×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас избран за най-динамично развиващ се технологичен град на годината (СНИМКИ)


Бургас избран за най-динамично развиващ се технологичен град на годината (СНИМКИ)
Бургас предлага всички необходими условия за развитието на индустрията, каза кметът Димитър Николов по време на награждаването
16 Юни 2017, Събота, 00:08 ч.
Автор: Флагман.бг

Морският град е една от най-желаните дестинации за растеж и децентрализация на IT компаниите

Бургас бе домакин на четвъртата Годишна аутсорсинг конференция и второто издание на Innovations, Technology & Sourcing Awards. И двете събития за първи път се провеждат извън София. В столицата, както и в Пловдив, са базирани огромна част от компаниите, работещи в този сектор. Вчера обаче стана ясно, че техните мениджъри имат готови решения за растеж и децентрализация, а Бургас е една от най-желаните дестинации.



Два от призовете останаха в Бургас. На кмета Димитър Николов бе връчена специална награда за "Динамично развиващ се технологичен град на годината". Тя е присъдена с гласовете на компаниите, които членуват в Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ). Втори в категорията "Технологична бизнес сграда  на годината" се класира Смарт център - Бургас, изграден от компанията "Планекс", на чията територия по-рано през деня се проведе Годишната аутсорсинг конференция.

"Целият екип на Общината работи всеотдайно за вас. Изградихме обществен съвет за развитие на ИТ и аутсорсинг индустрията, чиято основна задача е да предоставя необходимата информация и да подпомага потенциалните инвеститори, включително и при осигуряване на квалифицирани кадри. Бургас предлага всички необходими условия за развитието на индустрията - човешки ресурс, офис площи, добра локация, развита инфраструктура и администрация, която работи рамо до рамо с бизнеса и университетите", каза кметът Димитър Николов пред участниците в церемонията по награждаване - мениджъри от компании с мултимилионни годишни обороти.




* Ето и останалите призьори от всички категории:

Международното жури на Innovations, Technology & Sourcing Awards присъди първа награда за доставчик на аутсорсинг услуги на Bulpros. Второ място в престижната категория грабна Sutherland, а третото Telus International.

Призът за "Софтуерна компания на годината" бе отреден на Programista. Второто място завоюва SoftServe. След оспорвана надпревара третото място заемат за EPAM и Accedia.

Интересен факт е, че редица аутсорсинг компании подадоха кандидатури в на пръв поглед ИТ категории, като "ИТ проект на годината" и "ИТ продукт на годината". Победителите в съответните категории са Lirex и coBuilder. Второ място за ИТ проект бе отредено на Bulpros, а трето на Upnetix и Code Runners. Втората награда в категорията "ИТ продукт на годината" бе връчена на Experian, а на едно място след нея застава Code Runners.



"Технологичен работодател на годината" е Scale Focus, на второ и трето място са съответно Programista и Experian.

Най-иновативна технологична компания на 2016 година е Bulpros. Sutherland бе отличена на второ място, а SoftServe на трето.

За "Стартираща компания на годината" бе обявена Sirma Medical Systems. Второто място бе отредено на HeleCloud, а на трето е Cargill.

Център за споделени на услуги на годината във второто издание на българските хайтек награди стана Cargill.



В категорията, която отдава специално внимание на един от основните фактори за развитие на технологичния сектор - партньорството и осигуряването на най-добри условия за растеж на сектора - бе отличена София. За "Технологичен град на годината" гласуваха членовете на БАА и БАСКОМ, обединяващи над 120 водещи хайтек компании. Бургас за втора поредна година грабва специална награда. На официалната церемония Innovations, Technology & Sourcing Awards той бе определен като "Най-динамично развиващ се технологичен град на годината".

Варна спечели специалната награда "Технологичен град с най-голям потенциал за растеж в сектора".

Качествените и съобразени с изискванията на сектора бизнес сгради бяха отличени в категорията "Технологична бизнес сграда  на годината", като призът бе присъден на Sofia Airport Center. На второ място се нарежда Smart Center на "Планекс", а на трето European Trade Center.

"Обединяването на БАА и БАСКОМ за провеждането на наградите е позитивен прецедент, който доказва, че когато работиш в синергия, постигаш устойчиви резултати. Съвместните ни усилия допринесоха и ще допринасят за изграждането на България като водеща аутсорсинг и технологична дестинация. Провеждането на тазгодишните награди в Бургас е ярък пример за доброто партньорство между БАА и Общината за развитие на аутсорсинг сектора у нас", каза Станимир Николов, председател на БАА.



България продължава динамичното си развитие като държава, предлагаща условия за развитието на аутсорсинг и ИТ индустриите, което е пряко свързано с високата квалификация на работещите в секторите и дългосрочната визия на компаниите, които вече налагат тенденции на световния пазар, а не просто следват установени практики. Доказателство за това е спечелената от България Европейска награда за аутсорсинг дестинация на 2015 година на Европейската аутсорсинг асоциация (ЕOA).

В категории: Бизнес , Бургас


46
Коментара
46
Коментара по темата
46.
...
18.06.2017 20:44:39
1
0
ПРЕЗ 2011 Г. ДИАН ЗАЙКОВ ЗАБРЕМЕНЯВА ЕДНА АКТРИСА – МАЙКА С ДЕТЕ И Я ПРИНУЖДАВА ДА АБОРТИРА, ЗАЩОТО САМИЯТ ТОЙ Е ОБВЪРЗАН С ДРУГА ЖЕНА. ТУК Е КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА МЕЖДУ АКТРИСАТА И ДВЕ НЕЙНИ ПРИЯТЕЛКИ, КЪДЕТО ТЯ ОПИСВА ПОЛОЖЕНИЕТО, В КОЕТО Я Е ПОСТАВИЛ ДИАН.

ПОЛИНА С. С.:
[27 март 2011, 02:12]
Никога не съм била пред по-труден избор..... Още същия ден се чухме с Диан. Нищо кой знае какво по-различно не ми каза.... Но аз споделих онова,което бях пропуснала..... А тази нощ сънувах,че отиваме да правя аборт.... И точно в последния момент му казах,че всъщност само исках да проследя пътя към това и че няма да го направя..... Страх ме е.....

(ОТГОВОР: [27 март 2011, 9:20]….милата ми Полина! Браво за казаните неща! Обичам те! Наистина е труден избор... офффф Обичам те!)

ПОЛИНА С. С.:
[28 март 2011, 22:58]
…Вчера се прибирам след цял ден репетиции и йога вечерта и Виктор ме посреща както винаги с най-прекрасната си прегръдка. А после ме гушва и почва да ми целува корема. Питам какво целува там, а той се поглежда в огледалото и ми казва БЕБЕ… Какво каза? – попитах. А той НИЩО, на себе си го казах… НЕ, ПРОСТО ТАКА ГО КАЗАХ… Просто така ли????? Има ли нещо просто така…????? А точно прибирайки се към къщи се молех за пореден път за знак….
Много сънувам…. Какво ли не…. Тази сутрин си мислих, че каквото и решение да взема, ще бъда наранената… Мислих си също така, че и през ум не ми е минавало, че точно Диан ще ме постави в подобна ситуация… Не знам защо но винаги съм мислела, че ако това се случи, той ще го приеме… Много е… страшно да се събуждаш, когато трябва да вземеш толкова важно и трудно решение…
Обърнах се за съвет към ИДЗИН – Книгата на промените…. Отговорът обаче е точно като мен – противоречив… Колкото повече го чета, толкова повече се обърквам….
Приключвам, че съм на репетиция… Прегръщам те много!!!!

(ОТГОВОР: [30 март 2011, 23:22] …не знам , мила.... трудно е... знаци колкото щеш , но в подобни моменти явно само объркват... не знаци, а подкрепа ти е нужна!)

ПОЛИНА С. С.:
[2 април 2011, 12:04]
Благодаря ти….!!!!!! Наистина имам нужда от подкрепа…. Дадох си малко почивка от тези мисли за това какво да правя. И това се случи след като във вторник ми се обади Диан да ме пита как съм и какво съм решила…. 10 минути му говорих и му казах почти всичко, което ми мина през душата и главата. Той само казваше, че разбира, че съжалява…. И ми каза, че няма правилно решение и че просто трябва да взема решение, за да се успокоя…. Само че каквото и да реша, надали ще се успокоя кой знае колко – чака ме работа…. А тази седмица беше…. Цял ден на репетиция – на сцената, вечерта йога, в обедната почивка тичах да храня Виктор и да го водя на училище или където там трябваше…. За пореден път се убедих, че мога да издържам на бясно темпо (особено в това състояние – не ям много, спи ми се, сутрин съм отпаднала)… Йогата вечер ми идваше тоооооооооолкова добре! Минаваше чудесно, а аз самата така хубаво релаксирах….. Ще приключа краткото си съобщение с това, че усещането ми е, че съм приела това, което се случва с мен и че няма два варианта, а само един…. Ще пиша пак друг път, че е време за сън за Виктор….
Извини ме, че пиша на латиница, но на лаптопа не ми е позната кирилицата….
Кажи ми какво е това за майка ти – да не ти беше на гости?????
И аз те обичам!!!!!........ Прегръщам те!!!!!!!!!

ПОЛИНА С. С.:
[4 април 2011, 3:42]
Aх,че хубаво....... Много се радвам за теб и за вас!!!!!!! И ти благодаря за прекрасните думи и за подкрепата.......
Малко ми е напрегнато тези дни,защото нямам вече два дена репетиции и сутрин ми се гади,а когато съм на сцената това състояние успявям да го пренебрегна... А сега нищо не ми се прави ,а има,има какво да върша.... Вчера пак спах лошо,та сутринта спах и се излежавах до 12 ч....... Нетипично за мен....Добре,че беше неделя-дъждовна при това......
Преди малко ми се обади Диан. Много е напрегнат и притеснен....Аз не успях да му кажа нищо ново. Винаги съм мислила,че няма избор,когато е от любим човек. Сега разбирам,че е точно обратното – че точно защото го обичам съм готова на всичко....
Да бъда Любов....Прекрасно.....
Знаеш ли..... Не го усещам като НАШЕ,а като МОЕ дете....
А тази сутрин изпратих най-после писмото за таткото на Виктор....Ха да видим....
Много успешна да бъде седмицата ти….!!!! Прегръщам те!!!

ПОЛИНА С. С.:
[22 април 2011, 12:04]
Във вторник се разделих с мъничето.....

ПОЛИНА С. С.:
[24 април 2011, 8:55]

Ще се почувствам по-добре, ако ми напишеш нещо....

(ОТГОВОР: [30 март 2011, 23:22]
Поли , прости ми , получих съобщението ти , но не бях в състояние да ти пиша...Първо – изпратихме баба ,почина моята баба Мария и това беше на Цветница... Много ми е мъчно за нея. Съжалявам и за решението , което се е наложило да вземеш, зная че ти е много трудно сега и че го преживяваш болезнено ... Зная , че е така. Бог да ти прости и да ти даде сили и ти да си простиш – на себе си! Много те обичам , много искам да се намериш на пътечка спокойна и мирна , по която да вървиш и да е светло около теб и в душата ти. Аз самата не мога да те отведа на нея, ти си тази , която трябва да я достигнеш мила моя или да я постигнеш....Тежко е , че си причинила смърт, но има прошка и милост...и затова те моля , помисли върху думите ми – поговори с отец Георги , разтовари изстрадалата си душица , има кой да понесе товара ти ... никога не е късно да помолим за прошка и за мир. Поли , мила моя приятелко , светло момиче , много те прегръщам и отривам сълзичките ти... повярвай ми – с теб съм , мисля те , желая мир и топлина да има в сърцето ти ... Спокойна вечер миличка , а утре ще се опитам да се свържа с теб !)
45.
#DASIKAJEM
18.06.2017 13:51:09
1
2
$outsourcingBurgas = NULL;
44.
до 43
18.06.2017 12:57:04
2
0
Не е важно колко си кадърен ,а кой стои зад гърба ти!
43.
смях
17.06.2017 23:46:24
2
8
тези от герб ги признавам найстина pr стратегията им е уникална,16млр изтеглиха и никой нищо,сега бургас от няколко години така е забатачил големи кредити който не можа да върне,младите избягаха но ето обявяват ни за най-добър град за живеене,най технологичен и сега бабичките ще има да се радват и да кават колко е добър кмета а той най-обикновен крадец,те затова го изгониха от завод победа
42.
ааа
17.06.2017 23:26:52
4
8
с тези платени награди,като тази и най добър град за живеене само си вдигат рейтинга сред по простите бургазлий,с такъв кмет толкова крадец и измамник едно работно място не е отворил никакви условия за бизнеса само рекети,
41.
до 40
17.06.2017 21:31:47
3
6
и като са толкова цъфнали, че вързали нещата в Бургас, къде са работните места, м? Къде ги крият тия работни места, че не ги обявяват? Отвори jobs и виж за София, Пловдив, Варна и Стара загора какви и колко ит кадри се търсят и не само, и дай да видим в Бургас какво и колко се търси, пък да не говорим за заплатите.
40.
ahahhaha
17.06.2017 21:20:16
2
2
до 38:
Ти пък си много близо до нещата щом си мислиш, че повече от 1% от софутера правен в България е за България. Това му е хубавото на този бизнес, че може в Бургас да се прави и да се продава в Бразилия примерно. Под софтуер говоря за enterprise а не, някакво сайтче там на кварталния авер.
39.
чичо кмета
17.06.2017 21:19:02
2
3
хахах изборите минаха какво се напъвате с тези смешни статиики. най-умрелия град за живеене.
38.
до Обобщение
17.06.2017 20:25:09
2
11
Да ти кажа от изброените фирми, само една попада в то 100 на ИТ фирмите в България и да, тя има офис в Бургас и той едвам крета, почти няма клиенти и се държи тук по стратегически причини, които ти едва ли ще разбереш, защото си далеч от нещата. А останалите фирми, ще те оставя лично да ги провериш колко са "големи". Една фирма, за да открие офис тук, едва ли ще влезе да чете коментарите под статията във Флагман. Има едно нещо, което се казва проучване на пазара и вярвай ми тези фирми отдавна са разбрали, че в Бургас няма бизнес за тях, защото лично аз съм се пробвал да докарам доста по-сериозни имена от тези в статията тук и те не намират потенциал на бургаския пазар. Така, че тия статии са само за шарани дето хал хабер си нямат от реалните неща.
37.
riko
17.06.2017 20:21:25
2
8
pulna parodia sme "'BALON'"
36.
ddd
17.06.2017 19:48:38
2
11
Ало, "обобщения" под мен, как така ние гоним ИТ фирмите като от статията разбираме, че те вече били тук и даже Община Бургас получила награда за привличането на много такива.
Нещо общинския пресцентър съвсем се объркахте с лъжите.
А относно раздвижването, за което се говори в предните (ти) мнения - такова няма!!! Последните 10 години слушаме за някакво раздвижване а такова не само че няма а се вижда, че Бургас икономически затъва все повече и повече. Толкова много затъва, че общината си плаща за награди и хвалебствени статии.
35.
Обобщение
17.06.2017 19:27:24
9
2
Най-големите ИТ компании дошли в Бургас и вместо да се надяваме на някой от тях да му е харесало и да отвори клон- ние дружно викаме- майната им! Еми така ще е - ще си носим адидасите и ще си мрънкаме- оргазъм по бургашки
34.
най-динамично
17.06.2017 19:02:10
1
12
Се развиват Здравко Станчев и Георги Манев благодарение на кмета Николов,града е чудесно презастроен и бетониран
33.
Бургазлия-курназлия
17.06.2017 18:48:29
10
6
Уважаеми градски,от време на време взимам участие по форумите,особено като видя очевидна несправедливост.В случая виждам две неща:Очевидните опити на Обшщината да раздвижи бизнестолвете в позаспалия ни град в различните му проявления и групучка от активни по фориумите люде,опитващи се кой знае защо да вдъхват недоверие в утрешния ден.А бе Хора,Бургазлии,Вии желание за добруване на града бямате ли?Малко бургаШка гордост и шовинизъм е нужно мисля и разбира се ра бо та,кой с каквото може да помага за заживеем по добре,кой с контакти,кой с познания,кой с критика,ако има защо.Но не мога да приема да влагаме енергия само в хейт тотално и безусловно.Това не е п ил езно за никой,Хора.Спокойна съботна вечер от мен.
32.
Срааам
17.06.2017 18:18:26
3
13
Защо лъжете хората бре, какъв технологичен град с 5 обяви за работа в IT сектора и заплати наполовина от тези в София, ако видя 500-600 обяви за IT за Бургас и нормални заплати 2,5 к+ лева, лично ще си продам апартамента в София и ще се върна да си живея пак в Бургас.
31.
Скриптор Инцертус
17.06.2017 18:15:42
15
4
Не е нужно всички да харесват кмета и Общината, даже не е препоръчително, защото не е демократично. Но хора, които мразят собствения си град и псуват всеки опит за раздвижването му?! - това не го разбирам. Добре, че са единици. Апропо, всеки може да напише 20 коментара с различни никове.
30.
Прости им
17.06.2017 18:15:28
2
15
С всеки изминал ден в Бургас потъваме все повече и повече - най-висока престъпност, водещо ниво на наркоманията, ниски заплати, лошо качество на въздуха и т. н., а те отразяват някакви небивалици... Без коментар.
29.
Kojcho
17.06.2017 17:31:55
0
8
Аутсорсингът е индустрия със зададена спирачка в доходите. Вдигнат ли се още заплатите, местят телефонната централа на друго място. Тези, които оперират с аутсорсинга, знаят дори след колко години ще затворят.
28.
tva
17.06.2017 17:25:00
3
2
Za ekipa na flagman: MAIKITE VI DA UMRAT I VIE SUSHTO RAZBIRA SE
27.
мммм
17.06.2017 16:58:19
2
15
след китайските инвеститори, сега новата тема е ит технологии, трябва нещо да са бучи и да са симулира някаква дейност, те фактите говорят сами по себе си- Бургас на амнайсто място по заплати, на последно по инвестиции, с намаляващо население, слабо здравеопазване и още по-лошо висше образование, липсата на работни места за млади хора с висока квалификация всеки може да я види и усети
26.
....
17.06.2017 16:51:38
3
16
Николов,не се ли срамуваш, като четеш коментарите?Нито един положителен от 25 досега.Ясно е,че крадете и сте нагли,но поне спрете да си съчинявате откровени лъжи.
25.
Milena
17.06.2017 16:51:33
2
9
Tova 6te e kato Kitajskiq vlak.
24.
пиарът говори
17.06.2017 14:48:02
2
17
и освен съдерланд, кои са другите аутсорсинг компании в Бургас, че сме били аутсорсинг дестинация? много сме добри в алабализмите и кухите класации, словесната еквилибристика я владеем до съвършенство. и това, ако не е наглост, здраве му кажи, за пореден път- браво! на пиар отделът на кмета. да са чудиш защо младите бягат от Бургас, толкоз мнооо възможности, толкоз мнооо ит в тоа град
23.
Намасте Сахиб
17.06.2017 14:38:42
3
17
Шефчето на Съдърланд е някво пакистано-индиец дошъл във Бургас щото даже индийците от Бангалор иГоа ще му струват повече паундове а и в Индия трудно ще намери местни роби да шпрехат немски да парелея франсе и да капишват италиански
22.
ahahah
17.06.2017 14:28:00
1
7
false
21.
мили, Боже
17.06.2017 14:12:19
1
22
ит бизнесът в Бургас е смачкан до ниво гараж, кви технологии, кви пет лева, тука най- голямата ит фирма е с 7 човека, а 99% от тях са си еднолични фирми, в които заетите лица са сведени до 1-2 човека със заплати от 600-700 лв
20.
кольо
17.06.2017 14:09:39
1
24
Има си топ 100 класация на ИТ формите в България на ComputerWorld, там е истината. В тая бургаска класация няма едно истинско име. Еле пък община Бургас с награда, хахахаа. За какво бе, тука кьорава компания от технологичния сектор не е дошла. Съвсем изтрещяхте.
19.
въй
17.06.2017 14:03:34
2
19
Аутсорсинга е работа на ишлеме. Той не създава принадена стойност, няма инженеринг. Това е бизнес за бавно развиващи се дестинации и не е фалене. Ама нашите тъпаци, бият тъпаните. При все, че то даже не е и аутсорсинг като аутсорсинг, ами някакви телефонни поддръжки на клиенти от майната си.
18.
глупости на таркелета
17.06.2017 14:01:04
5
24
Аз работя в ИТ сектора и ще ви кажа, че в Бургас кьорава ИТ компания не е дошла. Тука се развива предимно малък- гаражен тип и среден бизнес- предимно няколкото офиса на софийски фирми. И дори и някоя компания да иска да се позиционира в Бургас не може да си намери подходящи кадри, защото добрите такива са в София или чужбина. За софтуерни фирми и дома не може да се отваря, че в Бургас има такива. Във Варна за последните 4-5 години има разкрити над 60 нови софтуерни фирми, които разработват софтуер или са истински аутсорсинг фирми, а не телефонисти, каквито са бургашките. Тази "технологична среда", дето общината е предлагала са ала- бала приказки. Бургас е градът с най-малко големи проекти в ИТ сектора. На година я има един- два я, не. А имената на някои фирми, спрегнати в статията определено трябва да са си платили, за да са там.
17.
Абсурд
17.06.2017 13:52:15
3
21
Само да ви кажа, че аутсорсинга вирее в треторазрядни държави, к'ат наща и не е никак за хвалба това. Измислени нагласени конкурси само за залъгване на народа правим, вижте на колко сме напред.
16.
Excuse me
17.06.2017 13:27:45
3
30
Ха ха много ме развесели тая статия , да не би да има друг град със същото име за което ние незнаем . В град Бургас в който аз живея незнам да се развива в тази посока
15.
..........
17.06.2017 13:24:46
2
24
Не зная каква дрога взимат, но определено си струва парите...ДЕ ги тез технологични и IT компании в Бургас?
14.
Селски вечеринки
17.06.2017 13:20:37
2
24
Общината прави конкурс за компании те пък и връщат жеста. Некви квалифицирани хора работят като роби за заплати над 5 пъти по-ниски от минималните за тая работа и това се води високо технологично - отврат. Няма по западащ голям град от Бургас с по-скъпи цени дори в сравнение със София
13.
...
17.06.2017 13:19:22
0
21
Поредната измислица...
12.
Объркан
17.06.2017 13:18:29
0
34
Даааа...Вече съм убеден в съществуването на паралелни светове.Явно живея в друг Бургас-не в този от статията.
11.
смятай
17.06.2017 12:52:39
1
22
Как се казваш?

- Елка

Смяяяяяятаййй!!!

... смятай другите ни градове колко са зле, че Бургас да го изберат...
10.
От Варна
17.06.2017 12:50:37
2
37
Вярно е! Бургаските батки измислят нови и нови технологии за производство на дрога. Пернишките винкели са детронирани!
9.
@@@@@
17.06.2017 12:48:04
1
36
Чак пък IT и аутсорсинг индустрия. Наричайте нещата с истинските им имена. Конкурс за телефонисти на 12 ч. работен ден. Какво се мъчите с тия сложни думички? Индустрия.... Хахахаха
8.
въй гулям бизнес чуееек
17.06.2017 12:44:33
0
34
Някакви младежи телефонисти шпеххенисти с добри езикови познания стоят по 8-10 часа в стая без прозорци на изкуствена светлинаа в МОЛа и вдигат поцял денн телефони за 1200 лв заплата товаа е АУТСОРСИНГГА
7.
.....
17.06.2017 12:44:17
0
17
Сигурно заради заплатата от 12 000 лв ще да е :D :D
6.
Pff
17.06.2017 12:40:28
0
21
Две лампи и една кутия УайФай.....между другото за велосипедите, копче немога да кажа....там нещата вече са си на много високо технологично ниво "ХайТек-байкс" направо не съм виждал никъде такива, дори подобни няма!
5.
.....
17.06.2017 12:39:20
0
31
измислят си някви събития..конкурси..класации и после си ги печелят
хахахаха
4.
На върха на ....
17.06.2017 12:38:19
0
30
Това е някаква шега,нали??
3.
Хмм да
17.06.2017 12:37:10
0
29
Бре, и къде ги тези технологичните компании. Може би са някакви в Слънчака или в Меден Рудник?
2.
ws
17.06.2017 12:36:43
1
41
Пълен цирк, това е по-абсурдно и от обявяването на Северна Корея за люлка на демокрацията.
Бургас е бяло петно на картата на инвеститорите, ние сме по-безинтересни за тях дори от Русе и Стара Загора.
1.
...
17.06.2017 12:34:57
1
31
Тия на какви хапчета са?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори