×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поредната скучна вечер? Не, "Let's Get PRIM" изживяване! Ето кои са различните и по-добри събития на Бургас


Поредната скучна вечер? Не, "Let's Get PRIM" изживяване! Ето кои са различните и по-добри събития на Бургас
14 юли е резервиран за друго "Let's Get PRIM" събитие - "Ориенталски бриз с Анадолска кухня"
16 Юни 2017, Петък, 16:27 ч.

Не е нужно да пътуваш по света за да вдъхнеш богатата палитра вкусове, звуци, аромати ... Гранд Хотел и СПА Приморец ги води тук, в Бургас, за теб

Последната година Бургас преживя не едно и две знакови събития. Голяма част от тях се дължат на Гранд Хотел и СПА Приморец. Управата на 5-звездното бижу се грижи не само за комфорта на своите гости, но и за разнообразните, бутикови изживявания, на които всички бургазлии и гости на града са добре дошли.

Тези различни събития изпъстрят културната и забавна среда на града ни и подканят всички, да напуснат зоната си на комфорт и да се впуснат в приключение. То може да е музикално, вкусно, а защо не и лов на съкровище или пък бленд от няколко компоненти? Нестандартните събития определено нямат общо със сивия влак на ежедневието, който по традиция минава същите релси, всеки ден, отново и отново. Различните, добре подбрани изживявания, обогатяват, освен, че разнообразяват и зареждат с настроение. От началото на годината, тези бутикови емоции, са обединени под общ слоган - "Let's Get PRIM"!

В Гранд Хотел и СПА Приморец, се случиха кулинарни пиршества, които ще останат в историята. Знакови са гостуванията на шеф Михалчев, който представи японската кухня и шеф Токев с вечер на европейската кулинария. Да не забравяме, световният Ден на сушито, които беше подобаващо почетен. Финалът на ЕВРО 2016 изгледахме в компанията на специално барбекю. Внимание със свои събития получиха и класните напитки и по-точно - уискито. Отпразнуван беше световният му ден, а специална вечер бе отделена за дегустация на шотландския еликсир със световна слава The Macallan.

Сред най-знаковите събития на Гранд Хотел и СПА Приморец бе незабравимата вечер, посветена на Великия Гетсби. Лятната градина на Гранда на Бургас не успя да събере всички, желаещи да се потопят в разточителната ар деко епоха и типичните и джаз и суинг. За автентичната атмосфера допринесоха Smugglers Collective и бляскавият спектакъл на танцьори. Вечерта огласи кадифеният глас на Марина Драгомирецкая. Пак тя, имаше грижата за отличния музикален бекграунд на традиционната вечер, посветена на любовта и виното на 14 февруари.  

Изключително интересно и с висока културна стойност, бе представянето на албума "Емпатия" на Вида Пиронкова. На роял тя представи лично песните си, сред които и изключително нашумялата "Гълъбо". Специално участие във вечерта имаха и художникът Стефан Божков и световният тенор Марио Николов 

На Нова Година, в Гранд Хотел и СПА Приморец, по традиция гостуват най-знаковите имена от родната музикална сцена. 2016 година 5-звездното бижу на Бургас, изпрати в компанията на Васил Найденов, Драго Драганов, Георги Милчев - Годжи, Борис Солтарийски, Цветелина Грахич.

Традиционна за Гранд Хотел и СПА Приморец е и Алея на славата, която се провежда всяка година. Инициативата отдава почит на знаменити бургазлии, доказали се в различни сфери - музика, спорт, изкуство и т.н. 2016 година бяха експозирани наградите на шампионите в бойните изкуства, прославили града ни на множество национални и международни състезания.

Хелоуин в Гранд Хотел и СПА Приморец бе отбелязан не само с тематично меню, но със страшен лов на съкровище, подходящ за малки и големи приключенци.

Гранд Хотел и СПА Приморец продължава да твори в посока осигуряване класни, бутикови изживявания, обединени под общото название "Let'sGet PRIM"! Целта? Различни, уникални емоции, които да разчупят ежедневието и еднотипните прояви. А най-доброто - тепърва предстои. 

След броени дни е "Let's Get PRIM" събитието за юни - Jazzy June Night. То води в града ни автентичният щатски джазмен Крейг Бейли, работил с имена като Чарли Пърсип (CharliePersip), Слайд Хемптън (Slide Hampton) и Рей Чарлз. Кога ще чуете истински джаз "от извора" в Бургас? Заповядайте на 23 юни от 19:30 часа в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец на бутикова вечер "Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз". Кувертът от 79.00 лева на човек, включва и тематично 4-степенно меню, дело на изкусния шеф Ивелин Кръстев.

14 юли е резервиран за друго "Let's Get PRIM" събитие - "Ориенталски бриз с Анадолска кухня". Гост-готвач Сибил Реджеб, ще представи екзотичната кухня на Анадола със специално 4-степенно меню. Ароматите на вечерта ще допълва дъхаво наргиле, с изобилие от вкусове. Цена на куверт – 59.00 лева на човек.

Не е нужно да пътуващ по света, за да вдъхнеш богатата палитра вкусове, звуци, аромати ... Гранд Хотел и СПА Приморец ги води тук, в Бургас, за теб. Оттук нататък – изборът е твой. Нашият съвет е veni, vidi, vici - ела, виж и покори – най-новото „Let’s Get PRIM” събитие, което наистина си заслужава. 

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | | [email protected]



Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори