×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно за Флагман.бг! Вижте какво ви определя съдбата през май!


Ексклузивно за Флагман.бг! Вижте какво ви определя съдбата през май!
Вижте какво ви предстои в езотеричен план
30 Април 2017, Неделя, 20:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Топастроложката Алена направи ексклузивна прогноза за всички зодии през предстоящия месец


ОВЕН

Длъжни сте да се освободите от наложените от вас самите вътрешни бариери, за да продължите да живеете разчитайки на себе си, да проправяте пътя си със собствени усилия, да осъзнаете коя е вашата посока, водеща ви към успех, да се стремите към чистота в чувствата и отношенията, да живеете в зоната на Светлината, без да сте подвластни на Мрака.

ТЕЛЕЦ

През този месец не се изненадвайте от странно присъствие около себе си, защото е възможно ваши кармични врагове да се появят около вас, без значение дали сте се срещали в минало прераждане или сте си ги създали в настоящия живот, за да ви мъстят чрез магия. Вашата интуиция ще ви поведе по вярната пътека, без да използвате силите на злото.

БЛИЗНАЦИ

Ако през живота си и до момента сте разчитали на хора, които са ви проправяли пътя към успеха, за да го постигате с лекота, но сте забравили удобно тази подкрепа,  не е изключено да ви вредят чрез Света на Мрака. Обърнете внимание на духовното си развитие, а не само на материалното и ценете подадената ви за помощ ръка, защото не знаете кога ще ви е необходима отново.

РАК

За да е успешен живота ви макар и трудно е време да пречупите у себе си стремежа да обсебвате хората, да мислите, че истината се чува само от вашата уста и да притъпите егоцентризъма си, като да се отдадете на работа в полза на хората, на обществото или средата в която живеете. Не бива да властвате чрез похватите на незримия свят и направата на магии, защото злото ще се стовари върху вас.

ЛЪВ

Не се доверявайте на предложения за лесни победи и се откажете се от помощта на Мрака, дори и ако за миг сте се поддали да ви направят бяла магия, а след това сте поръчали енергийно въздействие за вашите неприятели, уж за да си помогне. В личен план ще имате проблеми, ако не се примирите с факта, че и вие имате своите права и задължения и че няма как да управлявате живота на близките си.

ДЕВА

Въпреки желанието да сте властелините на света, през този месец е по-добре да не се опитвате да получите главната роля в семейството и сред вашите колеги, ако не искате да останете сами, а самота няма как да надмогнете с помощта на магове и гадатели, нито с помощта на направата на магия - всяка магия е за зло. Във ваша полза е да усвоите умението да бъдете щедри и добри.

ВЕЗНИ

Обсебени сте от нечии съвети, обещаващи ви да сте на върха и да не страдате заради липса на признание, въпреки че го имате, но отказвате да го признаете. Не си струва да си губите времето доверявайки се на магията и Злото и през този месец ще го осъзнаете. Не се опитвайте да поставяте света в ред и да посочвате недостатъците на всичко и всеки, за да блестите.

СКОРПИОН

Не се разпилявайте с надеждата, че благата Вселенски ще паднат в краката ви и ще си живеете живота без стрес и провали. Поставете се една цел която да постигнете, защото както в личния живот, така и в професионалния стремежът ви към една значима цел е вашата гаранция за успех, а не намесата на магия, на Злото и Мрака.

СТРЕЛЕЦ

Не ви липсва материален стремеж, въпреки че нямате причина да мислите за финансовата си стабилност, но  се е събудила у вас доза егоизъм, достатъчна за да се изкушите да се допитате до магове и да поръчате магия за някой ваш конкурент. Време е да се разделите с желанието си да бъдете вечно устремени към промяната, която може да ви навреди, особено ако действате непочтено.

КОЗИРОГ

Не се изявявайте като нахални и напористи всезнайковци. Преодолейте самомнението за собственото си величие, за да видите и своите собствени недостатъци,  да заработите за хората и да се оставите да ви завладеят скритите ви чувства и емоции, вместо да си купувате щастието чрез енергийно въздействие. С направата на магия вредите на себе си здравословно, професионално и сривате личния си живот.

ВОДОЛЕЙ

Интересът ви към незримия свят и желанието да се срещнете с окултисти е причината да сте несигурни в своя път, защото вашите знания и морални устои се различават от техните и започвате да се колебаете коя е правилната посока. Ако сте осъзнали грешката си и че мястото ви не е сред тези хора, имате шанс да направите обрат и да се стремите към независимост и признание, но чрез зоната на Светлината.

РИБИ

Не прекалявайте с желанието да имате рамо, на което да плачите и някой който да ви случа часове всеки ден, само защото сте си внушили, че сте нещастни. Научете се на самостоятелност и не се обвързвайте безкрайно с миналото, което не е вашето бъдеще. Внимавайте, защото сте готови да се впуснете в зоната на Мрака, само за да мъстите на някого заради казана дума, която може да е във ваша полза.

В категории: Хороскоп


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
10
Коментара по темата
10.
Загрижен
01.05.2017 11:47:29
0
0
Касабова, кажи на мъжа си да осъди Този, който му е пратил инсулта! Нека да си наеме Ваклена Кънчева за адвокат и да предяви иск за 5000 лв. За инсулт толкова се полага.
9.
Asan Asanov
01.05.2017 11:19:17
0
1
Бати Бойчето е суеверен и суевeрно управлява поданиците си. Червеният парцал на ръката му е показателен за това. Врачките, хрърляйки боб са му казали, че докато Меркурий е ретрограден от 10.04.2017 до 03.05.2017 да НЕ съставя правителството, а през 2017 да се сърди и да не управлява от 13.08.2017 до 5.09.2017 и от 3.12.2017 до 23.12.2017 защото отново Меркурий е ретрограден.
8.
Гичо Окото
01.05.2017 06:38:45
1
3
Амчи то туй май на всички зодии едно и също предсказва. Кажи на човека кога ще почне да ибе нещо освен ръцете ма създърма. Гадна е тая и лъже
7.
Славчо Жеков Ярето
01.05.2017 02:00:57
0
2
kwa e taq dibela babkae shii iba maikata pinsioneska darta mirizliva weshtica
6.
"Bibliqta" kazva
01.05.2017 01:56:32
1
4
Bratq i sestri ne vqrvayte na vraçki,gledaçki i baqçki i tem podobni lajci,te ne sa ot Boga.
Isus Hristos e patqt,istinata i jivotat.Koyto vqrva v nego ima vechen jivot.
5.
Gocho
01.05.2017 01:44:49
0
1
Който не може - да хвакя камьнье и дрьве !
Стига робство ... !
До кога ... ?!
4.
Sw 500
01.05.2017 00:12:23
0
1
Koito ima pari bqga navanka koito nqma nemoj da izbqga
3.
Алена до 2
30.04.2017 23:32:09
1
22
Вьпроса ти е лесен !
Не стой в BG !
Сьс тези стинки дето изработваш в кенефа , путка няма да усетиш !
Те - сегашните...
За портфеил се хващат !
Моята препорька е - терминала !
А после ...
Квот сабя покаже !
Толкоз за без пари !
2.
Цорю
30.04.2017 23:02:50
1
2
Искам да питам тази Галена кога ще спра да правя любов с ръце?Вече съм на 39..кафа
1.
Gocho
30.04.2017 21:57:28
2
25
Аз сьм по-добьр гледач от нея !!!
,,Гледам" и предсказвам на дьно на бикини и прашки...
Всичко познавам !
Особенно ако са от една седмица !
Минимум !
И да са корави !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори