×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дажба! На ден една българка става проститутка в Евросъюза


22 Юни 2017, Четвъртък, 12:17 ч.

За последната година 400 жени са потърсили помощ

По една българка дневно става проститутка в страна от Европейския съюз. Това показват данните в публикуватана за обсъждане Национална стратегия за борба с трафика на хора за периода 2017-2021 година.

Според цифрите там само за последната отчетна година помощ са потърсили близо 400 жени, които са станали жертви на трафик и са били превърнати в компаньонки.

Само тази цифра води до извода, че почти по една българка дневно е принудена да продава тялото си. Според експерти обаче цифрата е много по-голяма, тъй като много момичета остават анонимни и не се обръщат към полицията и институциите.

Официалните данни сочат, че най-често млади момичета до 25-годишна възраст заминават за Германия, Холандия, Белгия, Кипър, Италия и Полша, за да упражняват най-древната професия, пише "Монитор".

При последното преброяване само пълнолетните са били 353. 29 пък са били девойки, които все още не са навършили 18 години. Те са били основно от провинциални градове.

В същото време бившите проститутки, които са успели да се спасят, ще бъдат записвани в бюрото по труда, за да могат отново да се интегрират в обществото. Това предвижда Национална стратегия за борба с трафика на хора 2017-2021 година.


В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
...
22.06.2017 21:53:39
0
0
ПРЕЗ 2011 Г. ДИАН ГЕОРГИЕВ ЗАЙКОВ ЗАБРЕМЕНЯВА ЕДНА АКТРИСА – МАЙКА С ДЕТЕ И Я ПРИНУЖДАВА ДА АБОРТИРА, ЗАЩОТО САМИЯТ ТОЙ Е ОБВЪРЗАН С ДРУГА ЖЕНА. ТУК Е КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА МЕЖДУ АКТРИСАТА И ДВЕ НЕЙНИ ПРИЯТЕЛКИ, КЪДЕТО ТЯ ОПИСВА ПОЛОЖЕНИЕТО, В КОЕТО Я Е ПОСТАВИЛ ДИАН.

ПОЛИНА С. С.:
[27 март 2011, 02:12]
Никога не съм била пред по-труден избор..... Още същия ден се чухме с Диан. Нищо кой знае какво по-различно не ми каза.... Но аз споделих онова,което бях пропуснала..... А тази нощ сънувах,че отиваме да правя аборт.... И точно в последния момент му казах,че всъщност само исках да проследя пътя към това и че няма да го направя..... Страх ме е.....

(ОТГОВОР: [27 март 2011, 9:20]….милата ми Полина! Браво за казаните неща! Обичам те! Наистина е труден избор... офффф Обичам те!)

ПОЛИНА С. С.:
[28 март 2011, 22:58]
…Вчера се прибирам след цял ден репетиции и йога вечерта и Виктор ме посреща както винаги с най-прекрасната си прегръдка. А после ме гушва и почва да ми целува корема. Питам какво целува там, а той се поглежда в огледалото и ми казва БЕБЕ… Какво каза? – попитах. А той НИЩО, на себе си го казах… НЕ, ПРОСТО ТАКА ГО КАЗАХ… Просто така ли????? Има ли нещо просто така…????? А точно прибирайки се към къщи се молех за пореден път за знак….
Много сънувам…. Какво ли не…. Тази сутрин си мислих, че каквото и решение да взема, ще бъда наранената… Мислих си също така, че и през ум не ми е минавало, че точно Диан ще ме постави в подобна ситуация… Не знам защо но винаги съм мислела, че ако това се случи, той ще го приеме… Много е… страшно да се събуждаш, когато трябва да вземеш толкова важно и трудно решение…
Обърнах се за съвет към ИДЗИН – Книгата на промените…. Отговорът обаче е точно като мен – противоречив… Колкото повече го чета, толкова повече се обърквам….
Приключвам, че съм на репетиция… Прегръщам те много!!!!

(ОТГОВОР: [30 март 2011, 23:22] …не знам , мила.... трудно е... знаци колкото щеш , но в подобни моменти явно само объркват... не знаци, а подкрепа ти е нужна!)

ПОЛИНА С. С.:
[2 април 2011, 12:04]
Благодаря ти….!!!!!! Наистина имам нужда от подкрепа…. Дадох си малко почивка от тези мисли за това какво да правя. И това се случи след като във вторник ми се обади Диан да ме пита как съм и какво съм решила…. 10 минути му говорих и му казах почти всичко, което ми мина през душата и главата. Той само казваше, че разбира, че съжалява…. И ми каза, че няма правилно решение и че просто трябва да взема решение, за да се успокоя…. Само че каквото и да реша, надали ще се успокоя кой знае колко – чака ме работа…. А тази седмица беше…. Цял ден на репетиция – на сцената, вечерта йога, в обедната почивка тичах да храня Виктор и да го водя на училище или където там трябваше…. За пореден път се убедих, че мога да издържам на бясно темпо (особено в това състояние – не ям много, спи ми се, сутрин съм отпаднала)… Йогата вечер ми идваше тоооооооооолкова добре! Минаваше чудесно, а аз самата така хубаво релаксирах….. Ще приключа краткото си съобщение с това, че усещането ми е, че съм приела това, което се случва с мен и че няма два варианта, а само един…. Ще пиша пак друг път, че е време за сън за Виктор….
Извини ме, че пиша на латиница, но на лаптопа не ми е позната кирилицата….
Кажи ми какво е това за майка ти – да не ти беше на гости?????
И аз те обичам!!!!!........ Прегръщам те!!!!!!!!!

ПОЛИНА С. С.:
[4 април 2011, 3:42]
Aх,че хубаво....... Много се радвам за теб и за вас!!!!!!! И ти благодаря за прекрасните думи и за подкрепата.......
Малко ми е напрегнато тези дни,защото нямам вече два дена репетиции и сутрин ми се гади,а когато съм на сцената това състояние успявям да го пренебрегна... А сега нищо не ми се прави ,а има,има какво да върша.... Вчера пак спах лошо,та сутринта спах и се излежавах до 12 ч....... Нетипично за мен....Добре,че беше неделя-дъждовна при това......
Преди малко ми се обади Диан. Много е напрегнат и притеснен....Аз не успях да му кажа нищо ново. Винаги съм мислила,че няма избор,когато е от любим човек. Сега разбирам,че е точно обратното – че точно защото го обичам съм готова на всичко....
Да бъда Любов....Прекрасно.....
Знаеш ли..... Не го усещам като НАШЕ,а като МОЕ дете....
А тази сутрин изпратих най-после писмото за таткото на Виктор....Ха да видим....
Много успешна да бъде седмицата ти….!!!! Прегръщам те!!!

ПОЛИНА С. С.:
[22 април 2011, 12:04]
Във вторник се разделих с мъничето.....

ПОЛИНА С. С.:
[24 април 2011, 8:55]

Ще се почувствам по-добре, ако ми напишеш нещо....

(ОТГОВОР: [25 март 2011, 23:22]
Поли , прости ми , получих съобщението ти , но не бях в състояние да ти пиша...Първо – изпратихме баба ,почина моята баба Мария и това беше на Цветница... Много ми е мъчно за нея. Съжалявам и за решението , което се е наложило да вземеш, зная че ти е много трудно сега и че го преживяваш болезнено ... Зная , че е така. Бог да ти прости и да ти даде сили и ти да си простиш – на себе си! Много те обичам , много искам да се намериш на пътечка спокойна и мирна , по която да вървиш и да е светло около теб и в душата ти. Аз самата не мога да те отведа на нея, ти си тази , която трябва да я достигнеш мила моя или да я постигнеш....Тежко е , че си причинила смърт, но има прошка и милост...и затова те моля , помисли върху думите ми – поговори с отец Георги , разтовари изстрадалата си душица , има кой да понесе товара ти ... никога не е късно да помолим за прошка и за мир. Поли , мила моя приятелко , светло момиче , много те прегръщам и отривам сълзичките ти... повярвай ми – с теб съм , мисля те , желая мир и топлина да има в сърцето ти ... Спокойна вечер миличка , а утре ще се опитам да се свържа с теб !)
2.
kenefa na europe
22.06.2017 12:11:23
0
2
ами мат'ряла става само да го шибат. както си го шибат на родна почва политиците
1.
Fiki
22.06.2017 10:48:39
2
4
I ko sia ? Dokato si komentirate tuk i pishete dashterite vi gi tapchat niakade v evropa
Inache ste golemite mujkari tuk a na praktika ste naebani indirektno hahaha
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори