×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг! Ромски барон е сред арестуваните за трафик на бежанци


Първо във Флагман.бг! Ромски барон е сред арестуваните за трафик на бежанци
Ради Гарджев неведнъж е попадал в полицейската хроника, името му се свързва с изборна търговия, обири и побой
28 Април 2017, Петък, 09:59 ч.
Автор: Флагман.БГ

При спецакцията освен него са закопчани още 5-има


Ради Гарджев, който е арестуван за трафик на бежанци, е ромски барон в карнобатското село Екзарх Антимово. Името му е замесено в куп скандали. Гарджев е добре познато име в Карнобат, смята се, че има изключително влияние сред ромската общност, а и не само.

Припомняме, че вчера се проведе спецакция на територията на Бургас и региона. При нея са закопчани шестима – част от организирана престъпна група, занимаваща се с трафик на мигранти и друг тип престъпления (ВИЖ ТУК).

Гарджев стана известен през февруари 2013 г. с екшън, който забърка в центъра на Екзарх Антимово с бившия руски войник в Чечня Андрей като заплаши съпругата му и четирите им деца с убийство.

Двамата тогава влязоха в сблъсък заради ограбена къща на друг руски гражданин в селото и опита на Андрей да защити дома на сънародника си от цигански набези (ВИЖ ТУК). В селото се говореше, че Ради е тартор на местни мургави крадци.

Две седмици по-късно той отново попадна в полицейската сводка. Този път Ради бил прострелян с ловна пушка заради лична вражда от Димо Й., който му е съсед. Ради обаче се е отървал леко – ранен е в крака в областта на глезена.

Последно името му се свързва с изборна търговия в Карнобат на местния вот през октомври 2015 г. (ВИЖ ТУК).

В категории: Карнобат , Крими


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
РАДИ
01.05.2017 23:08:44
0
2
КЕРЛИВ МИРИЗЛИВ МАНГАЛ СЕ ХВАЛЕШЕ ЧЕ ИКАРАЛ 300000 ЕВРО И 150000 РАЗДАЛ НА АДВОКАТИ И ПОЛИЦАЙ.
15.
karnobatman
30.04.2017 14:46:27
0
4
radi mangala baron golqm smqh
14.
Сирене на тояга
29.04.2017 08:34:31
0
5
тос трябва ритуално да се насили на пъпа на бургас
13.
gowo
29.04.2017 07:12:49
0
3
този циганин прекара 1500 беженци но със помоща на българи каналджи Г.П следващичя С.Щ това са наи извесните нека вземат разумни пресъди това се случва само вав екзарх антимово много други неща
12.
Относно изтрития коментар на # 2
29.04.2017 05:26:43
1
2
Ало-ооо,модераторите за какви се вземахте,че почнахте да определяте,кое твърдение е доказуемо и кое не.Случайно да не разпитахте 20 човека и на база техните показания да го установихте?!!!
11.
Do 7
28.04.2017 21:24:25
1
3
Tohno taka Kasabova ne ni trii komentarite tova sie istina
10.
Jsjsha
28.04.2017 19:12:10
2
5
На мен ми е чудно кой прекръсти циганите в роми
9.
do 3. местен
28.04.2017 15:40:27
4
4
Раздаваше ама и ти взе нали мама ти циганска да е.ба
8.
Александър Грудов
28.04.2017 15:32:07
2
3
Южен поток стартира.Търсят се хора.CV-та при мен във фейсбука ми!
7.
До 2
28.04.2017 15:15:12
0
7
На място
Як коментар
Те тоя не го ли налазиха ДАНС преди 2-3 години
Го задържаха за предупреждение май
6.
Ciganin
28.04.2017 14:47:00
0
5
Galin Meshkov prodava narkotici v br.Miladinovi
5.
Dian
28.04.2017 14:44:04
2
6
Tozi idva postoianno v Zvezdec. raboti s xorata na Kiderov sega gi pazi Popito. cialata ograda tam e izriazana za tova i voenni niama
4.
до 1
28.04.2017 14:07:46
2
10
ами НАП,като спят така ще е ........
3.
местен
28.04.2017 13:54:30
5
19
Тази цингарела раздаваше Минковите пари за да купува гласове за Г. Димитров за кмет. Честито на гурливите карнобатлии които се продадоха евтино на един мангал.
2.
*********
28.04.2017 13:52:32
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Д
28.04.2017 13:18:21
3
25
Мама им мангалска, всички цигани се занимават с мигранти, вижте какви къщи и коли си накупиха.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори