×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стара Загора обективно е най-добрият град за живеене за 2016 г., Бургас – субективно (снимки)


Стара Загора обективно е най-добрият град за живеене за 2016 г., Бургас – субективно (снимки)
Лорис Мануелян (вдясно) взе наградата от името на бургаския кмет
22 Май 2017, Понеделник, 18:32 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимки: Авторът)

Лорис Мануелян замести Димитър Николов на церемонията


Бургас взе приза за най-добър град за живеене за 2016 г., но само по субективните критерии – според гласуването в онлайн класацията. Това стана ясно още в началото на месеца след края на вота. „Флагман” изигра голяма роля за победата, след като огласи изоставането на Бургас в класацията и призова гражданите да подкрепят града си.

Голямата награда в юбилейната 10-а церемония на „Дарик” взе Стара Загора с кмет Живко Тодоров (ГЕРБ). Той спечели приза „Най-добър град за живеене” за 2016 г. според обективните критерии. Стара Загора взима приза за първи път. Досега с най-много награди са София (4), Бургас (3), Варна (2) и Велико Търново (1) – Бургас и Велико Търново си поделиха първото място през 2013 г.

Кметът на Стара Загора благодари за признанието и отдаде заслуженото и на премиера и правителството, без чиято помощ нямало да могат да се оправят.



От името на бургаския кмет наградата за „Най-добър град за живеене” според читателите и слушателите на „Дарик” взе зам.-кметът Лорис Мануелян.


Лорис Мануелян (вдясно) замести бургаския кмет

Той опроверга шеги с кмета Димитър Николов, че страда от махмурлук по повод юбилея му преди три дни, и че затова не е дошъл. Мануелян обясни, че градоначалникът е в добро състояние на духа, но имал много тежки ангажименти.

Зам.-кметът изтъкна, че Бургас е град, който живее в своя собствена атмосфера, след което от залата се чу шега, че това се дължи на „Нефтохим”.

В категории: Бургас , Политика


16
Коментара по темата
16.
урко
23.05.2017 20:26:38
0
1
То големите заплати ги вземат гочетата а заралии им прислужват, иначе циганите се разхождат като на парад по цар Симеон и пият бира на Дръмса.Мъка..
15.
do3
23.05.2017 18:12:16
1
1
А знаеш ли че в Марица-Изток заплатите са по 1500-2000лева ивсичкиработници са заралии . А чувал ли си че най-много млионеери са от там
14.
До 5
23.05.2017 15:25:55
0
4
Живееш в Бургас казваш.Но не си Бургазлия.Това е разликата,ако въобще ме разбираш какво говоря...
13.
К-т Слънце
23.05.2017 15:11:07
0
4
"Бургас е град, който живее в своя собствена атмосфера" благодарение на ЕКОнефтохим, БИОкроношпан и зоркия поглед на неподкупния шеф на РИОСВ. Гаранти ГРОБ!
12.
Кеке
23.05.2017 14:34:35
2
0
Женичката на един такъв батка ми лапа за един сладолед, докато той е във фитнеса.
11.
До Роналдо
23.05.2017 14:29:09
1
4
Роналдо,сигурно си забелязал,че има и много батки,които гледат лошо.По добре се изнасяй докато си жив,че може да станеш булка на някой и в крайна сметка ти да го лапаш лесно.
10.
Роналдо
23.05.2017 05:47:57
10
8
Миналата година бях в Бургас, разхождах се по главната им улица с магазините - еми кво да ви кажа пълно беше със смешници. Пикаят в морската градина по храстите и карат с колите като бесни в малките улички на центъра им. Иначе жените им са много лесни и леки, съвсем малко им трябва да ти го лапнат.....
9.
Браво!
22.05.2017 20:23:21
3
16
Бургас вече не е най-добрият град. Престъпността и безмозъчните баТки в Бургас..с това се слави Бургас, само с дилъри, наркомани и какво ли още не. Бургас има една Морска Градина и това е.
8.
Боляр
22.05.2017 19:30:39
2
6
Велико Търново е най красивия и спокоен град в нашта чудесна страна,има си всичко което му е нужно да се живее нормално и приятно.
7.
До 3
22.05.2017 19:27:10
3
13
А ти селски измислен бек,си още по голЕм селянин дори от най големия и върл селянин от вътрешноста на страната с това мислене !!!
Бургас е един въздух под налягане който скоро ще се спука,да знаеш !!!
6.
ViP
22.05.2017 19:25:18
1
9
Момчета,всичко което става във България става до околовръстното...на София,не се карайте :):):)
5.
Синове на Анархията
22.05.2017 17:55:38
5
14
Аз съм от Бургас. Ама съм с две ръце за Стара Загора.
Бс-Кс въобще няма да го коментирам !!!
4.
do3
22.05.2017 17:15:13
2
8
Бас държа , че си от Сливен или Ямбол
3.
уйо
22.05.2017 17:07:41
16
7
Е как ще ни сравнявате с тея селяни. Вие чували ли сте как говорят на селски диалект. Бургас е най якия град с най красивитв хора с най подредените улици и най добрия за живеене. Защо изобщо става на въпрос? Да ни дадът наградата за30г. Напред защото нямаме конкуренция. Селата във вътрешноста на страната не са градове. Бургас е единственото място в което има Българи. Всичко друго е провинция и селяни. Ст.Загора..... Хахахахаххахаах ауа вий там ли сти ваааа жъ въ иба у селянити
2.
Бургазлия
22.05.2017 15:54:24
5
20
Тъпанарите от флегман само изкривяват обективното. даже и кмета го е срам да отиде да си вземе изпросената награда
1.
m
22.05.2017 15:51:59
3
14
хахахаха бургадидас и биройе най-добри градове.нещо има в тая държава това е като има и луди ,които вярват на такива глупости
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори