Лейди Би: Смалих си бюста, не съм би!


Лейди Би: Смалих си бюста, не съм би!
18 Юни 2017, Неделя
Източник: Труд

Нямам нищо против гейовете, аз работя с много такива хора, те са най-добрите дизайнери, коафьори и танцьори


Атрактивната певица Лейди Би е родена в Пазарджик, като Бойка Щерева и още от дете започва да взима уроци по пиано, солфеж и пантомима. Едва на 13 години тя печели награда за млад изпълнител на фестивала „Микеле Меркурий“, а на 14 става победител и в „Хит минус едно“. Завършва Консерваторията с отличен успех и получава покани да пее в няколко джаз и соул клуба в столицата. По това време печели и награда за млад талант на „Златния Орфей“. Лейди Би има издадени три албума, като първият от тях „Back 2 U“ излиза през 2002 година. Следва „тава“ с провокативното заглавие „Da Bit4″. Работи в Дубай и САЩ, където също участва в концерти с чуждестранни музиканти. През 2009-та достига до финала на родния конкурс за песен на „Евровизия“ с „Сhance to Love You“. Подгрява и победителката в престижния европейски фестивал – Dana International по време на концерта й у нас. Лейди Би е известна не само с безспорните си гласови данни но и със сексапилна визия и ефектни сценични костюми.

-За повечето изпълнители лятото е сезон не само за почивка, а и за много работа. Ти какви нови проекти подготвяш?

-Тази седмица записах с мой колега една нова авторска песен, която е специално за сватби и това е втората ми песен на тази тема. Освен изявите ми в клубовете, новата ми страст са сватбите и то не само като пеене, а цялостното им изнасяне с всички ритуали.

-Имаш ново амплоа?

-Да, много ми е приятно да водя сватбените ритуали и затова новата ми песен е на тази тема. Иначе непрекъснато си подновявам и обогатявам репертоара, защото работата ми предимно е съсредоточена в клубове и пиано барове.

-Каква е причината талантлива певица като теб да звучи толкова рядко в ефира на музикалните медии?

-Мога да кажа, че в България има определена мафия от изпълнители и продуценти. Деветдесет процента от певците не ги допускат до ефир и слушаме само 5-6 човека, като всички ги знаем кои са. Не дават изява на никой друг, ти може да влагаш пари в песни и да правиш клипове, но какво от това? Ето, последната ми песен, която записах стана тотален хит в интернет, много се харесва, но като писах на един от водещите на известно радио, той дори не ми отговори. Отвсякъде ти затварят вратите и затова много рядко правя нещо ново. Само от БНР ми обърнаха внимание, но аз не съм единственият такъв случай.

-Всичко до парите ли опира?

-Не знам, ако можеш, ти ми кажи. До голяма степен е до това, а след парите се заформят приятелства и шуробаджанащина, все пак светът си е супер комерсиален и без пари не можеш да излезеш дори от вкъщи. Ти обаче, ако си благодарен за таланта си и си всеотдаен в работата, се справяш по някакъв начин. Готино е, като отидеш на участие на живо и хората не знаят много за теб, а после остават приятно изненадани и впечатлени, някои чак се учудват…

-Ти си първата арендби дива в родната музика. Какво мислиш за новите имена в този стил, като Дара, Тита и Гери-Никол?

-Не знам дали съм точно първа, но определено съм от първите. Започнах преди доста години с шарените плитки и провокативно поведение. От новите имена всички ми харесват, те са много добри продукти, особено Гери-Никол. Тя е най-сполучливият продукт в арендби музиката. Гери е съчетание на талант с много финанси и много лудост – да, тя е и луда и не е дърво на сцената, но ако нямаше финансова подкрепа, нямаше да е това, което е.

-Ти би ли си поръчала песен на Криско?

-Не, на него не. Просто хората си поръчват негови песни, защото се е наложил и смятат, че след като се е наложил и има някаква формула, но за мен всичките му мелодии са все едно слушаш една и съща песен. Има много по-талантливи изпълнители от него, които могат да напишат песни на конвейер -не е кой знае колко сложна формулата. Криско е наложено име, както преди във фолка беше Кости и всички се хвърляха на него, същата работа е сега и с него.

-Следиш ли музикалните формати и ако сега започваше кариерата си, би ли участвала в такъв?

-Следя ги, но не стриктно. Има много таланти, хубавото е, че им дават възможност да пеят на такава сцена и да разучат сценичното поведение, но лошото е, че в крайна сметка не получават това, което им обещават в началото. Не сбъдват тази тяхна мечта за голяма кариера. Тези формати се правят малко, или повече с комерсиална цел. Въпреки това си е хубаво преживяване от живота – все пак имаш шанс да те срещне Графа и да те вземе в компанията, но има и други, които хващат един певец и го изцеждат колкото може, докато е млад и интересен, а след това идва следващият. Ако сега започвах, аз също бих участвала в такъв формат, защото всеки млад изпълнител има нужда от трибуна.

-Кой беше твоят фаворит в „Гласът на България“?

-Може би Сара Сюзет. Тя е азиатка, а от Филипините са едни от най-добрите музиканти и певци в света, но победителят все пак трябваше да е от България.

-А според теб кой утвърден роден изпълнител може да се нарече гласът на България?

-Има много добри изпълнители в различните стилове, но гласовете на Георги Христов и Васил Найденов наистина са уникални. Обожавам и гласа на Ваня Костова, изключително красив, като славей е.

-Имаш два успешни дуета с Таня Боева. С кои други попфолк изпълнители би записала обща песен?

-Дуетите ни с Таня имаха голям успех и бяха на теми, които вълнуват попфолк обществото – богаташи, баровци, коя ще е новата миска, кой гъзар ще си я хване? Песните ни се приеха много добре, но като цяло аз не харесвам попофолк, макар че участвам понякога и в такива клубове. Бих записала отново такъв дует само с комерсиална цел, например с някой популярен мъж.

-Ти сама се продуцираш. Успяваш ли да се издържаш само с музика и какво ти коства да си работещо момиче в този мъжки свят?

-Мисля, че светът е женски и че жените се справят по-добре от мъжете, те са по-силната част. Като цяло успявам да се издържам от музика, не съм забогатяла, но се справям благодарение на таланта и усърдието ми. Малко силно казано е, че се продуцирам, но да, за всички клипове и песни сама си вадя от джоба и плащам. Боря се сама и не разчитам на никой.

-Какво мислиш за гей прайда, който предизвика много полярни мнения тази седмица? Трябва ли да го има, или не?

-Абсолютно нямам нищо против, аз работя с много такива хора, те са най-добрите дизайнери, коафьори и танцьори и не виждам какво толкова пречат някому – много задръстени хора има. Не можеш да спреш някой да бъде това, което е.

-За теб самата също се писа, че си бисексуална. Има ли истина в това?

-Не съм бисексуална. Аз съм артист и е възможно преди да съм го казвала на майтап, все пак ние сме артистични и трябва да бъдем цветни.

-Защо според теб има толкова негативизъм и нетолерантност към различните и по-нестандартни хора у нас, включително и към известните личности?

-Като цяло не само към нестандартните хора, но има злоба и завист навсякъде. Според мен причината е в това, че в България положението от много години не е ок и политиците само ни лъжат. Колко процента от българите са добре материално? У нас няма средна класа и тази голяма разлика няма как да не събуди гняв у хората. Някак си човек се озлобява, но ако тук беше малко по-добре и всеки човек можеше да взима едни 2000 лева месечно, с които би могъл да живее нормално, нещата щяха да са много по-различни. Нямаше да има толкова момичета, които да искат да бъдат с богати мъже и хората щяха да се събират повече по любов. Тези отгоре трябва да се замислят, малко да дадат и на тези долу – царят да даде на овцете, да ги усмири малко и да живеят по-спокойно, път той пак да си трупа милиардите.

– Твоята колежка Сани-Алекса тези дни стана жертва на домашно насилие от своя приятел – швед. Ти самата, или твои приятели били ли сте обект на някакво насилие?

-Смятам, че домашното насилие е много голям проблем, при жените особено. Мъж, който малтретира и бие жена си – това е и доста голям проблем, но много жени като че ли свикват с това и не намират сили да се оплачат, прощават на мъжете си, а според мен не трябва да е така. Аз лично не съм ставала обект на насилие – за щастие, но си спомням, когато бях студентка, че певецът Джон Калека, само защото беше тъмнокож го бяха нападнали скинари и после целия беше в рани и кръв. Такива случки показват за пореден път колко лесно може да бъде обработен и промит мозъка на хората и да станеш такова чудовище.

-А в коя страна мъжете са най-големи джентълмени и галантни ухажори към една лейди?

-Навсякъде съм срещала галантни мъже. Всеки се прави на джентълмен, докато иска нещо от теб, по-важното е да е такъв отвътре. Спомням си, че когато бях в Дубай и един българин, няма да казвам кой, но тогава той ми направи страхотна изненада, без да сме имали абсолютно нищо. Беше чул, че пея там и ми подари разходка с джип „Хамър“ и с Ламборгини, а в тях звучеше любимата ми музика и направо крещях от кеф. Тогава в България още нямаше почти нищо, летището ни беше като селска автогара и в Дубай за първи път видях молове на живо – друг свят, сега може би няма да ме впечатли толкова.

-Кое е най-лудото нещо, което си правила от любов?

-Имам няколко такива случки. Първо като ученичка се качих на влака от Пазарджик до София като казах на нашите, че отивам на урок по солфеж и после взех друг влак до Видин. Пътувах 7 часа, за да видя момчето, в което бях влюбена. После с него отидохме на дискотека, но там се скарахме и си тръгнах с влака още същата вечер – уморена и разочарована. Няма да забравя умората и това, че не си заслужава да правиш такива глупости. Друг път по време на участие скочих на един барабанист и започнах да го целувам, а той си изпусна палките от изненада. После между нас се завърза някаква любов, но за кратко.

-Според теб кои са най-сексапилните мъже?

-Има един актьор, когото харесвам – Джош Дюамел, който е съпруг на певицата Фърги. Много ми харесват и Джони Деп, Брад Пит, Том Круз и Дейвид Бекъм, но в по-младите им години.

-Би ли позирала отново за „Плейбой“, след като си направи корекция на бюста?

-Бих. Сега си направих смаляване и повдигане на бюста и вече ми е по-красив и стегнат отпреди – нямам силикон. По принцип харесвам по-малък бюст, а не някакъв огромен, не съм фен и на пренапомпването на устните и бюста, знам, че и мъжете не се кефят на такива прекалени неща. Аз съм по-скоро фен на силикона в задните части, защото българките нямаме издути дупета, като бразилките.

-В момента има ли мъж до теб?

-Не, единственият мъж е моят син.

-Кой ти помага в грижите за Крис?

– Майка ми – д-р Колова. Той вече ходи и на градина, понякога се е налагало да използвам и услугите на две жени да го гледат. Крис много обича да пее и танцува, но не бих искала да се занимава с музика, по-добре да му е хоби и да има по-сериозна професия като препитание.

-Каква е причината вече почти да не се появяваш на светски събития?

-Престанах да ходя по тези събития, защото цялата тази позьорщина, демонстрация на обич – колко много те харесват и фалшиви усмивки ме натоварват, нито те ме обичат толкова много, нито аз тях. Все по-трудно да се намерят честни и почтени хора в тази среда, в която живеем.

-Баща ти е лекар и музикант. Кой е най-важният съвет, който си получавала от него?

-Той е доста критичен към мен и моите изяви, прави ми евала само като се представя блестящо. Един от съветите му е да не се карам с хората и да пазя дипломация с колегите, дори когато имаме неразбирателства. Винаги ми казва – от врагове нямаш нужда. Също така ме съветва да пея повече джаз и соул, където съм силна, защото гласът ми е богат на обертонове. Баща ми смята, че това е един талант, който много хора не подозират, че притежавам.

-За какво се молиш?

-Аз се моля най-вече за най-важните неща в живота – здраве, спокойствие и разбирателство в семейството. Хубаво е не само да се молим, но и да сме благодарни на Господ за всеки един ден от живота си, да не мрънкаме и да не се оплакваме. Забелязвам, че повечето хора не виждат щастието около себе си, или го приемат като даденост, а трябва да сме благодарни за всичко, което имаме.

-Усещаш ли божията помощ в трудни моменти?

-Често благодаря на Господ, че ми помага и ме пази, защото в живота си съм правила доста грешки – глупави грешки, но винаги успявам да излизам от тях и да съм добре. Например, като по-малка катастрофирах с мотор, а бях без каска. Усещала съм подкрепа и в други моменти. Случвало ми се е точно преди участие да си загубя ключа и да не мога да си отключа, а трябва след 10 минути да съм на сцената и ситуацията беше доста сложна. Направо изпаднах в паника и ми идваше да изкрещя – Бойке, колко си разсеяна, не мога да те понасям! Тогава се помолих на Господ да ми помогне да намеря ключа и му обещах, че вече ще бъда по-организирана и точно тогава го намерих!

-Любимата ти мисъл?

-Вярвам в българските поговорки, като – всяко зло за добро, сговорна дружина – планина повдига и много други. В тях има много истина и мъдрост.

В категории: Лайфстайл


1
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
1.
Цицомен
18.06.2017 16:12:19
3
0
Защо ма ,Булка?


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там
Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Децата в дома са системно пребивани и дрогирани, а директорката нехае, разказва Мирела
Всичко в категорията
Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ) Съседските войни в Стария Несебър загрубяха, ето как си отмъщават Сигнал до Флагман.бг! Луд съсед вдигна на крак десетки на ул."Ивайло" в Бургас Читатели на Флагман.бг: Благодарим на Несебър Мото за невероятния празник Зареждащ банкомати джип едва не прегази клиенти на банка в бургаския ж.к „Зорница” Пожарен кран аварира в центъра на Бургас, вода се лее по ул."Цар Петър" от час Сигнал до Флагман.бг! Бургазлия се жалва, не го пуснали с автомобил на плажа в Крайморие Ето така се паркира БМВ в Бургас Безобразие! Вижте на какво заприлича велоалеята на околовръстния път за "Меден рудник" Шофьор изби рибата в Бургас, вижте какъв регистрационен номер постави на колата си
Омбудсманът пристигна в парламента с щайги череши (снимка)
Омбудсманът пристигна в парламента с щайги череши (снимка) Мая Манолова почерпи с кюстендилския плод след депутата Кирил Калфин
Всичко в категорията
6-има лекари на съд за смъртта на родилката Деяна
6-има лекари на съд за смъртта на родилката Деяна Младата жена почина след едномесечни мъки през 2011 г.
Всичко в категорията
Извратена ученичка, карала с бой приятелката си да прави стриптийз и орална любов, се размина с пробация Местят всички дела за корупция в спецсъда „Антикорупция“ погна бившия шеф на АПИ! Лазар Лазаров причинил щети за 41 млн. лева! Бургаските медии се обединиха в битка за свободата на словото Нямало данни колата на Лозан Панов да е умишлено повредена (ВИДЕО) Бургазлийката Красимира, обвинена за убийство ала "Анита Мейзер": Трима българи ме натопиха, нямам нищо общо! БСП обяви кандидатите си за членове на ВСС Няма прошка за свирепия убиец на дядо Хаккъ от с. Люляково, БАС увеличи присъдата му Осъдиха 43-годишен мъж, изнасилвал малолетно дете в продължение на месец Асоциацията на европейските журналисти подкрепи бургаската гилдия Уловили пласьори на Слънцето по снимки във „Фейсбук“ и след нарушение на Закона за движение по пътищата
Бизнесдамата Диана Иванова си върна плажа в Отманли, измъкна го от Ахмед Доган
Бизнесдамата Диана Иванова си върна плажа в Отманли, измъкна го от Ахмед Доган Контролираната от Иванова "Виста маре бийч" ЕООД ще стопанисва ивицата в следващите пет години

Всичко в категорията
Боршош прави незаконни преустройства в НДК
Боршош прави незаконни преустройства в НДК ДНСК приключи проверката със заключения за нарушения по ЗУТ

Всичко в категорията
Първата дама блесна в бял тоалет на рождения ден на Царя (СНИМКА) И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт! Зловещи разкрития от нощта, в която мъжът на Анита Мейзер издъхна Нешка за скандала в Бургас: И аз съм удряла, но... Нови разкрития! Убиецът на Георги въртял ножа като Рамбо Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода!
Наказват десетокласника, който ритна учителката си
Наказват десетокласника, който ритна учителката си Възможно е, ако съветът реши, от следващата година 17-годишният Мартин да бъде преместен в друго училище
Всичко в категорията
Учители умуват да изключат ли ученика, ударил тяхна колежка (ВИДЕО) Бъдещите студенти: По-малко икономисти, повече инженери Стартира приемът на документи за безплатно обучение по "Софтуерно инженерство" в БСУ, вижте как да кандидатствате Как неграмотните получават дипломи и какво се случва с учителската професия Деца на гурбетчии аут от системата за гимназия Приемат детето ви в първи клас, но... само след дарение НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров” се включва в шестото издание на фестивала „Включи града“ Проф. Докова подаде оставка след скандален изпит, наказват студент за уронване престижа на УНСС Пет бургаски училища са в класацията на най-добрите в България Излязоха резултатите от матурите за 12-и клас, вижте как да ги проверите Университет „Проф. д-р Асен Златаров” присъди „Доктор хонорис кауза” на учен от топ 10 в света
Търсите лекарство? Онлайн регистър ще ви помогне
Търсите лекарство? Онлайн регистър ще ви помогне Търсенето става с въвеждане на наименованието и натискане на бутон „филтър“

Всичко в категорията
Лекари от университетска болница „Дева Мария“ намериха място в престижен специализиран алманах В никакъв случай не хапвайте тези продукти, ако ще плувате след малко Психолог: Родители, купувайте играчки на децата си, но не им подарявайте нов бюст! (ВИДЕО) Слънчевите изгаряния в детска възраст могат да доведат до рак на кожата 45 млади лекари се обучават в УМБАЛ Бургас, половината ще останат в болницата До две години ще имаме електронно здравеопазване (ВИДЕО) Специалист: Бъбречните камъни може да са симптом за ендокринен проблем Учени разкриха: Изневярата e опасна за здравето Важно за пациенти с три артритни диагнози – УМБАЛ Бургас има договор със Здравна каса за амбулаторна процедура 42 Бум на кърлежите! По 100 души търсят лекарска помощ Проф. Христова: Кърлежите носят зарази, при ухапване търсете медицинска помощ (ВИДЕО)
Жестока трагедия! Синът на починалата в Крайморие ридае над безжизненото тяло на майка си (СНИМКИ) Момче с тумори в мозъка издава книги и зове болните да се борят като него за живота си (ВИДЕО) Ето каква огромна сума пари отказа журналистът Васил Иванов, за да влезе във "ВИП Брадър" Връщат количката на Илиян, майка му дава дарени пари за парализиран младеж (ВИДЕО) Млади певци помагат на Светко от Бургас да проходи отново Малките Митко и Лили от Бургас се грижат за болните си родители, да им помогнем! Драматичен обрат: Трагична развръзка с малкия Илиян, чиято история трогна цяла България Погребаха в бял ковчег красавицата Магда, приятелят й се срина на гроба (СНИМКИ/ВИДЕО) Абсурд: Лишават парализирано дете от помощ, защото е гледано от баба и дяд Ужасяващо: Бивша звезда на Левски се самоуби! Покъртително след ужаса в Ню Йорк: Тук е страхотно, написала красавицата Алиша във Фейсбук, секунди по-късно се случи най-страшното (ВИДЕО)
Астролог: Сексът трябва да е нежен
Астролог: Сексът трябва да е нежен Добре е да простите на враговете си и да си платите дълговете, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато черната техника беше кафява
Спомени от соца: Когато черната техника беше кафява Ако телевизорът упорстваше – следваха шамари отстрани, но с видимо наказателна цел

Всичко в категорията
Ето къде изтекоха милионите на Борис Бекер
Ето къде изтекоха милионите на Борис Бекер Тенисисът дал над 15 милиона евро на бившата си заради пиянска изцепка
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Поморие
Бургас отново се срещa с Тоскани
Бургас отново се срещa с Тоскани Потомъкът на фамилия Тоскани ще посети бургаския източно-католически храм “Успение Богородично” 
Всичко в категорията
Пияна шофьорка предизвика катастрофа в ж.к. "Меден рудник", рани приятелка
Пияна шофьорка предизвика катастрофа в ж.к. "Меден рудник", рани приятелка 1,63 промила алкохол в кръвта е отчел дрегерът, 36-годишната бургазлийка е прибрана в ареста за 24 часа

Всичко в категорията
Ученикът Георги след юмручния удар към учителя: Какъв мъж си ти, че ще ме ковеш пред директорката си?! Огромен проблем за жителите на два блока в ж.к."Меден рудник". Има ли свлачище под терасите им? (СНИМКИ) Отмъщение по меденруднишки! Пияна леля прати 3-ма биячи на съсед, направил й забележка Контрабандни цигари издадоха Велин, отглеждал дрога в „Меден рудник” Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник" Нагъл крадец напълни джоба в магазин в ж.к. „Меден Рудник”, познавате ли го? (СНИМКИ/ВИДЕО) 17-годишен ревнивец преби приятелката си в бургаския ж.к. "Меден Рудник", заплаши да я убие Тази сграда на Унихоум ще се превърне в „перлата“ на най-големия жилищен комплекс в Бургас Роми превърнаха местността Боровата гора в ж.к. "Меден рудник" в бунище (СНИМКИ) Бургазлия с рено предизвика мелето в „Меден рудник”, откараха го в болница с окървавена глава (СНИМКИ) Камион премаза автомобил на кръстовище в бургаския ж.к. „Меден Рудник”
Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет
Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет Новият общински съветник Рашид Куру ще положи клетва на следващото заседание в края на месеца

Всичко в категорията
Над 20 кандидати подадоха оферти за пречиствателната станция в Айтос Айтос е столица на българския фолклор! Най-добрите ансамбли у нас участват в „Славееви нощи” (СНИМКИ/ВИДЕО) Находка! Сгащиха 36-годишната Надя с над 3 кг. безбандеролен тютюн, носила го със себе си на работа Красива айтозлийка потъна вдън земя, издирват я! (СНИМКА) Повдигнаха две обвинения на айтозлията, прострелял шумно дете Дългогодишната мечта на Айтос се сбъдна: Откриха новото детско отделение в Деня на детето Новият общински съветник в Айтос не се появи и на тази сесия, къде му е мястото – при ДОСТ или ДПС? Вижте колко ще струват уличните ремонти в Айтос Строят нов цех край Айтос, дава работа на 15 души Рашид Куру: Не съм политическа калинка, ще бъда съветник на ДОСТ в Айтос Човек на Лютви Местан влиза в Общинския съвет на Айтос от листата на ДПС
Карнобатлията Данчо седна зад волана на Корсата си кьоркютук пиян, арестуваха го
Карнобатлията Данчо седна зад волана на Корсата си кьоркютук пиян, арестуваха го Полицаите от РУП – Карнобат, видели, че автомобилът криволичи по пътя и веднага го спрели


Всичко в категорията
Байчев защити премахването на знаците за камери на пътя: Нима има табели „Убийството забранено”? Добрата новина! Ремонт за близо 900 хил. лв. ще промени облика на Селскостопанската гимназия в Карнобат 31-годишният Аспарух Иванов замени депутата Тодор Байчев като лидер на БСП-Карнобат Новият лидер на БСП-Карнобат е (почти) ясен И депутатът Тодор Байчев дебютира от трибуната: Връщаме се към Африка от средата на миналия век Изритаха екскмета на Карнобат Атанас Атанасов от шефското място в ловно-рибарското дружество Системен тормоз: Циганска музика и шумни купони тероризират жителите на кв. Галата в Карнобат Кой ще е новият председател на БСП в Карнобат – заформя се битка между младежки водач и опитен ветеран Победа и изненади за феновете на „Карнобат“ Вярвам, че след местните избори БСП ще се завърне в управлението на Бургас Кметът на Карнобат Георги Димитров: Трябва да правим качествено образование, а не килийно, каквото е в Соколово
Хвърли ли Божо Кравата ръкавицата на Митьо Очите? Завърна се в Слънчев бряг с брониран Мерцедес и солидна охрана
Хвърли ли Божо Кравата ръкавицата на Митьо Очите? Завърна се в Слънчев бряг с брониран Мерцедес и солидна охрана Кузманов бе освободен в понеделник, но едва днес се появи в курорта, изглеждал много уверен

Всичко в категорията
Опаричихме се и хукнахме да дирим имоти по морето
Опаричихме се и хукнахме да дирим имоти по морето В Созопол българските граждани, купили апартамент през тази година, са близо 40% от всички нови собственици
Всичко в категорията
Добрата новина: Над 640 таланти пристигат в Поморие за Международния фестивал „Корабът на изкуствата” Нов рекорд? Млада рускиня седна зад волана след нощен запой, вижте какво отчете дрегерът Започва юбилейното издание на театралния фестивал "Сцена край морето" Сгащиха оборотен дилър на пико в Поморие, превърнал дома си в склад Нидал Алгафари представя книгите си в Поморие Центърът за настаняване от семеен тип в Поморие на три години, приюти 12 деца с увреждания 110 ветроходци от 14 клуба стартираха в регата “Циклон” – Поморие 2017 Втора група ученици от Поморие посетиха парламента по покана на Ася Пеева Апаши разбиха апартамента на руски турист в Поморие Зелена светлина за ОУП-а на Поморие: Съветниците единодушни за изработването му С тържествен концерт и обещание за нови срещи приключи фестивалът на православната музика в Поморие
Опаричихме се и хукнахме да дирим имоти по морето
Опаричихме се и хукнахме да дирим имоти по морето В Созопол българските граждани, купили апартамент през тази година, са близо 40% от всички нови собственици
Всичко в категорията
Галерия на открито: Ахтопол с цветни фасади
Галерия на открито: Ахтопол с цветни фасади Художници от цял свят ще изрисуват 30 къщи през лятото
Всичко в категорията
Испанец рисува върху стената на триетажен блок в Ахтопол (ВИДЕО) Нудисти и еколози протестират срещу дървена пътека на плаща "Делфин" Художникът Венцислав Йосифов: Ще превърнем Ахтопол в град- галерия (ВИДЕО) И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Бразилска туристка към президента Румен Радев в Странджа: Кой сте Вие и защо сте важен? (УНИКАЛНО ВИДЕО) Президентът Румен Радев изненадващо се появи в царевското село Българи, генерал Деси го държи за ръка (ВИДЕО) Работи се по финализиране на Общия устройствен план на Община Царево Няма да се строи заведение на скалите над морски плаж „с. Лозенец“ Бетон на плажа в Лозенец няма да се лее, чадърите остават безплатни за нудистите (ВИДЕО) Жителите на Лозенец излизат на протест заради строеж на заведение край плажа (ВИДЕО) Сеч на ценни дървета до плаж „Делфин" в Царево?
Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа
Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа Идеята обаче едва ли ще се одобри от еколозите

Всичко в категорията
Средец развива туризма в Странджа с канализация за „Божура“ Средец в крак с новите технологии, развива туризъм с 3D музеи Продават старата сграда на болницата в Средец, за да направят модерно вътрешно отделение Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста Полицията в Бургас наема 110 граждански ловци на мигранти, Перата е без право да работи Център за развитие на общността отвори врати в Средец Фирма, свързана с руски бизнесмен, изкупи огромни военни имоти край Средец
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева Прокуратурата проверява документи при областните управители на Бургас, Хасково и Ямбол, свързани с оградата по границата
Всичко в категорията
И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена)
Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ)
Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ) Кметът Жельо Вардунски приветства учениците и им пожела весело и ползотворно лято

Всичко в категорията
Бургас е неузнаваем в последните 10 години благодарение на Димитър Николов и ГЕРБ Детски хепънинг „Наше Лято 2017 година“ с много изненади този петък в Камено Превръщат крепостта Русокастро в най-атрактивната туристическа дестинация в Бургаска област Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас Опасността от пожари расте! Растителност обхвана тези важни електрически стълбове в Бургаско (СНИМКА) Торнадо се завихри край Камено, вижте уникалното видео Детски хепънинг „Да върнем старите детски игри” в Камено за 1-ви юни Инвеститори хвърлиха око на изоставените училища в Каменско Добрата новина: Община Камено спонсорира фолклорния си ансамбъл, прочул града в България и света Кметът на Камено Жельо Вардунски: Няма да позволя 70% от хората да плащат данъци, а 30 % да се крият Камено посрещна Деня на българската писменост с рев на мотори и литературно четене
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Извънредно! Хванаха убиеца от Снягово, крил се в гората като партизанин, но изгладнял Срам и позор! Вижте как тези роми "уважиха" химна на България ДПС показа мускули, изсипа цялото си ръководство в Руен (СНИМКИ) Това ли е убиецът от Снягово? Ако го видите, обадете се в полицията! (СНИМКА) Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща! Дурхан Мустафа разедини Руен, предизвика жестоки сблъсъци в ДПС Брутален скандал в ДПС-Бургас – Дурхан Мустафа заплют в лицето, притискат го да не става депутат
Освободихме служителите, които подозирахме в корупционни практики, за да изчистим името на Агенцията Интервю Всички интервюта Д-р Георги МИТЕВ, директор на БАБХ-Бургас: Освободихме служителите, които подозирахме в корупционни практики, за да изчистим името на Агенцията
Надявам се трайно да сме разрешили този проблем, разделихме се с над 15 души

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Г-н вицепремиер, идете в Кан за един уикенд и ще промените възгледите си! Току-що са раздадени нови 7-годишни концесии за плажа – вижте как се готвят за сезона

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ) Съседските войни в Стария Несебър загрубяха, ето как си отмъщават Сигнал до Флагман.бг! Луд съсед вдигна на крак десетки на ул."Ивайло" в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 23.06.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Ползотворния делови разговор, проведен следобед ще ви ободри и зареди със сили и с нови надежди за реализация. Съдбата ви подлага на сериозно професионално изпитание, за да види дали сте склонни да рискувате необмислено и да се провалите. Семейството ви иска да посрещнете гости, които не са ви особено приятни. Примирете се и ги изтърпете няколко часа, защото вечерта ще закъснеете заради неотложни срещи. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се опитвате да наложите идеите си на всяка цена. На работното място се предпазвайте от конфликти. Искате да смените част от хората от деловото ви обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но денят не е подходящ за целта. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си. Ето защо с повече упоритост ще имате успех в начинанията. Успехите ви в този ден може да бъдат последвани и от неочаквани обрати. Не се хвалете и не създавайте повод за проява на завист от страна на вашите колеги. За да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, се постарайте да не противоречите на никого. Бъдете умерени в думите и действията си. Имате сили да се справите с всички трудности в днешния ден и най-вече да приключите с възникналите преди дни проблеми на вашето работно място. Отложете планираното пътуване. Ако сте изнервени и избухливи ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за деня. Стабилизирайте постигнатото. Изяснете с търпение проблемите в семейните и приятелските си отношения, които са нажежени заради финансов спор. Не позволявайте да ви използват, за да избегнете бъдещи проблеми. Не давайте заеми. Занимаващите се с научна дейност могат да предприемат полезни промени, които ще им донесат успех. Завършете задачите си на работното място. Не ви препоръчвам да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото ще сте губещи. Запазете самообладание, въпреки че спорите с ваши роднини и доказвате правата си върху наследство, което сте получили преди години. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. Силното желание да промените нещо в напрегнатото ежедневие може да ви принуди да предприемете пътуване. Сторете го ако няма да навредите на служебните си задължения. Срещнете се с делови партньори, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Промените ще ви помогнат да се справите успешно със задача, която има кратък срок на изпълнение. Не ви съветвам да предприемате делово пътуване, ако няма кой да ви замести. Бъдете предпазливи при запознанства, за да избегнете разочарованията заради присъствието на злонамерени хора, които искат да се възползват от вас и от които трудно ще се освободите.  Не е изключено да ви принудят да премълчите мнението си по важен  въпрос, заради нечие недоволство. На работното си място не се преуморявайте. Вашите морални принципи ще се окажат в противоречие с финансовите предложения на деловите ви партньори. Не предприемайте действия във вреда на вашия авторитет. Общуването с вашите близки никак не ви е приятно. Претенциите им към вас са безпричинни. За съжаление Съдбата няма да ви донесе спокойствие, защото сте орисани да се справяте с проблеми, породени от нечии капризи и неизпълними желания. Нищо чудно да ви споходят финансови и битови проблеми, които ще ви натоварят допълнително. Уговорете провеждането на делови разговори.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип