×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП се подиграха на кадрите в кабинета „Борисов 3” и поискаха оставката на Валери Симеонов


БСП се подиграха на кадрите в кабинета „Борисов 3” и поискаха оставката на Валери Симеонов
"Два месеца нищоправене на управляващи и правителство", така обобщи Корнелия Нинова началото на новата власт
19 Май 2017, Петък, 16:38 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Корнелия Нинова обвини управляващите, че нямали законодателна програма


„Два месеца нищоправене на управляващи и правителство. Но през това време кипеше трескава работа по разпределяне на власт и пари.” Така описа в декларация от името на парламентарната си група лидерът на БСП Корнелия Нинова досегашната работа на новата власт.

Декларацията й даде тон на редица политически скандали и нападки през целия ден между партиите от властта и опозицията.

„Помните ли в предизборната кампания коя беше една от опорните точки на Бойко Борисов – ето го моя екип. БСП нямат екип. Искаме дебат между екипите, а не между лидерите. Какъв се оказа този екип”, попита Нинова и започна да изброява:
-       Зам.-министър на енергетиката, срещу когото шест работодателски организации пишат гневна декларация.
-       Зам.-министър на външните работи, за когото се разгоря спор дали е бакалавър или магистър, но с принос, че е един от онези млади, които целуват публично ръка на Борисов на обучение на младежи ГЕРБ. Има ли връзка това отношение към дипломацията с празния стол на България на срещата с Пекин, който събуди недоумението на много европейски лидери и на участниците в тази среща.
-       Кумата на г-н Цветанов става зам.-министър на младежта и спорта.
-       Зам.-министър на транспорта, когото Съюзът на българските превозвачи и Международните превозвачи обвиняват в злоупотреби.
-       Целият състав на БДЖ е настръхнал от новоназначеното ръководство.
-       Зам.-министър на МВР, който каза, че проблемите трябва да се решават с бой и се  възхищава, където се прилага насилие
-      Мога да продължа с подобни скандални назначения във всички сектори, но няма да ми стигнат 10 минути. Затова ще завърша с последното – зам.-министър в правителството на граждани за европейско развитие на България с хитлеристки поздрав и вицепремиер с майтапчийски снимки от Бухенвалд.”

Корнелия Нинова се възмути: „Докъде докарахте европейска България? Заради властта и парите ли сте готови да пренебрегнете изконни български и европейски ценности. Ние искаме оставката на вицепремиера Валери Симеонов.”

Лидерката на БСП заяви, че не са спечелили изборите, но дали законодателна програма. „Вие очевидно нямате такава. Нека Народното събрание да се занимава с нашата – тя е на бюрата ви”, отсече Нинова.

В категории: Бургас , Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
8
Коментара по темата
8.
Иво Иванов
20.05.2017 10:28:37
2
4
Когато простака бъде облечен в власт той се самозабравя. Липсва ясен и ваботещ екип просто защото са сключени сделки който трябва да бъдат изпълнени, за целта са нужни безпринципни хора, хора който смятат че политиката е еднолично правене на бизнес, Защо хората в България позволиха това и защо продължават да търпят немога да кажа. Много ми се иска да мога да разбера какво може да накара един човек да гласува за Валери Симеонов, какво ??? Погледнато назад в времето той няма
Две последователни крачки в една посока няма принципност ако не се смята целта да е в власта.
7.
ггггггггггггггггггггггг
19.05.2017 19:43:28
3
0
и аз твоята, но комунист и оставка са две несъвместими неща.
Като шефа на бюро по труда - Бургас
6.
Хмммм
19.05.2017 18:29:46
0
12
Абсолютно права е Нинова! Некадърник до некадърник! Големият "капацитет" на ББ, неговия екип, се оказаха старите некадърници в нови, по-скъпи костюми...За гарнитура- патриотите, от същото просташко тесто. Само като видиш Винкела...друго не ти трябва! ДО КОГА??? СРАМУВАМ СЕ!!!
5.
до 2
19.05.2017 16:18:31
3
9
ИМЕННО!
4.
амиии...
19.05.2017 15:32:40
7
20
Като се има предвид тъпото същество, което се води министър на туризма и аз съм съгласен с БСП
3.
3
19.05.2017 15:01:04
8
16
Гласувах за борисов за което започвам да съжалявам,но тоя гном симеонов определено ми е противняк.
2.
Добре казано
19.05.2017 14:33:35
15
29
Не съм фен на Корнелия, но с всичко това съм напълно съгласен.
Добре казано!
1.
ВИЛИ
19.05.2017 14:06:24
19
24
КОМУНИСТИ4ЕСКАТА СГАН НА БОКЛУКА ПРОДАЖНИЦИИИИИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори