×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Берое отупа Нефтохимик, шейховете влизат в плейофите за оставане в кошмарна форма


Берое отупа Нефтохимик, шейховете влизат в плейофите за оставане в кошмарна форма
Нефтохимик трябва да забрави днешната среща възможно най-бързо
11 Май 2017, Четвъртък, 23:57 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Берое.бг

Нефтохимик загуби с 0:3 от Берое последния си мач от група "Б" на втората четворка на футболния елит. Срещата се игра в Стара Загора в двубой без никакво значение за крайното класиране.

Мотивацията на футболистите на Христо Янев явно бе на нулево ниво, но играта която демонстрираха днес със сигурност притеснява привържениците на отбора.

Нафтата почти не напусна половината си и изигра един от най-слабите си мачове. Кошмарната форма е преди най-важните срещи за сезона - плейофите за оставане в Първа лига.

Нефтохимик изтегли привидно лек жребий - Монтана, но отборът от северния град, за разлика от бургазлии подобри играта си и показа, че има потенциал, а и треньорът Атанас Атанасов-Орела е отличен тактик и ще се опита да излъже Нафтата в двата мача за спасение. Случи ли се това - оставането в групата далеч няма да е толкова сигурно, както се смяташе до преди седмица.

Шейховете трябва да забравят възможно най-бързо днешната среща. Заралии правеха на терена каквото си поискат и можеха да бият с разгромен резултат, но направиха куп пропуски.

В 29-ата минута Берое получи право да изпълни пряк свободен удар на 25 метра фронтално срещу вратата на Нефтокимик. Зад топката застана Антон Карачанаков, който със страхотен шут нацели дясната греда, а при добавката Венци Василев вкара в празната врата.

В 34-ата минута Берое като по чудо не удвои. Салмикиди осъществи страхотен пробив отляво, който завърши с пас към непокрития Карачанаков. Нападателят шутира без забавяне, но Василев изби.

Нищо не бе в състояние да спаси Нефтохимик в 38-ата минута. Тогава Берое организира бърза атака с едно докосване, след която Борислав Цонев получи извеждащ пас отляво. Последва прострелно центриране към Карачанаков, който засече топката за 2:0.

В 42-ата минута заралии като по чудо не вкараха трети гол. Първо Мапуку шутира от малък ъгъл, но Василев спаси. Последва добавка на Салмикиди, но уцели тялото на бранител. Секунди по-късно Райнов свали с глава към Цонев, който стреля отблизо, но стражът на шейховете отново спаси.

След час игра Нефтохимик за малко не върна едно попадение, когато Живко Петков засече технично с пета подаване отдясно, но късметът не бе на негова страна, тъй като топката се удари в Михайлов и излезе в корнер.

В 61-ата минута Берое уби интригата с трети гол. Карачанаков центрира от корнер, Василев отклони топката с глава и за Асен Георгиев не бе проблем да реализира почти от голлинията в празната врата.
В 78-ата минута Илия Миланов получи втори жълт и респективно червен картон за нарушение срещу Борислав Цонев и изгоря за двубоя с Монтана.

В категории: На терена , Спорт


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
ФАНТА ФЕН
14.05.2017 20:26:21
0
2
2,Az
Ми лек то и бероето игра с много резерви на резервите и с деца от тяхната школа , не кат нас с юноши на Черноморец
7.
do 6
13.05.2017 09:34:34
0
3
Абе, ИСТИНАТА, ти до вчера агитираше, че Янев е супер тренер и трябва да ми се даде свобода и време да направи отбора, след това 2-3 седмици мълча като мушната гайда и сега излизаш с нови виждания, забелязвам.
6.
УЖАС
12.05.2017 18:34:54
4
3
Г-н Янев , Вие как мислите ако бяхте добър и прогресиращ треньор дали нямаше да Ви оставят начело на ЦСКА . С това Ваше непокрито и несериозно Самочувствие след като Ви бяха осигурени АБСОЛЮТНО всички футболисти които искахте не сте постигнали нищо ама нищо сериозно в нашия ЛЮБИМ клуб Нефтохимик . Заплатата Ви скочи тройно и двойна се увеличиха и премиите на футболистите но защо с какво според Вас сте заслужили това увеличение ( може би със смешния футбол който практикува отбора , а има много сериозни футболни имена ) Според Вашите думи нямате проблеми с Николай Тодоров , ами как ще имате като този нищо не разбира от футбол а разбира от безалкохолни , лимонада и сладолед . Не така стои въпроса обаче с Митко Трендафилов и Станимир Димитров - лошо лошо Янев и двама разбират от футбол опа извинявай и двамата МНОГО РАЗБИРАТ от футбол . Имам оферта за тебе изкарай тези страхотни мачове от ШАМПИОНСКА лига с Монтана и си отивай . Мисля че е най добре да изиграеш главната роля във филма - МОМЧЕТО СИ ОТИВА . Ти си уникален треньор за отбор от В група е там ще ти минават номерата със самочувствието . А още ЯНЕВ на мача сега последния с Берое видя ли с какви дървета разполагаш и ще ги изчистиш ли ако останеш . Няма значение че били Бургаски момчета ( съжелявам но има и Бургаски дървета ) . Как може да пускаш тези Табуреетки - Велков , Орачев , Петков , Циганина предател Огнянов , Хомей и още знайни и незнайни футболисчета . Чисти Янев искаме да имаме отбор който да играе футбол и да се противопоставя в горната 6 ца . а не да има Бургаски момчета които да ги бият като тъпани . Стига само НЕФТОХИМИК
5.
Херо
12.05.2017 06:56:54
3
22
Берое е истински отбор,не като Нефтохимик на който Порточанов с подкупи буташе нагоре и от както го няма са пълна нула
4.
Нафта
12.05.2017 00:04:57
6
8
Янев вън
3.
*********
11.05.2017 23:40:05
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Az
11.05.2017 22:46:44
9
10
Смешна статия и заглавие. Нефтохимик излезе с резерви и няколко юноши. Трябваше да са малоумни да хвърлят титулярите, с риск от картони или контузии, след като дали бият с 5:0 или паднат с 10:0 няма никакво значение. Важните мачове започват другия четвъртък.
1.
Бургас
11.05.2017 21:41:48
9
24
Добър вечер, к*р за мазута
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори