×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора


Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора
Стефан Чакъров е ясновидец от повече от 20 години, помогнал на хиляди хора
28 Юни 2017, Сряда, 17:30 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Човешкото страдание няма цена, не е редно ясновидците да взимат пари за помощта си


Стефан Чакъров е български ясновидец и лечител, изчиства  негативна енергия. През повече от 20-годишната си кариера е излекувал и помогнал на хиляди. Роден през 1964 г. Чакъров разбира, че има способности след като му се присънва чудноват сън, когато е 16-годишен. В него непознат глас му казва, че в следващите 13 години ще се бори за живота си с редица страдания и мъки. През този период губи 3 деца, погребва родителите си, развежда се и живее с по 2 лева на ден. Сънят му се присънва отново точно 13 години по-късно - на 6 март 1993 г. и в него същият непознат глас му казва, че мъката е приключила и вече ще бъде победител, но трябва да помага на хората. От тогава той не е спирал да прави именно това, като дори не иска пари от страдащите, които идват при него с болежките си.

- Г-н Чакъров, в последно време се появиха слухове, че сте спрял да практикувате или, че дори сте умрял. Как ще опровергаете тези, които ги разпространяват?

- Не искам да опровергавам никого, наистина отсъствах. Аз съм човек, както всички останали. Явно обаче някои са постъпили със завист и злоба и може би са искали да докажат себе си по някакъв начин. Единственото, за което наистина много ме заболя, че се чуваха слухове, че съм умрял. Това е изключително грозно, но все пак „кой комуто копае гроб, той сам пада в него”, както е казал народът. Причината за отсъствието ми бе чисто лична, но аз не крия, тъй като я приемам като един от многото и пореден „шамар”, който животът ми е удрял – един вид изпит горе от Отвъдното, с който някой да провери дали все още имам сили да продължа делото си, дали имам сили за живот и какво е отношението ми към хората. В моите сеанси аз се шегувам, правя си майтап с хората, за да не се чувстват като на лекар. В тези шеги вкарвам огромна степен истина, за реалното им състояние – било то психично или физично.

- Да поговорим в бъдеще време. Какво бихте казали за бъдещето на Бургас и региона?

- Бургас е един град, за който всички ние знаем, че е градът на живота ни. През следващите години трябва да се готвим за огромен растеж. Това, което сме видели досега е няма и 1/3 от това, което предстои. В момента има, но ще има и още много развитие. Основно в бъдеще ще се развие туризмът. Ще има страшно много вложения, инвестиции и интереси. Основното ще бъде строителството, но пък от страна на работа предимно ще бъде в сферата на туризма, макар и в много по-големи мащаби от сега. Бургас ще подбуди огромно световно внимание, особено с небостъргача, който се строи в момента. Отзивите ще са предимно позитивни. Може би не само, че ще бъде един от първите градове в България, но и ще се превърне в лицето на страната пред света.

- Визирайки обтегнатите отношения между САЩ и Русия, какво виждате занапред в световен мащаб?

- Няма да има стрелби, автомати, пушки и ракети. Всичко ще бъде пуснато вирусно. По въздуха ще бъдат разпространени микроорганизми, които водят до типичните заболявания. Това го чуваме почти всеки ден в новинарските емисии. „Очаквайте след месец еди-кое си заболяване”. Откъде го знаят? Унищожението на народа и населението ще бъде именно вирусно.

- Имате ли случай във вашата практика, който се е запечатал толкова силно в съзнанието ви, че никога няма да забравите?

- Има много такива случаи, но един сякаш се откроява истински. При мен дойде един възрастен господин от Северна България – доста добре облечен. Той настоя да проведа с него индивидуален сеанс – нещо, което никога не правя и точно сега ще стане ясно защо. Този човек ми пробутваше някакъв огромен златен пръстен и ми обясняваше, че той ще бъде мой, ако му отговоря чии са двете деца, живеещи при сина му. Аз разкрих пред него, че всъщност именно той е биологичният баща на двете дечица – тоест той е преспал със съпругата на сина си. Това обаче не е всичко. Интересното беше, че видимо доволният от това, че съм му отговорил правилно господин, остави пръстена в моите ръце, но тогава той ме попита в прав текст: „Как да унищожим тази гад?”. Коя гад ли? Собственият му син! Тоест аз да съм бил направел черна магия, за да може синът му да умре, а той да си остане с въпросната снаха – майка на децата му. Колкото и да беше по възрастен от мен го хванах за яката и го изхвърлих навън като мръсно коте. Отвън имаше чакаща възрастна женичка, която без да разбира за какво става въпрос, започна да го удря и гони. От тогава провеждам сесиите си групово.

- С какви болежки или страдания идват при вас хората?

- Всеки е различен. Някои идват с въпроси за бизнеса си, други за разводи, за любовни драми, трети идват, защото са болни от нещо – предимно безплодия, астми, заболявания на крайниците, хронични болки в ставите и гръбнака, диабет, бъбречни оплаквания и т.н.

- Как човек да разграничи истинския ясновидец от шарлатанина?

- Много е важно да разберете дали човекът ви поставя някаква такса. Например много хора казват следното: „Ще погледна в бъдещето ви, но трябва да ми дадете 1000 лева”. Това е първото нещо, от което трябва да се пазите. Второто много важно е гадателят да ви се представи и да има офис, от който помага на хората. Например аз никога не съм си правил каквато и да е реклама – хората сами знаят, че аз съм тук и ще им помогна. Много от „колегите” гадатели са точната противоположност. Те дори обикалят къщите на хората и едва ли не ги изнудват да им гледат в бъдещето. Човешкото страдание няма цена и не би следвало истинският гадател да ви иска каквито и да е пари за това, което прави.

В категории: Хороскоп , Айтос


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
66
Коментара по темата
66.
Диляна .Д. Методиева
07.01.2021 09:55:47
0
0
Искам да разбера какво се случва с моя живот нито деца нто мжт кото обичаш не с теб постоядно има гироти злоба от негова стрна и много лже не знам как да постпя
65.
*********
29.07.2020 20:11:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
64.
Сиси
08.05.2020 00:06:35
0
0
Здравейте!Ходих при Стефан 2004год.Истината е че ми позна и сега пак мисля да ходя.
63.
Сиси
08.05.2020 00:04:24
0
0
Здравейте!Ходих при Стефан 2004год.Истината е че ми позна и сега пак мисля да ходя.
62.
*********
26.04.2018 23:14:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
61.
Сашо
07.07.2017 11:17:09
0
1
Аз съм си Сашо и не знам с кой ме бъркате даже мога и телефона да си дам ако имате нещо да питате.Пиша от личен опит ходих при него защото имах проблеми със здравето и естествено някои лични неща...за това малко или много ги разбирам хората като търсят помощ...след като другаде не я намират.Пиша защото като гледам как наивните кратуни пишат спасителю ,учителю ,гадателю настръхвам...тоз е просто един мега престъпник!Само Господари на ефира ще го оправят....да да видят всички какви дарби има.....!Вярвам само в Господ и в никой друг !
60.
ОТ ОПИТ
06.07.2017 07:34:29
0
1
Реших да проверя лично що за птица е този. Зер тука най-отговорния журналист е документирал...
Залата се напълни с хора, от къде ли не, имаше и такива българи, които работеха в чужбина, но са поддържали и поддържат контакт с него. Той записва всичките ти данни за когото ти желаеш да получиш информиция в едни дебели тефтери, и ако не си за пръв път, отваря там на твоя номер, защото ти е предния път ти е дал листче с него и трябва да го носиш, после вижда какво и за кого е записал, уж се замисля и изключва от обстановката и почва да сипе имена и дати - уж ги "провижда". Хората мигом изпадат в потрес:ама той позна...На мен, отивайки за пръв път, разбира се, нищо не ми позна - дори живи или мъртви са хората, чиито имена и дати продиктувах.
Създава се една масова психоза в залата и хората видимо се отнасят. Отговарят на най-прости въпроси стреснато и неадекватно, сипят все повече и повече подробности за проблемите си, при което ловкият "прорицател" се превръща в забележителен психоаналитик, като "познава" като кога ще получиш работа, кой ти "мачка чаршафите", имаш ли бъдеще с него, децата ти може да напуснат следването, макар те въобще да не са студенти...Бая народ от 10 и повече години се радва на "помощта" от айтоския уникум, който им помогнал "за всичко", ама за да са тук отново, дошли от Атина и Германия, значи помощ трябва още и още...Брех, тез петкратни и десеткратни черни магии, как не може и той да ги пребори...Ама ще прави всичко за всеки по силите си! И пак да дойдете, и другите от семейството да доведете....
На мен, разбира се, нищо не ми "позна". Нито име някакво, нито дата, нито се усети как започна да ми описва днешния път на отдавна починал човек. Особено странен е ритуалът накрая със "свещените реликви" - стандартно козметично флаконче розова вода, обикновена чешмяна вода, напълнена в незапечатани половинлитрови бутилки, метално сърце, свещи с ориз, смес от сол и захар и само захар... Продават ги в съседния двор тумба припознати българки и като свършат "комплектите" някой веднага хуква към магазина да купува още розова вода или да принася отнякъде "светената"вода, за да не връщаме с празни ръце хора, "дошли от другия край на България"...При тези самоотвержени труженички цените са по тяхно усмотрение - един комплект - 6 лв, два със свещи - 22 лв и т.н. А при гадателя като правило всеки пуска 20-толевка, преди да си тръгне, "магически" светкавично и ловко забърсвана директно към чекмеджето, което удобно е непосредствено под ръката му...Ха честито, както биха казали в "Господари на ефира".
Авторе, ти ли си този "Сашо", който си отишъл да ти направи черна магия срещу пребиваното от теб гадже, което затова и те е зарязало, ама такава магия, че на инвалидна количка да седнело момичето и никой вече да не я погледне нито като човек, нито като жена? И като се те изхвърлили, ти ли си се опитал да "очерниш" "светия човек"/то в твойта статия очерняне няма, напротив; за друг "Сашо" и за друг "ФлагмАн" ще да е говорил засегналия се всеобщ любимец/.
59.
Sidharta
01.07.2017 10:05:15
0
3
50% india 50% captan Morgan ai otivai na Maldivite tam vie habitata i bez tui ne sa vijda v tamnoto i svetloto
58.
Сашо
30.06.2017 22:33:54
0
1
Валя И Стефан искрено ме разсмивате....тенкс за което!
Баси ритуалите днес листче до корен утре може да ви накара да сипете на мъжа си антифриз вместо ракия така да развалите магията ех ех сладури наивни...
Абе нямаше ни един дето няма магия и всички по три пъти ги вика що ли ....Ми 20 човека по 10 лв минимум на ден ко стана ...твойта месечна заплатка.Пълни си куршума с ориз и вярвай на тъпотии....Ех народа ни погива от незнание....Един въпрос като ви заболи нещо бягате на доктор нали ...що бе идете при него той ще ви даде лекарства...амулети хаха
57.
В.D
30.06.2017 18:40:13
0
2
Г-ин Чакъров е уникален и добър човек аз го познавам от 20години пред очите ми е помагал на много хора нека да бъде здрав и много щастлив за нещастие на неговите душмани
56.
B.D
30.06.2017 18:33:12
0
4
Г-ин Чакъров за мен е човек който приемам и чвствам сато брат казвам това защото той ми е помогнал много и продължава да помага той е човек който пренибрегва себиси за да помага на хора в нужда той е уникален човек ако някой ди е позволил за каже лошо за неговата личност значи лъже г-ин Чакъров за мен е чест че ве познавам бъди благословен и трабва да не забравяме че всичко се връща на всеки това което е заслужил
55.
Валя
30.06.2017 14:17:38
2
3
Има ли значение от каква етност е Стефан, той е един много добър и сърдечен ЧОВЕК. Рядко има хора на земята да имат и раздават доброта .Стефане, не обръщай внимания на жалките човеци, те са за съжаление, тях дори не можем да мразим. Бъди жив и здрав и както досега раздавай доброта на нуждаещите се. Познавам те от 2005 год. и до сега . Бъди жив и здрав и се радвай на най близките си хора , които те обичат . Такса няма когато се ходи при Стефан, ако имаш пари ще дадеш, ако нямаш нищо не даваш.
54.
хаха
30.06.2017 14:03:43
6
4
поредният циганин - измамник
53.
Мариана Видева
30.06.2017 13:48:05
1
6
Стефан е прекрасен човек и профисионалист! Познавам го повече от 10год. Едно голямо Благодаря за всичко което е направил за мен и семейството ми!
52.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:45:57
2
2
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
51.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:44:08
2
2
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
50.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:43:23
1
3
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
49.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:43:23
1
2
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
48.
Миглена Колева
30.06.2017 13:27:22
1
2
Хора, бъдете добри! Стига с тази злоба, с тази завист! Аз лично съм ходила при Стефко и не подкрепям изобщо негативните мнения. За мен този човек е уникален! Пожелавам му здраве и спокоен живот!
47.
Валя и Стефан
30.06.2017 13:12:12
3
4
САШО ЛИ КАКЪВ СТЕ!?
ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕТЕ НЯКАДЕЙ,А СКАЧАТЕ В КОМЕНТАРИТЕ КАТО ПЛЪХ...
НЯМАТЕ ПРАВО ДА НАЛАГАТЕ НА ХОРАТА ВАШЕТО МНЕНИЕ СРЕЩУ СТЕФАН,ВСЕКИ САМ СИ ДАВА СМЕТКА И РЕШАВА ДО КОЛКО СА ДОВОЛНИ,ИЛИ НЕ!?
И КОИ СТЕ ВИЕ,ЧЕ НА ВАЗ ДА ДАВАМЕ ОБЕСНЕНИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА.
ПО ВСИЧКО СИ ЛЕЧИ ,ЧЕ СИ ПЪЛЕН СМЕШНИК И ВИЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПСИХИЯТЪР,А НЕ НАЗ ДА НИ ПРАЩАТЕ БОКЛУК С БОКЛУК!НИЕ РЕШАВАМЕ ПРИ КОИ ДА ХОДИМ-ЯСНО ЛИ ТИЕ!!!
А ДАЛИ ЗАРАВЯМЕ "ЛИСТЧЕ" -ДА ЗАРАВЯ СЕ ЛИСТЧЕ ДО КОРЕН ОТ РОЗА КАКЪВ ВИЕ ПРОБЛЕМА!?
46.
Сашо
30.06.2017 09:40:43
2
1
Добре дайте конкретни доказателства! И какво нали не си мислите ,че одрязаните сърца от ламарина и капачки на буркан ще излекуват някого или ориза натъпкан в куршум...ако е така вие сте за психиатър не за гадател....да не съм минал по тоя път да не знам...Всичко е в нашия мозък и въпрос на вяра,обаче вяра в правилните неща които са се доказали ,съществуват и ще оцелеят даже и когато на Стефко дарбите приключат ако има такива разбира се...Лечител ,гадател...искам доказателства на база документи,епикризи потвърдени а не голи думи....Има и една(или две) в Камено вълшебна вода прави зарежда и т.н. ..тя е другата дето лекувала рак и спин,лекува ама само на думи.
Приказвам ги тея неща щот аз също съм имал проблем и на един по късен етап от живота ми анализирайки всичко стигам до елементарната истина.Представете си само че знаете какво ви очаква през целия ви живот ...не е ли трагично само се замислете ....Чух с ушите си как каза на една жена .Ти си уморила двама мъже и тоя третия и него...ще го сполети същата участ.Абе ей "християнино" кат взема едно дърво ще ти усъвършенствам пророческите дарби...Кой си ти ,че да пророкуваш такива неща...
45.
Г-ца Анди Буллоли и Алекс
30.06.2017 08:46:39
0
3
ЛЕСНО СЕ БРОЯТ ЧЖДИТЕ ХАПКИ!
Защо неси гледате в паницата!
А сте тръгнали да плюете по човека които е отдаден с душа и сърце за всеки,поемайки всички наши негативи върху себеси и ги отнася в семейството си.Заради нашата болка, мъка и страдание да ни върне радоста!
Присъствала съм при Стефан,но не съм забелязала да намеква ЗА ПАРИ да има натиск,принуда ит.н. Да не забравяме,че и тои носи душа и е човек със семейство!
А доколко е християнен също съм сигурна,че е Християнин след като случайно присъствах 2002г на семейството им събитието КРЪЩАВАНЕ на Кръстова гора и за месец по късно бяха си записали и църковна свадба за там.
И до колкото ПРЕПОРЪКИТЕ за ИЗЧИСТВАНЕ НА НЕГАТИВИТЕ ние неможем да му се сърдим за указанията!
След като търси неговата помощ за нашето страдание!
И като заключение към Някои от коментаторие "НЕ ПЛЮИТЕ В КЛАДЕНЧЕТО ЗА ВОДА,УТРЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПИЕТЕ ОТ СЪЩОТО МЕСТО ВОДА"
Явно не ви е било до толкова страданието и не сте имали този ад ,в които съм била аз
БЛАГОДАРЕНИЕ на Стефан,ние със семейството ни и около нас на близките ни на който е помогнал сме му БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ...
СПАСИТЕЛЮ НАШ ДА НЕТИ ПУКА КОИ, КАКВО ЩЕ ПИШЕ СРЕЩУ ТЕБ
ИМА КОИ ДА ГИ СЪДИ ОТ ГОРЕ!
44.
BЕКЪМ
29.06.2017 22:15:26
4
2
Тоя вадеше по 200/300 лева МИНИМУМ всеки ден за макс 2,3 часа а дали плаща данъци нали е голямата работа.Само господари на ефира ще го оправят с една скрита камера да го види цяла България за какви идиотизми става въпрос!И другите шарлатани дето се навъдиха и те какво дърво трябва да ядът!
43.
Сашо 13
29.06.2017 22:05:19
3
2
Валя и Стефан кажете как аджеба ви помогна или всичките коментари са платена реклама!Накара ви да заровите някакъв амулет до корен от роза ли какво.....разкажете ще ми бъде интересно.Лечител бил абе какъв лечител бе то ако има такива лечители няма болници и доктори да има.А лечител е да на болните ви мозъци безхарактерни !
42.
Сашо 13
29.06.2017 22:00:46
2
3
Как може да има толкова наивници не знам.Всъщност знам и аз имах проблеми и след като човек е в безизходица търси...някой да му реши проблемите.Аз съм ходил при него и като чух какви ги дрънка и как става събирането и пред всички направо се почувствах омерзен после. Че и някакви тъпотии кончета чиниики патрони пълни с ориз абе цели ритуали и ги вика няколко пъти всичко е тактика за мангизи ....абе луда извратена работа...Просто е опитен психолог манипулатор и нищо друго!И накичил толкова икони в стаята и се прави на християнин....неговата дейност няма нищо общо с християнството даже напротив!
41.
Валя и Стефан -София
29.06.2017 19:22:52
2
4
След Бог-
Следващият за мен и сем-то ни като: ЯСНОВИДЕЦ СПАСИТЕЛ И ЛЕЧИТЕЛ-Сте ВИЕ други Няма!
Бяхме взели решение със съпруг си да си сложим КРАЙ на живота покрай фалита на големият ни Бизнес, с който загубихме и достигнах ме допепел,събирахме стотинки
За хляб-Беше ужасно...
Не пожелавам това на никого-дори и на сън.От къде ли не потърсихме помощ,да ни помогнат и да ни изчистят магиите,но уви...
До като не срещнахме Стефан
човек с разбиране и с голямо сърце,широко скроен към всеки да подаде ръка за помощ - Без определени такси-това е истиския гадател
за разлика от други!
Благодарности Гадателю
ГОСПОД БОГ да те закриля
Ти си ни нужен...
40.
Иво Барона
29.06.2017 19:03:45
3
5
Миналата година ходих при Стефко, макар и да не изгарях от желание,защото както всички вие твърдяхте,че е шарлатанин и т.н, но се налагаше имах сериозни проблеми с бизнеса и личния ми живот и сега само бих казал и препоръкал, само за хора които наистина имат нужда, нека отидат и ще останат много доволни. БОГ Е ДАРИЛ СТЕФКО С ДАРБА ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОМАГА НА НУЖДАЕЩИ ОТ ПОМОЩ ХОРА! :)
39.
Яна
29.06.2017 17:27:16
2
8
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за това,което направи за мен!
38.
ss
29.06.2017 16:54:53
4
6
toia nee charlatanin toi e SUPERtakav
aiitriite kopicha sia
37.
666 Lucifer 999
29.06.2017 16:00:10
4
3
Ако не носите поне 1000 лв. не отивайте, понеже няма да можете да платите и тогава ще ви се направи черна магия чрез корана. Използва корана за да прави черни магии, после хората събират пари и отиват да им ги разваля. Така хората си мислят, че той ги е излекувал, а не се питат кой ги е проклел!
Предупредени сте, после да не ми ревете.
САТАНАТА
36.
666 Lucifer 999
29.06.2017 15:57:31
4
1
Да не горите, внимайте.
35.
Димо
29.06.2017 13:38:59
0
4
Айде на всички да напомня, че БОГ се пише с главно Б
34.
до сашо 13
29.06.2017 12:10:44
2
5
шарлатанин ще викаш на дядо си! стефко има дарбата и благодарение на бог, чрез нея помага на хората! ако не вярваш, питай тези на които е помогнал, а те не са един и двама!
33.
айтозлия
29.06.2017 11:54:20
0
7
човешкото страдание наистина няма цена. само този, който истински е страдал и се е притеснявал, боледувал и плакал сам в болката си, може да разбере колко доброта и съпричастност се откриват в стефко от айтос. отидете и вижте колко хора ежедневно стоят пред дома му и търсят помощ. коментарът ще бъде излишен!
32.
омерзена
29.06.2017 11:47:23
2
6
много е подло и гадно да плюеш по такъв човек, който помага на страдащите и нуждаещите се! дано ви се наложи да търсите помощта на стефан от айтос за да разберете колко ценен и невероятен човек е той!
31.
ивелина бургас
29.06.2017 11:39:13
2
7
от цялото си сърце ти благодаря, стефчо! животът ми беше ад, а ти ми помогна безрезервно! носиш огромно сърце, изстрадало, но и изпълнено със съчувствие към другите! бъди жив и здрав, и не обръщай внимание на тези, които не могат да оценят феноменалните ти способности!
30.
Ели
29.06.2017 11:34:49
1
8
Благодаря ти Стефчо!
Изключително мил, любезен и добронамерен човек, който е изстрадал много и се опитва да помогне на хората с божията помощ!
29.
Тоня Стоянова
29.06.2017 10:09:32
2
6
Стефчо , безкрайно ти благодаря , за всичко , което направи за мен и съпруга ми !
Благодарение на теб , ние се сдобих ме с една прекрасна дъщеря !!!
28.
Славейков Сарафово
29.06.2017 09:21:52
6
3
“Да се не отнесете към запитвачите на зли духове, нито към врачовете; не ги издиряйте, та да се осквернявате чрез тях”, “защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа” (Левит 19:31; Второзаконие 18:12).
27.
Сашо 13
29.06.2017 09:16:26
5
3
Пълни измислици, шарлатанска работа просто добър психолог...дяволска работа!
26.
Ива и Коци-Пловдив
29.06.2017 08:56:45
3
8
БЛАГОДАРНОСТИ СТЕФ !
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАКВИ ГЛУПОСТИ СЕ И ЩЕ СЕ ПИШАТ ЗА ТЕБ.
НИЕ СМЕ ВИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ,ЧЕ ТЕ ИМА И СЛЕД НАШИТЕ СРЕЩИ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ПРЕКРАСНА ЩЕРКА.
ЗА ТЕЛ.НОМЕР НА ЯСНОВИДЕЦА И ЛЕЧИТЕЛЯТ ОТ АЙТОС-0898497099
КОЯТО НИ УВЕРИ ДА ГО ПОТЪРСИМ
ДЪЛЖИМ БЛАГОДАРНОС ЧРЕЗ САЙТА И НА ВЕСИ-БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНА ,ЧЕ НИ СВЪРЗАХТЕ С ФЕНОМЕНА.
25.
Ую
29.06.2017 08:41:52
4
2
Този индиец ли е?
24.
*********
29.06.2017 08:41:08
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
23.
*********
29.06.2017 08:19:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
благодарен
29.06.2017 07:51:25
4
7
който иска да не вярва, но да не ви дава господ наистина да имате нужда от помощ - тогава със сигурност ще разберете помага ли или не. аз съм доволен и благодарен, защото знам какво направи този човек за мен и близките ми. стефко, благодаря ти!
21.
Петров
29.06.2017 07:50:21
4
5
БЛАГОДАРЯ ВИ СПАСИТЕЛЮ !!!
с вашата помощ съм жив,че ме върнахте от ония свят!
7години живеех в ад...Кадей ли не сме ходили но уви...
ЕДИНСТВЕНО ВИЕ МЕ СПАСИХТЕ!
Чета коментарите на някои и се питам защо ли се ядосвам с тях!Ако бяха на моето страдание-щяха ли да пишат,но това сме ние хората ЗАВИСТА И ЗЛОБАТА НЯМАТ КРАЙ!
Това е единственият
Ясновидец и Лечител които-
НЯМА ОПРЕДЕЛЕНА ТАКСА И Е НАЙСТИНА ЧОВЕК С ДАРБА!
НИКОГА НЕ Е ТЕГЛИЛ ЧОВЕШКАТА МЪКА НА КАНТАР ЗА ПАРИ!
А е давал пари бях очевидец.
А доколкото чета по коментарите за турската книга и кръста!Това беше и моя въпрос но отговора беше следният;
АЗ НЯМАМ ПРАВОТО ДА НАЛАГАМ СМЯНА НА ВЯРАТА!!!
ВСЕКИ СЕ РАЖДА С ВЯРАТА СИ ПРИ МЕН ИДВАТ ВСЯКАКВИ ХОРА
ОТ РАЗЛИЧНИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ...Стана ми ясно ,че това нее причина.
ВАЖНОТО Е ЗА МЕН,ЧЕ СИ НАМЕРИХ СЛЕД ТОЛКОВА СТРАДАНИЯ ЗАГУБИ И МЪКИ ИСТИНСКИЯ ЯСНОВИДЕЦ ЛЕЧИТЕЛ И СПАСИТЕЛ КОИТО ЖИВЕЕ В АЙТОС И ДЪРЖИ ЗА ЗАПИСВАНЕ ДА МУ СЕ ОБАДЯТ ОТ ВЕЧЕРТА ЗА СУТРЕНТА НА ТЕЛ.0898497099
Не приема хора който изкат да направят черни магии!
Връща ги обедих се на 100% върна хора пред мен!!!
Винаги е лъчезарен, шеговит,дори и приятелски настроен към всеки да подаде ръка-човек присъствал при него по време на сеянсите ритуала и изчистването на негативите забравя мъка страдание болка и т.н
Тои е истински феномен-Препоръчвам ви го а кои каквото иска да си пише.
20.
Петър Димитров
29.06.2017 07:27:30
3
4
Относно ясновидеца г-н Чакъров, винаги когато съм имал нужда от помощ винаги ми е помагал, ясновидци много,но за Стефко бих казал само, който е отишъл с болка и страдание при него, след сеянса се успокояват нещата :)
19.
Али
29.06.2017 06:40:11
5
8
Джемале, още ли лъжеш хората, а ?
18.
*********
29.06.2017 03:45:19
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
*********
29.06.2017 02:35:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
*********
29.06.2017 02:05:57
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
*********
29.06.2017 01:14:25
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Gergana
29.06.2017 01:02:46
2
3
Prosto unikalno !
13.
*********
29.06.2017 00:57:49
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Лиляна
28.06.2017 23:47:46
6
4
Много сам доволна от него просто няма втори като него.. много тежко болна бях той ма излекува
11.
Димитрова
28.06.2017 23:34:56
9
9
Стефчо е прекрасен, семейството му също! Въпреки всичко през което минава самият той, винаги намира сили и за хората, които чакат помощта му!Да не ви се налага да опирате до него, но случи ли се,знайте че с божията благословия той просто знае какво прави! Не го третирайте , като врачка,защото едното с другото няма нищо общо! Стефчо може да те насочи при правилният лекар, да ти даде точната диагноза и да ти развали магия, не просто да гадае числата от тотото! Имайте уважение и вяра, защото моето семейство е здраво и прекрасно благодарение на Господ и помощта на Стефчо! Нуждаете ли се истински, идете! Може ли ще ви помогне!
10.
*********
28.06.2017 23:21:23
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Zifos
28.06.2017 23:21:07
6
3
Ako pitate kak razbrah 4e e sharlatanin shte vi otgovorya beshe otvoril edna kniga s molitvi na turski a sam toy napravi krast s rakata si na sashtata kniga
8.
за един приятел питам
28.06.2017 23:09:57
3
15
в статията дали има продуктово позициониране
7.
do 4
28.06.2017 22:36:22
6
6
Vaobshte ne si prav - chovekat si razbira ot rabotata. Tova , che ti ne si se svetnal, si e tvoy problem. Na men pak vsichko mi pozna
6.
Zifos
28.06.2017 22:35:45
4
8
Ako pitate kak razbrah 4e e sharlatanin shte vi otgovorya beshe otvoril edna kniga s molitvi na turski a sam toy napravi krast s rakata si na sashtata kniga
5.
благодарна
28.06.2017 22:32:54
12
9
Стефчо, благодаря ти за всичко, което направи за семейството ми. Господ да ти дава здраве , сила и живот !
4.
Zifos
28.06.2017 22:31:54
5
15
Nedeyte da vyarvate na toya sharlatanin ot autos az byah pri nego 1997 nishto ne razbira nishto ne poznava ! Balamosva horata
3.
*********
28.06.2017 22:12:33
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
....
28.06.2017 22:00:04
1
1
Здравейте , аз съм жена и не мога да имам деца , бихте ли ми помогнали ? Родена съм на 20 февруари 1964 година . Благодаря .
1.
*********
28.06.2017 21:54:11
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори