×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лейди Би: Смалих си бюста, не съм би!


17 Юни 2017, Неделя, 00:37 ч.
Източник: Труд

Нямам нищо против гейовете, аз работя с много такива хора, те са най-добрите дизайнери, коафьори и танцьори

Атрактивната певица Лейди Би е родена в Пазарджик, като Бойка Щерева и още от дете започва да взима уроци по пиано, солфеж и пантомима. Едва на 13 години тя печели награда за млад изпълнител на фестивала „Микеле Меркурий“, а на 14 става победител и в „Хит минус едно“. Завършва Консерваторията с отличен успех и получава покани да пее в няколко джаз и соул клуба в столицата. По това време печели и награда за млад талант на „Златния Орфей“. Лейди Би има издадени три албума, като първият от тях „Back 2 U“ излиза през 2002 година. Следва „тава“ с провокативното заглавие „Da Bit4″. Работи в Дубай и САЩ, където също участва в концерти с чуждестранни музиканти. През 2009-та достига до финала на родния конкурс за песен на „Евровизия“ с „Сhance to Love You“. Подгрява и победителката в престижния европейски фестивал – Dana International по време на концерта й у нас. Лейди Би е известна не само с безспорните си гласови данни но и със сексапилна визия и ефектни сценични костюми.

-За повечето изпълнители лятото е сезон не само за почивка, а и за много работа. Ти какви нови проекти подготвяш?

-Тази седмица записах с мой колега една нова авторска песен, която е специално за сватби и това е втората ми песен на тази тема. Освен изявите ми в клубовете, новата ми страст са сватбите и то не само като пеене, а цялостното им изнасяне с всички ритуали.

-Имаш ново амплоа?

-Да, много ми е приятно да водя сватбените ритуали и затова новата ми песен е на тази тема. Иначе непрекъснато си подновявам и обогатявам репертоара, защото работата ми предимно е съсредоточена в клубове и пиано барове.

-Каква е причината талантлива певица като теб да звучи толкова рядко в ефира на музикалните медии?

-Мога да кажа, че в България има определена мафия от изпълнители и продуценти. Деветдесет процента от певците не ги допускат до ефир и слушаме само 5-6 човека, като всички ги знаем кои са. Не дават изява на никой друг, ти може да влагаш пари в песни и да правиш клипове, но какво от това? Ето, последната ми песен, която записах стана тотален хит в интернет, много се харесва, но като писах на един от водещите на известно радио, той дори не ми отговори. Отвсякъде ти затварят вратите и затова много рядко правя нещо ново. Само от БНР ми обърнаха внимание, но аз не съм единственият такъв случай.

-Всичко до парите ли опира?

-Не знам, ако можеш, ти ми кажи. До голяма степен е до това, а след парите се заформят приятелства и шуробаджанащина, все пак светът си е супер комерсиален и без пари не можеш да излезеш дори от вкъщи. Ти обаче, ако си благодарен за таланта си и си всеотдаен в работата, се справяш по някакъв начин. Готино е, като отидеш на участие на живо и хората не знаят много за теб, а после остават приятно изненадани и впечатлени, някои чак се учудват…

-Ти си първата арендби дива в родната музика. Какво мислиш за новите имена в този стил, като Дара, Тита и Гери-Никол?

-Не знам дали съм точно първа, но определено съм от първите. Започнах преди доста години с шарените плитки и провокативно поведение. От новите имена всички ми харесват, те са много добри продукти, особено Гери-Никол. Тя е най-сполучливият продукт в арендби музиката. Гери е съчетание на талант с много финанси и много лудост – да, тя е и луда и не е дърво на сцената, но ако нямаше финансова подкрепа, нямаше да е това, което е.

-Ти би ли си поръчала песен на Криско?

-Не, на него не. Просто хората си поръчват негови песни, защото се е наложил и смятат, че след като се е наложил и има някаква формула, но за мен всичките му мелодии са все едно слушаш една и съща песен. Има много по-талантливи изпълнители от него, които могат да напишат песни на конвейер -не е кой знае колко сложна формулата. Криско е наложено име, както преди във фолка беше Кости и всички се хвърляха на него, същата работа е сега и с него.

-Следиш ли музикалните формати и ако сега започваше кариерата си, би ли участвала в такъв?

-Следя ги, но не стриктно. Има много таланти, хубавото е, че им дават възможност да пеят на такава сцена и да разучат сценичното поведение, но лошото е, че в крайна сметка не получават това, което им обещават в началото. Не сбъдват тази тяхна мечта за голяма кариера. Тези формати се правят малко, или повече с комерсиална цел. Въпреки това си е хубаво преживяване от живота – все пак имаш шанс да те срещне Графа и да те вземе в компанията, но има и други, които хващат един певец и го изцеждат колкото може, докато е млад и интересен, а след това идва следващият. Ако сега започвах, аз също бих участвала в такъв формат, защото всеки млад изпълнител има нужда от трибуна.

-Кой беше твоят фаворит в „Гласът на България“?

-Може би Сара Сюзет. Тя е азиатка, а от Филипините са едни от най-добрите музиканти и певци в света, но победителят все пак трябваше да е от България.

-А според теб кой утвърден роден изпълнител може да се нарече гласът на България?

-Има много добри изпълнители в различните стилове, но гласовете на Георги Христов и Васил Найденов наистина са уникални. Обожавам и гласа на Ваня Костова, изключително красив, като славей е.

-Имаш два успешни дуета с Таня Боева. С кои други попфолк изпълнители би записала обща песен?

-Дуетите ни с Таня имаха голям успех и бяха на теми, които вълнуват попфолк обществото – богаташи, баровци, коя ще е новата миска, кой гъзар ще си я хване? Песните ни се приеха много добре, но като цяло аз не харесвам попофолк, макар че участвам понякога и в такива клубове. Бих записала отново такъв дует само с комерсиална цел, например с някой популярен мъж.

-Ти сама се продуцираш. Успяваш ли да се издържаш само с музика и какво ти коства да си работещо момиче в този мъжки свят?

-Мисля, че светът е женски и че жените се справят по-добре от мъжете, те са по-силната част. Като цяло успявам да се издържам от музика, не съм забогатяла, но се справям благодарение на таланта и усърдието ми. Малко силно казано е, че се продуцирам, но да, за всички клипове и песни сама си вадя от джоба и плащам. Боря се сама и не разчитам на никой.

-Какво мислиш за гей прайда, който предизвика много полярни мнения тази седмица? Трябва ли да го има, или не?

-Абсолютно нямам нищо против, аз работя с много такива хора, те са най-добрите дизайнери, коафьори и танцьори и не виждам какво толкова пречат някому – много задръстени хора има. Не можеш да спреш някой да бъде това, което е.

-За теб самата също се писа, че си бисексуална. Има ли истина в това?

-Не съм бисексуална. Аз съм артист и е възможно преди да съм го казвала на майтап, все пак ние сме артистични и трябва да бъдем цветни.

-Защо според теб има толкова негативизъм и нетолерантност към различните и по-нестандартни хора у нас, включително и към известните личности?

-Като цяло не само към нестандартните хора, но има злоба и завист навсякъде. Според мен причината е в това, че в България положението от много години не е ок и политиците само ни лъжат. Колко процента от българите са добре материално? У нас няма средна класа и тази голяма разлика няма как да не събуди гняв у хората. Някак си човек се озлобява, но ако тук беше малко по-добре и всеки човек можеше да взима едни 2000 лева месечно, с които би могъл да живее нормално, нещата щяха да са много по-различни. Нямаше да има толкова момичета, които да искат да бъдат с богати мъже и хората щяха да се събират повече по любов. Тези отгоре трябва да се замислят, малко да дадат и на тези долу – царят да даде на овцете, да ги усмири малко и да живеят по-спокойно, път той пак да си трупа милиардите.

– Твоята колежка Сани-Алекса тези дни стана жертва на домашно насилие от своя приятел – швед. Ти самата, или твои приятели били ли сте обект на някакво насилие?

-Смятам, че домашното насилие е много голям проблем, при жените особено. Мъж, който малтретира и бие жена си – това е и доста голям проблем, но много жени като че ли свикват с това и не намират сили да се оплачат, прощават на мъжете си, а според мен не трябва да е така. Аз лично не съм ставала обект на насилие – за щастие, но си спомням, когато бях студентка, че певецът Джон Калека, само защото беше тъмнокож го бяха нападнали скинари и после целия беше в рани и кръв. Такива случки показват за пореден път колко лесно може да бъде обработен и промит мозъка на хората и да станеш такова чудовище.

-А в коя страна мъжете са най-големи джентълмени и галантни ухажори към една лейди?

-Навсякъде съм срещала галантни мъже. Всеки се прави на джентълмен, докато иска нещо от теб, по-важното е да е такъв отвътре. Спомням си, че когато бях в Дубай и един българин, няма да казвам кой, но тогава той ми направи страхотна изненада, без да сме имали абсолютно нищо. Беше чул, че пея там и ми подари разходка с джип „Хамър“ и с Ламборгини, а в тях звучеше любимата ми музика и направо крещях от кеф. Тогава в България още нямаше почти нищо, летището ни беше като селска автогара и в Дубай за първи път видях молове на живо – друг свят, сега може би няма да ме впечатли толкова.

-Кое е най-лудото нещо, което си правила от любов?

-Имам няколко такива случки. Първо като ученичка се качих на влака от Пазарджик до София като казах на нашите, че отивам на урок по солфеж и после взех друг влак до Видин. Пътувах 7 часа, за да видя момчето, в което бях влюбена. После с него отидохме на дискотека, но там се скарахме и си тръгнах с влака още същата вечер – уморена и разочарована. Няма да забравя умората и това, че не си заслужава да правиш такива глупости. Друг път по време на участие скочих на един барабанист и започнах да го целувам, а той си изпусна палките от изненада. После между нас се завърза някаква любов, но за кратко.

-Според теб кои са най-сексапилните мъже?

-Има един актьор, когото харесвам – Джош Дюамел, който е съпруг на певицата Фърги. Много ми харесват и Джони Деп, Брад Пит, Том Круз и Дейвид Бекъм, но в по-младите им години.

-Би ли позирала отново за „Плейбой“, след като си направи корекция на бюста?

-Бих. Сега си направих смаляване и повдигане на бюста и вече ми е по-красив и стегнат отпреди – нямам силикон. По принцип харесвам по-малък бюст, а не някакъв огромен, не съм фен и на пренапомпването на устните и бюста, знам, че и мъжете не се кефят на такива прекалени неща. Аз съм по-скоро фен на силикона в задните части, защото българките нямаме издути дупета, като бразилките.

-В момента има ли мъж до теб?

-Не, единственият мъж е моят син.

-Кой ти помага в грижите за Крис?

– Майка ми – д-р Колова. Той вече ходи и на градина, понякога се е налагало да използвам и услугите на две жени да го гледат. Крис много обича да пее и танцува, но не бих искала да се занимава с музика, по-добре да му е хоби и да има по-сериозна професия като препитание.

-Каква е причината вече почти да не се появяваш на светски събития?

-Престанах да ходя по тези събития, защото цялата тази позьорщина, демонстрация на обич – колко много те харесват и фалшиви усмивки ме натоварват, нито те ме обичат толкова много, нито аз тях. Все по-трудно да се намерят честни и почтени хора в тази среда, в която живеем.

-Баща ти е лекар и музикант. Кой е най-важният съвет, който си получавала от него?

-Той е доста критичен към мен и моите изяви, прави ми евала само като се представя блестящо. Един от съветите му е да не се карам с хората и да пазя дипломация с колегите, дори когато имаме неразбирателства. Винаги ми казва – от врагове нямаш нужда. Също така ме съветва да пея повече джаз и соул, където съм силна, защото гласът ми е богат на обертонове. Баща ми смята, че това е един талант, който много хора не подозират, че притежавам.

-За какво се молиш?

-Аз се моля най-вече за най-важните неща в живота – здраве, спокойствие и разбирателство в семейството. Хубаво е не само да се молим, но и да сме благодарни на Господ за всеки един ден от живота си, да не мрънкаме и да не се оплакваме. Забелязвам, че повечето хора не виждат щастието около себе си, или го приемат като даденост, а трябва да сме благодарни за всичко, което имаме.

-Усещаш ли божията помощ в трудни моменти?

-Често благодаря на Господ, че ми помага и ме пази, защото в живота си съм правила доста грешки – глупави грешки, но винаги успявам да излизам от тях и да съм добре. Например, като по-малка катастрофирах с мотор, а бях без каска. Усещала съм подкрепа и в други моменти. Случвало ми се е точно преди участие да си загубя ключа и да не мога да си отключа, а трябва след 10 минути да съм на сцената и ситуацията беше доста сложна. Направо изпаднах в паника и ми идваше да изкрещя – Бойке, колко си разсеяна, не мога да те понасям! Тогава се помолих на Господ да ми помогне да намеря ключа и му обещах, че вече ще бъда по-организирана и точно тогава го намерих!

-Любимата ти мисъл?

-Вярвам в българските поговорки, като – всяко зло за добро, сговорна дружина – планина повдига и много други. В тях има много истина и мъдрост.

В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Цицомен
18.06.2017 16:12:19
0
3
Защо ма ,Булка?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори