВИДЕО) Бум на летни вируси по морето: Температура, повръщане и диария – заради лоша храна и хигиена В Спешното отделение на УМБАЛ Бургас помагат на 140 души на денонощие, отчитат ръст на пациентите с алергични реакции Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Счупена ръка на дете в Бургас показа парадокса на здравната система в България Рак на пикочния мехур мори стотици българи всяка година Доц. Николаева: Морето не ни е виновно за заразите, спрете вирусите с драконовска хигиена! (ВИДЕО) Д-р Каспарян към родителите: Прегряването може да отключи главоболие и гърчове, не водете децата на плажа в най-топлите часове Детският ортопед проф. д-р Владимиров от УМБАЛ "Дева Мария": Повиването води до тежки увреждания при бебето!
Сани Алекса с най-откровената си изповед! Шведът обиждал страшно българите, а нея наричал ку*ва, от ударите му пяна излизала от устата на певицата Бащата на българчето, самоубило се заради играта "син кит": Разбит съм, но ще продължа напред (ВИДЕО) Нана: Ракът ми ще умре преди мен (ВИДЕО) Феновете на Linkin Park скърбят! Страшна драма застигна вокалиста на метъл групата Почернени родители вече 8 години чакат справедливост за смъртта на 16-годишната Петя Нова жертва на морето навръх Илинден! Вълните погълнаха 18-годишно момче (СНИМКА) Зов за помощ! Поразена от тежка болест бургазлийка се бори живот, необходими са й 15 000 лв. на година Млада вдовица зове: Не карайте пияни или дрогирани, не се превръщайте в убийци! (ВИДЕО) Млад мъж се нуждае от 50 000 лева за операция в Турция (ВИДЕО) 24-годишен загина при нелеп инцидент в Германия, потопи в траур бургаското село Маринка Скръбна вест: Почина един от най-уважаваните специалисти по право в България
Астролог: Не планирайте нищо, ще им върви днес само на разкрепостените хора
Астролог: Не планирайте нищо, ще им върви днес само на разкрепостените хора Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Утре затварят част от магистрала „Тракия“, вижте къде точно
Утре затварят част от магистрала „Тракия“, вижте къде точно Движението  ще се осъществява през локалните платна вляво и дясно
Всичко в категорията
Тираджия и барман - елитните професии на соца
Тираджия и барман - елитните професии на соца За да станеш межуднароден шофьор и да обикаляш Европа, трябваха връзки


Всичко в категорията
Сребро за България от Световното в Лондон
Сребро за България от Световното в Лондон Радослав Златанов остана втори в скока на дължина


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Созопол
Таксуваха с 60 лв. бургазлийка за преглед в МБАЛ „Бургасмед”, ето каква се оказа причината
Таксуваха с 60 лв. бургазлийка за преглед в МБАЛ „Бургасмед”, ето каква се оказа причината Липса на информираност у пациентите води до катастрофално недоверие към здравеопазването в Бургас

Всичко в категорията
Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър Трибют на Sade за първи път на бургаска сцена на 4-ти август Наглост! Вижте как се паркира по бургаски, в центъра на града (СНИМКИ) РИОСВ-Бургас предупреждава: Концесионерите на плажовете в Несебър и Равда да се погрижат и за мазута 7-годишният Ради от Бургас продължава битката с тумора, приеха детето по спешност в болница Концесионери бият аларма: Намерете кой замърсява морето с мазут, саботира сезона ни Рочата и Джендов се изкараха жертви на системата, твърдят, че са натопени и дори не се познават Златина Дукова поиска още един мандат в КЗД, но този път от квотата на парламента Маестро Валентин Пейчинов с Гала концерти в Созопол и Бургас Скандау, Део, Лео, Дичо, Играта и Девора забъркват истински Карамбол по морето Остават броени дни до „Бургас и морето 2017“, купихте ли си билет
Пламна общинско жилище в бургаския ж.к. „Меден рудник”, дете е откарано в болница (СНИМКИ) Част от ж.к. "Меден рудник" остава без вода, вижте къде и кога Станаха ясни имената на загиналите при жестоката катастрофа край Джъмбо, погребват ги днес Трупът в бургаския ж.к.”Меден рудник” е на 42-годишен мъж, получил масивен инфаркт Първо във Флагман.бг! Труп на млад мъж вцепени от ужас бургаския ж.к."Меден рудник" Пияна шофьорка предизвика катастрофа в ж.к. "Меден рудник", рани приятелка Ученикът Георги след юмручния удар към учителя: Какъв мъж си ти, че ще ме ковеш пред директорката си?! Огромен проблем за жителите на два блока в ж.к."Меден рудник". Има ли свлачище под терасите им? (СНИМКИ) Отмъщение по меденруднишки! Пияна леля прати 3-ма биячи на съсед, направил й забележка Контрабандни цигари издадоха Велин, отглеждал дрога в „Меден рудник” Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник"
Цистерна се запали след удар с бус на пътя Провадия – Айтос
Цистерна се запали след удар с бус на пътя Провадия – Айтос Шест противопожарни екипа гасиха огъня, движението се отклонява
Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг: Стана ясно кой ще преобрази айтоския рай - парк "Славеева река" Районният съд в Айтос поиска бившето Детско отделение, ще го превърне в модерна Съдебна палата Осъдените за изнудване, побой и загуба на око Тихомир Петров и Златко Кънев обжалваха, но не се появиха на делото Съмнителни фургони в Айтос разпалиха страстите: Спокойно, не са за бежанци! На летището в Брюксел ни казаха, че не сме българи - в Европа сме разпознаваеми с циганите си Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет Над 20 кандидати подадоха оферти за пречиствателната станция в Айтос Айтос е столица на българския фолклор! Най-добрите ансамбли у нас участват в „Славееви нощи” (СНИМКИ/ВИДЕО) Находка! Сгащиха 36-годишната Надя с над 3 кг. безбандеролен тютюн, носила го със себе си на работа Красива айтозлийка потъна вдън земя, издирват я! (СНИМКА)
Подпалиха автомобила на 41-годишна карнобатлийка
Подпалиха автомобила на 41-годишна карнобатлийка Тапицерията на шофьорската седалка и тавана на автомобила са изгорели
Всичко в категорията
Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър
Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър Това обяви депутатът от „Обединени патриоти“ Павел Шопов
Всичко в категорията
РИОСВ-Бургас предупреждава: Концесионерите на плажовете в Несебър и Равда да се погрижат и за мазута Концесионери бият аларма: Намерете кой замърсява морето с мазут, саботира сезона ни По примера на Николета: И Мария рекламира дупарата си само че в Слънчев бряг Пълен кич в Слънчев бряг! Вижте как търговците маскираха импровизираните сергии в центъра (СНИМКИ) Черна неделя по Южното Черноморие! Такси се заби в лек автомобил в центъра на Слънчев бряг Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Разврат на Слънчака! Израелски турист натиска посред бял ден мъртвопияна холандка (УНИКАЛНО ВИДЕО) Несебърското с. Баня отбеляза празника си с откриване на библиотека и богата музикална програма Тита чукна 18 с Криско на Слънчака (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров влезе в руския парламент (СНИМКИ) Изверг преби 13-годишно момиче в Несебър, психопатът набил и възрастна жена на спирка
Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър
Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър Това обяви депутатът от „Обединени патриоти“ Павел Шопов
Всичко в категорията
Калната война в Поморие застигна и невръстната дъщеря на кмета Иван Алексиев Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Военният санаториум ще отваря врати, но не за пациенти, а за клиенти Ако не предприемем мерки, до една година ще загубим Военния санаториум Само във Флагман.бг! Ето я схемата за кражбата на Военния санаториум в Поморие Историческа сесия! Поморие си връща Военния санаториум, за да го дари отново на държавата Поморие развали дарението за Военния санаториум Хибридна война в Поморие преди ключовата сесия за Военния санаториум утре Първа филмова прожекция в обновеното лятно кино „Яворов“ в Поморие! Входът е свободен Пиян евреин вдигна на крак полицията в Поморие, твърди, че видял терорист
Стефан Шарлопов: Заливът на Созополис е образуван не от Стефан Шарлопов, а от Нептун!
Стефан Шарлопов: Заливът на Созополис е образуван не от Стефан Шарлопов, а от Нептун! Нарушени са скалните образования, глобили сме го 30 хил.лева, каза директорът на РИОСВ Бургас Тонка Атанасова

Всичко в категорията
Рибари бракониерстват през нощта, настояват за промени в закона За първи път проговори гард от дискотеката "Бикини", пребит от бургаските мутри в Созопол Държавата проверява фирмите, в които уж работели арестуваните за побоя в Созопол Концесионери бият аларма: Намерете кой замърсява морето с мазут, саботира сезона ни Маестро Валентин Пейчинов с Гала концерти в Созопол и Бургас Ексклузивно: Вижте екшъна в бар "Бикини" в Созопол (ВИДЕО) Верижна катастрофа затапи движението от Созопол към Приморско Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО) Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Зелена светлина за остров „Свети Кирик” в Созопол – превръщат го в Черноморски културен център (ВИДЕО)
Караваната на музиканта Васил Гюров е върху дюните на плажа „Корал“? (ВИДЕО)
Караваната на музиканта Васил Гюров е върху дюните на плажа „Корал“? (ВИДЕО) Бас китаристът отрече това и пита къде са картите на дюните, за да се види върху какво са построени хотелите
Всичко в категорията
Кметът на Средец: Подменихме подземната инфраструктура в града, търсим около 15 млн. лв. за ремонт на улиците Поликлиниката в Средец пред фалит, лекарите без заплати от година Високо напрежение в Средец! Майката на Барсалата обвини кмета Жабов в корупция, той обмисля дали да я съди Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа Средец развива туризма в Странджа с канализация за „Божура“ Средец в крак с новите технологии, развива туризъм с 3D музеи Продават старата сграда на болницата в Средец, за да направят модерно вътрешно отделение Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева Прокуратурата проверява документи при областните управители на Бургас, Хасково и Ямбол, свързани с оградата по границата
Всичко в категорията
И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена) И пенсионираният временен началник на парк „Странджа“ има право да участва в конкурса за поста, колебае се
Златна монета е открита при разкопките на крепостта Русокастро (СНИМКИ) Мъж от Хасково подхвърли 20 лв. на полицаи, помолил да му се размине Помогнете! Отстраниха тумора на 7-годишния Боби, но са нужни още 47 хил. евро за лъчетерапия Бъдещи първокласници от Камено с невероятен концерт, подготвени за училище по проект „Ранно детско развитие” Кметът Жельо Вардунски разреши дългогодишен проблем, Камено има Спешна помощ и линейки "Лятно кино с БНТ1" идва в гр. Камено на 19 юли с филма „Каръци” Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ) Бургас е неузнаваем в последните 10 години благодарение на Димитър Николов и ГЕРБ Детски хепънинг „Наше Лято 2017 година“ с много изненади този петък в Камено Превръщат крепостта Русокастро в най-атрактивната туристическа дестинация в Бургаска област Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата”
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата” Бившият депутат може да получи задача да укрепи структурите в региона след конфликтите около парламентарните избори
Всичко в категорията
Тъжна вест: Почина най-дълго управлявалият кмет в Бургаско
Тъжна вест: Почина най-дълго управлявалият кмет в Бургаско Осман Мехмед бе управник на руенското село Скалак цели 5 мандата

Всичко в категорията
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата” Руенско пред екокатастрофа: Мандра замърсява река Шиваровска Извънредно! Хванаха убиеца от Снягово, крил се в гората като партизанин, но изгладнял Срам и позор! Вижте как тези роми "уважиха" химна на България ДПС показа мускули, изсипа цялото си ръководство в Руен (СНИМКИ) Това ли е убиецът от Снягово? Ако го видите, обадете се в полицията! (СНИМКА) Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща!
Ако възникне политическа формация около Румен Радев, ще е около Нова година - ще е с ляв, а не с центристки профил Интервю Всички интервюта Социологът Антоний Гълъбов пред „Флагман”: Ако възникне политическа формация около Румен Радев, ще е около Нова година - ще е с ляв, а не с центристки профил
Валери Симеонов не изглежда да съгласува задачите си като вицепремиер, но така или иначе получава подкрепа от ВМРО и „Атака”, а и от ГЕРБ, смята анализаторът
Глас отвътре Всички webcafe.bg, webcafe.bg Кой изяде суджука на премиера или как се роди най-колоритната история в българската политика Дали не е търсил винпром, за да го изнудва за съответното пиене

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Шоу с арестуваните за екшъна в „Бикини”! Рочата е проектант, Г. Недялков - пчелар, а Кр. Апостолов – корабен инженер (ОБНОВЕНА) Вандали съсипаха нова площадка в ж.к.”Възраждане”, заляха пейките с машинно масло (СНИМКИ) Морето пълно с деца, а спасителите на Северния плаж в Бургас спят и цъкат на телефоните си Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 26.07.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Внимавайте да не изречете думи, за които веднага да съжалите. Засиленият стремеж към материални придобивки превръща вашите колегите във ваши врагове. Бъдете сдържани в отношенията си с тях.  Начинанията са успешни. Предприемайте предпазливо промените, за да не си навредите сами. Ще ви се отрази добре пътуване, особено ако е свързано с вашия бизнес. Пригответе се да преодолеете незначителни трудности на работното място, които не пречат да стабилизирате финансовото си състояние. Не допускайте да ви измамят. Обрат във вашата кариера и ще ви помогне да постигнете поставената професионална цел Не играйте роля, за да завладеете някого или да ви допуснат до мястото, което ви привлича. Когато свалите маската може да се окажете отхвърлени от вашата среда. Бъдете самите себе си. Бъдете умерено щедри и благоразумни, за да избегнете последващи финансови загуби. Отложете деловите разговори. Избягвайте запознанствата. Завист заради успехите ви, бликнала във вашите неприятели няма да липсва и днес. Не се впечатлявайте, за да си спестите ненужните разправи, от които нямате полза. Не рискувайте. Денят не е добър за обсъждане на нови назначения, дори и ако се налага да сте на работното си място. Сутринта сте натоварени с достатъчно отговорни задачи, които отхвърляте с лекота. В края на деня ще се почувствате уморени и отпаднали, заради напрежението на работното място. Имате възможност да стабилизирате отношенията си с нови делови партньори. Преговорите, които провеждате ще ви осигурят успех и отлични приходи. Вашите колеги завиждат на постиженията ви. Вместо да се притеснявате от коментарите им се заемете със задълженията си. Не отказвайте полезно делово сътрудничество. Помощта на влиятелни хора също е добре да не отказвате. Постоянно ще ви вменяват вина, за да приемете да помогнете на ваш роднина, който иска да започне бизнес, но видите ли, с вашите пари. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не обещавайте заеми, за да избегнете финансовите проблеми. Денят е изпълнен със срещи, затова  нямате време за губене. Завършете започнатите задачи и се включете в нов проект, който ви привлича с обещание за нови възможности за себеизява. На работното място колегите ви осигуряват нужното спокойствие. Не взимайте прибързани решения и избягвайте грешките, водещи до финансови загуби. Вашите планове може да се объркат заради некоректното отношение на ваш колега. Вие сте тези, които е редно да блокирате опитите да нарушат спокойната ви работа. Деловите разговори са проблемни, ако непрекъснато прекъсвате събеседниците си или ако ви безпокоят ваши колеги, които нарочно търсят за какво да ви питат. Успехът е с вас през целия ден. На работното място срещате трудности, които сте в състояние да преодолеете и да се справите със задълженията си. Не споделяйте с никого плановете си, ако развивате собствен бизнес. Време е да разберете, че сте по-силни, когато премълчавате плановете си, защото така няма как да ви навредят. Досадно раздразнителни и капризни сте, въпреки че успехът може да ви споходи още до обед. Притъпете желанието си да се противопоставяте на вашите колеги. Въпреки трудностите, имате възможност да реализирате всичките си планове. Дайте всичко от себе си, за да пожънете мечтания професионален успех и признание. Денят е благоприятен за всички, които се занимават със застрахователен бизнес. Не пропускайте да се възползвате от поднесеното ви делово предложение. Общувате с лекота. Проведете планираните разговори. Ще получите заслужено признание. Не налагайте волята си с инат и агресия.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип