×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фалшиви ДМС-и и схема за печалба на гърба на инвалиди разкри бургазлийката Ивелина Димитрова


Фалшиви ДМС-и и схема за печалба на гърба на инвалиди разкри бургазлийката Ивелина Димитрова
Момичето, което е приковано от години в инвалидна количка заради тежък инцидент, е потресено от измамната схема
17 Юни 2017, Събота, 11:00 ч.
Автор: Флагман.бг

"Вие страх от Бога нямате ли?", пита разочарованото момиче


Изпечени измамници се възползват от хора в неравностойно положение в интернет. За това сигнализира бургазлийката Ивелина Димитрова, която от години е прикована в инвалидна количка след ужасяващ пътен инцидент. Въпреки тежкия си живот тя никога не е спирала да губи надежда. (ВИЖ ТУК)

Днес обаче тя публикува сърцераздирателен коментар в социалните мрежи за това как двойка нагли измамници, които с деянията си – фалшифициране на ДМС-и и присвояване на награди за хора с увреждания с фалшиви профили във Фейсбук, буквално са отнели надеждата от живота й.

Бургазлийката, с подкрепата на администраторите на засегнатите страници, е успяла сама да разобличи грозната схема и споделя печалния си опит в мрежата:

Мразя да пиша подобни постове, но мразя и да ме лъжат, и да ми се подиграват, най-вече за положението, в което се намирам! Чрез тази публикация искам да Ви покажа едно две, лица, които се възползват от хората в нужда. „Възползват” дори е слаба дума, на фона на това, което преживявам от няколко дни насам - болка, разочарование, съмнение. Отново изгубих частица доверие и надежда към хората. Не към всички. Не и към тези, които ми доказаха, че каквото и да се случва с мен, са зад гърба ми винаги и ме крепят да не рухна.

Представям на вашето внимание Vancheto Dimitrova - многопрофилна дама,която вършее по всички групи за подаръци като подарява от едния си профил на друг. Профилите са много, хваната е малка част от тях, но това не е най-лошото."Дамата", освен с подаръци, лъже и с изпратени ДМС.

„Пуска 1 реален СМС за дадена кампания, а от останалите си профили просто го копира с различен фон и започва да се реди с всички сили”
Това са думи на един от администраторите, които помогнаха да разкрием схемата на въпросната госпожа. Профилът й в момента е деактивиран, защото я разкрихме, но със сигурност ще се появи отново.

Също така и нейният приятел или съпруг е замесен в това да крадат от болни деца и възрастни.

Погнусена съм от подобни постъпки! Как някой иска да спечели телефон, пуснат за човек в нужда от всеки един лев, качвайки крадени ДМС-и само и само шанса да се увеличи, за да спечели телефона, правейки си фалшиви профили, не един, не два, десетки фалшиви профили, пускайки десетки фалшиви и крадени ДМС-и. Ще Ви задам въпрос, на който няма да получа отговор, но Вие страх от Бога нямате ли? Как на гърба на болни хора ще се облагодетелствате?


Ето това е реакцията на Кирил Кирилов (бел. а. Ако това наистина е истинското му име) след като схемата му е разобличена


Ето я и пълната публикация на Ивелина Димитрова. ВИЖ ТУК

В категории: Бургас , Животът


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
15
Коментара по темата
15.
....
18.06.2017 20:45:53
0
0
ПРЕЗ 2011 Г. ДИАН ЗАЙКОВ ЗАБРЕМЕНЯВА ЕДНА АКТРИСА – МАЙКА С ДЕТЕ И Я ПРИНУЖДАВА ДА АБОРТИРА, ЗАЩОТО САМИЯТ ТОЙ Е ОБВЪРЗАН С ДРУГА ЖЕНА. ТУК Е КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА МЕЖДУ АКТРИСАТА И ДВЕ НЕЙНИ ПРИЯТЕЛКИ, КЪДЕТО ТЯ ОПИСВА ПОЛОЖЕНИЕТО, В КОЕТО Я Е ПОСТАВИЛ ДИАН.

ПОЛИНА С. С.:
[27 март 2011, 02:12]
Никога не съм била пред по-труден избор..... Още същия ден се чухме с Диан. Нищо кой знае какво по-различно не ми каза.... Но аз споделих онова,което бях пропуснала..... А тази нощ сънувах,че отиваме да правя аборт.... И точно в последния момент му казах,че всъщност само исках да проследя пътя към това и че няма да го направя..... Страх ме е.....

(ОТГОВОР: [27 март 2011, 9:20]….милата ми Полина! Браво за казаните неща! Обичам те! Наистина е труден избор... офффф Обичам те!)

ПОЛИНА С. С.:
[28 март 2011, 22:58]
…Вчера се прибирам след цял ден репетиции и йога вечерта и Виктор ме посреща както винаги с най-прекрасната си прегръдка. А после ме гушва и почва да ми целува корема. Питам какво целува там, а той се поглежда в огледалото и ми казва БЕБЕ… Какво каза? – попитах. А той НИЩО, на себе си го казах… НЕ, ПРОСТО ТАКА ГО КАЗАХ… Просто така ли????? Има ли нещо просто така…????? А точно прибирайки се към къщи се молех за пореден път за знак….
Много сънувам…. Какво ли не…. Тази сутрин си мислих, че каквото и решение да взема, ще бъда наранената… Мислих си също така, че и през ум не ми е минавало, че точно Диан ще ме постави в подобна ситуация… Не знам защо но винаги съм мислела, че ако това се случи, той ще го приеме… Много е… страшно да се събуждаш, когато трябва да вземеш толкова важно и трудно решение…
Обърнах се за съвет към ИДЗИН – Книгата на промените…. Отговорът обаче е точно като мен – противоречив… Колкото повече го чета, толкова повече се обърквам….
Приключвам, че съм на репетиция… Прегръщам те много!!!!

(ОТГОВОР: [30 март 2011, 23:22] …не знам , мила.... трудно е... знаци колкото щеш , но в подобни моменти явно само объркват... не знаци, а подкрепа ти е нужна!)

ПОЛИНА С. С.:
[2 април 2011, 12:04]
Благодаря ти….!!!!!! Наистина имам нужда от подкрепа…. Дадох си малко почивка от тези мисли за това какво да правя. И това се случи след като във вторник ми се обади Диан да ме пита как съм и какво съм решила…. 10 минути му говорих и му казах почти всичко, което ми мина през душата и главата. Той само казваше, че разбира, че съжалява…. И ми каза, че няма правилно решение и че просто трябва да взема решение, за да се успокоя…. Само че каквото и да реша, надали ще се успокоя кой знае колко – чака ме работа…. А тази седмица беше…. Цял ден на репетиция – на сцената, вечерта йога, в обедната почивка тичах да храня Виктор и да го водя на училище или където там трябваше…. За пореден път се убедих, че мога да издържам на бясно темпо (особено в това състояние – не ям много, спи ми се, сутрин съм отпаднала)… Йогата вечер ми идваше тоооооооооолкова добре! Минаваше чудесно, а аз самата така хубаво релаксирах….. Ще приключа краткото си съобщение с това, че усещането ми е, че съм приела това, което се случва с мен и че няма два варианта, а само един…. Ще пиша пак друг път, че е време за сън за Виктор….
Извини ме, че пиша на латиница, но на лаптопа не ми е позната кирилицата….
Кажи ми какво е това за майка ти – да не ти беше на гости?????
И аз те обичам!!!!!........ Прегръщам те!!!!!!!!!

ПОЛИНА С. С.:
[4 април 2011, 3:42]
Aх,че хубаво....... Много се радвам за теб и за вас!!!!!!! И ти благодаря за прекрасните думи и за подкрепата.......
Малко ми е напрегнато тези дни,защото нямам вече два дена репетиции и сутрин ми се гади,а когато съм на сцената това състояние успявям да го пренебрегна... А сега нищо не ми се прави ,а има,има какво да върша.... Вчера пак спах лошо,та сутринта спах и се излежавах до 12 ч....... Нетипично за мен....Добре,че беше неделя-дъждовна при това......
Преди малко ми се обади Диан. Много е напрегнат и притеснен....Аз не успях да му кажа нищо ново. Винаги съм мислила,че няма избор,когато е от любим човек. Сега разбирам,че е точно обратното – че точно защото го обичам съм готова на всичко....
Да бъда Любов....Прекрасно.....
Знаеш ли..... Не го усещам като НАШЕ,а като МОЕ дете....
А тази сутрин изпратих най-после писмото за таткото на Виктор....Ха да видим....
Много успешна да бъде седмицата ти….!!!! Прегръщам те!!!

ПОЛИНА С. С.:
[22 април 2011, 12:04]
Във вторник се разделих с мъничето.....

ПОЛИНА С. С.:
[24 април 2011, 8:55]

Ще се почувствам по-добре, ако ми напишеш нещо....

(ОТГОВОР: [30 март 2011, 23:22]
Поли , прости ми , получих съобщението ти , но не бях в състояние да ти пиша...Първо – изпратихме баба ,почина моята баба Мария и това беше на Цветница... Много ми е мъчно за нея. Съжалявам и за решението , което се е наложило да вземеш, зная че ти е много трудно сега и че го преживяваш болезнено ... Зная , че е така. Бог да ти прости и да ти даде сили и ти да си простиш – на себе си! Много те обичам , много искам да се намериш на пътечка спокойна и мирна , по която да вървиш и да е светло около теб и в душата ти. Аз самата не мога да те отведа на нея, ти си тази , която трябва да я достигнеш мила моя или да я постигнеш....Тежко е , че си причинила смърт, но има прошка и милост...и затова те моля , помисли върху думите ми – поговори с отец Георги , разтовари изстрадалата си душица , има кой да понесе товара ти ... никога не е късно да помолим за прошка и за мир. Поли , мила моя приятелко , светло момиче , много те прегръщам и отривам сълзичките ти... повярвай ми – с теб съм , мисля те , желая мир и топлина да има в сърцето ти ... Спокойна вечер миличка , а утре ще се опитам да се свържа с теб !)
14.
kako gurga
17.06.2017 23:45:25
2
1
flagman kva e taq sapunka kasabie kurvo razprana da ti go nachukam ofca durta putka vmirisana ML-kata sigurno ta ebe s buhalka za beizbol a muja ti kasabov toq 4eren mangal e ebasi ciganina po bql nemoja li da namerish che vze toz kimur
13.
spas
17.06.2017 23:17:52
1
3
то и тук флегмите май пробутват фалшиви кампании ..

Някои от призивите за финансова помощ публикувани тук са изключително съмнителни и трудно проследими..
12.
Gocho
17.06.2017 21:18:48
2
3
Кьдето има прост народ , има и измами !
За това в кенефа Булгаристан има телефонни измаиници , имотни измамници , министри -измамници.....
Такьв ,,народ" има и министьр-председател , измамник !
Престьпник - доказан от цял свят !
Само народа е кьорав !
11.
Do 9
17.06.2017 20:49:34
0
1
Мисия без граници не са никви евангелисти. Първо се осведоми а после коментирай нищо лично просто подлъгваш хората
10.
Do 9
17.06.2017 20:48:42
1
2
Мисия без граници не са никви евангелисти. Първо се осведоми а после коментирай нищо лично просто подлъгваш хората
9.
ггггггггггггггггггггггг
17.06.2017 18:53:29
1
1
то има и една схема на евангелистите от „Мисия без граници” - описал съм е в един БГ форум как съм пострадал от тях и те взимат дарения за хората с увреждания
8.
Слънчице
17.06.2017 18:33:43
0
8
Има и едно семейство,което прави бизнес от помощи на доверчиви хора .Според мен си е за Данс работата
7.
tva
17.06.2017 18:03:25
11
2
tq momicheto prosto e ostanalo potreseno kakto i redaktorite na flagman deto she im umrat maikite
6.
ФБ
17.06.2017 17:58:47
0
7
Като си правите регистрацията в ФБ се съгласявате се с техните изисквания ако ги прочетете си пише "Всички качени снимки са собстеност на ФБ"!!!Та да няма сърдити!
5.
tva
17.06.2017 17:49:43
3
1
Daaim da razberat kire da si poluchsf zaslujenoto
4.
tva
17.06.2017 17:42:02
15
3
Momicheto ne e jivqla v balgariq li che e potresena ot izmamnata shema nishto lichno kam neq dano da se opravi a na vas maikite vi da umrat
3.
tva
17.06.2017 17:27:41
19
3
Napishete edna statiq za darjavata kak krade ot horata i horata nqmat pari za lekarstva a upravlqvashtite imat milioni ama iskam da e podrobna maika vi skapana
2.
tva
17.06.2017 17:20:59
15
4
Sprete da zanimavate horata s gluposti. Horata si pravqt pari ot izmami a vie ot tva da pishete izmami se taq maikite vi da umrat dano
1.
tva
17.06.2017 17:16:39
14
4
Za celiq ekip na flagman poneje nqma po glupav sait: maikite vi da umrat dano
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори