×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 типа оргазма при мъжете


10 типа оргазма при мъжете
Ключови думи: секс, съвети
21 Юни 2017, Сряда, 21:49 ч.
Източник: cosmopolitan.bg

Не само жените са призвани да получават незабравими, уникални и какви ли още не оргазми


Мъжката част от населението също има какво да разкаже за моментите на върховна сексуална наслада. На нас ни остава да слушаме.


1 Съвсем първият оргазъм

Има моменти, оформящи живота на човек. За велики мъже, като Нелсън Мандела и Мартин Лутър Кинг, тези моменти повлияват на историята. За други, това е моментът, в който осъзнават, че са способни да еякулират. Някъде по това време, те решават, че ще отделят цялото си внимание, време и ресурси да начинанието. Веднага, след като проверят дали след първия оргазъм в живота им, пенисът си е още на мястото.

2. Срамното свършване

То се случва по време на мастурбиране, когато мъжът е прекъснат от ситуация, извън неговия контрол. Дали на компютъра, вместо порно изведнъж не се е пуснало анимационно филмче или урок по грим? Той проверява камерата, за да е сигурен, че случайно не се е снимал с нея, оглежда дали родителите му не са се прибрали по-рано... но в крайна сметка завършва започнатото, след което се чуди какво прави с живота си, засрамен до мозъка на костите си.

3. Оргазъм тип „твърде страхотен, за да е истина“

Има секс и има СЕКС. Секундата, в която той осъзнае разликата между двете, светът започва да му се струва едно по-добро място. Първият наистина умопомрачаващ оргазъм по време на секс наистина отваря очите. Мадона дори е написала песен за него. Сещаш се, онази, в която текста е само за секс...

4. „Сухият“ оргазъм

Първият път, когато разбере, че е свършил, но едва ли не няма каквато и да било сперма... е шокиращ. Тогава разбира, че може би трябва да си даде малко почивка от секса/мастурбирането, за да презареди „соковете на изобилието“.

5. Мистериозното изчезване

Всичко е наред – току-що е свършил, но... доказателствата не са налице. Изчезнали са яко дим. Семенната течност е странно нещо – уж трябва да е там, а всъщност не е. Насочил е пенисът си не където трябва и сега трябва да я издири и почисти. Само да си почине малко след преживяването.

6. Мастурбирането от чиста скука

Типовете оргазми, които вече изброихме обикновено се случват само веднъж. Този, обаче, е познат на всеки мъж, които си доставя редовно удоволствие сам. Има свободни 45 минути, преди да трябва да излезе. Вече е проверил всичките си социални медии по телефона, играл е на игри, а сега няма какво да прави. Защо да не убие времето по един положително по-вълнуващ начин? Лесно е. Достъпно е. Забавно е. Убива скуката моментално. Какво по-добро от това?

7. Заслуженият оргазъм

По каквато и да е причина (закъснял оргазъм поради притеснение, количество изпит алкохол и какво ли още не), той си го е заслужил. След свършването, би искал да си даде въображаем медал за успешната работа.

8. Оргазъм тип „не мога да повярвам“

Това е оргазмът, който го оставя с гигантска усмивка на лицето, защото е зачеркнал някоя точка от списъка със сексуалните си фантазии. Може би току-що е взел участие в тройка. Или най-накрая е правил секс с мацката, която преследва от години и никога не е вярвал, че тя ще му обърне внимание. Каквато и да е причината, върхът идва след като 10 минути по-рано единствената мисъл в съзнанието му е била „о, да, о, да, о, да!“.

9. Ужасяващият оргазъм

Има много причини той да се случи. Всеки мъж е преживявал оргазъм, който не е искал да се случи. Може би е свършил твърде бързо. Може би е извикал нещо срамно, по време на секса. Може би си му казала да свърши върху гърдите ти, но той го е направил върху чаршафите. Която и ситуация да е довела до ужасяващия оргазъм, бъди сигурна в едно – той ще мисли за нея в продължение на седмици.

10. Оргазмът, заради който закъснява за работа

Той знае, че не бива да се захваща с него, защото е твърде късно, но изкушението е твърде силно. Тогава, по някое време от сексуалния акт (или самозадоволяването, за да бъдем честни), той осъзнава, че няма да пристигне навреме в офиса. Минути по-късно разбира, че ще закъснее с повече от половин час. И тогава си казва, че по-добре да завърши, каквото е започнал, щом така или иначе ще трябва да остане след работа.

В категории: Лайфстайл


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
*********
22.06.2017 05:54:31
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
...
22.06.2017 05:49:09
2
3
dnes hodih na edna priqtelka da i pomogna kupila si divan i otidax da pomogam pomognah i tq otidi do magazina i az ostanax s maikai neznam kak se slu4i no barzo se nagrabihme s maikata iskara edno okosmeno pute kato i go vkarax leko q zabolq ot precenih 4e e tqsna za moq hui no prodaljih navsqkade i go slojih takmo i napalnih usti4kata i da6terqi dve min sled tova se prebra no nemoja da razbere 4e 4ukax maikai hem malko i izpraskax kosata pak drugoto go glatna tazi ve4er 6te otida pak no tazi ve4er cqlata e moq mnogo obi4am tesni leki i drebni4ki da sa 21 sm mie kato im go vkaram revat no izdarjat sega sam nabelqzal edno drugo lel4i minion4e ako mi dade takova lizane 6tee lija i posle 6tee e zakova 72 nabor mi sa lubimite lelki ako 4ete6 tova i se doseti6 kato se vidim i sme sami iskam da te lija i nakraq 6tete naeba zdravo
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори