×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пребитата като куче от швед Сани Алекса – излъгала? Рут Колева побесня (СНИМКИ 18+)


12 Юни 2017, Понеделник, 13:19 ч.

На кой здрав мозък, може да му се роди мисълта, че това е грим или фотошоп, избухна певицата


Вчера обществото и родните светски среди станаха свидетели на поредния зверски побой от страна на швед към българка. Това се случи, след като изпълнителката Александра Апостолова, известна още като Сани Алекса, сподели за бруталния побой в личния си профил във Фейсбук, където показа и брутални снимки, съобщава Блиц.

Веднага след това българският манталитет веднага се прояви и мъже започнаха да се перчат в нета, че си го е заслужавала.

Разбира се, още от самото начало се появиха спекулации, че подобен зверски побой не е имало, а всичко това е само много добър грим.



Това обаче провокира певицата Рут Колева веднага да докаже, че има един от най-пиперливите езици сред родните изпълнители. Под снимките на Сани Алекса тя написа:

„КАКВИ ХОРА КОМЕНТИРАТ ТУК? Какво ви има? Каква е тази безподобна злоба и ненавист? На кой здрав мозък, може да му се роди мисълта, че това е грим или фотошоп? Вие сте болни, лишени от човечност орки! Не мога да повярвам каква паплач съществува в България. Засрамете се. Изроди“.



Самата Александра все още не е говорила публично за случилото се, но само преди часове обмени корицата на фейсбук профила си. Фотосът е посветен на борбата с насилието над жените.



В категории: Крими


11
Коментара
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 2
11
Коментара по темата
11.
Рут Колева
13.06.2017 14:20:09
0
1
Аз съм много грозен мъж.
10.
Niki
12.06.2017 23:35:31
4
4
Въпросната Рут Колева, рядко противно, нагло и безочливо същество, да си запази мнението за себе си! Първо да се научи да говори възпитано и после да сава оценки!
9.
Поля
12.06.2017 20:20:56
5
31
Нормално и разумно е да се разкаже и покаже не като в България да се засрами и да не се говори тя не е виновна че мъжа е изрод . После ако я убие ама как така той много добричък сигурно сама се е убила или си е виновна
8.
%
12.06.2017 17:12:31
0
2
Kvo stana s moq vupros otnosno tova kak taka ima sinini bez da ima podutini ????
7.
ВЪПРОС
12.06.2017 15:57:33
5
5
И така "пребита като куче", въпросната Сани Алекса е решила да си направи селфи и да го качи във Фейсбука, вместо да потърси медицинска помощ...
6.
милан
12.06.2017 14:45:40
36
38
Ами като всички сте фейсбукнясали така е. В тоя фейсбук само пиар и комплекси. И като заквичите всички под някой статус, все едно променяте нещо- нищо. Във фейсбук 1000 приятели, в реалният живот един нямате. Голяма надпревара да събирате лайкове с какви ли не извратени снимки и тъпотии дето пишете.
5.
Зу
12.06.2017 12:59:15
4
41
И според мен е грим. Пък и кой болен мозък ще си качи снимка във фейсбука на пребитата физиономия???? Тея хора се побъркаха... едни качват серфита от гроба на майка си, други от болничното легло на баща си...почине човек и първата им работа е да си сложат лентичка на профила... на кой маняк би му хрумнала подобна идиотщина?!?!??! Роди се бебе, качат го с пъпната връв.... тая пък я пребили и бърза вече да де похвали.... да е*а и откачения болен народ!!!!! Пууууу
4.
Абе
12.06.2017 12:52:25
5
11
Какви изрази използвате!!!"Пребитата като куче"Тоест считате за нормално такова отношение само за кучетата но не и за човек.Невероятни простаци сте!!!!!
3.
Рокфелер говори
12.06.2017 12:11:39
0
13
Каква е тая ебана дума "фотоса"
Говорете нормален език.
Снимката.
2.
дядо
12.06.2017 11:46:09
23
10
до 1 @ss
Рут Колева е бездарен гюм!
1.
ss
12.06.2017 10:40:00
14
9
fotoshopa ama iakarabota toz paliar rut kolev kuv e
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори