×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена)


Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена)
Валери Симеонов обясни, че не може да става дума за конфликт на интереси
19 Април 2017, Сряда, 14:25 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Съпредседателят на "Обединени патриоти" се изсмя на шоумена и обясни, че чака някоя клевета, за "да го метне"


Слави Трифонов анонсира, че тази вечер ще представи разследване срещу лидера на НФСБ Валери Симеонов. „Флагман” научи, че става въпрос за мотел на фирма на Симеонов в Малко Търново, понеже там спели войници.

Симеонов категорично отхвърли обвиненията и обясни, че не може да става дума за конфликт на интереси.

„Няма никакво разследване. Всичката му работа е некадърна на тоя, както референдумът. Можеш ли да направиш разследване за един ден? Той не знае смисъла на журналистическо разследване, защото не е правил. Да се обади да му кажа какво представлява”, каза лидерът на НФСБ пред репортери в парламента.


Мотелът на "Скат" в Малко Търново

Валери Симеонов обясни, че сутринта го е гонел човек от „Шоуто на Слави”: „Зададе три въпроса и това беше”.

„За Малко Търново за мотела, който от 2006 г. съм го купил и съм го пуснал миналата година – защо в този мотел има десетина войници, защо спят. Той е със 160 места. Това е голямото разследване, какво очаквате да бъде. Това е”, каза съпредседателят на „Обединени патриоти”.

Симеонов добави: „Той няма нищо Валери Симеонов, защото това е на фирма „Скат” ООД. Фирмата обаче има и кабелна телевизия, фирмата има още един хотел в Златоград. Значи конфликтът на интереси е в това, че хора, искат да спят там, отиват, плащат си и спят. Аз не ги деля хората какви са. Това ако е конфликт на интереси, с всички военни, които гледат телевизия „Скат”, фактически аз съм в конфликт на интереси. Аз имам кабелна телевизия в цяла Бургаска област и с всички военни, които гледат, значи съм в конфликт на интереси”, изсмя се Симеонов.


Той обясни какво са го питали от „Шоуто на Слави”: „Спят ли военни във вашия мотел. Да, спят! Какво да направя? Понеже са военни, да не ги пусна да спят? Те си плащат. Ами да не сме луди, че да не ги пуснем!”

Валери Симеонов попита: „А защо не се разходи този човек из Малко Търново и региона, да види, че няма едно място в хотелите в Малко Търново? Това няма да го каже, нали? Там има от две години разквартировани хора – гранични войски, всички, които са свързани с охраната на границата, трябва да спят някъде. Според него, те не трябва да спят в мотела. В мотела допреди 15 дена имаше 12 човека. Сега има 30 човека. Той е с капацитет 160 места.”

След въпрос колко струва нощувката, Симеонов отговори: „30 кинта. В тази цена аз на войниците им давам и храна, банкет им се прави на всеки национален празник. На заминаване и на посрещане също се прави банкет. Ползват безплатно спа център и т.н., за 30 лева!”

Лидерът на НФСБ се възмути: „И това е голямото разследване – що военните спят там! Щото има там ограда. Ами има там ограда, да. На това нещо му се вика разследване!”

Слави Трифонов днес предположи, че Би Ти Ви ще спрат предаването му и тази вечер. Затова покани журналистите да го гледат на живо.
На това Валери Симеонов отговори: „Въобще не ме интересува какво ще пускат. Интересува ме дотолкова да направи някоя клевета и да го метна.”




Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 0
59
Коментара по темата
59.
voennen
27.04.2017 14:12:15
1
4
dolna laja vsihki na prastat tam nikoi nete pita iskasli ili ne Valeri laje obajdatse ot Sofia i kazvat na nasia general kakto i na kolegite ot Stara Zagora ovedomilisme voenno prokuratura
58.
Tania Kostova
26.04.2017 08:13:41
2
0
Ама какви гадове, а?
57.
kryshkyv
25.04.2017 09:02:51
3
4
Добро утро !
На зелена салата с 100 гр ракия, пържола на тиган ( по 3 мин от двете страни ) и 1 бира съм и хич не можеш да ме засегнеш с неимоверния ми чар.....

За епигенезните ми гени ще си затрая, щото от година на година стават все по-убави и неустоими....

Сега щото съм весел и доволен ще ви разкажа що си мисля ,че ми върви с жените....

Преди мнооого години работих с две дузини жени като млад току що завършил пич ....Всяка сутрин ми червенееха ушите и бузките от това дето чувах .....Свикнах ....
След близо 6-7 г. пак се наложи да работя с още няколко дузини жени...Този път бях подготвен....Питах от време на време ( всеки ден ) - "има ли баница за закуска."...?

"Ако няма, таз дето си е приготвила корите да се обади."..- .. Умираха си от майтап и беше весело...

Уважавам си мацките, но почти никога на минавам границата ...Дет се вика - обичаме се, събличаме се...

Наздраве ! Наздраве за равностойния достъп до тънката част и нежната отсрещна страна на реката!Ей такова време обичам...Слънчево, свежо и хладно.....( кът мацките във форума и кръчмата)
Приятен и усмихнат ден !

пп Записвай си, чети и помни.....
56.
Арена Арменец
20.04.2017 19:18:58
4
10
На Слънчака работниците спят за 6ЛЕВА нощувка в стая чистак нова в 4год кооперация с индентични условия с мотела на патреота за70 лева на ЧОВЕК открийте разликите.
55.
hd
20.04.2017 17:02:40
10
8
да го духате чалгаджии . Слави на сапун _|_
54.
Дани
20.04.2017 15:02:27
9
7
Волът като рие пръстта, пада на гърба му-спрете с този СЛАВИ-БИТА КАРТА,ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ ОТДАВАТЕ НА ТОЗИ ХАМЕЛЕОН
53.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
20.04.2017 12:04:09
2
6
Това,снощното ми заприлича на някогашните сплетни в двора на краля - слънце,които започвали неизменното "Говори се,че..."
52.
нормален
20.04.2017 10:39:49
3
16
Този филма дето Валери Симеонов иска да ни го пробута сега е много стар...!!!

Мисли, че сме забравили др. Масларова, която направи хотел "Марина" на входа на Поморие и години наред го пълнеше целогодишно с пенсионери по "Социална програма" заплащана от Държавата !!!

Защото и той знае, че "най-скъпото легло е ПРАЗНОТО"..!!!

А тези лъжи за ЦЕНИТЕ МУ - да ги приказва другаде....и сега си мисли, че като дели с Боко - всичко му е позволено...НО - ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН !!!

А приказките, които изговори срещу Борисов са също СТАР ФИЛМ - ченгеджиийска изтория, с което действаше ДС. Тогава навсякъде(както и сега) имаше ЧЕНГЕТА, които разказваха политически вицове, псуваха властта и чакаха КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЧОВЕЧЕЦА, че да отидат и да ГО ЗАНЕСАТ ( ИЗ...РАТ !) дето трябва !!!

И си мисли, че сме ги забравили тези неща - НЕ, НИКОГА !!!

Така, че с другарчето си от ДС - Каракачанов, да се хващат за ръце и да си ходят в Родопите на овчарлък !!! А да не го показват в Българския Парламент.

И колко пари направи от това !!!

Но..ооо Валери да не бъде толкова важен, арогантен и алчен..

Защото Оня отгоре гледа и РАЗДАВА на всички, особенно на такива като НЕГО !!!

Ако не знае или се прави на забравил - да звънне на др. Масларова и да я пита....!!!!
51.
ПОТРЕСЕН
20.04.2017 10:32:33
14
8
Човека направил хотел в едно от най-затънтените места в България и създава работни места, ,
не е участвал в обществени поръчки , нямал договор нито с военните, нито с полицията , хората които се настаняват идват индивидуално и сами си плащат, не мога да разбера къде точно е проблема ?!?!?!?
50.
Георги
20.04.2017 08:40:39
9
10
Не, че съм почитател на Симеонов, но това снощното беше всичко друго, но не и разследване. Някакви женици със скрити лица говорят нещо си. "Една жена каза, че..." И нито едно доказателство. Разследване се прави както го прави Васил Иванов и бившите му вече колеги. Филип Станев да се съсредоточи да си пише вулгарните вицове, че "шоуто" запада все повече, и да не се занимава с висока топка като разследващата журналистика.
49.
Клиент на мотела
20.04.2017 08:32:28
4
21
Какви 12, какви 30. Всеки път щом отида на мотела няма места. Там става дума поне за 100 военни. Този скатаджия да не се оправдава. А за всички, които се опитват да съботират Шоуто на Слави - е няма да стане.
48.
Мустакатата леля
20.04.2017 08:03:33
2
8
Нека Господ съди мръсника!
47.
бай ванко
20.04.2017 07:56:58
1
6
Гутен мотрген.
Каве молим.!))) И да не се излагаме все пак, още като мине човек мимоходом из форума и му замирисва на кръчма)))))Затуй помощ не отказвам.....Откъдето дойде и каквото дойде,все е на добро...
Наздраве за работните булки от М.Търново в Германия...!
46.
stoqn kostov
20.04.2017 07:51:34
3
3
и за това ли ручахте жабетата?
45.
марин циганина
20.04.2017 07:42:00
1
4
Ейй, това селянията направи от София най голямото село!!!...Завъртяха се някакви компромати ..и записи ..както се казва ще видим къде ще му излезе края..А бе...първо, службичката, особено днес, е по-сладка от истината
И второ, да сте виждали бит и еван, да си признае?....
44.
алкохолика И.
20.04.2017 07:00:46
3
4
А бе и вии ся...кжо се чудите и се маете?? Те тва си е нашия си Балканския синдром..Всичкото Това Измет..дето ся се ширят по държавните кресла..особенно тия 50,,55 ,,60,,70,,80,,годи'шни..по времето на ТАТО..бяха в мишите дупки//Та ТАТО си ги знеше що за боклуци са ..и техните бащи")..Между другото ..ТАТО в заровен в гроба си с гъза нагоре..време е да го целунем вече..такъв кат него в близките //200 години за напред не виждам.Дами и Господа,Историята се върти като колело..Време е България да се появи модела на Великата Френска Революция...!!..и да стане след това Велика България...амин
43.
х
20.04.2017 02:54:06
2
11
Това Корнелия Нинова, го каза в парламента и не само за хотелите му, но и за фирми, който са участвали в строежа на оградата на границата. Времената са такива, че всичко излиза на яве. Не че повечето не знаем, за грабежите да депутатите, сега тепърва ще научаваме подробности
42.
Радио Ереван
20.04.2017 02:21:49
2
7
Попитали радио Ереван по какво се различават патриота Хр.Ботев и патриота Валери Симеонов. Радиото отговорило така :
Патриота Христо Ботев - душа дава...
Патриота Валери Симеонов - хотел дава...
41.
ЖАНА
19.04.2017 23:44:51
3
12
ВАЛЕРКАТА ОТДАВНА Е ПРЕХВЪРЛИЛ ФИРМИТЕ СИ НА СВОИ ХОРА И НЕ Е ГОТ ДА СЕ МАНИПУЛИРА С ТОВА.А ЧЕ ИМАЛ ФИРМА ДА СТРОИ ОГРАДАТА Е СМЯХ В ЗАЛАТА ПОНЕЖЕ ДО ЕДНА ФИРМИТЕ ДЕТО СИ БАЧКАТ СА ТИМАДЖИЙСКИ ИЛИ БЛИЗКИ ДО ТРИБУКВИЕТО.И НЕ ВАЛЕРКАТА Е ПРАВИЛ КОНКУРСИТЕ А САМОТО ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ.ТЕЯ ПЪК ЗАМЪГЛЕНИТЕ ДЕТО БРАЩУЛЕВЕХА БЯХА С ЛИСТИ В РЪЦЕТЕ И СТО НА СТО СА ПОДСТАВЕНИ НА ПРЕДАВАНЕТО НА ХОРА :-)
40.
БРАВО СЛАВИ
19.04.2017 23:08:43
10
15
САМО ТАКА , ВСИЧКО КИРЛИВО И ЛЪЖЛИВО ГО КАЗВАЙ НА ТОЯ ТЪП НАРОД , ЗАЩОТО САМ СИ ИЗБИРА КРАДЦИТЕ ,И ПАК ЩЕ СИ ОСТАНАТ ПРОСТИ . те така са се родили
39.
Вили
19.04.2017 22:07:08
20
13
Сл.Трифонов обслужва Пеевски и Доган.То е ясно като бял ден и то не от днеска.
38.
КЪМ Военен.ком
19.04.2017 21:55:33
6
9
АМИ ТЪПУК НЯМА КАК ДА Е НЕГОВ ПОНЕЖЕ Е ДЕПУТАТ.ИМА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА БЛИЗКИ ЛИЦА.ЧОВЕКА СИ Е ОТКРОВЕН ВСЕ ПАК И ИНДИРЕКТНО СИ КАЗВА ПРАВИЧКАТА.ТО Е ЯСНО ЧЕ КОНТРОЛИРА СКАТ.КОЙ ДРУГ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ ДЕТО СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ С БИЗНЕС ОБАЧЕ ПРАВЯТ ТОВА.ЧАЛГАРА КАКВО ИСКА Д АПОКАЖЕ ЧЕ СИМЕОНОВ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В БЪЛГАРИЯ ЛИ?БОЖЕЕЕ!А СЪЩИНСКИТЕ ЩО НЕ ГИ ПОКАЖЕ А?ООХХ БАБАЧКО КОЛКО СА САМО МЕРЗАВЦИТЕ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ.ЗНАЕШ ЛИ?МОГАТ ПЪК ТЕ ДА МУ КИХАТ НА СЛАВЧО ДА НЕ ГИ ЗАКАЧА.БОСФОР ТВ САМО СЕ ПРАВЯТ ЧЕ СА СРЕЩУ ДВУМЕТРОВИЯ ПРОДАЖНИК.СПРЕЛИ СА СНОЩИ ПРЕДАВАНЕТО СРЕЩУ ВАСИЛ ИВАНОВ ЗА ЗАМЗВАНЕ НА ОЧИТЕ НО ДНЕШНОТО "РАЗСЛЕДВАНЕ" СРЕЩУ СИМЕОНОВ ЩЕ ГО ДОПУСНАТ ОТ ТХЯ ДА МИНЕ:-)
37.
Пазача и той човек
19.04.2017 20:58:41
7
13
Що не питате пазачите къде предпочитат да спят- в стари порутени казарми? Циганския общежития може би? Или нещо една идея по прилично като за нормални хора. Голямо разследване голям скандал, а хорат в половин Бълария през това време пият уран!
36.
Do 31
19.04.2017 20:49:34
4
9
Tova e rabota za voenna prokuratura da rasledva zaedno s danahnite za spaneto i xranata razlikata e goliama a za tova sa vinovni generalite na Stara Zagora. i generala na Karlovo te sa otgovorni za tezi dalaveri
35.
Все си мисля
19.04.2017 20:48:32
1
10
Опазването на границата на РБългария не представлява туристическа услуга и е редно да се дават парите : дневни, пътни и нощувка на пазачите, а не техните шефове да сключват сделка туристическа услуга без да се ползва такава
34.
до 31
19.04.2017 20:40:01
17
12
Куца ти и математиката и счетоводството! Вземи прочети какво е туристическа услуга с обща цена и по скоро как се начислява ДДС на пакет нощувка и храна! Валери им бърка все по дълбоко на някои и сега решиха да го изкарат мастит хотелиер с двата му скромни и прилични хотела а не като ония дето си изпраха парите в бетонните гиганти. Горд съм че съм бургазлия, давай напред Валери, казвай им ги право куме в очи на крадците и мерзавците!
33.
Кет Балу
19.04.2017 20:39:01
2
8
Ха добър ден.Открихте Америка.
32.
Браво
19.04.2017 20:27:10
6
5
Така не се плащат и командировъчни ех да му се не види и патриотът като на спа са момците дето спят в това хостелче, да ти писне от тарикати и невежи. Само заварчик може да оправи винкела
31.
Стелка
19.04.2017 20:22:15
8
18
Значи давал храна към нощувката, а тя е 30 лв. Къде са данъчните да видим. на нощувката ставката за ДДС е 9%, което значи, че господина патриот издава фактура за нощувка, а дава храна като подаяние. А когато купува стока я заприходява с 20% ДДС. На мен ли ми куца счетоводството или г-н Симеонов продава храна с 9% ДДС? Едва ли данъчен ще посмее да припари в неговите хотел, при положение, че е на върха на политиката! НЯМЯ ТАКАВА ДЪРЖАВА!
30.
Dimo
19.04.2017 20:01:54
8
17
Slavi zaemise seriozno s tozi nie sme s tebe
29.
Военен.ком
19.04.2017 19:53:10
2
17
Уж не е негов, а на СКАТ, а той им давал банкети и ги хранил...
28.
Избанете го тоя
19.04.2017 19:32:32
3
1
Трола с тор дет си цъка плюсове и минуси на другите е явен. Явно е и как повечето коментари са негови.
27.
Познавач
19.04.2017 19:09:39
3
21
Те воените спят,ама не плащат те а държавата,защо не спят при мен в моя хотел,а в неговия
26.
777
19.04.2017 19:07:15
10
21
Валавери пак го изхващаха. Октавка и напускане на НС . Тва е тежка форма на конфликт на интереси. Твърдеше че си честен и морален, сега морално е да си подадеш оставката.
25.
koko
19.04.2017 19:06:19
10
8
ei edin se nameri da napravi ne6to v m.tarnovo i izleze lo6 alo sofiq tez miti sgradi v 6opsko i po moreto s chii pari sa aman ot kradci v soplandiq
24.
от извора
19.04.2017 19:04:45
6
22
Значи,няма как войниците да са десетина при условие,че се изхранваха на смени понеже ресторанта не можеше да ги събере на куп всичките ! Бяха сложили и допълнителни легла във всички стаи за да могат да ни съберат ! Така,че тоя надут ПУЯК - симеонов да вземе да си пие гинко билобата и да се сети колко войници бяхме на смяна там,без спец.частите!!! А и да каже по колко е плащал на персонала си там,говорише се за нещо от рода на 2,50 лв. на час.
23.
кикито
19.04.2017 18:41:38
23
16
Валерката е пич.То един дет се вика ще се намери да е по свестен и ще го оплюват.Ужас
22.
шерифа
19.04.2017 18:10:50
2
6
Ми ще разберем след шоуто!
21.
Indigo
19.04.2017 17:55:29
4
39
Валери, що подскачаш, началник? Нали си невинен и чист като сълза? Нещо май взе да ти пари, а? Само да ти кажа - разследването довечера е само част първа. По-интересното е по нататък в разказите на бивши служители на СКАТ. Примерно: Как си отказвал да им дадеш заплати, докато не ти донесат подписи в подкрепа на НФСБ. И всичко това записано и СНИМАНО, г-н депутат.
20.
Do Slavi
19.04.2017 17:46:32
3
40
Sega sme ot Karlovo e nie sme tam spim no 30 leva I ni xrani bez pari tri pati da ne kazvame ni predupredixa zastoto nalini davat I 20 leva za xrana I ako se razbere triabva da vrastame pari
19.
организирана престъпна група/ОП+Герб
19.04.2017 17:18:04
7
53
Г-н Пудел, не ме интересува кой и за колко спи. Интересува ме що излъга хората? Сега всички които гласуваха за Вас ви споменават..до девето коляно. Г-н Пудел, Вие сте една обикновена наядена, но за сметка на това лъжлива въшка.
18.
wapros
19.04.2017 17:13:58
25
10
A koi 6te razsledwa parite i imotite na wodeshtiq na Shouto na Slawi?
17.
Penata
19.04.2017 17:11:27
20
12
Slaw a shto ne snimash kompleksa na komunqgite na Sweti Toma do Sozopol i saraq na Dogankata w Otmanlito?Kwo se zanimawa6 s Walerkata?
16.
ЖАН АРМЕЕЦ
19.04.2017 17:08:19
18
8
ХАДИ БЕГАЙ БЕ ФАЛШИВ КОЛЕГА :-)НАЛИ АЗ И ОРТАЦИТЕ СМЕ В ЗВЕЗДЕЦ И В ТЪРНОВО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ
15.
Voenni
19.04.2017 17:05:16
6
57
Naistina e karat ni na sila da spime tam
14.
обединени мафиоти
19.04.2017 16:52:51
6
54
А в ефира на НОВА ТВ се правеше на беден и честен карал бил един стар "Ситроен" а за джипа с който постоянно пътуваш за София нищо неказваш мушенник Стана уртак с уж твой враг -Сидеров алчен и си ти
13.
Кики
19.04.2017 16:32:14
44
27
Славчо зле си брат много.Свършиха времената отдавна дето бащите и дядовците ни ходиха на запас по палатките.Това беше отдавна.Сега и казарма няма.Кат искаш да разследваш разследвай истинските престъпници дето еб..а майката на държавата и станаха мулти милиардери а някои ги утрепаха даже.
12.
Az
19.04.2017 16:26:55
9
52
На вечер взимат по 60-70лв за нощувка,а не по 30лв.Великите патриоти пълен смях,далавера да има
11.
От дек на дек
19.04.2017 16:20:44
6
36
Точно в хотела на този Бек?
10.
34
19.04.2017 16:18:01
5
57
Флагман подкрепете журналистиката в България.Искайте с колегите в страната разследване до дъно на скандала или си останете обикновени сиирджии.
9.
Я
19.04.2017 16:03:53
3
37
Абе хора,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ няма от 15 години! Гранична полиция е!
8.
c
19.04.2017 16:00:41
60
32
Тъп чалгаджия!!! Нямам никакви симпатии към партии, политици и т.н. , но този който даде най- големия тласък на чалгата и чалга манталитета да ми се прави на много праведен .... моля , без!!! Но такива са и ховата явно, щом толкова голяма подкрепа има този плиткоумник
7.
Мъдуран
19.04.2017 16:00:37
15
50
Варелка, нагъл си! Скоро ще ти хапваме житото май!
6.
Пайнер майнер
19.04.2017 15:59:49
38
31
Тези нападки идват от Доган чрез Слави. Все пак дългия хвалеше турчина като най добрият политик. А е добре известно чий електорат се кълчи на гьобеци и чалгии.
5.
ЛаЛе
19.04.2017 15:59:22
17
25
Мотела значи.Че той беше една руина и хубаво че е бил възтасновен там когато е станало.Ами че те в и около М.Търново всички хотели и къщи за гости са с военни и гранични ченгета.Ситуацията е таква на границата.Панелни блокове до оградата ли да се вдигат?Заставите и сградите на гранична от едно време са дроб
4.
Мъдуран
19.04.2017 15:55:45
29
87
СЛАВИ ЩЕ ВИ СМАЖЕЕЕЕ! МАЧКАЙ, СЛАВИ! С ТЕБ СМЕ!!!
3.
Този
19.04.2017 15:44:24
8
42
Айдееееее Флегмите, бързо като Матросов,скачайте на амбразурата да защитавате Ел техника.....
Хвайщайте телата-някой се извика
2.
jfui
19.04.2017 15:37:06
4
42
Далаверите на Валери Симеонов Част 1 - YouTube
Видеоклип за далаверите на валери симеонов▶ 10:21
https://www.youtube.com/watch?v=8BASXFdGiy4
1.
скот
19.04.2017 15:35:34
7
37
Далаверите на Валери Симеонов Част 1 - Vbox7
https://www.vbox7.com/play:8153fd8980
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева 
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори