×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Безродници, либерали и соросоиди налагат мултикултурния си халифат, заклеймяват всичко българско


Безродници, либерали и соросоиди налагат мултикултурния си халифат, заклеймяват всичко българско
За либералите да възпитаваш децата си по този начин е "лошо и селско"
04 Юни 2017, Неделя, 13:00 ч.
Автор: Lentata.com

Те удрят по най-здравите устои на нашето общество - писменост, история, традиции, култура, бит
На 24 май празнувахме Денят на българската писменост и култура, а на 2-ри юни - денят на Христо Ботев и хилядите знайни и незнайни национални герои, дали живота си за свободата на Отечеството.

За съжаление обаче, през тези 14 дни се начетохме и наслушахме на невиждани антибългарски послания, статии и коментари, писани от наши сънародници.

Или айде не българи, ами целуфанени евроатлантици. В туитър имаше хора, които говореха за отмяна на кирилицата и преминаване към латиница. Нямало никаква гордост в историята на България.

Други пък, много по-големи, организирано се втурнаха да атакуват по българските ценности, традиции, бит и култура. Пречели им народните носии и обичаи - били „примитивни“. Някои достигнаха нови висини в своята мерзост - революционери като Ботев се държали като ислямисти.

Изводът е, че около нас е пълно с потенциални предатели.

Изкушавам се да ги нарека „българи“, защото голяма част от тях са просто безродници и нищо повече. И по една нещастна случайност повечето от тези амеби са фенове на „евроатлантическите ценности“. Нещо като онези „умерени“ бунтовници. Нямат нищо общо нито с ценностите, нито с Европа.

Не е ли мерзост, безчестие, гадост, помия, да сравняваш великите българи, дали живота си за твоята свобода, с ислямистки атентатори-самоубийци?



Представете си само колко е вулгарно.

Потресаващи времена. Всички тези антибългарщини са една малка част от умнокрасивата либерална помия, която ни залива всеки ден.

Тя неслучайно удря по най-здравите устои на нашето общество - писменост, история, традиции, култура, бит. Тези ценности определят нашето национално самосъзнание. От тях зависи дали ще сме горди и достойни.

И съвсем естествено това е голяма пречка пред установяването на мултикултурния им халифат - там няма място за националности, за независимост, за почитане на историята и националните герои.

Всичко това се прави съзнателно - внушава, че традициите са нещо „лошо и селско“. Искат да създадат ново поколение от безродни, модерни идиоти, които нямат националност, нямат гордост, чест и родина.

Под похлупака на „модерното общество“ всъщност искат да сварят един нов тип безгръбначност и безочие.

Войната срещу българщината е факт.

Първата офанзива на тази война е да изкорми нашата идентичност.



Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
16
Коментара по темата
16.
Петър
06.06.2017 06:34:49
0
1
Войската на Османската империя Манчо! Турция в онзи момент не съществува, съответно и войска! Ако на непосилните данъци казваш робство, то в сегашно време с какво се различава от времето на поробителите ни? Държавната машина е в пъти по- голяма от османския башибозук, а данъците колкото и да плямпат, че били най- ниски в Европа и едва ли не в целият свят, то миграцията от България към Европа и света говори точно обратното! Политически фондация има по цял свят, и те всички имат едно ядро и то не е нито САЩ, нито Русия! Те са просто шибани марионетки, както и Нашите обичани комунета, дето не съумяваме да изгоним от Родината си.
15.
Чичо Манчо
05.06.2017 11:54:55
1
4
Ботев и четниците му са се сражавали срещу ПОРОБИТЕЛИ, срещу турска войска и башибозук, а не са убивали невинни деца по канцерти и не са газили с камиони невинни хора по булеварди!
Соросоидите са най-гадните и опасни фашисти. Ако имах власт, веднага щях да закрия тези организации и да ги прогоня от майка България. Неотдавна един българин, живеещ във Франция, каза, че там няма фондация "Америка за Франция"!
14.
Петър
05.06.2017 06:50:44
1
4
Имащи се за Българи винаги е имало, и винаги ще има! Само не разбирам соросоидните медии ли изрекоха, че Македония е Родината на Нашата писменост?! Когато политика превзема икономиката, културата, история, то една Нация се обезличава! Не знам соросоидните медии да управляват Република България, нито преди, нито сега!
Войната срещу Бълтарщината е от много хилядолетия, авторе! И когато говориш за идентичност, то Ние не използваме изрази, като "изкормим"!
13.
Кочо
05.06.2017 06:23:30
1
1
Сороспийските медии*
12.
Кочо
05.06.2017 06:17:28
1
3
Мандра,вземи смени малко мантрата.След всяко дебилно изказване на либераст се опитваш да ни убедиш,че нищо не е станало,а определено не е така защото дебилите винаги са пример за подражение.Ето как тъпанари като Джасим и Горчева вече си имат последователи, които се имат за супероригинални покрай малоумните си разсъждения и ще дойде време,когато тези малоумници ще преиначат българската история.Надявам се да съм лош пророк,но стойте и гледайте как сороспийските ще започнат да дават все по-голяма гластност на тази овца.
11.
Динко ФЕН
05.06.2017 01:14:34
1
2
Кър за бабичката от фейса!
10.
Аллю Уллю
04.06.2017 22:54:02
5
8
Твърде вероятно е платените гномове на кремълската кочина да правят тези провокации. Както е и твърде вероятно сред нас наистина да има хора, които да мислят по този начин за нашите националреволюционери и българщината като цяло.
Това е резултат от целенасочената подривна дейност на Съветска Русия, на която се подчиняват българските комунисти и сляпо копират всички нейни „постижения“ като терор, убийства, концлагери, чистки (прочистване) сред населението. Целта е създаването на лесни за манипулиране безродници.
Един човек, не поддал се на комунистическо-болшевишката зараза формулира по блестящ начин това грозно, но закономерно явление Това е професор Николай Никулин, участник във Втората световна война и пряк свидетел на тези комунистически „постижения“ при формирането на „новия социалистически човек“ и който пише в спомените си:
„Тези, които победиха, или загинаха на бойното поле, или се пропиха, вследствие на следвоенните трудности. Останаха на власт и се съхраниха други – тези, които вкарваха хората в лагерите, тези, които ги подкарваха в безсмислени кървави атаки. През войната особено ясно се показа подлостта на болшевишката система. Както в мирно време, когато избиваха най-честните, интелигентни и разумни хора, така и на фронта ставаше същото, но с още по-явни и отвратителни форми. Загиваха най-честните, чувстващи своята отговорност пред обществото хора. Трябва да мислим за тази селекция на народа, като за бомба със закъснител. Тя ще се взриви след няколко поколения, през 21-ви или 22-ри век, когато подбраната и насърчавана от болшевиките „МРЪСНА ПЯНА“ ще създаде ново поколение себеподобни.“

Това е положението! Подбраната и насърчавана от болшевиките мръсна пяна вече създаде ново поколение себеподобни.
Тя ни залива от всякъде, а ние по стар навик се правим на глупави и си обръщаме главите встрани.

P.S.
"Ум царува, ум робува, ум патки пасе!!!"
9.
Smith
04.06.2017 22:17:36
12
9
Крадецът вика - дръжте крадеца... Царете на манипулацията от Кремъл пускат някакъв скандален пост на анонимна мурзилка и няколко дена продажните русофилски сайтове и гномове се спукват да я коментират. Иронията е че ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ е бил доста скептичен към "миризливия руски ботуш" и още преди освобождението е прозрял гнилите интереси на азиатците.
8.
Zakos
04.06.2017 22:06:37
0
0
Но Ботев го помнят и ще го помнят а тази помия не нито пак някои ислямист !!! Фразата е за друг но пак е актулна в случея ,"за да е полезен дал си бе живота!!!" Та те там е разликата никои не е полезен вкъши освен за себеси....
7.
Gocho
04.06.2017 20:50:40
4
8
2 пьти го свалят , 3 пьти го избират... ?!
Що е тва... ?!
Ами ...
Мнооо тьп народ !!!
Не Народ , а Мрьша !
6.
До 5
04.06.2017 20:03:19
1
3
Gocho, мъдростта ти граница няма! Един народ който не се гордее с героите и историята не може да има бъдеще!
С какво да се гордеем днес, с това че и македонската ни част обособена като държава е с по - висок от нас стандарт ли? Или с това, че народа избира три пъти подред един малоумен индивид, който същия народ е свалил 6 месеца по-рано? Последното трябва да ти покаже как трябва да пазим и знаем историята си и героите в нея, а не за 6 месеца да не помним!
5.
Gocho
04.06.2017 18:57:51
9
5
Един народ , които само дьрдори (защото не разбира) и се гордее само с миналото... ?!
Пиши го - Бегал !!!
Правилно ви го рече Винету !
Матриал !
Това Единственното умно нещо , което е изричал този индивид !
4.
Mandra
04.06.2017 18:55:14
12
3
Видях и постовете. Жената търси минута слава. Има си мнение и не е необходимо да е като нашето. Както Дан Браун го е описал: Ангелите за нас са дяволи за враговете ни и обратно. Та в този ред на мисли, трябва и мен да ме "разчленят" за ерес. Но явно грандиозността на статията минава както всичко в страната ни. Пак казвам- Прекалено много внимание обръщате и се оставяте такива статий да ви водят за носа и да ви втълпяват небивалици. Една баба я изкараха международен пропаганден агент-соросоид горящ носий и цървули на клада. Смешки.
3.
истината
04.06.2017 18:26:20
4
17
За колко сребърника се продадохте,госпожо?!Колко струваше да си лепнете това петно на тази възраст?!А дали си е струвало -ще разберете много скоро!Предателите никой не ги уважава -дори и този който им плаща!Съжалявам ви ,за начина по който сте плюли не само на себе си ,но и на жалкия ви живот ,който ви остава оттук нататък!Ако не сте го направили срещу заплащане,значи нещата са не по-малко сериозни-диагноза ,която трябва спешно да бъде консултирана от специалист!
2.
С
04.06.2017 18:14:51
4
18
Леле, каква пача с болен мозък трябва да си да пишеш това за Ботев??? Я някой не знае ли коя е тази пача и къде живее? Лично ще и разясня защо Ботев и Левски не са си стояли в дома и разликата с ислямските терористи! Бавно и обстойно ще и разясня преди да и направя операция на ларинкса. Такива паразити нямат право даживеят!
1.
gord bg rob
04.06.2017 17:51:01
2
19
това е държавата на изгубените души. приготвяйте се да сте малцинство тъй като сте силни само на маса... наздраве
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Има и бус на криминалистите  Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори